If you are not sure if the website you would like to visit is secure, you can verify it here. Enter the website address of the page and see parts of its content and the thumbnail images on this site. None (if any) dangerous scripts on the referenced page will be executed. Additionally, if the selected site contains subpages, you can verify it (review) in batches containing 5 pages.

site address: ads.id redirected to: ads.id/forums/index.php

site title: Indonesia Internet Publishing, Advertising and Marketing Community

Our opinion:

GREEN status (no comments) - no comments
After content analysis of this website we propose the following hashtags:


Proceed to the page?Powered by: Very Tiny URL Shortener at https://vturl.net VeryTinyURL

Meta tags:
description=Tempat berkumpulnya netpreneur Indonesia.;

Headings (most frequently used words):

share, cara, untuk, klik, cari, members, tool, research, competition, internet, backlink, masuk, low, proof, pejwan, keywords, youtube, teknik, indonesia, buat, gratis, 100, lagi, situs, 15, hipwee, di, contextual, dapetin, dur, kekuatan, now, useful, resources, forums, home, page, this, statistics, forum, posts, new, online, cerdas, baca, wajib, marketer, gratisss, keren, tools, 89, website, artikel, studi, bedah, kasus, gampaaaanngg, lama, for, noob, no, benar2, yang, keyword, guide, full, aged, domain, premium, up, sign, or, in, log, community, marketing, and, advertising, publishing, level, efektif, tahan, hanya, anda, agc, bikin, tinggi, pa, da, dengan, mudah, blogpost, 80, scrape, sakti, emang, blogspot, dan, modal, cuma, sangat, tertarget, instagram, user, searches,

Text of the page (most frequently used words):
yang (30), dan (22), untuk (20), ini (20), 2017 (20), feb (19), ane (18), saya (16), cara (16), lagi (14), buat (13), #keyword (13), #latest (12), blog (12), dengan (12), more (12), tweet (12), dari (11), share (11), bisa (11), gak (11), #replies (10), read (10), #marketing (9), cari (9), #sudah (9), gan (9), udah (8), #search (8), kalau (8), belum (8), thread (8), akan (8), domain (8), ada (8), instagram (8), tapi (7), banyak (7), internet (7), mudah (7), tool (7), aja (6), home (6), situs (6), agc (6), backlink (6), members (6), #artikel (6), mau (6), itu (6), and (6), agan (5), online (5), dalam (5), konten (5), ads (5), masih (5), market (5), 2016 (5), #forum (5), lama (5), kan (5), kita (5), bikin (5), forums (5), indonesia (5), posts (5), recent (5), tanpa (5), sharing (5), emang (4), gitu (4), nama (4), oke (4), links (4), quick (4), aktif (4), nya (4), hanya (4), tak (4), tips (4), jualan (4), publishing (4), kayak (4), advertising (4), community (4), seo (4), pada (4), seorang (3), penyebab (3), satu (3), com (3), tools (3), kegagalan (3), member (3), nulis (3), klik (3), atau (3), capek (3), trafik (3), disini (3), pengunjung (3), now (3), earning (3), tau (3), menang (3), dollar (3), anda (3), newbe (3), bekas (3), kerja (3), cepat (3), mastah (3), menulis (3), salah (3), link (3), membangun (3), semua (3), registernya (3), apa (3), tanggal (3), social (3), teknik (3), kemudian (3), competition (3), youtube (3), bakal (3), semakin (3), service (3), bukan (3), resources (3), lain (3), hipwee (3), dulu (3), google (3), cuma (3), karena (3), wts (3), website (3), sedikit (3), low (2), apapun (2), ngeblog (2), balik (2), password (2), jadi (2), your (2), pengen (2), deh (2), kasih (2), pejwan (2), masuk (2), kesana (2), account (2), tahan (2), menemukan (2), sekali (2), bagaimana (2), mencoba (2), seberapa (2), lebih (2), gini (2), hal (2), sering (2), apalagi (2), galau (2), kekuatan (2), lanjut (2), warga (2), web (2), khusus (2), mungkin (2), blogspot (2), selalu (2), unknown01 (2), terus (2), sampai (2), kenapa (2), lah (2), tinggi (2), saran (2), setelah (2), assalamualaikum (2), dll (2), pernah (2), cuman (2), halo (2), theluthfi (2), dunia (2), terima (2), berhubung (2), menganalisa (2), dur (2), akhirnya (2), wattpad (2), roomimarch (2), soalnya (2), locker (2), grammarly (2), tail (2), zenpen (2), long (2), marketer (2), uang (2), keren (2), wajib (2), ikhlas (2), bulan (2), menargetkan (2), content (2), from (2), sampe (2), sebelum (2), per (2), biasanya (2), temannya (2), terbaik (2), create (2), teman (2), times (2), idn (2), uptopromo (2), atas (2), viral (2), otomatis (2), ketika (2), begini (2), day (2), nanti (2), seperti (2), ifansuksesor (2), video (2), user (2), dapet (2), sini (2), herahadi (2), dapetin (2), high (2), lihat (2), keras (2), new (2), dilarang (2), activity (2), bermanfaat (2), building (2), punya (2), this (2), page (2), nyelipin (2), syamz (2), achmad (2), dapat (2), research (2), deric (2), tadi (2), niche (2), awal (2), dimensiblue (2), wtb (2), keprihatinan (2), penjual (2), mencari (2), pengguna (2), tab (2), ubaydil (2), txt (2), file (2), main (2), sub (2), terpercaya (2), keywords (2), baru (2), eksekusi (2), menggunakan (2), habis (2), follower (2), yaa (2), nih (2), diatas (2), tgl (2), reg (2), gratis (2), purwanto (2), paus (2), sign (2), adalah (2), ribuan, works, cepet, tertarik, tidak, kerjakan, kontrak, lemes, februari, emosi, jangan, bneran, gapapa, hari, waktu, deindex, kamu, kejual, blogger, kebetulan, kok, ntar, pemerintahan, diterima, kantor, semoga, intro, pakai, gaji, jadinya, hidup, dong, pas2an, sejak, berapa, merasakan, no4, sekarang, umurnya, agak, menurun, trafiknya, 2015, sendiri, nyambung, bukannya, screenshot, hehe, tenang, hitung, malam, selamat, walaupun, 2014, kuliah, tertingginya, 13k, views, mulai, marah, klo, lalu, some, seisi, membahas, tanya, termenung, pribadi, kejadian, memutuskan, memberikan, tiga, yakni, sumber, kurangnya, pengetahuan, persiapan, dasar, basic, menyerah, tujuan, berlebihan, langsung, jikalaupun, click, thread2, sangat, modal, 123, corat, coret, meski, plototin, blog2, trick, para, situlah, muncul, sbb, comment, mengapa, padahal, hampir, berangan, scrape, berdasarkan, ente, simple, view, attachment, 70314, premium, mempersebarkan, for, aged, guest, pastikan, menaati, mengirimkan, post, peraturan, bonus, terverifikasi, expand, noob, kapan, out, budget, ngiler, etc, full, guide, benar2, level, jam, unlimited, edition, seharga, like, reply, donk, close, tertarget, efektif, gampaaaanngg, beli, bangun, alternatif, isi, pundi, pergi, designcrowd, itupun, duitnya, beberapa, sistemnya, lomba, ilmu, desain, pas, enak, butuh, pbn, perpanjang, kurang, bagi, soal, kesaktian, ditujukan, newbie, tentu, arah, minggir, overview, niatnya, ceritanya, sih, paypal, gara, belanja, ebay, barang, pengenin, logo, niat, bismillahirrohmanirrohim, laris, mendapat, semisal, akun, toko, nah, terpenting, keaktifannya, mereka, lapak, lewat, heheheh, https, index, php, thr, 1000, caranya, 226680, dilihat, ngasilin, blogpost, ujung, kalah, krn, terbiasa, kontes, nemu, sakti, gimana, sebelumnya, mohon, maaf, masukkan, media, admin, ngasih, terjun, ortu, pertama, membuat, maulanaaji1996, anthonio, ferlyztian, astari, zeadnevercool, ikhsankarim92, samsung, camplie, ddsulaiman12, awfasehat, secretnumber, nubie_aff, vercaso, firman1x, smkn2_teknologi, c_poet, winsonata, royshop, latcha, kendji9, partisimon, shop, wikipedia, affiliate, program, trik, accesstrade, gabung, total, papanihel, 616, 127, guests, 412, robots, fhepe04, trusty, lastemaster, site, riyanpisces, sayabisa, rif_hade, stored, adjja01, logoanda, shinichi_kudo, stay, andi, logged, forgot, yes, you, already, have, jokerzz, mariadi, ahado, anjinktanah, adie, mulyadi, beelzebul, smile1714, irul, hendra, snakebraint, alfi212, citra, komicwords, anindita, cicakkeren, nanda, yulan, alfian, malam13, servvo, bbc, authority, email, reviews, only, menu, verifikasi, profile, current, visitors, notable, most, posted, active, authors, featured, threads, rahmad13, 122, 605, 116, titles, comma, messages, help, functionality, crafted, themehouse, terms, rules, rss, top, contact, useful, searches, newer, than, separate, names, with, 541, 249, backlinks, bleza, gallery, traffic, promosi, dicari, review, placement, min, dragon, nice, warriors, super, advanced, diversified, campaign, adiputra01, lelang, berkualitas, design, murat, 314, adsense, discussions, statistics, hero, rocket, exclusive, episodes, signal, populerweb, software, 100k, subs, natural, diskusi, umum, skysold, ask, name, address, sederhana, pemrosesan, ngejelasinya, terlebih, dahulu, engine, dipilih, disana, filter, mode, string, bing, load, kedalam, checker, memasukan, harvester, related, secara, susah, cocokologi, demo, threading, sis, bingung, ngerti, mangsudnya, engga, terindikasi, multi, support, metode, proxy, fitur, tambahan, jelas, cocok, batu, loncatan, xenforo, simpan, babytube, cerdas, betapa, kesimpulannya, bener, pengawasan, ekstra, paragraf, kena, gemes, bongkar, penjelasan, menggodanya, studi, kasus, contextual, 120, ijinkan, berbagi, rasa, generate, 100, malah, proof, 141, wajahnya, biasa, nggak, perlu, senyam, senyum, kebablasan, istilahnya, menyediakan, halaman, kontribusi, penggunanya, sinilah, alias, diterbitkan, biaya, bedah, salip, next, org, trend, ide, freesummarizer, free, summarizer, signup, wordpress, plugins, teks, liber, liberio, blogging, berbayar, akhir, gratiss, gratisss, buzzsumo, menyimpulkan, 158, drive, nov, minimalis, biar, tetep, konsen, ebook, publish, memperbaiki, terbesar, kesalahan, tulisanmu, minta, bayar, melihat, komunitas, penulis, pembaca, baca, tahu, taat, kunci, alasannya, agar, mencapai, posisi, puncak, tetapi, kata, spesifik, mari, menghilangkan, menyisihkan, popular, pencariannya, justru, article, king, tunduk, bahas, akarnya, kali, rangking, melanjutkan, mengenai, penulisan, baik, benar, bahkan, jarang, mendapatkan, sama, akar, besar, juga, sebagian, orang, bahwa, sehingga, tercinta, tentang, log,
Thumbnail images (randomly selected): * Images may be subject to copyright.GREEN status (no comments)
  • Achmad Syamz
  • :vollkommenauf:
    Vollkommenauf :vollkom...
  • ubaydil
  • :gembira:
    gembira :gembira:
  • :komunis:
    komunis :komunis:
  • :miskin:
    miskin :miskin:
  • :nangis2:
    nangis2 :nangis2:
  • :mukamesum:
    muka mesum :mukamesum:
  • Penjual Terpercaya
  • :peace:
    peace :peace:
  • agc1.PNG
  • agc1b.PNG
  • agc2.PNG
  • agc3.PNG
  • agc4.PNG
  • ifansuksesor
  • theluthfi
  • :swt2:
    swt2 :swt2:
  • :tampar:
    tampar :tampar:
  • roomimarch
  • apapun
  • dimensiblue
  • adiputra01
  • bleza
  • Uptopromo-SEO
  • Murat
  • skysold
  • PopulerWeb

Verified site has: 120 subpage(s). Do you want to verify them? Verify pages:

1-5 6-10 11-15 16-20 21-25 26-30 31-35 36-40 41-45 46-50
51-55 56-60 61-65 66-70 71-75 76-80 81-85 86-90 91-95 96-100
101-105 106-110 111-115 116-120


The site also has references to the 1 subdomain(s)

  ads.id  Verify


The site also has 1 references to external domain(s).

 xf.themehouse.com  Verify


The site also has 1 references to other resources (not html/xhtml )

 ads.id/index.php?forums/-/index.rss  Verify


Top 50 hastags from of all verified websites.

Supplementary Information (add-on for SEO geeks)*- See more on header.verify-www.com

Header

HTTP/1.1 301 Moved Permanently
Date Mon, 27 Feb 2017 09:28:31 GMT
Transfer-Encoding chunked
Connection keep-alive
Set-Cookie __cfduid=dd1fa8d54af906b0f1ff4af57dac63eb81488187711; expires=Tue, 27-Feb-18 09:28:31 GMT; path=/; domain=.ads.id; HttpOnly
Cache-Control max-age=3600
Expires Mon, 27 Feb 2017 10:28:31 GMT
Location htt????/ads.id/
Server cloudflare-nginx
CF-RAY 337a9b6c3749691a-CDG
HTTP/1.1 302 Found
Date Mon, 27 Feb 2017 09:28:31 GMT
Content-Type text/html
Transfer-Encoding chunked
Connection keep-alive
Set-Cookie __cfduid=d97ecc5388c80832cc94fada8f8a1222a1488187711; expires=Tue, 27-Feb-18 09:28:31 GMT; path=/; domain=.ads.id; HttpOnly
X-Powered-By PHP/5.5.9-1ubuntu4.19
location forums
Server cloudflare-nginx
CF-RAY 337a9b6c6fdf14fd-CDG
HTTP/1.1 301 Moved Permanently
Date Mon, 27 Feb 2017 09:28:32 GMT
Content-Type text/html; charset=iso-8859-1
Transfer-Encoding chunked
Connection keep-alive
Set-Cookie __cfduid=d60ef8bbe22032d42450d3f01aa068e401488187711; expires=Tue, 27-Feb-18 09:28:31 GMT; path=/; domain=.ads.id; HttpOnly
Location htt???/ads.id/forums/
Server cloudflare-nginx
CF-RAY 337a9b6e88c814fd-CDG
HTTP/1.1 301 Moved Permanently
Date Mon, 27 Feb 2017 09:28:32 GMT
Transfer-Encoding chunked
Connection keep-alive
Set-Cookie __cfduid=d4bf1371760e445c3f25b9d6c17d6a0341488187712; expires=Tue, 27-Feb-18 09:28:32 GMT; path=/; domain=.ads.id; HttpOnly
Cache-Control max-age=3600
Expires Mon, 27 Feb 2017 10:28:32 GMT
Location htt????/ads.id/forums/
Server cloudflare-nginx
CF-RAY 337a9b70a12e691a-CDG
HTTP/1.1 301 Moved Permanently
Date Mon, 27 Feb 2017 09:28:32 GMT
Content-Type text/html; charset=UTF-8
Transfer-Encoding chunked
Connection keep-alive
Set-Cookie __cfduid=d4cf52603204a2feccff8566486aceac61488187712; expires=Tue, 27-Feb-18 09:28:32 GMT; path=/; domain=.ads.id; HttpOnly
X-Powered-By PHP/5.5.9-1ubuntu4.19
Expires Thu, 19 Nov 1981 08:52:00 GMT
Cache-control private, max-age=0
Set-Cookie xf_session=d481a9717d7df65f3fd8d35c14638f82; path=/; domain=.ads.id; secure; httponly
X-Frame-Options SAMEORIGIN
Last-Modified Mon, 27 Feb 2017 09:28:32 GMT
Location htt????/ads.id/forums/index.php
Server cloudflare-nginx
CF-RAY 337a9b70a9e814fd-CDG
HTTP/1.1 200 OK
Date Mon, 27 Feb 2017 09:28:33 GMT
Content-Type text/html; charset=UTF-8
Transfer-Encoding chunked
Connection keep-alive
Set-Cookie __cfduid=d49e5692839bb0136dbcce58c20e1c53a1488187712; expires=Tue, 27-Feb-18 09:28:32 GMT; path=/; domain=.ads.id; HttpOnly
X-Powered-By PHP/5.5.9-1ubuntu4.19
Expires Thu, 19 Nov 1981 08:52:00 GMT
Cache-control private, max-age=0
Set-Cookie xf_session=c6534fa84609e9bf9a5b1e97665a04ba; path=/; domain=.ads.id; secure; httponly
X-Frame-Options SAMEORIGIN
Last-Modified Mon, 27 Feb 2017 09:28:33 GMT
Vary Accept-Encoding
Server cloudflare-nginx
CF-RAY 337a9b74db7214fd-CDG
Content-Encoding gzip

Meta Tags

title="Indonesia Internet Publishing, Advertising and Marketing Community"
charset="utf-8"
http-equiv="X-UA-Compatible" content="IE=Edge,chrome=1"
name="viewport" content="width=device-width, initial-scale=1"
name="description" content="Tempat berkumpulnya netpreneur Indonesia."
property="og:site_name" content="Indonesia Internet Publishing, Advertising and Marketing Community"
property="og:image" content="htt????/ads.id/forums/adsid-logo.png"
property="og:type" content="website"
property="og:url" content="htt????/ads.id/forums/index.php"
property="og:title" content="Indonesia Internet Publishing, Advertising and Marketing Community"
property="og:description" content="Tempat berkumpulnya netpreneur Indonesia."
property="al:android:package" content="com.quoord.tapatalkpro.activity"
property="al:android:url" content="tapatalk://ads.id/forums?location=index&channel=facebook-indexing"
property="al:android:app_name" content="Tapatalk"
property="al:ios:url" content="tapatalk://ads.id/forums?location=index&channel=facebook-indexing"
property="al:ios:app_store_id" content="307880732"
property="al:ios:app_name" content="Tapatalk"
name="twitter:card" content="summary"
name="twitter:site" content="@tapatalk"
name="twitter:title" content="Indonesia Internet Publishing, Advertising and Marketing Community"
name="twitter:description" content="Indonesia Internet Publishing, Advertising and Marketing Community"
name="twitter:image" content="htt????/ads.id/forums/mobiquo/smartbanner/images/tapatalk-banner-logo.png"
name="twitter:app:id:iphone" content="307880732"
name="twitter:app:url:iphone" content="tapatalk://ads.id/forums?location=index&channel=twitter-indexing"
name="twitter:app:id:ipad" content="307880732"
name="twitter:app:url:ipad" content="tapatalk://ads.id/forums?location=index&channel=twitter-indexing"
name="twitter:app:id:googleplay" content="com.quoord.tapatalkpro.activity"
name="twitter:app:url:googleplay" content="tapatalk://ads.id/forums?location=index&channel=twitter-indexing"

Load Info

page size82982
load time (s)2.156809
redirect count5
speed download8354
server IP104.25.205.111
* all occurrences of the string "http://" have been changed to "htt???/"