If you are not sure if the website you would like to visit is secure, you can verify it here. Enter the website address of the page and see parts of its content and the thumbnail images on this site. None (if any) dangerous scripts on the referenced page will be executed. Additionally, if the selected site contains subpages, you can verify it (review) in batches containing 5 pages.

site address: brilio.net redirected to: www.brilio.net

site title: Stories worth sharing - Brilio.net

Our opinion:

GREEN status (no comments) - no comments
After content analysis of this website we propose the following hashtags:


Hashtags existing on this website:



Proceed to the page?Powered by: Very Tiny URL Shortener at http://vturl.net VeryTinyURL

Meta tags:
description=Temukan segala kisah kehidupan, gaya hidup, renungan, inspirasi, dan ilmu pengetahuan di sini;
keywords=brilio, temukan, segala, kisah, kehidupan, gaya, hidup, renungan, inspirasi, dan, ilmu, pengetahuan, di, sini;
author=brilio.net;

Headings (most frequently used words):

pilih, suara, video, terima, cerita, masih, out, this, check, trending, brilio, hati, pujian, banyak, tuai, jakarta, di, kondisi, tanggapi, galih, ratna, kasih,

Text of the page (most frequently used words):
2017 (61), #desember (57), ini (38), yang (15), #bikin (15), #artis (15), indonesia (12), film (11), #brilio (11), dari (9), tak (9), anak (8), jadi (6), sosok (6), dan (6), #momen (6), #nggak (6), creator (6), kamu (6), #rumah (5), sekarang (5), video (5), seleb (5), potret (5), jalan (4), cewek (4), olahraga (4), cinta (4), harbolnas (4), kocak (4), unik (4), banget (4), gaya (4), bukti (4), pakai (4), foto (4), bisa (4), saat (4), ngakak (4), orang (4), ada (4), tahun (4), paling (4), #banyak (4), kuliner (4), juga (3), makanan (3), puncak (3), desain (3), interior (3), untuk (3), tengah (3), beda (3), teman (3), kahiyang (3), hingga (3), selebritis (3), besar (3), cowok (3), wow (3), bayi (3), binatang (3), alasan (3), duh (3), popular (3), tarra (2), travelmie (2), you (2), sejak (2), heels (2), selebriti (2), apartemen (2), liga (2), keren (2), malu (2), mau (2), kabar (2), begini (2), cara (2), suasana (2), gunung (2), seniman (2), piknik (2), air (2), arsy (2), sikunir (2), dengan (2), sunrise (2), indahnya (2), terbaikmu (2), menikmati (2), undian (2), kota (2), ular (2), pria (2), warganet (2), road (2), menikah (2), orchard (2), pilih (2), natal (2), seksi (2), persahabatan (2), libur (2), manusia (2), terbaik (2), budiman (2), bollywood (2), berhenti (2), merokok (2), makin (2), penyanyi (2), masuk (2), berani (2), sopir (2), geleng (2), merayakan (2), apes (2), lama (2), harus (2), orangtua (2), wajib (2), karya (2), high (2), google (2), agung (2), cerita (2), golkar (2), pegunungan (2), inspiratif (2), life (2), news (2), kuno (2), stories (2), pada (2), net (2), gara (2), jorok (2), destinasi (2), wisata (2), pelecehan (2), tren (2), ide (2), bangunan (2), komunitas (2), jokowi (2), melahirkan (2), fashion (2), sosialita (2), serius (2), ilmiah (2), musik (2), tua (2), zaman (2), ekonomi (2), kemeriahan (2), politik (2), serem (2), kesehatan (2), gadget (2), global (2), dulu (2), kenapa (2), aksi (2), seksual (2), alam (2), benar (2), baby (2), ahok (2), posting (2), karyamu (2), sampai (2), sign (2), ala (2), dicari (2), nomor (2), sepeda (2), selain (2), motor (2), simpel (2), penampilan (2), kepribadian (2), pujian (2), kondisi (2), birth (2), kopi (2), tuai (2), muntah, pertanda, janin, wonosobo, yakin, lho, apakah, makan, meski, rahasia, puas, budget, itu, mual, awas, liburan, mepet, baik, hamil, waktu, minim, kuat, rumahmu, khas, lucunya, bali, fans, deket, idola, check, dekat, this, out, rekam, cio, stefan, celine, betah, menggemaskan, adem, taman, seasri, essentials, maliq, kemul, kobra, tempe, nikmatnya, channel, youtube, sendiri, perayaan, pelihara, digigit, panggung, tewas, album, pertama, sma, efek, siswa, nonton, kaca, nominasi, subscribe, would, laut, menipu, nokiamobile, cukup, diatasi, travelingmu, merusak, kesulitan, fotografi, tanya, bertanya, bakal, pandangan, negara, dwiyanti, ulfa, kabarnya, terdengar, mendunia, kiprahnya, artist, makeup, septerita, carolina, belasan, awet, faktor, disegani, bangkok, dikunjungi, worth, akun, sosis, pisang, hilang, selera, kejanggalan, kah, aman, lotus, water, endlesswonder, asean, kertas, secarik, pensil, coretan, dibikin, benda, fakta, melongo, harganya, keju, terbuat, wine, gelas, fenomena, ketiga, rasanya, puth, kejutan, europa, hasil, champions, warnai, laga, dua, repotnya, gambarkan, membesarkan, komik, mewah, charlie, setuju, penampakan, hunian, pindah, tuh, kasihan, indah, loncat, gagal, atlet, ketika, penjelasannya, asin, trending, kirim, hermansyah, memilih, ulang, kontroversi, diputar, resmi, sebelum, dihujat, trailer, dilan, baju, karena, tanah, saya, masih, untukmu, ngelus, mengirim, rekomendasikan, biarkan, kasih, terima, terdaftar, suskses, telah, email, dada, dibilang, sambil, fashionable, zubir, nirina, pengalaman, gambar, lirik, truk, tulisan, sepanjang, kategori, kecil, hits, ngeri, commerce, gudang, kesibukan, cantik, manglingi, jawa, pengantin, didandani, nyangka, selama, barang, nikah, jagoan, bioskop, soal, jebolan, bule, wajahnya, balita, horor, main, bravani, tika, rohali, alya, keponakan, junior, afi, alika, sylvia, transformasi, seni, deh, nginjak, tega, karpet, dilukis, ternyata, karakter, kebangetan, cantiknya, berbakat, genpati, kuliah, tahanan, perjalanan, sitemap, reserved, right, all, iklan, kontak, tentang, privasi, cipta, hak, etik, kode, karir, for, ayo, recommended, jakarta, tanggapi, galih, ratna, hati, suara, top, version, english, the, switch, like, ikutan, menangin, motivator, luar, ribet, timur, friendly, women, hijau, manfaat, hitam, cuma, rahasianya, negeri, disukai, total, nusantara, coba, viral, rumit, nuranimu, sentuh, terduga, kisah, more, show, kreatif, rupiah, juta, gemes, anushka, senyum, airlangga, fenomenal, karier, awal, berubah, terkenal, hangat, tampak, ayahnya, kebersamaan, setnov, gantikan, menteri, pendiam, kelakuan, sabar, lebih, buat, pelajaran, antrean, salut, mengakui, tweet, inggris, bahasa, receh, joke, dikenal, luna, sable, terawat, presiden, keluarga, momong, rajasa, aliya, ananda, selvi, hongkong, korban, asal, kereta, gibran, legal, opium, warung, mulai, solo, digusur, lenyap, nyaris, dunia, ikonik, bercanda, suka, maya, terbaru, sharma, pernikahan, melukis, darahnya, alirkan, ekstrem, multifungsi, ruangan, sempit, kamar, sulap, lego, nyeleneh, kaki, acara, pendiri, tradisional, tampil, otot, berpola, pakaian, ayu, kaesang, kalah, postingan, pasangan, kohli, virat, airbrush, partai, montok, resolusi, lintas, lalu, kecelakaan, batunya, kena, busway, pengendara, lain, wanita, ciuman, sudah, baru, bulan, amanat, jadikan, usai, segera, online, taksi, ayah, akui, duka, usia, tutup, fatwa, nasional, sharing,
Thumbnail images (randomly selected): * Images may be subject to copyright.GREEN status (no comments)

The site also has 1 references to external domain(s).

 bit.ly  Verify


Top 50 hastags from of all verified websites.

Supplementary Information (add-on for SEO geeks)*- See more on header.verify-www.com

Header

HTTP/1.1 301 Moved Permanently
Server nginx
Date Thu, 14 Dec 2017 18:52:45 GMT
Content-Type text/html
Content-Length 178
Connection keep-alive
Location htt????/www.brilio.net/
HTTP/1.1 200 OK
Server nginx
Date Thu, 14 Dec 2017 18:52:46 GMT
Content-Type text/html; charset=UTF-8
Transfer-Encoding chunked
Connection keep-alive
Vary Accept-Encoding
Set-Cookie PHPSESSID=2pvbn5p1o08q2iqu6r66cu4bv5; path=/; HttpOnly
Expires Thu, 14 Dec 2017 19:03:37 GMT
Cache-Control no-store, no-cache, must-revalidate
Pragma no-cache
Last-Modified Thu, 14 Dec 2017 18:48:37 GMT
X-Cache-Lookup EXPIRED
X-XSS-Protection 1;mode=block
X-Content-Type-Options nosniff
X-Cache HIT
Strict-Transport-Security max-age=31536000;includeSubDomains;preload
Referrer-Policy no-referrer-when-downgrade
Public-Key-Pins pin-sha256= th0eiaI//mjDgDLTzmBJ9LPuAfmf2YvglQOgkzmCdbc= ;pin-sha256= +BGV4JKgNM0lMuwDffyjU0Vl9uX1kRiZaBf7/7myRB8= ;pin-sha256= D3107azPKolacANt7rFVdfeUOn9x2w9cTHHAlrRXCek= ;max-age=2592000;includeSubdomains
Content-Encoding gzip

Meta Tags

title="Stories worth sharing - Brilio.net"
charset="utf-8"
http-equiv="X-UA-Compatible" content="IE=edge"
name="description" content="Temukan segala kisah kehidupan, gaya hidup, renungan, inspirasi, dan ilmu pengetahuan di sini"
name="keywords" content="brilio, temukan, segala, kisah, kehidupan, gaya, hidup, renungan, inspirasi, dan, ilmu, pengetahuan, di, sini"
http-equiv="Expires" content="Fri, 15 Dec 17 01:48:37 +0700"
name="viewport" content="width=device-width, initial-scale=1"
name="author" content="brilio.net"
http-equiv="Refresh" content="900"
property="fb:admins" content="1560920678"
property="fb:admins" content="1225533149"
property="fb:admins" content="1504374378"
property="fb:admins" content="550628397"
property="fb:pages" content="118943308456455"
property="fb:pages" content="1956333214629858"
property="fb:app_id" content="834884736607990"
property="og:title" content="Stories worth sharing - Brilio.net"
property="og:site_name" content="brilio.net"
property="og:url" content="htt????/www.brilio.net/"
property="og:description" content="Temukan segala kisah kehidupan, gaya hidup, renungan, inspirasi, dan ilmu pengetahuan di sini"
property="og:type" content="article"
property="og:image" content="htt????/cdn.brilio.net/static/www/assets/v2/img/logo-BRILIO.png"
property="og:image:secure_url" content="htt????/cdn.brilio.net/static/www/assets/v2/img/logo-BRILIO.png"
property="og:image:width" content="750"
property="og:image:height" content="420"
name="twitter:title" content="Stories worth sharing - Brilio.net"
name="twitter:description" content="Temukan segala kisah kehidupan, gaya hidup, renungan, inspirasi, dan ilmu pengetahuan di sini"
name="twitter:image" content="htt????/cdn.brilio.net/static/www/assets/v2/img/logo-BRILIO.png"
name="twitter:card" content="summary_large_image"
name="twitter:site" content="@brilionet"
name="twitter:creator" content="@brilionet"
name="twitter:domain" content="htt????/twitter.com/brilionet"
name="google-site-verification" content="ULVoXU2ZG9IBdBiKMJLQhBjbyGUbnJ0T5zQoorgpsPw"
name="adx:sections" content="Homepage"

Load Info

page size150989
load time (s)1.498216
redirect count1
speed download14213
server IP103.6.0.120
* all occurrences of the string "http://" have been changed to "htt???/"