If you are not sure if the website you would like to visit is secure, you can verify it here. Enter the website address of the page and see parts of its content and the thumbnail images on this site. None (if any) dangerous scripts on the referenced page will be executed. Additionally, if the selected site contains subpages, you can verify it (review) in batches containing 5 pages.

site address: ceritaperut.com

site title: Top 1000 Rekomendasi Wisata Kuliner Indonesia - CeritaPerut

Our opinion:

GREEN status (no comments) - no comments
After content analysis of this website we propose the following hashtags:


Proceed to the page?Powered by: Very Tiny URL Shortener at https://vturl.net VeryTinyURL

Meta tags:
keywords=kuliner indonesia, rekomendasi kuliner, top rekomendasi kuliner, wisata kuliner, wisata kuliner indonesia;
description=Situs Top 1000 Wisata Kuliner Indonesia. Temukan destinasi wisata kuliner Indonesia yang paling direkomendasikan. Wisata Kuliner Bandung - Jakarta - Bali - Yogyakarta - Medan - Makassar - Surabaya - dan masih banyak lagi.;

Headings (most frequently used words):

di, rekomendasi, sate, 2017, date, top, menu, makan, bandung, gili, steak, off, what, by, at, kekinian, harris, hotel, yang, package, and, lainnya, lihat, to, up, sarapan, friends, taichan, pilihan, buat, bagi, grill, nasi, street, penikmat, burger, sambal, riung, buah, batu, sajian, bermutu, cafe, read, restaurant, must, new, toastina, hot, meal, may, dan, enak, aja, baru, ke, korean, nov, jalan, the, siap, lengkap, from, kuliner, tempat, bbq, citylink, pagi, variasi, menikmati, bisa, sepuasnya, festival, coffee, cozy, rencana, regular, promo, kulineranmu, lagi, packagevalid, 28, lite, resto, hotelvalid, boutique, asmila, subscribe, 08, liek, like, bancakan, us, bakar, paket, bogor, dulu, mix, ramadhan, restaurantvalid, 29, apr, 40, light, drinks, waroeng, peletvalid, chinese, lotus, 13, 50, jun, main, course, 54, 15, chérievalid, mon, dessert, cengekvalid, 41, 25, browse, city, kamu, tepatnya, liburan, box, bebek, sableng, tei, sushi, best, mentai, kani, kingsley, batagor, antri, ryokucha, dengan, kenalan, favorit, giggle, blenger, waktu, indonesia, pergi, dinas, keluar, kota, dalam, dekat, giggling, famous, citamiang, sop, buntut, rm, ampera, bikin, ayam, lokasi, jajanan, kudeka, aneka, macam, pastry, dari, 10, jadul, hadir, jadi, lover, wajib, mencoba, beberapa, ini, buahbatu, kini, goreng, free, sumber, sari, makanan, pas, untuk, siang, style, ternikmat, catering, minum, 1000, karmila, rajanya, gledek, on,

Text of the page (most frequently used words):
top (91), kota (45), rekomendasi (19), #bandung (18), 2017 (15), #makan (13), yang (13), 100 (12), #kuliner (11), #bogor (10), sate (10), menu (9), kamu (9), padang (8), #steak (8), #promo (8), #jakarta (8), #semarang (7), pontianak (7), pekanbaru (7), palembang (7), solo (7), medan (7), manado (7), malang (7), makassar (7), surabaya (7), lampung (7), bali (7), depok (7), dan (7), ini (7), 2013 (7), sep (7), yogyakarta (7), aceh (7), date (6), valid (6), sarapan (6), var (6), burger (5), hotel (5), hari (5), dari (5), sambal (5), 200 (4), what (4), append (4), jalan (4), feb (4), gili (4), read (4), limit (4), satu (4), remove (4), emang (4), enak (4), coba (4), off (4), package (4), kekinian (4), lihat (4), harris (4), untuk (4), ceritaperut (4), kalau (4), tempat (4), indonesia (4), lagi (4), makanan (4), chars (4), harus (4), penikmat (3), baru (3), readmore (3), this (3), pilihan (3), dots (3), 1000 (3), jan (3), goreng (3), bisa (3), and (3), next (3), siang (3), lainnya (3), salah (3), itu (3), semua (3), kalo (3), new (3), variasi (3), restaurant (3), udah (3), bagi (3), paket (3), nih (3), jadi (3), pagi (3), lokasi (2), popular (2), friends (2), dekat (2), khas (2), must (2), buah (2), grill (2), riung (2), orang (2), beberapa (2), batu (2), kulineran (2), taichan (2), ada (2), sih (2), iya (2), sari (2), sumber (2), sajian (2), street (2), bermutu (2), nggak (2), ayam (2), merupakan (2), atau (2), barat (2), jawa (2), buat (2), tapi (2), tidak (2), sekarang (2), content (2), cafe (2), substr (2), main (2), previous (2), perlu (2), most (2), dalam (2), biasanya (2), cerita (2), pilih (2), korean (2), bbq (2), festival (2), citylink (2), from (2), more (2), sepuasnya (2), hot (2), hiddenpart (2), visiblepart (2), sign (2), limitedread (2), paling (2), function (2), pakai (2), bingung (2), window (2), course (2), aja (2), nasi (2), setiap (2), menikmati (2), macam (2), karena (2), siap (2), the (2), toastina (2), may (2), meal (2), mimin (2), nov (2), lengkap (2), mar (2), suka, telur, gandos, kentang, mata, adalaaaah, jos, ter, buahbatu, yaaa, sapi, hadir, aku, punya, salad, free, catering, katering, minum, taunyaaa, eeeeh, style, dikit, takut, minumnya, tepatnya, beli, apa, pengen, gitu, dapet, niiiih, laper, komposisi, harga, mahal, datang, ayamgorengsumbersari, ampera, survey, berdasarkan, recommended, citamiang, famous, buntut, sop, box, giggle, giggling, favorit, ryokucha, dengan, kingsley, home, kuline, ramadhan, sahur, berbuka, mudik, navigation, book, video, dulu, return, waktu, keluar, dinas, pergi, kulineranmu, rencana, kenalan, batagor, pas, familiar, yuk, raja, tangan, bulan, madura, masyarakat, yaitu, semuanya, mancanegara, eksis, propinsi, bagian, sendiri, sunda, mencari, cocok, mampir, cari, antri, tei, sushi, best, mentai, kani, sehat, blenger, bikin, bebek, sableng, kesini, ternikmat, banget, kenyang, kini, termasuk, gledek, mix, coffee, regular, chérie, mon, dessert, lite, apr, chinese, lotus, pelet, cozy, drinks, cukup, sejenis, hamburger, liburan, heran, sehingga, strategis, memang, jun, boogor, boutique, asmila, resto, liek, bancakan, bakar, waroeng, light, rotu, inframe, empty, show, prev, click, length, text, 250, signin, desktop, com, http, href, location, signinframe, name, self, version, iklan, cengek, city, browse, subscribe, like, kontak, artikel, copyright, kumpulan, faq, reserved, rights, all, perut, 2014, berupa, berbentuk, rajanya, jangan, drama, penyuka, haseyo, annyeong, melewati, sampai, beraktivitas, tentu, sebelum, apalagi, lapar, pereda, sekadar, cuman, utama, korea, hanya, rutin, apapun, karmila, nikmat, semakin, terasa, rasanya, ditambahkan, kita, terdapat, mengagumi, film, pada, berakting, kemampuannya, sisi, aktor, para, dikonsumsi, sebagian, bundar, selain, jeremy, jadul, jajanan, jajan, berwisata, berbisnis, dateng, reditautami, tujuan, mencoba, wajib, lover, dua, diiris, kemudian, meldika, mohhammadnoer, pastry, gak, aneka, kudeka, diantaranya, dapetin, berbagai, surganya, setuju, siapa, ihwan, writers, shydiamond, kharismaakbar, wir_asti, haryoprast, yedihadiman, hariyanto, wisata,
Thumbnail images (randomly selected): * Images may be subject to copyright.GREEN status (no comments)

Verified site has: 114 subpage(s). Do you want to verify them? Verify pages:

1-5 6-10 11-15 16-20 21-25 26-30 31-35 36-40 41-45 46-50
51-55 56-60 61-65 66-70 71-75 76-80 81-85 86-90 91-95 96-100
101-105 106-110 111-114


The site also has 2 references to external domain(s).

 facebook.com  Verify  twitter.com  Verify


Top 50 hastags from of all verified websites.

Supplementary Information (add-on for SEO geeks)*- See more on header.verify-www.com

Header

HTTP/1.1 200 OK
Server nginx/1.6.2 (Ubuntu)
Date Tue, 28 Mar 2017 21:48:58 GMT
Content-Type text/html; charset=UTF-8
Transfer-Encoding chunked
Connection keep-alive
Set-Cookie PHPSESSID=fonds4ld14am11mh9obhu1mkc3; path=/
Expires Thu, 19 Nov 1981 08:52:00 GMT
Cache-Control no-store, no-cache, must-revalidate, post-check=0, pre-check=0
Pragma no-cache
Set-Cookie cp_ceritaperut=Cyr%2BkCchwJkHe7etMP22VcCPpEGLJ6JHaZfWv9IkP661JfAY%2BTfuqpA8%2BGyQ5aVIkKF%2BK5b8Xjx2%2FkVUcvlBkc%2FWYIQYtHJEWeGwBRZ67rJ4BKAkKP2HMqePo%2FTX%2FT5nSlsHpJWPdkyPsuKBjrILCe2a35q%2BzjHGLMH3MK2PQlokLymrdstqgJg6rwgTzWNHEzKUaF1sxZonLzzJm1Kilu4Nf6u3P6z7BrDRMogbMPmvPpV5lnfr7fWoKxDGFNOqXC35fMCXkcSWo%2FE8BGCQRV6u9tLaOj9CTex4Bl%2F%2B4PxsGWsyMCnic6rUlfNXhJh5vZ54sX4gBcS%2FRpyjTBKIOw%3D%3D; path=/; domain=ceritaperut.com
Content-Encoding gzip
Vary Accept-Encoding

Meta Tags

title="Top 1000 Rekomendasi Wisata Kuliner Indonesia - CeritaPerut"
charset="utf-8"
http-equiv="X-UA-Compatible" content="IE=edge"
name="viewport" content="width=device-width, initial-scale=1.0, maximum-scale=1.0, user-scalable=0"
name="keywords" content="kuliner indonesia, rekomendasi kuliner, top rekomendasi kuliner, wisata kuliner, wisata kuliner indonesia"
name="robots" content="index,follow"
name="description" content="Situs Top 1000 Wisata Kuliner Indonesia. Temukan destinasi wisata kuliner Indonesia yang paling direkomendasikan. Wisata Kuliner Bandung - Jakarta - Bali - Yogyakarta - Medan - Makassar - Surabaya - dan masih banyak lagi."
property="og:site_name" content="CeritaPerut"
property="og:title" content="Top 1000 Rekomendasi Wisata Kuliner Indonesia"

Load Info

page size55873
load time (s)1.034423
redirect count0
speed download13001
server IP23.92.54.248
* all occurrences of the string "http://" have been changed to "htt???/"