If you are not sure if the website you would like to visit is secure, you can verify it here. Enter the website address of the page and see parts of its content and the thumbnail images on this site. None (if any) dangerous scripts on the referenced page will be executed. Additionally, if the selected site contains subpages, you can verify it (review) in batches containing 5 pages.

site address: bintang.com redirected to: www.bintang.com

site title: Berita Gosip Artis Hari Ini, Kabar Gaya Hidup Terkini - Bintang.com

Our opinion:

GREEN status (no comments) - no comments
After content analysis of this website we propose the following hashtags:


Proceed to the page?Powered by: Very Tiny URL Shortener at http://vturl.net VeryTinyURL

Meta tags:
description=Bintang.com - Berita hari ini, gosip artis terbaru, kabar selebriti hiburan terkini film, musik, foto, video, gaya hidup hingga zodiak;

Headings (most frequently used words):

narkoba, ini, anak, sukaesih, dan, elvy, yang, di, saat, imlek, dengan, valentine, dhawiya, menantu, alasan, roro, gaya, fitria, bersama, kasus, begini, kata, artis, sosial, zodiak, rilis, satu, bintang, banget, penangkapan, untuk, albar, fachri, rayakan, polisi, makeup, tiga, kronologi, tahun, diciduk, bisa, bulan, jadi, sukses, prilly, latuconsina, tertangkap, indonesia, shio, dari, cinta, pesta, kece, lelga, angel, ke, cerita, putri, teman, bikin, hits, makin, sama, hari, pakai, munaf, 2018, tak, intip, nggak, terjerat, pemain, pernikahan, membaik, selamat, kekasih, pasangan, ririn, 12, kamu, perlu, dwi, trihapsari, ariyanti, kalau, ammar, malu, aldi, zoni, annisa, hukum, bragi, kegiatan, iu, instagram, franda, gaibnya, suami, lunglai, sabu, pihak, nikah, menikah, ciamik, nikita, mirzani, tahan, bertemu, ayahnya, potret, romantis, akan, seleb, alat, selain, sarwendah, ala, mama, paling, anjing, tanah, curhat, gotik, zaskia, bantu, garpu, tiap, benarkan, tapi, astrologer, hamil, tersandung, film, bertema, polda, metro, jaya, lantaran, sendok, lakukan, sombong, bnn, soal, terciduk, madu, whulandari, herman, pulau, dewata, bukti, tegang, masa, langit, soraya, andi, baru, bungsu, lembaran, eksklusif, sinetron, bakti, echon, kondisi, kali, kapan, teaser, politikus, ikon, sempat, fans, prasetyo, vicky, sadiqah, syahnaz, jeje, bagi, menit, gaon, lagu, daniel, lemot, anti, red, velvet, triawan, jelang, zaida, memang, sherina, nasution, marissa, duka, pop, masih, mendalami, musik, drama, foto, lain, apa, keong, week, ar, the, bumil, blasteran, cantiknya, tamara, wiro, bleszynski, perancis, racun, sinta, sih, surah, hati, of, mewah, hidup, makna, resmi, meleleh, sableng, tiada, dia, henti, roy, kim, rahmaan, reaksi, strory, ketakutan, love, melihat, london, perut, putus, buncit, balikan, lipstik, warna, mantan, harus, mahar, menggoda, samuel, mommy, penampilan, zylgwyn, review, movie, vitria, hilda, ada, tunjukkan, hatta, kriss, kusmanto, ribet, tahu, anastasia, kreatif, juga, unggah, ya, lahir, nikmat, dimakan, gisella, meski, fokus, salah, hollywood, selebriti, gunakan, kol, wanita, goreng, seksi, berbahaya, pergoki, keseringan, jenguk, jangan, bawa, mau, rasakan, akibat, mengalah, makanan, kesukaan, aslinya, selamanya, kok, baik, glamor, simpan, daster, 10, diy, ternyata, agustina, mitos, dipakai, farhat, abbas, virgoun, ungkap, putuskan, rumahnya, ditangkap, mualaf, diakui, disebut, renata, cocok, olivia, chelsea, dress, kehamilan, seputar, oleh, 1990, okie, sebelum, sabai, ringgo, bahaya, spesial, buat, kesehatan, hal, sampaikan, bahasa, dilan, karena, daftar, posesif, kelakuan, geger, gusti, rayhan, ttp, main, umur, duta, dipindahkan, aktif, izinkan, misterius, dragon, militer, wajib, tahanan, countdown, entertaiment, taklukkan, melibatkan, atas, heaven, pandugo, rendy, isyana, dunia, penyanyi, lirik, kecil, persembahkan, ditemukan, barang, modern, bernuansa, pamakaman, dekat, radcliffe, rumah, 90an, lucu, queen, mystery, penasaran, country, rimes, leann, afgan, cokelat, beli, menggunakan, cepat, belajar, club, duda, status, lepas, kurniawan, tommy, pertama, diam, lupa, benda, temukan, rekomendasi, populer, terkini, pilihan, video, sikap, kang, jkt48, isu, pengedar, mantu, calon, dugaan, dalami, luna, lucita, hubungannya, klarifikasi, awads, lewis, mike, konsumsi, dirasakan, menyedihkan, lalu, punya, korea, resahkan, patungan, lihat, cantik, kopi, intrik, dunn, jennifer, celeb, tarot, wajah, telur, putih, masker, segera, manfaat, goeslaw, melly, ciptaan, soundtrack, nyanyikan, bangga, maret, konflik, borong, perdana, uji, kartika, puji, bruggman, indra, berhijab, bouttier, maxime, mental, berkesan, piala, dijamin, saksi, cari, baswedan, anies, ali, herjunot, awards, chart, digelar, kami, pergaulan, ahjusshi, arti, lima, hadiah, paramore, personel, jakarta, konser, batal, my, air, syuting, siap, gyun, sun, lee, parno, now, jaman, ikut, mata, ekosistem, liburan

Text of the page (most frequently used words):
2018 (73), feb (67), #narkoba (38), ini (37), anak (30), dan (24), elvy (23), sukaesih (23), yang (16), saat (15), #imlek (13), fachri (10), #albar (10), #artis (9), kasus (9), gaya (9), #indonesia (8), valentine (8), #alasan (8), fitria (8), com (8), bintang (8), roro (8), dhawiya (7), lihat (7), menantu (7), dengan (7), rayakan (7), tertangkap (7), hari (6), untuk (6), zodiak (6), sosial (6), #polisi (6), #bersama (6), begini (6), penangkapan (5), kata (5), rilis (5), satu (5), banget (5), bulan (4), tahun (4), intip (4), jadi (4), kronologi (4), terjerat (4), tiga (4), kusmanto (4), renata (4), dari (4), bisa (4), makeup (4), diciduk (4), cerita (4), sukses (4), lainnya (4), prilly (4), latuconsina (4), putri (3), masih (3), kekasih (3), cinta (3), nasution (3), ditangkap (3), tersandung (3), teman (3), marissa (3), pemain (3), bikin (3), membaik (3), tak (3), instagram (3), duka (3), lelga (3), lakukan (3), semua (3), angel (3), pesta (3), perlu (3), baru (3), pernikahan (3), tips (3), kece (3), sama (3), piala (3), nggak (3), shio (3), suami (3), hits (3), potret (3), bawa (3), selamat (3), munaf (3), video (3), jenguk (3), pakai (3), makin (3), eksklusif (3), bagi (2), gaon (2), celeb (2), dalami (2), cari (2), nikah (2), pop (2), kapan (2), bantu (2), ammar (2), ririn (2), dwi (2), kegiatan (2), aldi (2), bragi (2), sendok (2), zoni (2), musik (2), garpu (2), malu (2), alat (2), ciamik (2), dewata (2), gosip (2), polda (2), annisa (2), metro (2), jaya (2), benarkan (2), trihapsari (2), pasangan (2), madu (2), whulandari (2), herman (2), pulau (2), liburan (2), gaibnya (2), fans (2), zaida (2), seleb (2), lucu (2), teaser (2), hidup (2), daniel (2), drama (2), masa (2), rumah (2), sherina (2), velvet (2), sempat (2), triawan (2), lagu (2), red (2), paling (2), ikon (2), anjing (2), tanah (2), lantaran (2), langit (2), kondisi (2), echon (2), bakti (2), film (2), rumahnya (2), ikut (2), tegang (2), akan (2), kamu (2), foto (2), bertema (2), bungsu (2), romantis (2), sinetron (2), hamil (2), batal (2), tiap (2), lunglai (2), konser (2), jakarta (2), sabu (2), hukum (2), lain (2), hal (2), spesial (2), ringgo (2), anti (2), sabai (2), paramore (2), bukalapak (2), ariyanti (2), vicky (2), sarwendah (2), selain (2), jeje (2), sadiqah (2), media (2), syahnaz (2), terciduk (2), soal (2), berita (2), bnn (2), pihak (2), franda (2), prasetyo (2), mama (2), karir (2), beauty (2), kang (2), mitos (2), fashion (2), lemot (2), menit (2), curhat (2), menikah (2), jelang (2), 1990 (2), dilan (2), ala (2), terkini (2), sombong (2), vidio (2), bukti (2), tapi (2), kali (2), love (2), mendalami (2), bola (2), zaskia (2), bertemu (2), gotik (2), klikdokter (2), makanan (2), kesukaan (2), astrologer (2), kalau (2), ayahnya (2), liputan6 (2), tahan (2), politikus (2), lembaran (2), soraya (2), memang (2), nikita (2), mirzani (2), andi (2), panther, black, sctv, lima, eiffel, hadiah, memesona, personel, ahjusshi, pemeran, adi, utama, lee, sun, trending, malam, gyun, jan, siap, syuting, instagrammable, traveling, putar, kaget, tags, hometesterclub, ditanya, oto, seekmi, lakupon, bobobobo, ditonton, seru, jaringan, jawaban, djorghi, twitter, sultan, harmonis, resep, facebook, jauh, umur, dibuat, bbm, suka, food, hana, travel, arti, relationship, sex, health, panti, zodiac, saraswati, carr, yuanita, dylan, photo, mata, viral, home, air, marah, sedih, christiani, wisata, mantu, destinasi, diam, korea, tahanan, dipindahkan, punya, lalu, misterius, menyedihkan, sikap, awads, dirasakan, resahkan, dragon, militer, wajib, entertaiment, club, belajar, cepat, konsumsi, taklukkan, kurniawan, dugaan, mike, lewis, klarifikasi, isu, hubungannya, lucita, luna, calon, cokelat, countdown, jkt48, heaven, pandugo, rendy, isyana, afgan, lirik, melibatkan, atas, tommy, lepas, datangi, persembahkan, radcliffe, kecil, pengedar, benda, ditemukan, barang, pilihan, tampil, beli, pamakaman, patungan, parno, now, jaman, pergaulan, flawless, makeupnya, bandung, dekat, bernuansa, dunia, rimes, aktif, status, izinkan, duda, diperiksa, bekal, country, leann, modern, pasta, lupa, 90an, penyanyi, pertama, menggunakan, queen, mystery, penasaran, temukan, tamara, maret, oleh, dimakan, nikmat, geger, kelakuan, daftar, karena, sebelum, rekomendasi, abbas, farhat, diakui, goreng, rayhan, gusti, mualaf, putuskan, ungkap, virgoun, ribet, disebut, resmi, mahar, kol, ternyata, baik, aslinya, berbahaya, meski, rasakan, akibat, mengalah, keseringan, jangan, bahaya, mau, daster, glamor, selamanya, juga, kreatif, diy, lahir, kesehatan, buat, rahmaan, surah, salah, tentang, headline, afc, presiden, kepentingan, menimbang, sehat, info, abaikan, anda, kolesterol, kontak, jawa, redaksi, sitemap, disclaimer, pengaduan, form, siber, pedoman, reserved, rights, all, copyright, hijaber, pelestari, makna, vitria, hilda, ada, tunjukkan, hatta, kriss, strory, london, review, movie, buncit, wayang, perut, melihat, ketakutan, ngidam, zylgwyn, samuel, reaksi, news, tiongkok, kok, fokus, digelar, kartika, anies, ali, herjunot, berkesan, dijamin, bouttier, maxime, mental, uji, cantik, puji, saksi, bruggman, indra, berhijab, simpan, duta, dia, sih, apa, sableng, wiro, main, baswedan, borong, roy, wajah, perdana, kami, ekosistem, memperbarui, goeslaw, melly, ciptaan, soundtrack, nyanyikan, bangga, telur, chart, putih, kopi, masker, manfaat, segera, konflik, intrik, dunn, jennifer, tarot, awards, kim, week, gisella, sampaikan, tahu, harus, bumil, dipakai, cocok, olivia, chelsea, dress, posesif, ttp, bahasa, kehamilan, sponsored, wanita, pergoki, agustina, okie, gunakan, hollywood, selebriti, seksi, unggah, anastasia, seputar, mewah, the, populer, lipstik, warna, menggoda, penampilan, mantan, balikan, putus, sinta, henti, tiada, meleleh, hati, bleszynski, cantiknya, blasteran, mommy, perancis, racun, keong, kabar,
Thumbnail images (randomly selected): * Images may be subject to copyright.GREEN status (no comments)
  • Terjerat kasus narkoba, p...
  • Bagi kalian penikmat film...
  • Apa sih yang Ringgo lakuk...
  • Paramore (AFP / Alberto E...
  • Berlibur ke Bandung rasan...
  • Alena Wu merayakan Imlek ...
  • Intip Gaya 6 Artis Indone...
  • Ilustrasi makeup flawless...
  • Selain barang bukti narko...
  • Terjerat narkoba, Dhawiya...
  • Edison Wardhana menjadi p...
  • Weekend Highlight Fachri ...
  • Jennifer Dunn ditangkap p...
  • Renata Kusmanto istri Fac...
  • Dari keterangan tersangk...
  • Andi Soraya (Foto: Deki P...
  • Persiapan sudah cukup ma...
  • Belajar hal baru, lima zo...
  • Kang Daniel (Naver/ davic...
  • Siapa yang menyangka jika...
  • Anak penyanyi dangdut Elv...
  • Launching produk Bexter S...
  • Anak-anak dan anak mantu ...
  • Moment valentine atau har...
  • Trio Afgan, Isyana dan Re...
  • Anak penyanyi dangdut Elv...
  • Red Velvet dan iKON (Foto...
  • Setelah menjalani serangk...
  • Setelah menjalani serangk...
  • G-Dragon (AFP/MICHAEL LOC...
  • Preskon film Wiro Sableng...
  • Menyimak kembali kesukses...
  • Weekend Highlight Fachri ...
  • Mystery Queen (Via Soompi...
  • Rumah Daniel Radcliffe. (...
  • Pihak kepolisian menggela...
  • Prilly Latuconsina (Adria...
  • Muhamad ikut tertangkap l...
  • Dhawiya ditangkap saat se...
  • Kontraknya sudah beda. C...
  • Ririn Dwi Ariyanti-Aldi B...
  • Edison Wardhana menjadi p...
  • IU dan Lee Sun Gyun Siap ...
  • Paramore (AFP / ANGELA WE...
  • Prilly Latuconsina persem...
  • Keinginan babymoon kali g...
  • Ammar Zoni kini disibukka...
  • Pemeran sinetron Anak Lan...
  • Foto profil Yuanita Chris...
  • Preskon Liga Dangdut Indo...
  • Kabar mengejutkan datang ...
  • Suasana Jelang Imlek di P...
  • Anak Elvy Sukaesih ditang...
  • Preskon Liga Dangdut Indo...
  • Rumah tangga Sultan Djorg...
  • Ammar Zoni melakukan kegi...
  • Glenn Fredly (Adrian Putr...
  • Prilly Latuconsina (Adria...
  • GR Hut Indosiar ke 23 (Nu...
  • Membuat masker wajah dari...
  • Whulandary Herman dan Nik...
  • Ilustrasi makeup dengan s...
  • Nikita Mirzani resmi menj...
  • Kata tarot, kehidupan Jen...
  • Gaon Chart Music Awards d...
  • Gaya makeup untuk Imlek a...
  • Siapakah shio yang akan b...
  • Takut Kawin, Herjunot Ali...
  • Imlek jadi lebih berkesan...
  • Tapi cantik kok. Bagus, ...
  • Indra Bruggman dan Kartik...
  • Roro Fitria menambah daft...
  • Bukan soal bela diri lant...
  • Simak selengkapnya Bintan...
  • Preskon Liga Dangdut Indo...
  • Siapakah shio yang akan b...
  • Zaskia Gotik, sadar akan ...
  • Jodoh tak kemana, 4 Seleb...
  • Dewi Perssik dan Angga Wi...
  • Tamara Bleszynski. (Insta...
  • Sinta Keong Racun
  • Ilustrasi ibu hamil (iSto...
  • Jelang perayaan tahun bar...
  • Jennifer Dunn ditangkap p...
  • Teman tapi posesif? Lima ...
  • Ilustrasi relationship. (...
  • Alena Wu merayakan Imlek ...
  • Apa sih yang Ringgo lakuk...
  • Foto profil Okie Agustina...
  • Anak penyanyi dangdut Elv...
  • Dhawiya ditangkap saat se...
  • Pemeran Fachri Albar resm...
  • Preskon Liga Dangdut Indo...
  • Vanessa Hudgens merayakan...
  • Setelah menjalani serangk...
  • Cantiknya tiada dua, Gise...
  • Ada hal-hal tertentu yang...
  • Ilustrasi relationship. (...
  • Kronologi penangkapan tig...
  • Kepolisian menggelar rili...

Top 50 hastags from of all verified websites.

Supplementary Information (add-on for SEO geeks)*- See more on header.verify-www.com

Header

HTTP/1.1 301 Moved Permanently
Date Sun, 18 Feb 2018 03:47:36 GMT
Content-Length 0
Connection keep-alive
Server Varnish
X-Varnish 36115232
Location htt????/bintang.com/
HTTP/1.1 301 Moved Permanently
Date Sun, 18 Feb 2018 03:47:37 GMT
Content-Length 0
Connection keep-alive
Server Varnish
X-Varnish 33451311
Location htt???/www.bintang.com
HTTP/1.1 301 Moved Permanently
Date Sun, 18 Feb 2018 03:47:38 GMT
Content-Length 0
Connection keep-alive
Server Varnish
X-Varnish 16690460
Location htt????/www.bintang.com/
HTTP/1.1 200 OK
Date Sun, 18 Feb 2018 03:47:39 GMT
Content-Type text/html; charset=UTF-8
Content-Length 67670
Connection keep-alive
Server nginx
Vary Accept-Encoding
Cache-Control no-cache, private
Server-node ip-10-0-197-179
X-Hail-Hydra Join the Darkside, we have cookies. Visit us at htt???/www.kmklabs.com/careers
Content-Encoding gzip
X-Ttl 300.000
Age 306
Via 1.1 varnish-v4
X-Cache HIT
X-Cache-Hits 19
X-Mode ZombiE V4, knock knock
Accept-Ranges bytes

Meta Tags

title="Berita Gosip Artis Hari Ini, Kabar Gaya Hidup Terkini - Bintang.com"
charset="utf-8"
name="viewport" content="width=1000"
name="adx:sections" content="Home"
http-equiv="refresh" content="900"
name="title" content="Berita Gosip Artis Hari Ini, Kabar Gaya Hidup Terkini - Bintang.com"
name="description" content="Bintang.com - Berita hari ini, gosip artis terbaru, kabar selebriti hiburan terkini film, musik, foto, video, gaya hidup hingga zodiak"
name="news_keywords" content="berita hari ini, berita terkini, berita terbaru, gosip artis hari ini, berita artis hari ini, berita selebritis hari ini. gosip artis terbaru, berita artis indonesia terkini, berita selebritis indonesia, berita selebritis terbaru"
name="robots" content="index,follow"
name="googlebot" content="all"
content="id" name="language"
content="id" name="geo.country"
content="Indonesia" name="geo.placename"
http-equiv="content-language" content="id-id"
name="msvalidate.01" content="8A609C27D3037D0B7DB2F607B5A691B8"
name="google-site-verification" content="QdyZLmEoWU96o0d7y4OeNoEKFWlAKCq-qubtPgrrPCA"
name="google-site-verification" content="RfyumofafvRmwYh5tAkkjnf3RC3hPOI3KkNyNscN258"
property="fb:pages" content="702318386523675"
property="og:site_name" content="bintang.com"
property="og:url" content="htt????/www.bintang.com/celeb/read/3295516/polisi-masih-mendalami-kasus-narkoba-anak-elvy-sukaesih"
property="og:title" content="Polisi Masih Mendalami Kasus Narkoba Anak Elvy Sukaesih"
property="og:description" content="Terjerat kasus narkoba, polisi masih dalami kasus dari anak Elvy Sukaesih."
property="fb:app_id" content="1585747741672524"
property="og:type" content="website"
property="og:image" content="htt????/cdn1-a.production.images.static6.com/BNobXkMZyUx85cuPOuaT7kMUdAI=/673x379/smart/filters:quality(75):strip_icc():format(jpeg)/liputan6-media-production/thumbnails/1908059/original/038067700_1518857969-polisi-masih-mendalami-kasus-narkoba-anak-elvy-sukaesih-494f6c.jpg"
name="twitter:card" content="summary_large_image"
name="twitter:site" content="@bintangcomID"
name="twitter:creator" content="@bintangcomID"
name="msapplication-TileColor" content="#da532c"
name="msapplication-TileImage" content="htt????/cdn-a.production.liputan6.static6.com/assets/images/bintang/favicons/mstile-144x144.png?v=2"
name="msapplication-config" content="htt????/cdn-a.production.liputan6.static6.com/assets/images/bintang/favicons/browserconfig.xml?v=2"
name="theme-color" content="#ffffff"
itemprop="logo" content="htt????/cdn1-a.production.liputan6.static6.com/logos/392/original/078877100_1509360493-000162300_1434438708-Logo_bintang_2x.png"

Load Info

page size405316
load time (s)4.770514
redirect count3
speed download14185
server IP54.169.0.145
* all occurrences of the string "http://" have been changed to "htt???/"

SEO From Wikipedia, the free encyclopedia
Search engine optimization (SEO) is the process of affecting the online visibility of a website or a web page in a web search engines unpaid results—often referred to as `natural`, `organic`, or `earned` results. In general, the earlier (or higher ranked on the search results page), and more frequently a website appears in the search results list, the more visitors it will receive from the search engines users; these visitors can then be converted into customers. SEO may target different kinds of search, including image search, video search, academic search, news search, and industry-specific vertical search engines. SEO differs from local search engine optimization in that the latter is focused on optimizing a business online presence so that its web pages will be displayed by search engines when a user enters a local search for its products or services. The former instead is more focused on national or international searches. and ADS Publishers From Wikipedia, the free encyclopedia
Advertising is an audio or visual form of marketing communication that employs an openly sponsored, non-personal message to promote or sell a product, service or idea. Sponsors of advertising are often businesses wishing to promote their products or services. Advertising is differentiated from public relations in that an advertiser pays for and has control over the message. It differs from personal selling in that the message is non-personal, i.e., not directed to a particular individual. Advertising is communicated through various mass media, including traditional media such as newspapers, magazines, television, radio, outdoor advertising or direct mail; and new media such as search results, blogs, social media, websites or text messages. The actual presentation of the message in a medium is referred to as an advertisement or `ad` for short.
Commercial ads often seek to generate increased consumption of their products or services through `branding`, which associates a product name or image with certain qualities in the minds of consumers. On the other hand, ads that intend to elicit an immediate sale are known as direct-response advertising. Non-commercial entities that advertise more than consumer products or services include political parties, interest groups, religious organizations and governmental agencies. Non-profit organizations may use free modes of persuasion, such as a public service announcement. Advertising may also be used to reassure employees or shareholders that a company is viable or successful., wall of links.


If you want to put something else on this wall, write to us.