If you are not sure if the website you would like to visit is secure, you can verify it here. Enter the website address of the page and see parts of its content and the thumbnail images on this site. None (if any) dangerous scripts on the referenced page will be executed. Additionally, if the selected site contains subpages, you can verify it (review) in batches containing 5 pages.

site address: muslimedianews.com redirected to: www.muslimedianews.com

site title: Muslimedia News -...

Our opinion:

website (probably) only for adults * website (probably) only for adults ! website (probably) immoral * website (probably) immoral ! RED status (not recommended) - not recommended
After content analysis of this website we propose the following hashtags:


Proceed to the page?Powered by: Very Tiny URL Shortener at http://vturl.net VeryTinyURL

Meta tags:
description=Voice of The Islamic Ummah - Berita Dunia Islam - Indonesian News Channel !;
keywords=Media, Islam, Muslim, Berita, Channel, Kajian, Kajian, Indonesia, Website, Situs, Sunni, Tc0EjowqvOZ26gqbNgknkwnMIsQ, Salaf, Aswaja!;
Author=MMN Staff!;

Headings (most frequently used words):

keberkahan, bag, recent, tanah, dan, air, menguak, kyai, layanan, portal, web, berbasis, hot, jamaah, pbnu, habis, luncurkan, opinion, ltn, week, berita, pilihan, kultweet, posts, popular, this, agenda, news, donasi, twitter, comments, hikmah, arabic, special, report,

Text of the page (most frequently used words):
saya (93), yang (57), gus (53), dur (50), dan (46), itu (36), var (27), tiba (26), #tidak (24), ada (20), #dengan (18), #untuk (14), #indexof (13), jadi (13), dari (13), ini (12), maman (12), saja (12), pak (12), jawab (11), tapi (11), #kemudian (11), kata (11), #pesantren (11), thisurl (11), #sudah (10), hanya (10), orang (10), beliau (10), andy (9), saat (9), oleh (9), pernah (9), layanan (9), waktu (8), lalu (8), salah (8), kyai (8), kiai (8), apa (7), #jamaah (7), search (7), beberapa (7), anak (7), label (7), habib (7), juga (7), dalam (6), ketua (6), ayat (6), benar (6), masih (6), bagi (6), mundzir (6), kepada (6), tahu (6), kang (6), news (6), sangat (6), bilang (6), pbnu (5), sampai (5), kalau (5), para (5), acara (5), max (5), sedang (5), sering (5), akan (5), anda (5), berkata (5), juta (5), satu (5), minta (5), dulu (5), bertanya (5), document (5), else (5), islamic (5), dakwah (5), ulum (4), bang (4), substring (4), kemudahan (4), bahrul (4), serta (4), lainnya (4), memberikan (4), tenang (4), manusia (4), seraya (4), tanya (4), telepon (4), cerita (4), karena (4), biasa (4), jatiwangi (4), kita (4), muslim (4), ldnu (4), muslimedianews (4), lembaga (4), teringat (4), keberkahan (4), dibully (4), panjang (4), baik (4), ustadz (4), datang (4), mau (4), cara (4), home_page_url (4), menjawab (4), harus (4), kick (4), uang (4), sini (4), atau (4), seperti (4), zakat (4), bagian (3), menarik (3), ziarah (3), selama (3), lebih (3), celana (3), ayah (3), media (3), islam (3), tempat (3), hingga (3), mereka (3), baru (3), diserang (3), singkat (3), tambakberas (3), nahdliyin (3), ibu (3), versi (3), doa (3), jahitan (3), terkenal (3), indonesia (3), namun (3), dst (3), pencari (3), muslimedia (3), perasaan (3), sementara (3), darah (3), tangan (3), ingin (3), kepala (3), terus (3), istri (3), web (3), setelah (3), tahun (3), hari (3), lain (3), sarung (3), pun (3), cak (3), nur (3), amplop (3), pagecount (3), sesuai (3), menit (3), anu (3), melihat (3), pakai (3), khazanah (3), pesawat (3), ceramah (3), dapat (3), timestamp (3), updated (3), musawa (3), wali (3), quran (3), punya (3), mbah (3), pusat (3), umum (3), tashawuf (3), com (3), ternyata (3), majalengka (3), cari (2), bandara (2), tersenyum (2), kebutuhan (2), paling (2), sadar (2), bawah (2), keislaman (2), siapa (2), artikel (2), menolak (2), diam (2), nurcholis (2), detik (2), masa (2), mesin (2), bag (2), pencarian (2), info (2), belajar (2), mamannya (2), padahal (2), puluhan (2), santrinya (2), biaya (2), surat (2), terkadang (2), sedikit (2), menelepon (2), bersama (2), sulawesi (2), skip (2), terima (2), kultweet (2), nama (2), terusan (2), islami (2), air (2), bahwa (2), lazisnu (2), dibagi (2), habis (2), kadang (2), kalkulator (2), tanah (2), dicium (2), menguak (2), narasi (2), tuduhan (2), ltn (2), lombok (2), pendek (2), pernyataan (2), video (2), memakai (2), mengambil (2), membaca (2), dunia (2), mohon (2), puisi (2), mun (2), sih (2), adalah (2), qasidah (2), staf (2), marah (2), menyebutkan (2), menyerang (2), bacain (2), agar (2), ulama (2), sebagai (2), semua (2), mengajarkan (2), sekelas (2), lha (2), majid (2), facebook (2), said (2), membantu (2), sosok (2), pimpinan (2), membela (2), bolehkah (2), rumah (2), kenapa (2), iya (2), bisa (2), perpustakaan (2), buku (2), beta (2), mus (2), portal (2), nomor (2), mengalami (2), bin (2), penting (2), data (2), mas (2), pendendam (2), guru (2), dia (2), aplikasi (2), muda (2), papa (2), published (2), ketika (2), getelementbyid (2), pagearea (2), aula (2), bagaimana (2), jombang (2), daftar (2), mesantren (2), and (2), hikmah (2), recent (2), tanpa (2), beserta (2), sebelumnya (2), tetap (2), twitter (2), www (2), sekarang (2), lblname1 (2), voice (2), kubur (2), milyar (2), opinion (2), special (2), pager (2), substr (2), blog (2), length (2), jabodetabek (2), nyai (2), akhirnya (2), reuni (2), khataman (2), roni (2), agenda (2), akbar (2), boleh (2), konten (2), samfuriy (2), taushiyah (2), pengajian (2), mizan (2), mana (2), disampaikan (2), pondok (2), pengasuh (2), imanulhaq (2), ikabu (2), sya (2), sebagainya (2), tingkat (2), home (2), for (2), alumni (2), ikatan (2), getelementsbyname (2), penulisan (2), innerhtml (2), jawa (2), tak, kan, bapak, sumber, soal, 2013, 2014, protesku, rapih, lhoh, kuliah, pantaslah, mendampingi, narasumber, utamanya, tanyanya, tamu, siap, usmayadi, rss, rilis, meskipun, dicopy, disebarkan, bermanfaat, cantumkan, harapannya, menyampaikan, kom, copyright, delapan, direkam, all, ruang, tiduran, sambil, tim, dibawakan, dimiliki, rekaman, dekat, ijin, atas, perkataan, ratibul, haddad, menjelang, akhir, hayatnya, itulah, tweets, mendawamkan, comments, sampaikan, catat, hebat, arabic, loading, jawabku, wirid, kiblat, pas, menghampiri, ghashab, usianya, pengertian, tangannya, fuad, hendak, papua, menciumi, menghadap, bersimpuh, hadapan, bib, berat, donasi, shalatnya, wudhu, duduk, dengar, pulang, ditutupkan, maaf, referensinya, disalahpahami, presiden, nggak, mungkin, sitemap, reserved, munif, diaku, menantunya, abdul, jalil, mustaqim, mengambilkan, rights, diberikan, tafsir, dua, memegang, turmudzi, dengerin, report, sama, sekali, bertemu, kediaman, tuan, ntb, baca, sekaligus, suratnya, lama, berbahasa, arab, keterangannya, lengkap, tirukan, pengembangan, judul, pengayaan, top, 6f2685a723d5dd228092da7913ae853e, hot, berita, pilihan, sidebar, main, bebas, luncurkan, kelompok, jam, iyyah, jihad, zone, politics, siyasi, berbasis, exclusive, moment, asyura, pada, muharram, 1439, lif, diakses, wan, nasyr, infokom, publikasi, merilis, dimanapun, kapanpun, interview, jokes, beralamat, dirasat, syubhaat, hadith, fatwa, fiqh, aqeedah, islamiyah, islamia, reports, international, middle, east, indonesian, mobile, isi, articles, muslimah, technology, figure, downloads, the, books, youth, khutbah, column, moslem, nasheed, muallaf, videos, photos, moslemedia, medical, wisdom, history, tarikh, nahdlatululama, ibadah, redaksi, keselamatan, literatur, keislamaan, ahlussunnah, wal, annahdliyah, jaminan, hasil, bersumber, google, difilter, sedemikian, rupa, array, new, kolaborasi, disclaimer, berjalan, menjadi, project, berkesinambungan, mks, mmn, contact, sehingga, menyajikan, 000, usia, iklan, tersimpan, support, merupakan, menampilkan, tuntunan, dibutuhkab, sebagaimana, arahan, syamsul, huda, fitur, umumnya, nadliyin, diarahkan, meliputi, sekolah, perguruan, tinggi, koleksi, biografi, membayar, selanjutnya, profil, khotib, wilayahnya, wilayah, bali, diharapkan, perkantoran, mencari, keperluan, jum, dikeluarkan, kajian, showpagecount2, function, kalangan, awam, menghitung, hukum, diucapkan, selamatan, selesai, haters, lovers, bully, terhadap, pasca, 1994, rofiqoh, menikah, minggu, host, teleponnya, santri, keluar, diomongi, upik, aku, kebetulan, elus, terasa, diusapkan, didoakan, hidungnya, lagi, mengucur, keragaman, kasih, kebhinnekaan, dielus, berkunjung, kami, khadijah, katanya, sowan, menyambungkan, kuburan, bersedih, ibunya, perjuangan, estafet, putri, ikut, meneruskan, ngomong, papamu, seminggu, membalas, membenci, mah, cucu, semoga, perlu, istighatsahan, jangan, lulusan, kampungnya, kisah, tertangkapnya, seorang, teroris, sarjana, sarkub, shalat, keagamaan, kurang, ngacau, dlsb, nanti, lanjut, apakah, cek, anti, menetes, nampak, mati, istrinya, dibangun, barat, demi, membangunnya, semuanya, ippnu, muslimat, butuh, china, tadi, fatayat, mertua, jakarta, pesantrennya, tuhan, menggratiskan, haji, jalan, ditunjukkan, dijawab, paket, kepengurusan, pinjam, jalanannya, bank, dicarikan, bahkan, keliling, diajak, spp, dibutuhkan, perbulan, dimulai, nol, ketemu, berjuang, berpanjang, monas, dananya, bayanganku, langsung, menyumbangkan, rumit, tragedi, digebukin, sebesar, dijahit, dagu, dada, diinjak, injak, proposal, dirawat, seluruh, meyakini, difitnah, tasikmalaya, diprovokasi, siapapun, percaya, bantu, mengatakan, tokoh, tanjungsari, klarifikasi, yakin, persis, sepanjang, nonton, bersyukur, bangun, manan, nyerang, mempan, meninggal, this, sorban, turun, week, adi, sucipto, wartawan, popular, becak, gerutu, pustaka, sewaktu, muktamar, solo, diusir, anjing, posts, tukang, contoh, kursi, mengijazahkan, terakhirnya, tanggal, desember, 2009, href, kalimat, dibaca, kali, wala, uduhu, bertahan, location, dompet, selalu, ganjing, diminta, nyatakan, bareng, hti, dpp, astaghfirullah, disuruh, perbatasan, bulanan, kabar, yah, bulan, berbuat, menyebut, kehamilan, masalah, kebolehan, kaki, mampu, catatan, bagikan, makanya, makam, ramai, dikunjungi, makamnya, memanusiakan, kalimantan, dimasukkan, footnote, meminta, menuliskan, persatu, porno, gambar, 2030, gonjang, maka, aja, yahya, next, hal, serupa, tersebut, senang, dikomentari, luthfi, jelek, giliran, displaypagenum, luwes, results, title, mikirnya, post, zubair, encodeuricomponent, cyber, serangan, mulai, yaitu, nahdlatul, betul, mca, army, maimoen, ucapkan, potongan, membuat, menyamakan, agama, perhatikan, adakah, allah, mikir, sulit, ruangan, bertajuk, ramah, merangkul, jalanan, feed, penonton, dibuatkan, uppageword, downpageword, pages, write, penjagaan, home_page, sebuah, diundang, enteng, abah, enak, hati, aqil, bandel, bermedsos, kemarin, ataupun, entry, wong, jadul, kok, ramadhan, beranda,
Thumbnail images (randomly selected): * Images may be subject to copyright.RED status (not recommended)website (probably) only for adultswebsite (probably) immoral

Verified site has: 83 subpage(s). Do you want to verify them? Verify pages:

1-5 6-10 11-15 16-20 21-25 26-30 31-35 36-40 41-45 46-50
51-55 56-60 61-65 66-70 71-75 76-80 81-83


Top 50 hastags from of all verified websites.

Supplementary Information (add-on for SEO geeks)*- See more on header.verify-www.com

Header

HTTP/1.1 301 Moved Permanently
Location htt???/www.muslimedianews.com/
Date Sun, 22 Oct 2017 15:43:57 GMT
Content-Type text/html; charset=UTF-8
Server ghs
Content-Length 227
X-XSS-Protection 1; mode=block
X-Frame-Options SAMEORIGIN
HTTP/1.1 200 OK
Content-Type text/html; charset=UTF-8
Expires Sun, 22 Oct 2017 15:43:57 GMT
Date Sun, 22 Oct 2017 15:43:57 GMT
Cache-Control private, max-age=0
Last-Modified Sun, 22 Oct 2017 03:24:11 GMT
ETag W/ 2889267c1d982ffaf5ba17d4120a651afc6a0be7e4d9a597378cf0c1850e398e
Content-Encoding gzip
X-Content-Type-Options nosniff
X-XSS-Protection 1; mode=block
Content-Length 31997
Server GSE

Meta Tags

title="Muslimedia News - Media Islam | Voice of Muslim"
charset="utf-8"
content="FF660AFFCC06284D294FFF0BC3C3D77E" name="msvalidate.01"
content="1CfRylxvKM_m4Xm7zRoALT4EgpvHHP1IJx5sMkP6wp8" name="google-site-verification"
content="RQ36PDY6KGHU" name="technorati"
content="Voice of The Islamic Ummah - Berita Dunia Islam - Indonesian News Channel !" name="description"
content="Media, Islam, Muslim, Berita, Channel, Kajian, Kajian, Indonesia, Website, Situs, Sunni, Tc0EjowqvOZ26gqbNgknkwnMIsQ, Salaf, Aswaja!" name="keywords"
content="MMN Staff!" name="Author"
content="general" name="rating"
content="all" name="robots"
content="index, follow" name="robots"
content="id" name="geo.country"
content="1 days" name="revisit-after"
content="Indonesia" name="geo.placename"
content="htt???/3.bp.blogspot.com/-iqZ9XDWnsrs/UhBQDDr0GnI/AAAAAAAAARo/5lcr1Ya4g6g/s1600/Muslimedianews+Logo.JPG" property="og:image"

Load Info

page size149798
load time (s)0.179706
redirect count1
speed download178051
server IP216.58.213.179
* all occurrences of the string "http://" have been changed to "htt???/"