If you are not sure if the website you would like to visit is secure, you can verify it here. Enter the website address of the page and see parts of its content and the thumbnail images on this site. None (if any) dangerous scripts on the referenced page will be executed. Additionally, if the selected site contains subpages, you can verify it (review) in batches containing 5 pages.

site address: selipan.com redirected to: www.selipan.com

site title: Selipan.com - Fun, Readable, Relatable

Our opinion:

GREEN status (no comments) - no comments
After content analysis of this website we propose the following hashtags:


Proceed to the page?Powered by: Very Tiny URL Shortener at http://vturl.net VeryTinyURL

Meta tags:
description=Temukan segala informasi seru, menarik dan positif untuk mengusir rasa bosanmu di Selipan.com!;

Headings (most frequently used words):

ini, yang, kamu, bikin, jadi, ternyata, bisa, wajib, harus, film, kalau, nih, cara, gak, musik, tahu, hal, kalian, aja, dia, sehat, bro, apa, 2017, orang, jangan, masih, 11, di, dan, kece, untuk, lho, banget, ingat, fotografer, manfaat, intip, yuk, begini, pizza, tak, lakukan, fakta, nggak, tembok, anjing, ketemu, panik, ide, abis, minimalis, rumah, sekat, ampuh, memiliki, dengan, pelajari, anak, 90an, ulang, inilah, tubuh, daftar, bahasa, sekarang, lihat, sukses, tentang, pengen, terbaik, horor, deh, suka, paling, mendengarkan, nah, kreatif, biar, travel, tips, menyimpan, mereka, doyan, personel, soal, bakal, westlife, nyimak, nasib, siapa, tontonan, masuk, akan, 17, tahun, berani, unik, tiru, undangan, inspirasi, memorable, pernikahan, momen, ingin, 12, ya, kira, makanan, saat, mendunia, alam, loncat, sering, kota, buat, pernah, pasti, kulitmu, dulu, cerah, tonton, sama, kesalahan, kulit, misteri, 90s, generation, faktor, cewek, loh, dimengerti, cuma, makeup, sih, terungkap, hobi, must, read, tokoh, dandan, bersama, rahasia, besar, meninggal, trik, penampakannya, prediksi, halloween, hidangan, terakhir, terpidana, mati, wah, stroberi, tambah, kostum, makannya, guru, cek, shock, kembaran, nanti, dki, cheeseburger, warkop, dibelinya, khas, 10, celetukan, cantik, lalu, nostalgia, tetap, cobain, selama, diungkapkan, hewan, bayi, 13, aww, miss, don, menu, 26, gambar, perusahaan, membuatmu, kebangetan, berpikir, mengenai, eksistensi, dirimu, 14, kerja, pelamar, para, terbongkar, cuman, sebaiknya, keren, lucunya, menajamkan, bulan, kerennya, puasa, merata, hari, raya, psikologi, vampir, cuy, merinding, misterius, kandidat, serius, fenomena, beberapa, penglihatan, ngomong, wow, berulang, game, hits, foto, dalam, rahasianya, berminat, gaes, coba, sebelum, risiko, kesehatan, mengalami, mempunyai, kekuatan, super, kombinasi, malah, item, banyak, diburu, ketika, musim, sekolah, tiba, freelancer, dilahirkan, kita, berbeda, achmad, zulkarnain, pro, mendapatkan, asli, dapatkan, sederhana, latest, posts, top, categories, fun, geek, juga, seperti, story, berprestasi, hindari, mulai, bisnis, barumu, liburan, singkat, ke, modern, wisata, sekaligus, dikunjungi, karyanya, muda, bangga, biasa, indonesia, patut, ditunggu, disney, terbaru, bahayanya, polusi, rambut, atasi, mendadak, grogi, mengatasinya, percaya, manusia, life, trending, bahaya, makan, lifehack, food, biarkan, busuk, simpan, bahan, agar, tahan, lama, restoran, punya, tema, melongo, sini, menjalani, lover, khatam, dunia, per, an, cokelat, jarang, diketahui, serat, putih, daging, ayam, ada, artinya, hidup, semangat, stories, hollywood, gimana, rasanya, sengaja, jatuhin, iphone, baru, dibeli, jawabannya, entertainment, sanggup, membuat, sutradara, bergidik, lagi, ngeri, benarkah, bau, kentut, mampu, mengurangi, menyesal, terkena, kanker, stroke, atau, serangan, jantung, menghibur, mainstream,

Text of the page (most frequently used words):
ago (59), ini (51), yang (38), kamu (29), days (15), jadi (14), food (12), #bikin (12), #ternyata (12), #weeks (12), #wajib (11), tips (11), #science (10), facts (10), sponsored (10), hours (10), tahu (10), fun (9), #kalau (9), bisa (9), #editor (8), featured (8), month (8), movies (8), film (8), months (8), pick (8), nih (8), #harus (8), kira (8), apa (7), sukses (7), lifehack (7), deh (6), hal (6), foto (6), gak (6), musik (6), cara (6), story (6), orang (6), kece (5), pengen (5), masih (5), abis (5), bahasa (5), dia (5), wow (5), aja (5), tubuh (5), dan (5), sehat (5), 2017 (5), fakta (5), selipan (5), kalian (5), kreatif (4), nggak (4), banget (4), com (4), pizza (4), bro (4), jangan (4), travel (4), ryz (4), health (4), beauty (4), geek (4), paling (4), 90s (4), yuk (4), untuk (4), fotografer (3), makanan (3), inilah (3), anak (3), week (3), lihat (3), dian (3), saja (3), begini (3), 90an (3), sekarang (3), lho (3), riza (3), unik (3), cokelat (3), sering (3), ulang (3), ampuh (3), terbaik (3), tak (3), sini (3), suka (3), tech (3), readable (3), relatable (3), life (3), horor (3), doyan (3), mendengarkan (3), pelajari (3), pasti (3), tentang (3), nah (3), memiliki (3), manfaat (3), ingat (3), bakal (3), dengan (3), video (3), daftar (3), ketemu (3), tembok (3), day (3), lakukan (3), ide (3), sekat (3), anjing (3), intip (3), panik (3), minimalis (3), rumah (3), undangan (2), inspirasi (2), tiru (2), memorable (2), soal (2), more (2), cari (2), manfaatnya (2), tahun (2), pernikahan (2), motivasi (2), fajruli (2), rizkianto (2), mendunia (2), pernah (2), menyimpan (2), loncat (2), kota (2), read (2), nasib (2), personel (2), daging (2), berani (2), ayam (2), putih (2), terakhir (2), benar (2), buat (2), saat (2), atau (2), masuk (2), westlife (2), restoran (2), tontonan (2), fuji (2), nyimak (2), makan (2), punya (2), banyak (2), rasanya (2), ingin (2), momen (2), mereka (2), sebelum (2), relationship (2), siapa (2), loh (2), dewi (2), kulitmu (2), facebook (2), akan (2), sama (2), kesalahan (2), para (2), biar (2), haha (2), pictures (2), games (2), success (2), cek (2), dulu (2), cerah (2), kulit (2), alam (2), tonton (2), nurfitriyana (2), undangannya, dibeli, hype, jawabannya, baru, iphone, jatuhin, warkop, halloween, khas, kostum, 489, 419, 163, stories, trending, prediksi, hemat, celetukan, dikejar, digigit, dijamin, gimana, mainstream, nostalgia, sengaja, sakit, serangan, bergidik, hollywood, sutradara, membuat, sanggup, jantung, side, widgets, stroke, kanker, terkena, risiko, mengurangi, mampu, ngeri, miss, dki, dose, entertainment, content, culture, pop, and, 122, daily, your, makeup, cuma, dimengerti, cewek, dandan, don, 136, top, 1517, bahayanya, terbaru, disney, ditunggu, patut, atasi, rambut, polusi, mengatasinya, muda, grogi, mendadak, super, kekuatan, mempunyai, juga, kita, karyanya, berprestasi, biasa, dikunjungi, sunday, instagram, barumu, bisnis, mulai, hindari, menyesal, sekaligus, bangga, wisata, modern, dhika, singkat, liburan, indonesia, seperti, manusia, explore, aww, posts, latest, kebangetan, lucunya, hewan, bayi, asli, kembaran, 356, categories, bau, contents, popular, most, mendapatkan, dapatkan, percaya, item, malah, kombinasi, tiba, sekolah, musim, ketika, diburu, mengalami, nanti, freelancer, sacawisastra, pro, zulkarnain, achmad, berbeda, dilahirkan, sederhana, kentut, misteri, benarkah, stroberi, supper, last, the, dirimu, makannya, tambah, serius, mengenai, wah, faktanya, fenomena, kerennya, ngomong, penampakannya, eksistensi, berpikir, shock, ngagetin, bahaya, artinya, ada, keren, sebaiknya, serat, bawah, mending, hidangan, cuman, masak, gambar, mati, terpidana, membuatmu, berulang, lalu, kesehatan, game, bulan, puasa, merinding, misterius, beberapa, tokoh, meninggal, cantik, hobi, vampir, cuy, bersama, rahasia, must, besar, selama, hits, dibelinya, kandidat, cheeseburger, guru, mengonsumsinya, mau, yakin, see, generation, merata, tetap, hari, raya, cobain, terungkap, merapat, fans, faktor, psikologi, trik, panel, about, privasi, sign, write, for, advertise, space, dikelola, dalam, rahasianya, oleh, berminat, rosa, firda, kebijakan, partner, lama, menu, hidup, menjalani, semangat, lagi, back, menghibur, sih, gaes, rimma, coba, penglihatan, menajamkan, twitter, google, striker, suratkabar, dinar, tahan, pun, asal, simak, didalamnya, pelamar, kerja, satu, italia, diungkapkan, terbongkar, ngemil, perusahaan, diketahui, opini, jarang, bukan, lover, khatam, agar, boleh, bahan, simpan, busuk, biarkan, hivemind, dicoba, digital, dunia, melongo, tema, penasaran, kacau, media, per, november,
Thumbnail images (randomly selected): * Images may be subject to copyright.GREEN status (no comments)

Verified site has: 119 subpage(s). Do you want to verify them? Verify pages:

1-5 6-10 11-15 16-20 21-25 26-30 31-35 36-40 41-45 46-50
51-55 56-60 61-65 66-70 71-75 76-80 81-85 86-90 91-95 96-100
101-105 106-110 111-115 116-119


Top 50 hastags from of all verified websites.

Supplementary Information (add-on for SEO geeks)*- See more on header.verify-www.com

Header

HTTP/1.1 301 Moved Permanently
Date Sat, 18 Nov 2017 23:35:31 GMT
Content-Type text/html; charset=UTF-8
Transfer-Encoding chunked
Connection keep-alive
Set-Cookie __cfduid=d9cc6d9811015fcb5f2b4ce54c038a1341511048130; expires=Sun, 18-Nov-18 23:35:30 GMT; path=/; domain=.selipan.com; HttpOnly
Expires Thu, 19 Nov 1981 08:52:00 GMT
Cache-Control no-store, no-cache, must-revalidate
Pragma no-cache
Location htt???/www.selipan.com/
Age 0
X-Cache MISS
Server cloudflare-nginx
CF-RAY 3bfebf20c1342b52-AMS
HTTP/1.1 200 OK
Date Sat, 18 Nov 2017 23:35:33 GMT
Content-Type text/html; charset=UTF-8
Transfer-Encoding chunked
Connection keep-alive
Set-Cookie __cfduid=de90ea8c1f2aef96ceafb62be369cd5441511048131; expires=Sun, 18-Nov-18 23:35:31 GMT; path=/; domain=.selipan.com; HttpOnly
Expires Thu, 19 Nov 1981 08:52:00 GMT
Cache-Control no-store, no-cache, must-revalidate
Pragma no-cache
Link <htt???/www.selipan.com/wp-json/>; rel= htt????/api.w.org/ , <htt???/www.selipan.com/>; rel=shortlink
Vary Accept-Encoding
Age 0
X-Cache MISS
Server cloudflare-nginx
CF-RAY 3bfebf24c2ef072b-AMS
Content-Encoding gzip

Meta Tags

title="Selipan.com - Fun, Readable, Relatable"
charset="UTF-8"
name="viewport" content="width=device-width,initial-scale=1.0,user-scalable=yes"
name="description" content="Temukan segala informasi seru, menarik dan positif untuk mengusir rasa bosanmu di Selipan.com!"
property="og:locale" content="en_US"
property="og:type" content="website"
property="og:title" content="Selipan.com - Fun, Readable, Relatable"
property="og:description" content="Temukan segala informasi seru, menarik dan positif untuk mengusir rasa bosanmu di Selipan.com!"
property="og:url" content="htt???/www.selipan.com/"
property="og:site_name" content="Selipan.com"
property="fb:app_id" content="106391159696014"
name="generator" content="WordPress 4.9"
property="og:site_name" content="Selipan.com"
property="og:title" content="Selipan.com – Fun. Readable. Relatable."
property="og:description" content=""
property="og:url" content="htt???/www.selipan.com/"
name="msapplication-TileImage" content="htt???/www.selipan.com/wp-content/uploads/2017/07/cropped-icon-512-1-3-270x270.png"
name="google-site-verification" content="ksqa16jM9S0Y99xiYu00BqCW-M2e8HiriUI0jHVZ_6c"
itemprop="datePublished" content="2017-11-10T08:00:18+00:00"
itemprop="dateModified" content="2017-11-09T16:32:37+00:00"
itemprop="author" content="DBS Bank"
itemprop="interactionCount" content="UserComments:0"
itemprop="url" content="htt???/www.selipan.com/wp-content/uploads/2017/06/logo-180px.png"
itemprop="width" content="180"
itemprop="height" content="28"
itemprop="name" content="Selipan.com"
itemprop="datePublished" content="2017-11-01T14:45:16+00:00"
itemprop="dateModified" content="2017-11-01T14:48:41+00:00"
itemprop="author" content="Air Asia"
itemprop="interactionCount" content="UserComments:0"
itemprop="url" content="htt???/www.selipan.com/wp-content/uploads/2017/06/logo-180px.png"
itemprop="width" content="180"
itemprop="height" content="28"
itemprop="name" content="Selipan.com"
itemprop="datePublished" content="2017-10-28T19:54:43+00:00"
itemprop="dateModified" content="2017-10-29T08:22:07+00:00"
itemprop="author" content="Wall's Heartbrand"
itemprop="interactionCount" content="UserComments:0"
itemprop="url" content="htt???/www.selipan.com/wp-content/uploads/2017/06/logo-180px.png"
itemprop="width" content="180"
itemprop="height" content="28"
itemprop="name" content="Selipan.com"
itemprop="datePublished" content="2017-10-26T08:00:14+00:00"
itemprop="dateModified" content="2017-10-27T14:22:08+00:00"
itemprop="author" content="Fuji"
itemprop="interactionCount" content="UserComments:0"
itemprop="url" content="htt???/www.selipan.com/wp-content/uploads/2017/06/logo-180px.png"
itemprop="width" content="180"
itemprop="height" content="28"
itemprop="name" content="Selipan.com"
itemprop="datePublished" content="2017-10-23T08:00:16+00:00"
itemprop="dateModified" content="2017-10-28T21:19:26+00:00"
itemprop="author" content="Pantene"
itemprop="interactionCount" content="UserComments:0"
itemprop="url" content="htt???/www.selipan.com/wp-content/uploads/2017/06/logo-180px.png"
itemprop="width" content="180"
itemprop="height" content="28"
itemprop="name" content="Selipan.com"
itemprop="datePublished" content="2017-10-21T08:00:24+00:00"
itemprop="dateModified" content="2017-10-24T14:42:53+00:00"
itemprop="author" content="Closeup"
itemprop="interactionCount" content="UserComments:0"
itemprop="url" content="htt???/www.selipan.com/wp-content/uploads/2017/06/logo-180px.png"
itemprop="width" content="180"
itemprop="height" content="28"
itemprop="name" content="Selipan.com"
itemprop="datePublished" content="2017-10-18T16:00:21+00:00"
itemprop="dateModified" content="2017-10-19T20:01:22+00:00"
itemprop="author" content="Ryz"
itemprop="interactionCount" content="UserComments:0"
itemprop="url" content="htt???/www.selipan.com/wp-content/uploads/2017/06/logo-180px.png"
itemprop="width" content="180"
itemprop="height" content="28"
itemprop="name" content="Selipan.com"
itemprop="datePublished" content="2017-10-15T16:00:33+00:00"
itemprop="dateModified" content="2017-10-16T18:29:21+00:00"
itemprop="author" content="Dewi Nurfitriyana"
itemprop="interactionCount" content="UserComments:0"
itemprop="url" content="htt???/www.selipan.com/wp-content/uploads/2017/06/logo-180px.png"
itemprop="width" content="180"
itemprop="height" content="28"
itemprop="name" content="Selipan.com"
itemprop="datePublished" content="2017-10-13T08:00:59+00:00"
itemprop="dateModified" content="2017-10-13T11:29:07+00:00"
itemprop="author" content="Lenovo"
itemprop="interactionCount" content="UserComments:0"
itemprop="url" content="htt???/www.selipan.com/wp-content/uploads/2017/06/logo-180px.png"
itemprop="width" content="180"
itemprop="height" content="28"
itemprop="name" content="Selipan.com"
itemprop="datePublished" content="2017-10-12T08:00:52+00:00"
itemprop="dateModified" content="2017-10-15T11:03:58+00:00"
itemprop="author" content="Lenovo"
itemprop="interactionCount" content="UserComments:0"
itemprop="url" content="htt???/www.selipan.com/wp-content/uploads/2017/06/logo-180px.png"
itemprop="width" content="180"
itemprop="height" content="28"
itemprop="name" content="Selipan.com"
itemprop="datePublished" content="2017-10-06T12:34:50+00:00"
itemprop="dateModified" content="2017-10-07T18:45:41+00:00"
itemprop="author" content="Dinar Firda Rosa"
itemprop="interactionCount" content="UserComments:0"
itemprop="url" content="htt???/www.selipan.com/wp-content/uploads/2017/06/logo-180px.png"
itemprop="width" content="180"
itemprop="height" content="28"
itemprop="name" content="Selipan.com"
itemprop="datePublished" content="2017-10-05T08:00:35+00:00"
itemprop="dateModified" content="2017-10-06T19:47:06+00:00"
itemprop="author" content="Sariayu"
itemprop="interactionCount" content="UserComments:0"
itemprop="url" content="htt???/www.selipan.com/wp-content/uploads/2017/06/logo-180px.png"
itemprop="width" content="180"
itemprop="height" content="28"
itemprop="name" content="Selipan.com"
itemprop="datePublished" content="2017-11-18T19:00:58+00:00"
itemprop="dateModified" content="2017-11-17T22:38:12+00:00"
itemprop="author" content="Dewi Nurfitriyana"
itemprop="interactionCount" content="UserComments:0"
itemprop="url" content="htt???/www.selipan.com/wp-content/uploads/2017/06/logo-180px.png"
itemprop="width" content="180"
itemprop="height" content="28"
itemprop="name" content="Selipan.com"
itemprop="datePublished" content="2017-11-18T16:00:56+00:00"
itemprop="dateModified" content="2017-11-17T22:10:24+00:00"
itemprop="author" content="Ryz"
itemprop="interactionCount" content="UserComments:0"
itemprop="url" content="htt???/www.selipan.com/wp-content/uploads/2017/06/logo-180px.png"
itemprop="width" content="180"
itemprop="height" content="28"
itemprop="name" content="Selipan.com"
itemprop="datePublished" content="2017-11-18T10:00:55+00:00"
itemprop="dateModified" content="2017-11-17T18:13:08+00:00"
itemprop="author" content="Fajruli Rizkianto"
itemprop="interactionCount" content="UserComments:0"
itemprop="url" content="htt???/www.selipan.com/wp-content/uploads/2017/06/logo-180px.png"
itemprop="width" content="180"
itemprop="height" content="28"
itemprop="name" content="Selipan.com"
itemprop="datePublished" content="2017-11-18T08:00:38+00:00"
itemprop="dateModified" content="2017-11-17T22:41:39+00:00"
itemprop="author" content="Ryz"
itemprop="interactionCount" content="UserComments:0"
itemprop="url" content="htt???/www.selipan.com/wp-content/uploads/2017/06/logo-180px.png"
itemprop="width" content="180"
itemprop="height" content="28"
itemprop="name" content="Selipan.com"
itemprop="datePublished" content="2017-11-17T19:00:31+00:00"
itemprop="dateModified" content="2017-11-16T16:26:02+00:00"
itemprop="author" content="Fuji"
itemprop="interactionCount" content="UserComments:0"
itemprop="url" content="htt???/www.selipan.com/wp-content/uploads/2017/06/logo-180px.png"
itemprop="width" content="180"
itemprop="height" content="28"
itemprop="name" content="Selipan.com"
itemprop="datePublished" content="2017-11-17T16:00:45+00:00"
itemprop="dateModified" content="2017-11-16T23:51:33+00:00"
itemprop="author" content="Ryz"
itemprop="interactionCount" content="UserComments:0"
itemprop="url" content="htt???/www.selipan.com/wp-content/uploads/2017/06/logo-180px.png"
itemprop="width" content="180"
itemprop="height" content="28"
itemprop="name" content="Selipan.com"
itemprop="datePublished" content="2017-11-17T12:00:42+00:00"
itemprop="dateModified" content="2017-11-16T23:55:52+00:00"
itemprop="author" content="Riza Dian"
itemprop="interactionCount" content="UserComments:0"
itemprop="url" content="htt???/www.selipan.com/wp-content/uploads/2017/06/logo-180px.png"
itemprop="width" content="180"
itemprop="height" content="28"
itemprop="name" content="Selipan.com"
itemprop="datePublished" content="2017-11-17T08:00:03+00:00"
itemprop="dateModified" content="2017-11-16T08:30:25+00:00"
itemprop="author" content="Fajruli Rizkianto"
itemprop="interactionCount" content="UserComments:0"
itemprop="url" content="htt???/www.selipan.com/wp-content/uploads/2017/06/logo-180px.png"
itemprop="width" content="180"
itemprop="height" content="28"
itemprop="name" content="Selipan.com"
itemprop="datePublished" content="2017-11-18T19:00:58+00:00"
itemprop="dateModified" content="2017-11-17T22:38:12+00:00"
itemprop="author" content="Dewi Nurfitriyana"
itemprop="interactionCount" content="UserComments:0"
itemprop="url" content="htt???/www.selipan.com/wp-content/uploads/2017/06/logo-180px.png"
itemprop="width" content="180"
itemprop="height" content="28"
itemprop="name" content="Selipan.com"
itemprop="datePublished" content="2017-11-18T16:00:56+00:00"
itemprop="dateModified" content="2017-11-17T22:10:24+00:00"
itemprop="author" content="Ryz"
itemprop="interactionCount" content="UserComments:0"
itemprop="url" content="htt???/www.selipan.com/wp-content/uploads/2017/06/logo-180px.png"
itemprop="width" content="180"
itemprop="height" content="28"
itemprop="name" content="Selipan.com"
itemprop="datePublished" content="2017-11-17T19:00:31+00:00"
itemprop="dateModified" content="2017-11-16T16:26:02+00:00"
itemprop="author" content="Fuji"
itemprop="interactionCount" content="UserComments:0"
itemprop="url" content="htt???/www.selipan.com/wp-content/uploads/2017/06/logo-180px.png"
itemprop="width" content="180"
itemprop="height" content="28"
itemprop="name" content="Selipan.com"
itemprop="datePublished" content="2017-11-17T16:00:45+00:00"
itemprop="dateModified" content="2017-11-16T23:51:33+00:00"
itemprop="author" content="Ryz"
itemprop="interactionCount" content="UserComments:0"
itemprop="url" content="htt???/www.selipan.com/wp-content/uploads/2017/06/logo-180px.png"
itemprop="width" content="180"
itemprop="height" content="28"
itemprop="name" content="Selipan.com"
itemprop="datePublished" content="2017-11-17T08:00:03+00:00"
itemprop="dateModified" content="2017-11-16T08:30:25+00:00"
itemprop="author" content="Fajruli Rizkianto"
itemprop="interactionCount" content="UserComments:0"
itemprop="url" content="htt???/www.selipan.com/wp-content/uploads/2017/06/logo-180px.png"
itemprop="width" content="180"
itemprop="height" content="28"
itemprop="name" content="Selipan.com"
itemprop="datePublished" content="2017-11-16T19:00:24+00:00"
itemprop="dateModified" content="2017-11-15T17:30:30+00:00"
itemprop="author" content="Fajruli Rizkianto"
itemprop="interactionCount" content="UserComments:0"
itemprop="url" content="htt???/www.selipan.com/wp-content/uploads/2017/06/logo-180px.png"
itemprop="width" content="180"
itemprop="height" content="28"
itemprop="name" content="Selipan.com"
itemprop="datePublished" content="2017-11-18T16:00:56+00:00"
itemprop="dateModified" content="2017-11-17T22:10:24+00:00"
itemprop="author" content="Ryz"
itemprop="interactionCount" content="UserComments:0"
itemprop="url" content="htt???/www.selipan.com/wp-content/uploads/2017/06/logo-180px.png"
itemprop="width" content="180"
itemprop="height" content="28"
itemprop="name" content="Selipan.com"
itemprop="datePublished" content="2017-11-18T10:00:55+00:00"
itemprop="dateModified" content="2017-11-17T18:13:08+00:00"
itemprop="author" content="Fajruli Rizkianto"
itemprop="interactionCount" content="UserComments:0"
itemprop="url" content="htt???/www.selipan.com/wp-content/uploads/2017/06/logo-180px.png"
itemprop="width" content="180"
itemprop="height" content="28"
itemprop="name" content="Selipan.com"
itemprop="datePublished" content="2017-11-16T08:00:59+00:00"
itemprop="dateModified" content="2017-11-15T15:35:07+00:00"
itemprop="author" content="Fuji"
itemprop="interactionCount" content="UserComments:0"
itemprop="url" content="htt???/www.selipan.com/wp-content/uploads/2017/06/logo-180px.png"
itemprop="width" content="180"
itemprop="height" content="28"
itemprop="name" content="Selipan.com"
itemprop="datePublished" content="2017-11-14T12:00:24+00:00"
itemprop="dateModified" content="2017-11-14T00:30:52+00:00"
itemprop="author" content="Ryz"
itemprop="interactionCount" content="UserComments:0"
itemprop="url" content="htt???/www.selipan.com/wp-content/uploads/2017/06/logo-180px.png"
itemprop="width" content="180"
itemprop="height" content="28"
itemprop="name" content="Selipan.com"
itemprop="datePublished" content="2017-11-13T12:00:04+00:00"
itemprop="dateModified" content="2017-11-13T01:26:24+00:00"
itemprop="author" content="Dhika Sacawisastra"
itemprop="interactionCount" content="UserComments:0"
itemprop="url" content="htt???/www.selipan.com/wp-content/uploads/2017/06/logo-180px.png"
itemprop="width" content="180"
itemprop="height" content="28"
itemprop="name" content="Selipan.com"
itemprop="datePublished" content="2017-11-18T19:00:58+00:00"
itemprop="dateModified" content="2017-11-17T22:38:12+00:00"
itemprop="author" content="Dewi Nurfitriyana"
itemprop="interactionCount" content="UserComments:0"
itemprop="url" content="htt???/www.selipan.com/wp-content/uploads/2017/06/logo-180px.png"
itemprop="width" content="180"
itemprop="height" content="28"
itemprop="name" content="Selipan.com"
itemprop="datePublished" content="2017-11-18T12:00:39+00:00"
itemprop="dateModified" content="2017-11-17T21:33:13+00:00"
itemprop="author" content="Riza Dian"
itemprop="interactionCount" content="UserComments:0"
itemprop="url" content="htt???/www.selipan.com/wp-content/uploads/2017/06/logo-180px.png"
itemprop="width" content="180"
itemprop="height" content="28"
itemprop="name" content="Selipan.com"
itemprop="datePublished" content="2017-11-17T19:00:31+00:00"
itemprop="dateModified" content="2017-11-16T16:26:02+00:00"
itemprop="author" content="Fuji"
itemprop="interactionCount" content="UserComments:0"
itemprop="url" content="htt???/www.selipan.com/wp-content/uploads/2017/06/logo-180px.png"
itemprop="width" content="180"
itemprop="height" content="28"
itemprop="name" content="Selipan.com"
itemprop="datePublished" content="2017-11-17T16:00:45+00:00"
itemprop="dateModified" content="2017-11-16T23:51:33+00:00"
itemprop="author" content="Ryz"
itemprop="interactionCount" content="UserComments:0"
itemprop="url" content="htt???/www.selipan.com/wp-content/uploads/2017/06/logo-180px.png"
itemprop="width" content="180"
itemprop="height" content="28"
itemprop="name" content="Selipan.com"
itemprop="datePublished" content="2017-11-17T10:00:52+00:00"
itemprop="dateModified" content="2017-11-16T23:45:59+00:00"
itemprop="author" content="Dinar Firda Rosa"
itemprop="interactionCount" content="UserComments:0"
itemprop="url" content="htt???/www.selipan.com/wp-content/uploads/2017/06/logo-180px.png"
itemprop="width" content="180"
itemprop="height" content="28"
itemprop="name" content="Selipan.com"
itemprop="datePublished" content="2017-11-16T10:00:36+00:00"
itemprop="dateModified" content="2017-11-15T18:14:21+00:00"
itemprop="author" content="Dinar Firda Rosa"
itemprop="interactionCount" content="UserComments:0"
itemprop="url" content="htt???/www.selipan.com/wp-content/uploads/2017/06/logo-180px.png"
itemprop="width" content="180"
itemprop="height" content="28"
itemprop="name" content="Selipan.com"
itemprop="datePublished" content="2017-11-14T08:00:56+00:00"
itemprop="dateModified" content="2017-11-13T21:48:37+00:00"
itemprop="author" content="Fuji"
itemprop="interactionCount" content="UserComments:0"
itemprop="url" content="htt???/www.selipan.com/wp-content/uploads/2017/06/logo-180px.png"
itemprop="width" content="180"
itemprop="height" content="28"
itemprop="name" content="Selipan.com"
itemprop="datePublished" content="2017-11-12T16:00:25+00:00"
itemprop="dateModified" content="2017-11-12T00:51:26+00:00"
itemprop="author" content="Dewi Nurfitriyana"
itemprop="interactionCount" content="UserComments:0"
itemprop="url" content="htt???/www.selipan.com/wp-content/uploads/2017/06/logo-180px.png"
itemprop="width" content="180"
itemprop="height" content="28"
itemprop="name" content="Selipan.com"
itemprop="datePublished" content="2017-11-10T12:00:48+00:00"
itemprop="dateModified" content="2017-11-09T18:04:39+00:00"
itemprop="author" content="Riza Dian"
itemprop="interactionCount" content="UserComments:0"
itemprop="url" content="htt???/www.selipan.com/wp-content/uploads/2017/06/logo-180px.png"
itemprop="width" content="180"
itemprop="height" content="28"
itemprop="name" content="Selipan.com"
itemprop="datePublished" content="2017-11-05T16:00:03+00:00"
itemprop="dateModified" content="2017-11-04T17:02:58+00:00"
itemprop="author" content="Dewi Nurfitriyana"
itemprop="interactionCount" content="UserComments:0"
itemprop="url" content="htt???/www.selipan.com/wp-content/uploads/2017/06/logo-180px.png"
itemprop="width" content="180"
itemprop="height" content="28"
itemprop="name" content="Selipan.com"
itemprop="datePublished" content="2017-11-03T12:00:54+00:00"
itemprop="dateModified" content="2017-11-02T17:54:12+00:00"
itemprop="author" content="Riza Dian"
itemprop="interactionCount" content="UserComments:0"
itemprop="url" content="htt???/www.selipan.com/wp-content/uploads/2017/06/logo-180px.png"
itemprop="width" content="180"
itemprop="height" content="28"
itemprop="name" content="Selipan.com"
itemprop="datePublished" content="2017-11-01T16:00:49+00:00"
itemprop="dateModified" content="2017-11-01T01:07:51+00:00"
itemprop="author" content="Ryz"
itemprop="interactionCount" content="UserComments:0"
itemprop="url" content="htt???/www.selipan.com/wp-content/uploads/2017/06/logo-180px.png"
itemprop="width" content="180"
itemprop="height" content="28"
itemprop="name" content="Selipan.com"
itemprop="datePublished" content="2017-11-01T10:00:00+00:00"
itemprop="dateModified" content="2017-11-01T00:56:19+00:00"
itemprop="author" content="Fuji"
itemprop="interactionCount" content="UserComments:0"
itemprop="url" content="htt???/www.selipan.com/wp-content/uploads/2017/06/logo-180px.png"
itemprop="width" content="180"
itemprop="height" content="28"
itemprop="name" content="Selipan.com"
itemprop="datePublished" content="2017-11-17T12:00:42+00:00"
itemprop="dateModified" content="2017-11-16T23:55:52+00:00"
itemprop="author" content="Riza Dian"
itemprop="interactionCount" content="UserComments:0"
itemprop="url" content="htt???/www.selipan.com/wp-content/uploads/2017/06/logo-180px.png"
itemprop="width" content="180"
itemprop="height" content="28"
itemprop="name" content="Selipan.com"
itemprop="datePublished" content="2017-11-10T16:00:08+00:00"
itemprop="dateModified" content="2017-11-09T22:20:37+00:00"
itemprop="author" content="Ryz"
itemprop="interactionCount" content="UserComments:0"
itemprop="url" content="htt???/www.selipan.com/wp-content/uploads/2017/06/logo-180px.png"
itemprop="width" content="180"
itemprop="height" content="28"
itemprop="name" content="Selipan.com"
itemprop="datePublished" content="2017-11-03T16:00:54+00:00"
itemprop="dateModified" content="2017-11-03T00:05:03+00:00"
itemprop="author" content="Ryz"
itemprop="interactionCount" content="UserComments:0"
itemprop="url" content="htt???/www.selipan.com/wp-content/uploads/2017/06/logo-180px.png"
itemprop="width" content="180"
itemprop="height" content="28"
itemprop="name" content="Selipan.com"
itemprop="datePublished" content="2017-10-27T16:00:43+00:00"
itemprop="dateModified" content="2017-10-27T02:06:42+00:00"
itemprop="author" content="Ryz"
itemprop="interactionCount" content="UserComments:0"
itemprop="url" content="htt???/www.selipan.com/wp-content/uploads/2017/06/logo-180px.png"
itemprop="width" content="180"
itemprop="height" content="28"
itemprop="name" content="Selipan.com"
itemprop="datePublished" content="2017-07-28T17:00:27+00:00"
itemprop="dateModified" content="2017-07-28T18:16:17+00:00"
itemprop="author" content="bayubaharul"
itemprop="interactionCount" content="UserComments:0"
itemprop="url" content="htt???/www.selipan.com/wp-content/uploads/2017/06/logo-180px.png"
itemprop="width" content="180"
itemprop="height" content="28"
itemprop="name" content="Selipan.com"
itemprop="datePublished" content="2017-06-20T00:00:00+00:00"
itemprop="dateModified" content="2017-07-20T08:14:18+00:00"
itemprop="author" content="POND'S"
itemprop="interactionCount" content="UserComments:0"
itemprop="url" content="htt???/www.selipan.com/wp-content/uploads/2017/06/logo-180px.png"
itemprop="width" content="180"
itemprop="height" content="28"
itemprop="name" content="Selipan.com"
itemprop="datePublished" content="2017-06-12T00:00:00+00:00"
itemprop="dateModified" content="2017-07-19T08:06:04+00:00"
itemprop="author" content="Sariayu"
itemprop="interactionCount" content="UserComments:0"
itemprop="url" content="htt???/www.selipan.com/wp-content/uploads/2017/06/logo-180px.png"
itemprop="width" content="180"
itemprop="height" content="28"
itemprop="name" content="Selipan.com"
itemprop="datePublished" content="2017-02-04T18:05:32+00:00"
itemprop="dateModified" content="2017-06-04T20:49:52+00:00"
itemprop="author" content="Rendila"
itemprop="interactionCount" content="UserComments:0"
itemprop="url" content="htt???/www.selipan.com/wp-content/uploads/2017/06/logo-180px.png"
itemprop="width" content="180"
itemprop="height" content="28"
itemprop="name" content="Selipan.com"
itemprop="datePublished" content="2017-01-11T06:32:13+00:00"
itemprop="dateModified" content="2017-08-07T10:47:52+00:00"
itemprop="author" content="Ryz"
itemprop="interactionCount" content="UserComments:0"
itemprop="url" content="htt???/www.selipan.com/wp-content/uploads/2017/06/logo-180px.png"
itemprop="width" content="180"
itemprop="height" content="28"
itemprop="name" content="Selipan.com"
itemprop="datePublished" content="2017-01-03T21:00:48+00:00"
itemprop="dateModified" content="2017-06-04T20:59:03+00:00"
itemprop="author" content="Fuji"
itemprop="interactionCount" content="UserComments:0"
itemprop="url" content="htt???/www.selipan.com/wp-content/uploads/2017/06/logo-180px.png"
itemprop="width" content="180"
itemprop="height" content="28"
itemprop="name" content="Selipan.com"
itemprop="datePublished" content="2016-12-31T12:00:11+00:00"
itemprop="dateModified" content="2017-06-04T20:49:01+00:00"
itemprop="author" content="Fuji"
itemprop="interactionCount" content="UserComments:0"
itemprop="url" content="htt???/www.selipan.com/wp-content/uploads/2017/06/logo-180px.png"
itemprop="width" content="180"
itemprop="height" content="28"
itemprop="name" content="Selipan.com"
itemprop="datePublished" content="2016-12-14T10:41:57+00:00"
itemprop="dateModified" content="2017-06-04T20:55:32+00:00"
itemprop="author" content="CeRianGemb!rA"
itemprop="interactionCount" content="UserComments:0"
itemprop="url" content="htt???/www.selipan.com/wp-content/uploads/2017/06/logo-180px.png"
itemprop="width" content="180"
itemprop="height" content="28"
itemprop="name" content="Selipan.com"
itemprop="datePublished" content="2017-11-02T12:00:28+00:00"
itemprop="dateModified" content="2017-11-01T19:28:58+00:00"
itemprop="author" content="Dewi Nurfitriyana"
itemprop="interactionCount" content="UserComments:0"
itemprop="url" content="htt???/www.selipan.com/wp-content/uploads/2017/06/logo-180px.png"
itemprop="width" content="180"
itemprop="height" content="28"
itemprop="name" content="Selipan.com"
itemprop="datePublished" content="2017-10-13T16:00:31+00:00"
itemprop="dateModified" content="2017-10-12T23:28:03+00:00"
itemprop="author" content="Ryz"
itemprop="interactionCount" content="UserComments:0"
itemprop="url" content="htt???/www.selipan.com/wp-content/uploads/2017/06/logo-180px.png"
itemprop="width" content="180"
itemprop="height" content="28"
itemprop="name" content="Selipan.com"
itemprop="datePublished" content="2017-10-09T12:00:36+00:00"
itemprop="dateModified" content="2017-10-09T00:02:56+00:00"
itemprop="author" content="Dhika Sacawisastra"
itemprop="interactionCount" content="UserComments:0"
itemprop="url" content="htt???/www.selipan.com/wp-content/uploads/2017/06/logo-180px.png"
itemprop="width" content="180"
itemprop="height" content="28"
itemprop="name" content="Selipan.com"

Load Info

page size247606
load time (s)3.018075
redirect count1
speed download10412
server IP104.27.180.14
* all occurrences of the string "http://" have been changed to "htt???/"