If you are not sure if the website you would like to visit is secure, you can verify it here. Enter the website address of the page and see parts of its content and the thumbnail images on this site. None (if any) dangerous scripts on the referenced page will be executed. Additionally, if the selected site contains subpages, you can verify it (review) in batches containing 5 pages.

site address: fzo.org.mk

site title: Фонд за здравствено осигурување на Р.Македонија

Our opinion:

GREEN status (no comments) - no comments
After content analysis of this website we propose the following hashtags:


Proceed to the page?Powered by: Very Tiny URL Shortener at https://vturl.net VeryTinyURL

Meta tags:
keywords=Фонд за здравствено осигурување на Р.Македонија;
description=Фонд за здравствено осигурување на Р.Македонија;

Headings (most frequently used words):


Text of the page (most frequently used words):
2017 (13), јавноста (13), #повеќе (12), соопштение (11), #услуги (10), #здравствени (9), #осигурување (7), #здравствено (6), #фондот (6), фзом (6), извештаи (5), 2014 (5), #лекови (5), лица (4), буџет (4), соопштенија (4), осигурени (3), македонија (3), година (3), здравствена (3), новости (3), извештај (3), зголемен (3), даватели (3), 2013 (3), договори (3), поголем (3), закон (2), установи (2), електронските (2), 2000 (2), странство (2), лице (2), постапка (2), користење (2), остварување (2), 2010 (2), 2009 (2), законот (2), контроли (2), потрошувачка (2), број (2), извршени (2), 2008 (2), 2007 (2), законска (2), како (2), јавен (2), регулатива (2), кампања (2), нови (2), презентација (2), детска (2), методи (2), дејност (2), здравство (2), политика (2), заштита (2), аптеки, ценовник, организациска, примарна, tеркови, специјалистичка, потребна, документација, јавност, превентивна, ортопедски, рамки, односи, систем, болничка, помагала, лаборатории, поставеност, податоци, надоместоци, македонски, правилници, одлуки, фонд, дрг, aрхива, тендери, електронска, картичка, здрaвство, english, транспарентност, shqip, почетна, социјално, статут, меѓународни, друга, историјат, вовед, општи, акти, преглед, трезор, одреден, кодекс, пациентите, добрeдојдовте, рационална, употреба, антибиотиците, промоција, здравјето, комуникација, граѓани, квалитет, информации, вид, попреченост, проект, приватност, невработени, обрасци, права, карактер, ззз, станете, осигурено, административни, службеници, пзз, огласна, пристап, одбор, управен, стратегија, сметки, уплатни, табла, сектори, годишни, реализација, средства, водич, финансиски, интерна, јзу, работењето, дсг, анализи, прегледи, имот, бпо, недвижен, продажба, контакт, 2002, 113, 2016, контактирани, 502, хронични, пациенти, кол, центарот, зголемена, достапност, годишен, витро, зголемено, користењето, 734, осигуреници, досега, искористиле, одобрено, барање, лекување, козле, архива, години, буџетот, дополнителни, милијарди, 900, милиони, денари, обем, болница, поквалитетна, ваучер, децата, забрзано, одвива, реализацијата, проектите, фармацевтската, додели, 000, тиот, осигуреното, 112, 2001, 2003, 2005, 2006, весник, 156, 2011, 2012, 187, република, службен, лицата, хирургија, ниски, примања, оваа, нема, потреба, доаѓаат, пререгистрација, право, поблиску, пензионерите, основан, медиумите, заради, спроведување, задолжително, институција, која, врши, интерес, јавни, овластувања, утврдени,
Thumbnail images (randomly selected): * Images may be subject to copyright.GREEN status (no comments)
  • Дијагностичко Сродни Груп...
  • Шифрарник на лекари
  • Распоред на дежурни лекар...
  • Распоред на дежурни Аптек...
  • ФЗОМ web email

Verified site has: 82 subpage(s). Do you want to verify them? Verify pages:

1-5 6-10 11-15 16-20 21-25 26-30 31-35 36-40 41-45 46-50
51-55 56-60 61-65 66-70 71-75 76-80 81-82


Top 50 hastags from of all verified websites.

Supplementary Information (add-on for SEO geeks)*- See more on header.verify-www.com

Header

HTTP/1.1 200 OK
Date Fri, 24 Mar 2017 19:08:18 GMT
Server Microsoft-IIS/6.0
X-Powered-By ASP.NET
Content-Length 93790
Content-Type text/html; Charset=utf-8
Expires Fri, 24 Mar 2017 19:07:18 GMT
Set-Cookie ASPSESSIONIDCSRBCRAA=JFMMBGECHLDNBHINPNPAIIFC; path=/
Cache-control private

Meta Tags

title="Фонд за здравствено осигурување на Р.Македонија"
http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8"
name="keywords" content="Фонд за здравствено осигурување на Р.Македонија"
name="description" content="Фонд за здравствено осигурување на Р.Македонија"

Load Info

page size93790
load time (s)0.413407
redirect count0
speed download226870
server IP91.230.219.6
* all occurrences of the string "http://" have been changed to "htt???/"