If you are not sure if the website you would like to visit is secure, you can verify it here. Enter the website address of the page and see parts of its content and the thumbnail images on this site. None (if any) dangerous scripts on the referenced page will be executed. Additionally, if the selected site contains subpages, you can verify it (review) in batches containing 5 pages.

site address: duitpintar.com redirected to: www.duitpintar.com

site title: Bandingkan Semua Kartu Kredit, Pinjaman, dan Asuransi yang Ada di Indonesia

Our opinion:

GREEN status (no comments) - no comments
After content analysis of this website we propose the following hashtags:


Proceed to the page?Powered by: Very Tiny URL Shortener at http://vturl.net VeryTinyURL

Meta tags:
keywords=kartu kredit asuransi pinjaman;
description=DuitPintar situs tempat kredit & pinjaman terpercaya, tempat perbandingan produk keuangan terlengkap di Indonesia. Cek simulasi melalui kalkulator online;

Headings (most frequently used words):

kredit, asuransi, multiguna, bank, kami, anda, kartu, mobil, kta, dengan, hindari, utang, daftarkan, terbitlah, mujarab, lebaran, habis, mewah, pernikahan, tips, membantu, ini, rekomendasi, bertujuan, atau, mendapatkan, uang, artikel, terkini, bandingkan, produk, pinjaman, mengadakan, mana, pertama, finance, andadapatkan, informasi, penawaran, menarik, motor, mega, dana, bantuan, sahabat, dbs, bfi, apa, rumah, iya, keuntungan, unit, link, gak, sesuai, harapan, kamu, pilih, email, dp, testimonial,

Text of the page (most frequently used words):
#kredit (29), anda (18), #asuransi (18), yang (16), dan (14), kartu (11), untuk (11), produk (10), #pinjaman (10), dengan (9), duitpintar (8), atau (8), dari (8), #dapatkan (8), email (8), dana (7), com (7), mobil (6), tanpa (6), multiguna (6), #infonya (6), agunan (6), bandingkan (6), selengkapnya (6), kami (6), sekarang (6), bank (5), rumah (5), ada (5), kendaraan (5), bunga (5), layanan (5), motor (4), 021 (4), berbagai (4), keuntungan (4), semua (4), uang (4), indonesia (4), #sesuai (4), kta (4), tabungan (3), dulu (3), pertama (3), terbaik (3), ini (3), dashboard (3), bermotor (3), link (3), logout (3), gak (3), lebaran (3), dalam (3), informasi (3), unit (3), fasilitas (3), butuh (3), temukan (3), bisa (3), bantuan (3), pilihan (3), premi (2), pengeluaran (2), hari (2), forum (2), dbs (2), blog (2), cicilan (2), submit (2), mudah (2), secara (2), habis (2), masing (2), menyediakan (2), merupakan (2), tidak (2), 27656712 (2), 27656711 (2), kata (2), mega (2), sandi (2), alamat (2), travel (2), rewards (2), terbitlah (2), tipe (2), adalah (2), pas (2), berbeda (2), tipu (2), apa (2), maksimal (2), bfi (2), finance (2), biar (2), menjaminkan (2), utang (2), hingga (2), gaya (2), penawaran (2), kenali (2), manfaat (2), gratis (2), sahabat (2), pemilikan (2), daftar (2), penyedia (2), hubungi (2), hidup (2), mewah (2), banyak (2), rights (2), meminta (2), imbalan (2), kepada (2), mana (2), apapun (2), menarik (2), loangarage (2), beberapa (2), perjalanan (2), terpercaya (2), reserved (2), hal (2), pihak (2), ketentuan (2), kebutuhan (2), membantu (2), all (2), cukup (2), catapult, persen, maupun, pelanggan, setia, belanja, copyright, beragam, 2012, bulanan, rekomendasi, diskon, besar, 2016, pelaku, banyaknya, poin, internasional, mereka, fashion, lengkapi, dapet, akhirnya, suku, sekali, ringan, mulai, equivalent, flat, per, bulan, persyaratan, merek, kasih, bantuannya, terima, william, hadir, menyesuaikan, 12420, pte, ventures, pecinta, ltd, serta, selatan, menerima, syariah, 95b, log, fatmawati, perusahaan, akan, segera, berisi, iuran, tautan, reset, syarat, setelah, mengirimkan, privasi, lupa, password, login, bahasa, tahunan, supermarket, paling, mencicil, jakarta, cari, cilandak, kec, labu, segala, didapat, jaminan, pondok, buat, ingin, idaman, bbm, ketahui, promo, tepat, silahkan, tulis, kirim, daftarkan, cash, back, hadiah, kel, rendah, sistemnya, nilai, perlu, seluruh, mendapatkan, pernah, bahwa, raya, ditunggu, biasanya, bakal, website, pengunjung, mau, dong, pemberitahuan, pasaran, karena, membengkak, hindari, tips, mujarab, mengambil, keputusan, menikah, kebijakan, alokasikan, bertujuan, tersedia, bedi, penunjung, kepentingan, mengatasnamakan, jika, beritahukan, mohon, aplikasi, pengajuan, situs, proses, tentang, keuangan, relevan, menjual, ataupun, tersebut, para, langsung, tetapi, hanya, membuatnya, lebih, bagi, bentuk, menemukan, testimonial, bukan, aman, miliar, harapan, artikel, terkini, perbandingan, fitur, sih, minimal, juta, dapat, lain, pun, pelat, daerah, manapun, krediturnya, pribadi, otr, the, road, iya, investasi, perkara, galau, membuka, pandangan, coba, deh, cek, memberi, berikut, hati, makin, mantab, tiada, lagi, dibandingkan, kamu, pilih, mengadakan, pernikahan, memilih, kok, kita, sehingga, kreditur, tunggu, memiliki, mekanisme, beranda,
Thumbnail images (randomly selected): * Images may be subject to copyright.GREEN status (no comments)
  • Hi,
  • DuitPintar Maksimalkan Ke...
  • Promo Bank Mega

Verified site has: 3 subpage(s). Do you want to verify them? Verify pages:

1-3


The site also has references to the 2 subdomain(s)

  forum.duitpintar.com  Verify   get.duitpintar.com  Verify


Top 50 hastags from of all verified websites.

Supplementary Information (add-on for SEO geeks)*- See more on header.verify-www.com

Header

HTTP/1.1 301 Moved Permanently
Cache-Control max-age=172800
Content-Type text/html; charset=iso-8859-1
Date Tue, 06 Dec 2016 02:56:06 GMT
Expires Thu, 08 Dec 2016 02:56:06 GMT
Location htt????/www.duitpintar.com/
Server Apache
Content-Length 235
Connection keep-alive
HTTP/1.1 200 OK
Access-Control-Allow-Methods GET
Access-Control-Allow-Origin *
Cache-Control no-cache, max-age=172800
Content-Encoding gzip
Content-Type text/html; charset=UTF-8
Date Tue, 06 Dec 2016 02:56:07 GMT
Expires Thu, 08 Dec 2016 02:56:07 GMT
Server Apache
Set-Cookie PHPSESSID=h6fq2knug45k3gae2bfu7tb6q6; path=/
Set-Cookie logintoken=0%2C0; path=/; domain=duitpintar.com
Set-Cookie auth_token=deleted; expires=Thu, 01-Jan-1970 00:00:01 GMT; path=/; domain=duitpintar.com
Set-Cookie stat=deleted; expires=Thu, 01-Jan-1970 00:00:01 GMT; path=/; domain=duitpintar.com
Set-Cookie userDetail=deleted; expires=Thu, 01-Jan-1970 00:00:01 GMT; path=/; domain=duitpintar.com
Vary Accept-Encoding
X-Powered-By PHP/5.4.24
X-Server-Name cicero-fe
Content-Length 10129
Connection keep-alive

Meta Tags

title="Bandingkan Semua Kartu Kredit, Pinjaman, dan Asuransi yang Ada di Indonesia"
charset="utf-8"
http-equiv="X-UA-Compatible" content="IE=edge"
name="viewport" content="width=device-width, initial-scale=1.0" id="viewport-meta"
name="keywords" content="kartu kredit asuransi pinjaman"
name="description" content="DuitPintar situs tempat kredit & pinjaman terpercaya, tempat perbandingan produk keuangan terlengkap di Indonesia. Cek simulasi melalui kalkulator online"
property="og:locale" content="id-ID"
property="og:type" content="website"
property="og:title" content="Bandingkan Semua Kartu Kredit, Pinjaman, dan Asuransi yang Ada di Indonesia"
property="og:description" content="DuitPintar situs tempat kredit & pinjaman terpercaya, tempat perbandingan produk keuangan terlengkap di Indonesia. Cek simulasi melalui kalkulator online"
property="og:url" content="htt????/www.duitpintar.com/"
property="og:site_name" content="DuitPintar.com"
property="og:updated_time" content="2016-10-17T07:03:52+0000"
name="msvalidate.01" content="9D45E44BFECEE7D02301D5A259B7A50A"
name="google-site-verification" content="y2HaFRIgiaTRG0dwnFRfpqDDQ2hDa5_q6YD9ifKLWrE"

Load Info

page size47918
load time (s)2.765097
redirect count1
speed download3663
server IP54.255.160.78
* all occurrences of the string "http://" have been changed to "htt???/"