If you are not sure if the website you would like to visit is secure, you can verify it here. Enter the website address of the page and see parts of its content and the thumbnail images on this site. None (if any) dangerous scripts on the referenced page will be executed. Additionally, if the selected site contains subpages, you can verify it (review) in batches containing 5 pages.

site address: tribunnews.com redirected to: www.tribunnews.com

site title: Tribunnews.com - Berita Terkini Indonesia

Our opinion:

GREEN status (no comments) - no comments
After content analysis of this website we propose the following hashtags:


Proceed to the page?Powered by: Very Tiny URL Shortener at http://vturl.net VeryTinyURL

Meta tags:
description=Tribunnews.com menyajikan berita terkini Indonesia, daerah, olahraga, sepakbola, seleb dan lifestyle;

Headings (most frequently used words):

di, ini, korupsi, ktp, jadi, elektronik, jokowi, novanto, setya, ke, dengan, dan, bikin, nih, pria, yang, kali, begini, kpk, tak, saat, dpr, polisi, dari, video, kahiyang, bekas, pernikahan, putri, murah, md, mahfud, jawa, ketua, disebut, ngeri, presiden, pilihan, pilgub, dunn, jennifer, tapi, indonesia, sopir, lho, mobil, pakai, rp, harga, val, jalan, truk, agung, banyak, com, gunung, sudah, pengacara, segini, setelah, bukan, mulan, mau, orang, timnas, jakarta, ancam, timur, diri, emil, soal, bilang, harganya, sebagai, foto, anak, malah, populer, ikut, masih, golkar, bobby, liga, dardak, surat, 2017, ulama, maki, air, komentar, cuma, model, motor, toyota, gara, tanpa, hanya, farmasi, marham, ayu, anies, baru, yamaha, istri, bagi, batu, subtitle, kandung, kok, jalur, sikap, mall, tni, pada, beli, nafsu, tabrakan, barang, lalu, kejang, percakapan, tidur, suami, maia, ernie, djohan, katanya, khofifah, terakhir, pelakor, tribunnews, idrus, anaknya, ibu, 400, ribu, diancam, asintel, kodam, minus, us, kereta, politik, top, tentaranya, sama, dijual, nengok, pengen, awak, sedap, menjabat, stories, dijadikan, tegaskan, tahanan, meski, laporkan, akan, balik, dua, tahun, undangan, santer, jangan, kabar, champions, title, pesan, fahri, vtitle, beredar, bukti, netter, bali, gemas, negara, diakui, muslim, meletus, tampil, ri, tokoh, penabalan, posisi, marga, ahmad, kenapa, kecewa, tolak, lain, film, produser, naura, hamzah, tegas, kami, respons, mimpi, seperti, tujuan, juara, genk, berujung, keikhlasan, yatim, puluhan, menyebarkan, agar, semangat, mengasuh, dicopot, rochmat, persahabatan, brigadir, manis, 29, gak, terlahir, ambulance, untuk, pt, buatan, n219, pesawat, oleh, ingin, sapi, kaltara, darah, bersimbah, hingga, dibacok, santri, situbondo, knalpot, suara, istiqlal, mata, masjid, tiga, handphone, hidung, berpenampilan, layaknya, jemaah, berusia, udara, dihebohkan, 2016, cantik, nmax, disini, cari, bersahabat, curi, yaris, kredit, promo, lo, kesini, merapat, bisa, klasik, haroan, kembar, boru, permintaan, khusus, perias, suka, bedaknya, enggak, depan, tebal, pancasila, warga, wonogiri, membaca, dijamin, aksi, jenguk, nggak, pilkada, 2018, games, asian, erupsi, gubernur, narkoba, terjerat, artis, busana, sebenarnya, disadari, korbankan, ikutan, saya, barat, boleh, bubar, padahal, tanggapi, heboh, kolom, tajam, plus, kjp, pertanyakan, seorang, peristiwa, alami, diunggah, serentak, partai, sadari, baswedan, iklan, info, redaksi, use, of, terms, siber, media, pedoman, policy, privacy, help, about, surabaya, trembesi, komisi, sari, pemberantasan, tribunners, nasution, indar, parawansa, laila, instagram, pohon, tribunstyle, sandiaga, uno, djarum, foundation, sesuatu, ranjang, dirjen, munas, dikabarkan, oranye, pasukan, tewas, gresik, mendadak, berhenti, trailer, pagatan, sungai, menceburkan, diduga, muda, alim, buka, outsourcing, berdasarkan, dukcapil, blangko, dikirim, daerah, sesuai, kebutuhan, keinginan, mensos, ternama, kolaborasi, youtuber, tunggu, pengunduran, bakal, eks, pacar, harus, ambil, konsultasi, sering, pintar, bocor, spasojevic, ilija, senior, pemain, milla, luis, guyana, hadapi, diperiksa, bakpao, staf, lendir, ahok, kembali, jaman, kegelapan, rambah, bisnis, cium, sebesar, oknum, syok, perempuan, diperlakukan, dokter, benjol, raffi, kemas, minta, wajib, sambil, al, atau, ad, disarankan, nurmantyo, gatot, pengganti, melukis, seniman, cat, rebut, sangkal, sindir, lagu, golok, muncul, geram, senonoh, beraksi, pemuda, para, amal, acara, penari, lecehkan, bergiliran, inggris, bahasa, harris, bawa, mabuk, alasan, satu, keren, cell, stem, mengandung, vitamin, konsumsi, rutin, penuaan, efek, hambat, membela, jameela, screenshot, sel, menduga, usir, rochmadi, bercerai, resmi, lee, zack, urbach, nafa, dibekuk, cikupa, diarak, kekasih, sepasang, pengunggah, gantung, shafa, ternyata, lukisan, topik, neymar, barcelona, imbangi, mampu, juventus, kiat, chiellini, medan, dibawa, mematok, solo, kencana

Text of the page (most frequently used words):
lalu (72), #menit (43), jam (27), ini (26), yang (22), else (21), dan (18), nasional (17), com (17), dari (16), #newlast (16), novanto (16), #tribun (16), val (16), html (14), tam (14), var (13), ktp (13), setya (13), #video (13), jawa (13), #jokowi (12), #mobil (12), timur (12), korupsi (12), jadi (12), regional (11), elektronik (11), dengan (11), #subtitle (10), function (10), presiden (10), untuk (9), pria (9), saat (9), bekas (9), kpk (9), #barat (9), masih (9), tak (9), seleb (9), data (9), tribunnews (8), img (8), indonesia (8), kali (8), murah (8), harga (8), dpr (7), ketua (7), 2017 (7), bikin (7), orang (7), tahun (7), begini (7), surat (6), kahiyang (6), indeks (6), polisi (6), nih (6), putri (6), toyota (6), sudah (6), diri (6), truk (6), sopir (6), jalan (5), samarinda (5), emil (5), sehat (5), error (5), dardak (5), mahfud (5), itu (5), disebut (5), kalimantan (5), pakai (5), pernikahan (5), ikut (5), jennifer (5), atau (5), surabaya (5), latestul (5), tapi (5), jakarta (5), saya (4), tersebut (4), fahri (4), undangan (4), mulan (4), pilgub (4), malah (4), mau (4), pesan (4), foto (4), golkar (4), ulama (4), mengirim (4), dunn (4), bobby (4), pilihan (4), politik (4), types (4), lengkap (4), append (4), harganya (4), lho (4), images (4), ngeri (4), bisa (4), strategis (4), suami (4), batu (4), siap (4), rumah (4), khusus (4), ada (4), istri (4), ernie (4), djohan (4), kepada (4), vtitle (4), agar (4), hingga (4), register (4), medan (4), second (4), milatest (4), berita (4), tni (4), bilang (4), 2014 (4), warga (4), sebagai (4), soal (4), mulus (4), sikap (3), komentar (3), harus (3), email (3), callback (3), jangan (3), meski (3), belum (3), masalah (3), diduga (3), sang (3), vthumb (3), maia (3), farmasi (3), acara (3), getlast (3), widodo (3), banyak (3), pertanyaan (3), loading (3), joko (3), remove (3), pengacara (3), http (3), tidur (3), dalam (3), ltldmr (3), awak (3), menteri (3), akan (3), getjson (3), menjabat (3), punya (3), tjb (3), metropolitan (3), kodam (3), khofifah (3), kamis (3), penyidik (3), populer (3), cari (3), asintel (3), juta (3), top (3), bogor (3), liga (3), tetap (3), bali (3), setelah (3), kami (3), merupakan (3), pada (3), bukti (3), segini (3), manual (3), putih (3), santer (3), kabar (3), dijual (3), img_uhead (3), 400 (3), anak (3), ribu (3), barang (3), lifestyle (3), bukan (3), kota (3), november (3), dia (3), timnas (3), baru (3), kata (3), ancam (3), agung (3), gunung (3), pos (3), bekasi (3), lantai (3), puluhan (2), mabuk (2), tewas (2), darah (2), kelurahan (2), bersimbah (2), kondisi (2), sakit (2), beli (2), pola (2), seperti (2), meminta (2), oleh (2), cuma (2), triliun (2), udara (2), dijadikan (2), diakuinya (2), anaknya (2), kekuatan (2), motor (2), sedap (2), artis (2), gara (2), pengen (2), pelakor (2), emas (2), seniman (2), temukan (2), terbaik (2), lukisan (2), beredar (2), yamaha (2), nafil (2), nengok (2), lain (2), sama (2), kecamatan (2), tentaranya (2), negara (2), fabumi (2), usia (2), kerugian (2), raffi (2), manja (2), kemudian (2), nagita (2), angkasa (2), slavina (2), sekolah (2), resmi (2), pengunduran (2), posisi (2), minta (2), edukasi (2), festival (2), sepasang (2), ahmad (2), kesehatan (2), aja (2), maki (2), bayi (2), imut (2), daerah (2), blangko (2), hasil (2), adam (2), daun (2), gelinggang (2), alasan (2), bahwa (2), ekspresi (2), trailer (2), cantik (2), kandung (2), kerja (2), ayah (2), nafsu (2), gresik (2), shafa (2), cikarang (2), dua (2), kejang (2), pabrik (2), tegaskan (2), tahanan (2), mengatakan (2), rochmat (2), klip (2), brigadir (2), terima (2), pacarnya (2), menemukan (2), hamzah (2), menceburkan (2), demi (2), dicopot (2), airlangga (2), munas (2), alim (2), bagi (2), stories (2), sampai (2), kalau (2), tanpa (2), authresult (2), there (2), was (2), mall (2), honda (2), model (2), mulai (2), user (2), pssi (2), kemenpora (2), sumut (2), resp (2), promo (2), sendiri (2), katanya (2), ruko (2), karena (2), minus (2), kok (2), surya (2), terakhir (2), gapi (2), usaha (2), seorang (2), client (2), palembang (2), oauth2 (2), sandi (2), netter (2), tabrakan (2), gubernur (2), dibawa (2), super (2), tribunstyle (2), skor (2), true (2), fortuner (2), biasa (2), anies (2), marham (2), idrus (2), www (2), auth (2), 2012 (2), yogyakarta (2), air (2), indar (2), maju (2), tag (2), gplus (2), rush (2), log (2), type (2), hitam (2), cara (2), parawansa (2), with (2), tribunners (2), champions (2), ayu (2), dirinya (2), memberikan (2), ibu (2), 2016 (2), title (2), oknum (2), box (2), perempuan (2), pragmatisme (2), s_title (2), laporkan (2), media (2), mendorong (2), balik (2), introtext (2), api (2), show (2), diancam (2), penyanyi (2), times_ago (2), mr140 (2), lainnya (2), length (2), iklan (2), pdip (2), moral (2), sayang (2), etika (2), jawab (2), adik (2), ammar (2), luka (2), grab (2), pontianak (2), percakapan (2), jogja (2), malang (2), keluar (2), huni (2), pekanbaru (2), batam (2), jambi (2), hanya (2), bangka (2), lawas (2), lampung (2), banjarmasin (2), manado (2), solo (2), bisnis (2), kereta (2), sumsel (2), post (2), kupang (2), jalur (2), zoni (2), oppo, 100juta, memang, lebih, tkp, garansi, rugi, ringsek, samsung, blitar, badan, supir, sukorejo, susanto, peti, membantunya, wawan, kemas, setempat, kabur, karya, ditangan, unik, pakunden, keren, xmax, dialami, olah, kecelakaan, diubah, terlihat, anti, kreatifnya, pasangan, mengemudikan, cinta, tutup, supaya, garut, tenang, longsor, terinspirasi, anggrek, senja, taman, matahari, gudang, ratih, ludi, cuci, tua, dilakukannya, selatan, boneka, sebut, atas, pukul, malam, kebiasaan, perawatan, kurang, susah, pengamat, murni, jelas, ideologi, identitas, ikatan, betapa, nyata, indikator, pemuas, mewek, jual, balasan, berkorban, tersangka, tetapkan, jiwa, raga, maut, ugalan, rela, apa, kuli, biaya, kuliah, ugal, ditinggal, kendaraan, nikah, menimpa, sedih, suaminya, membahagiakan, kenangan, sebelum, senang, meninggal, wanita, wow, terbaru, ran, james, tangga, kehidupan, memiliki, sungguh, selalu, tine, contact, ksau, hambat, balikpapan, aceh, semarang, bandung, kilas, epaper, techno, otomotif, travel, sport, news, load, userinfo, mematok, get, execute, possible, codes, access_denied, denied, access, your, app, immediate_failed, could, makassar, kencana, automatially, tampilkan, belanjaann, luar, mahal, sehingga, membayar, pajak, sekali, shopping, mewahnya, belanjaan, pajaknya, saja, terjerat, kusir, narkoba, neymar, kelabui, gelandang, celtic, chiellini, kiat, juventus, mampu, imbangi, barcelona, not, sampaikan, kaltim, lupa, ingat, tulis, angka, disamping, username, profil, fullname, mendaftar, akun, login, belitung, serambi, facebook, sriwijaya, jateng, jabar, tribunjatim, tribunsolo, tribunnewsbogor, warta, tribunjualbeli, tribunwow, tribuntravel, superball, network, google, 2px, the, logincek, console, jquery, gconnect1, gconnect2, gconnect3, gconnect4, click, cookie, fconnect, expires, path, domain, user_cek, margin, uid, status, fancybox, close, userid, user_img, user_id, size, css, border, 1px, solid, 555, persidangan, percaya, efek, bawa, dibekuk, berat, arman, maulana, ramdani, bertengkar, rita, istrinya, sambil, golok, diarak, usir, gantung, muradi, menilai, rotasi, jabatan, panglima, diperlukan, mendukung, visi, pemerintah, mewujudkan, cikupa, kekasih, maritim, menyindirnya, penuaan, rutin, konsumsi, vitamin, mengandung, stem, cell, benarkah, gantian, menyindir, sempat, sedang, pengunggah, perform, screenshot, jameela, membela, rochmadi, menduga, satu, sel, nafa, urbach, zack, lee, bercerai, poros, dunia, proyek, ajak, sok, bule, ternyata, harris, bahasa, inggris, angkatan, menggelar, fesa, tingkat, tanggal, tuntas, sambut, geram, generasi, 2045, perindustrian, hartarto, meresmikan, sebuah, milik, ethica, resmikan, sebelumnya, menantang, membuktikan, disebabkan, senonoh, pengganti, susunan, gatot, nurmantyo, disarankan, beberapa, tema, aktivitas, manusia, bunga, romantisme, diciptakan, cat, beraksi, melukis, muncul, lagu, wajib, sindir, sangkal, rebut, bergiliran, lecehkan, penari, amal, para, pemuda, kasus, menyebarkan, mengusut, each, 150, loadmore, parseint, last, attr, sort, ajax, latest, start, thumb2, icon, posts, 151, key, thumb, disediakan, tempat, masyarakat, menyaksikan, jalannya, jauh, jasminer, manalu, rawa, 161, 141, jatinegara, outsourcing, sebesar, bakpao, diperiksa, rambah, lendir, aksi, syok, diperlakukan, pasukan, oranye, dikabarkan, bakal, eks, 131, staf, ahok, kembali, jaman, kegelapan, 101, 111, 121, badung, menyetir, dokter, sejak, konten, positif, misal, tutorial, menggunakan, kain, tradisional, ternama, kolaborasi, youtuber, jumlah, didistribusikan, sebanyak, keping, dirjen, dukcapil, dikirim, sesuai, kebutuhan, berdasarkan, keinginan, menjelaskan, membesuk, mengirimkan, berisi, youtube, pagatan, raya, cerme, berhenti, mendadak, kapolsek, kusan, hilir, iptu, moersani, tim, muda, sungai, menghadiri, chanel, konferensi, besar, nahdatul, mataram, nusa, tenggara, buka, menunggu, sosial, tunggu, mensos, mereka, tayangkan, benjol, spasojevic, tolak, terios, jazz, 2015, rendah, trd, solar, nissan, evalia, matic, daihatsu, kalibokor, vrz, automatic, 11523, dump, truck, dyna, 130, merah, baswedan, djarum, foundation, hgb, 198m2, trembesi, pondok, info, redaksi, terms, use, pedoman, siber, privacy, policy, help, about, pasang, gede, ringan, cluster, nego, 224m2, lux, minimalis, akhir, brv, free, aksesoris, mewah, modern, residence, kpr, pohon, sandiaga, ilija, ranjang, tajam, kolom, heboh, tanggapi, padahal, alami, peristiwa, pertanyakan, kjp, plus, ambil, pacar, sadari, ikutan, sesuatu, diunggah, bocor, pintar, sering, konsultasi, hadapi, guyana, luis, milla, pemain, senior, korbankan, nggak, uno, 2018, instagram, laila, sari, nasution, komisi, pemberantasan, partai, pilkada, serentak, asian, games, boleh, erupsi, topik, disadari, sebenarnya, busana, bubar, kenapa, jenguk, kepolisian
Thumbnail images (randomly selected): * Images may be subject to copyright.GREEN status (no comments)
  • Tribun
  • Tribun
  • setya-novanto-usai-jalani...
  • setya-novanto-nih12_20171...
  • kahiyang-ayu_20171121_181...
  • ngunduh-mantu_20171123_20...
  • lionel-messi_20171123_073...
  • neymar-vs-celtic_20171123...
  • setya-novanto-jalani-peme...
  • setya-novanto-jalani-peme...
  • aditya-zoni-usai-menemani...
  • undangan-kahiyang-nih2_20...
  • komarudin-watubun-1_20170...
  • setya-novanto-jalani-peme...
  • setya-novanto-jalani-peme...
  • aditya-zoni-usai-menemani...
  • undangan-kahiyang-nih2_20...
  • komarudin-watubun-1_20170...
  • +val.title+
  • jennifer-dunn_20171123_17...
  • wakil-ketua-dpr-fahri-ham...
  • menteri-perindustrian-air...
  • kepala-staf-tni-angkatan-...
  • shafa-aliya-haris_2017112...
  • Bergiliran Lecehkan Penar...
  • Muncul Lagu Wajib Pelako...
  • lukisan_20171123_214543.j...
  • panglima-tni-jenderal-gat...
  • 20140830_105159_ilustrasi...
  • Pengunggah Video Sepasang...
  • Begini Sikap Nafa Urbach ...
  • Rochmadi Tak Menduga Satu...
  • maia-estianty-ahmad-dhani...
  • ernie-djohan_20171123_214...
  • MOTOR YAMAHA XMAX 2017 BE...
  • HP SAMSUNG ANTI AIR MURAH...
  • TOYOTA RUSH 2014 MURAH NI...
  • JUAL RUGI OPPO F5 BEKAS N...
  • ilustrasi_20171123_213748...
  • keluarga-adam-fabumi-bers...
  • ernie-djohan_20151223_002...
  • golkar-usung-khofifah-dan...
  • Longsor di Garut Tutup Ja...
  • Cuci Gudang Terakhir Mata...
  • james-bersama-boneka-pasa...
  • kecelakaan-hebat-truk-vs-...
  • selamatkan-korban_2017112...
  • joko-widodo-nih52_2017112...
  • gatot-s-dewa-broto-adakan...
  • kelly-lim_20171123_211349...
  • mantan-gubernur-dki-jakar...
  • tersangka-ryan-helmi-pemb...
  • Mobil Bututnya Tabrak Lam...
  • Miris, 21 Tahun Dijadikan...
  • membuat-sabun-kesehatan_2...
  • raffi-ahmad-dan-nagita-sl...
  • Produser Film Naura & Gen...
  • Tampil Cantik Saat Haroan...
  • Warga Wonogiri Dihebohkan...
  • Berpenampilan Layaknya Je...
  • asari-30-korban-bacok-ket...
  • pesawat-n-219_20160812_16...
  • presiden-ri-joko-widodo-m...
  • Bagi yang Suka Barang Bar...
  • PROMO KREDIT TOYOTA YARIS...
  • Cari mobil Murah? Banyak ...
  • YAMAHA NMAX 2016 BEKAS NI...
  • pesawat-n219-diberi-nama-...
  • brigadir-rochmat-bersama-...
  • fahri-hamzah-7_20170814_2...
  • Gunung Agung Bali Meletus
  • Penabalan Marga Bagi Kahi...
  • idrus-marham_20171110_104...
  • dirjen-dukcapil-bahas-pem...
  • aline-adita_20171123_2057...
  • Ilustrasi-tenggelam.jpg
  • warga-dan-polisi-membantu...
  • petugas-ppsu-bersihkan-be...
  • prostitusi-polisi_2017112...
  • mahfud-md_20171120_134323...
  • timnas-indonesia-u-23-vs-...
  • perkosa-01_20170802_11574...
  • operasi-pasar-daging-mura...
  • maia-estianty_20141119_15...
  • mantan-ketua-mahkamah-kon...
  • model-tanpa-busana-berjal...
  • Dump Truck Truk Mobil Toy...
  • Toyota Fortuner VRZ Tahun...
  • Mobil Second Bekas Daihat...
  • Mobil Second Bekas Nissan...
  • Mobil Second Bekas Toyota...
  • Mobil Second Bekas Honda ...
  • Toyota Rush Type G Manual...
  • Ruko 3 Lantai 198m2 di Ka...
  • Rumah Mewah 2 Lantai di B...
  • Promo Akhir Tahun Mobil H...
  • Ruko 3 Lantai 224m2 Lux M...
  • Rumah Siap Huni di Pondok...
  • Alexa

The site also has 2 references to external domain(s).

 tribunjualbeli.com  Verify  wartakotalive.com  Verify


Top 50 hastags from of all verified websites.

Supplementary Information (add-on for SEO geeks)*- See more on header.verify-www.com

Header

HTTP/1.1 301 Moved Permanently
Date Thu, 23 Nov 2017 14:52:18 GMT
Server Apache
Location htt???/www.tribunnews.com/
Vary Accept-Encoding
Content-Encoding gzip
Content-Length 232
Content-Type text/html; charset=iso-8859-1
HTTP/1.1 200 OK
Content-Type text/html; charset=UTF-8
Content-Length 37776
Connection keep-alive
Cache-Control no-cache
Content-Encoding gzip
Date Thu, 23 Nov 2017 14:51:53 GMT
Server Apache
Set-Cookie 3bun_session=a%3A5%3A%7Bs%3A10%3A%22session_id%22%3Bs%3A32%3A%22cafdbd6fae983b973b7942c748739e66%22%3Bs%3A10%3A%22ip_address%22%3Bs%3A12%3A%22172.31.20.58%22%3Bs%3A10%3A%22user_agent%22%3Bs%3A39%3A%22CCBot%2F2.0+%28http%3A%2F%2Fcommoncrawl.org%2Ffaq%2F%29%22%3Bs%3A13%3A%22last_activity%22%3Bi%3A1511448713%3Bs%3A9%3A%22user_data%22%3Bs%3A0%3A%22%22%3B%7Dfde1d65ba6e967f19638a44ffec52605; expires=Sat, 25-Nov-2017 14:51:53 GMT; path=/; domain=.tribunnews.com
Vary Accept-Encoding,User-Agent
X-Cache Miss from cloudfront
Via 1.1 bc30b374b64a194ed68c5b62e617bac6.cloudfront.net (CloudFront)
X-Amz-Cf-Id m7d2IQ6mbX3JnP-o5f0s99wgVbaxncBm-QASGRCSKQIx1W314AcEUw==

Meta Tags

title="Tribunnews.com - Berita Terkini Indonesia"
http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=UTF-8"
name="viewport" content="width=device-width, initial-scale=1"
name="description" content="Tribunnews.com menyajikan berita terkini Indonesia, daerah, olahraga, sepakbola, seleb dan lifestyle"
name="news_keywords" content="tribunnews, portal berita, situs berita, indonesia hari ini, berita hari ini, berita terkini, indonesia terkini, tribun, news, berita, kabar, indonesia, regional, daerah, sepakbola, olahraga, bisnis, internasional, seleb,lifestyle, pemilu dan pemilukada"
http-equiv="Refresh" content="900"
name="google-site-verification" content="m1rJaolRgi4KZ_yfD1gNchBXhcW0dpgVP97v4gT55P4"
name="dailymotion-domain-verification" content="dm8nev8vlpec4cpb7"
name="alexaVerifyID" content="MfaOlsq5CrV93W9N8QdIqIqBKxI"
name="robots" content="index,follow"
name="googlebot-news" content="index,follow"
name="googlebot" content="index,follow"
property="fb:pages" content="357595679961"
property="fb:app_id" content="114488588566911"
property="og:site_name" content="Tribunnews.com"
property="og:type" content="article"
property="og:title" content="Tribunnews.com - Berita Terkini Indonesia"
property="og:image" content="htt???/cdn2.tstatic.net/tribunnews/foto/bank/images/logo-tribunnews1_20160901_101844.jpg"
property="og:description" content="Tribunnews.com menyajikan berita terkini Indonesia, daerah, olahraga, sepakbola, seleb dan lifestyle"
property="og:url" content="htt???/www.tribunnews.com/"
name="twitter:card" content="summary_large_image"
name="twitter:description" content="Tribunnews.com menyajikan berita terkini Indonesia, daerah, olahraga, sepakbola, seleb dan lifestyle"
name="twitter:image" content="htt???/cdn1.tstatic.net/img/logo/tribun/png/tribunnews.png"
name="twitter:image:src" content="htt???/cdn1.tstatic.net/img/logo/tribun/png/tribunnews.png"
name="twitter:title" content="Tribunnews.com - Berita Terkini Indonesia"
name="adx:sections" content="Home"

Load Info

page size219202
load time (s)1.012265
redirect count1
speed download37318
server IP54.230.9.57
* all occurrences of the string "http://" have been changed to "htt???/"