If you are not sure if the website you would like to visit is secure, you can verify it here. Enter the website address of the page and see parts of its content and the thumbnail images on this site. None (if any) dangerous scripts on the referenced page will be executed. Additionally, if the selected site contains subpages, you can verify it (review) in batches containing 5 pages.

site address: hasrulhassan.com redirected to: www.hasrulhassan.com

site title: HASRULHASSAN.COM

Our opinion:

GREEN status (no comments) - no comments
After content analysis of this website we propose the following hashtags:


Proceed to the page?Powered by: Very Tiny URL Shortener at https://vturl.net VeryTinyURL

Meta tags:
description=Blog Sifu Blogger Malaysia - Lifestyle, House Husband, Percutian, Keluarga, Keibubapaan, Tips Blogging, Kerja Dari Rumah, Buat Duit Online.;
description=Blog Sifu Blogger Malaysia - Lifestyle, House Husband, Percutian, Keluarga, Keibubapaan, Tips Blogging, Kerja Dari Rumah, Buat Duit Online.;
Author=Hasrul Hassan;
description=Blog Sifu Blogger Malaysia - Lifestyle, House Husband, Percutian, Keluarga, Keibubapaan, Tips Blogging, Kerja Dari Rumah, Buat Duit Online.;
keywords=lifestyle, percutian, online shopping, cara, filem pendek raya, adsense, promosi hari raya;

Headings (most frequently used words):

rumah, ke, untuk, tips, berhantu, kami, baru, beli, lemang, tepi, jalan, donut, karipap, petronas, raya, 2017, suai, terima, tipu, kena, ubah, keperluan, elak, siap, maira, pemilik, penting, kata, langkah, pejabat, utiliti, hari, daftar, perumahan, kawasan, pengurusan, dlp, hubungi, period, liability, defect, cacat, tanggungan, tempoh, asas, video, iklan, ikuti, taman, tulisan, pindah, dinding, betulkah, harus, sinopsis, penuh, pertama, keluarga, kerja, semua, selesai, selepas, cuci, mengikut, pastikan, hasrulhassan, kunci, ketahui, terbaik, pasif, income, pendek, filem, sebuah, bila, jual, me, blogger, about, labels, posts, popular, khas, paparan, terkini, menu, seorang, penyerahan, certificate, borang, tandatangan, ccc, compliance, and, completion, of, pematuhan, pemilikan, dan, com, perakuan, sijil, vp, possession, vacant, kosong, daripada,

Text of the page (most frequently used words):
yang (85), #lemang (67), dan (65), #untuk (47), rumah (46), saya (38), tak (34), anda (32), ada (31), nak (28), var (27), dah (23), raya (21), thisurl (18), hari (18), tips (17), #kalau (16), kami (16), sebab (15), #iklan (14), html (14), #dengan (14), memang (14), ini (14), #dalam (14), itu (14), indexof (13), pun (13), 2017 (13), beli (13), petronas (12), baru (12), ramai (12), dia (12), lagi (12), boleh (12), hakim (11), macam (11), semua (11), satu (11), #seorang (10), bakar (10), #maira (10), masa (10), akan (10), bahagian (10), jangan (10), anak (10), orang (10), jalan (10), masak (10), kata (9), sendiri (9), karipap (9), pemaju (9), dari (9), tersebut (9), tapi (9), kepada (9), kat (9), penuh (8), donut (8), perumahan (8), juga (8), rakan (8), atas (8), sebelum (8), dulu (8), thisnum (8), tepi (8), oleh (8), bila (8), tulisan (8), daripada (7), tempoh (7), search (7), mereka (7), pernah (7), pemilik (7), label (7), langkah (7), thislable (7), blog (7), sedap (7), pihak (7), kerja (7), hantu (7), kena (7), besar (7), gerai (7), kawasan (7), bank (7), tempat (7), lain (7), kayu (7), jadi (7), ketika (7), suai (7), makan (6), membakar (6), lebih (6), penting (6), dapatkan (6), harris (6), uhh (6), kita (6), kepala (6), kisah (6), dapat (6), bagi (6), paling (6), sahaja (6), masih (6), sangat (6), buat (6), pinjaman (6), perlu (6), best (6), isteri (6), post (6), postnum (6), masuk (6), blogpager (6), else (5), antara (5), apa (5), jual (5), tidak (5), dorang (5), sebagai (5), bukan (5), bacaan (5), setelah (5), max (5), suka (5), hasrulhassan (5), kunci (5), menerusi (5), secara (5), dinding (5), terima (5), document (5), pada (5), encik (5), minta (5), berhantu (5), rosli (5), malah (5), mungkin (5), pallet (5), membeli (5), atau (5), sekarang (5), kecik (5), tengok (5), beberapa (5), ubah (5), com (5), maka (4), sudah (4), permohonan (4), ambil (4), pemilikan (4), title (4), cuba (4), rasa (4), tarikh (4), pandai (4), tahu (4), siap (4), home_page_url (4), dekat (4), peniaga (4), duit (4), walaupun (4), itemcount (4), substring (4), june (4), uppagehtml (4), pasti (4), tentang (4), baca (4), cerita (4), telah (4), jika (4), keperluan (4), video (4), cara (4), setahun (4), berniaga (4), lama (4), kongsikan (4), pembeli (4), pagearea (4), berpuasa (4), lifestyle (4), pengalaman (4), sekali (4), sedikit (4), malam (4), gas (4), zaman (4), application (4), kan (4), banyak (4), bekalan (4), panduan (4), blogger (4), pendapatan (3), gambar (3), utiliti (3), tulis (3), sijil (3), borang (3), bisnes (3), hmm (3), kurang (3), elak (3), tipu (3), api (3), viral (3), nampak (3), tanggungan (3), sah (3), perempuan (3), cacat (3), untung (3), sebarang (3), bawah (3), serta (3), selesai (3), kerana (3), lupa (3), lepas (3), mempunyai (3), proses (3), diskaun (3), apatah (3), melakukan (3), pokok (3), keluarga (3), kontraktor (3), bulan (3), basi (3), alhamdulillah (3), awal (3), berpindah (3), sikit (3), salah (3), beliau (3), sebabnya (3), kerajaan (3), berpengalaman (3), kosong (3), pilih (3), taman (3), senarai (3), haha (3), posts (3), terutama (3), htmlmap (3), namun (3), memasaknya (3), kali (3), new (3), begitu (3), cukup (3), menarik (3), seperti (3), sebuah (3), sedang (3), pagecount (3), pertama (3), timestamp (3), maybank (3), pasif (3), ikuti (3), pendek (3), islablepage (3), sekolah (3), sama (3), tolak (3), selepas (3), tiba (3), home (3), betul (3), tahun (3), eflag (3), updated (3), aku (2), belakang (2), berada (2), perasan (2), takut (2), bau (2), tuan2 (2), risau (2), berbahaya (2), ialah (2), mengenai (2), mencari (2), ladang (2), ccc (2), pembinaan (2), ketahui (2), lailatul (2), semasa (2), hingga (2), masalah (2), pula (2), seluruh (2), kebanyakan (2), lblname1 (2), kering (2), simpan (2), period (2), memaparkan (2), vacant (2), landasan (2), lagu (2), possession (2), berhampiran (2), seram (2), dibakar (2), negara (2), kewajipan (2), khas (2), elok (2), chemical (2), defect (2), recommend (2), teruja (2), anai (2), negaraku (2), liability (2), published (2), gunakan (2), kakitangan (2), mendapatkan (2), urusan (2), sering (2), air (2), 2008 (2), barangan (2), pastikan (2), setiap (2), biar (2), rezeki (2), singgah (2), sulong (2), asli (2), kerosakan (2), tandatangan (2), fitrah (2), terlalu (2), kecil (2), zakat (2), harus (2), tonton (2), penyerahan (2), selalunya (2), dapur (2), agak (2), bahawa (2), muda (2), baik (2), qadar (2), nanti (2), terus (2), for (2), mahal (2), puas (2), makanan (2), timestamp1 (2), istilah (2), sini (2), melihat (2), mengikut (2), hehehe (2), berikan (2), mengubah (2), ikut (2), resepi (2), ruang (2), 100 (2), pengurusan (2), komitmen (2), menyediakan (2), servis (2), tradisional (2), kuat (2), sedia (2), rm10 (2), disebabkan (2), popular (2), berkaitan (2), bakal (2), malaysia (2), mendidih (2), buluh (2), melukis (2), hadiah (2), okey (2), menang (2), mampu (2), dikongsikan (2), hanya (2), atm (2), penjual (2), sejak (2), menukar (2), filem (2), membuat (2), menulis (2), diberikan (2), substr (2), sesetengah (2), org (2), tukar (2), tetapi (2), pelik (2), amri (2), potong (2), marah (2), adeh (2), pematuhan (2), nala (2), getelementsbyname (2), getelementbyid (2), memasak (2), tetiba (2), rajin (2), pager (2), generasi (2), innerhtml (2), saudara (2), pak (2), json (2), mengelakkan (2), padam (2), berapa (2), akaun (2), iaitu (2), allah (2), facebook (2), contact (2), hasrul (2), kenal (2), lukis (2), bagaimana (2), barulah (2), menerima (2), perakuan (2), memiliki (2), alim (2), batang (2), tanpa (2), pakcik (2), korang (2), berubat (2), bawa (2), supply (2), terasa (2), kekeluargaan (2), telinga (2), pindah (2), adalah (2), tokey (2), berlaku (2), pakai (2), apabila (2), melalui (2), keadaan (2), waktu (2), berdesing (2), kanak (2), belah (2), diambil (2), mula (2), kawan (2), account (2), hubungi (2), kesian (2), downpagehtml (2), ayat (2), length (2), fflag (2), labelhtml (2), diisi, citer, abah, letakkan, usm, menandakan, saja, membayar, mudah, blogs, berani, mengandungi, menconteng, bermulanya, bapak, termampu, izinkan, terpadam, disclaimer, periksa, persoalan, unit, lalui, adsense, here, kesah, berfungsi, tinggalkan, kemudian, geleng, pelbagai, haaa, bingung, belajar, disediakan, selamat, dokumen, surat, paparan, salinan, memberikan, ibu, betulkah, penyampaian, terbaik, menyatakan, bapa, conteng, sebahagian, pasal, tunjukkan, banyakkkkkk, mencapai, lukisan, merata, income, takde, menyiapkan, tandas, berdiri, ditolak, sehelai, policy, advertise, diserahkan, didiami, aduhai, ebook, memastikan, mewarna, projek, biasanya, pemeriksaan, diperkenalkan, sebut, terkini, pertandingan, loading, tertumpah, tempatan, penguasa, difahami, dikeluarkan, huhu, andalah, bakatnya, cuti, ringkas, fees, merasa, management, office, pejabat, dlp, certificate, completion, macamlah, and, compliance, dukacita, meminjam, loan, hartanah, view, maintenance, daftar, profile, natural, hasil, pereka, hias, dalaman, internet, unifi, ntah, diduga, tnb, kadangkala, kuala, lumpur, putrajaya, selangor, syabas, water, elektrik, complete, menetap, wajib, blogging, about, work, tentu, from, seo, blogspot, labels, advertorial, bercuti, sepenuh, shopping, sembang, ramadhan, percutian, pelaburan, keibubapaan, contest, inspirasi, hassan, penulis, pulau, pinang, dibuat, baguslah, wahh, note, dikenali, berkeluarga, dara, punyai, cahayamata, pertanyaan, melarang, pengiklanan, ruangan, suami, petanda, lihat, menjadi, kebanyakkan, dicari, berhubung, maklumat, lanjut, bayaran, penyelengaraan, bulanan, garis, pendaftaran, syarikat, berkelompok, perkhidmatan, mendaftar, online, fokus, destinasi, perkara, juadah, digelar, badan, simple, jaminan, adakah, syarat, men, ramadan, ruah, melimpah, sibuk, merujuk, sepanjang, diuruskan, aktiviti, bul, dikenal, haruslah, dilaporkan, dibaiki, berstatus, strata, menghadapi, citarasa, cuci, bermanfaat, sila, layari, 800, kenalan, informasi, sebegini, semoga, sedar, renovasi, mingguan, perhimpuan, khidmat, nyanyikan, pencuci, profesional, melakukannya, hardcore, lirik, mp3, mengena, teliti, luangkan, dipenuhi, habuk, batu, titisan, cat, simen, dicuci, menyeluruh, semakin, tenaga, pembersihan, okay, perkongsian, harap, membaca, artikel, memahami, jelas, asas, kacau, eleh, kukus, ruas, dibuka, pagi, mari, aktif, wajar, situ, wayang, bawak, memilih, mai, layur, bara, sedang2, semestinya, dimasak, sempurna, keliling, tengah, hampa, dijual, pulut, tau, takat, sepupu, sepapat, dok, dodol, bahulu, kuih, kapit, tanya, letak, sedapkah, nyalakan, walhal, seninya, pantangnya, petuanya, sha, tepian, soalnya, kondisi, jenis, cuma, langsung, mata, oooo, bahan, jarang, sentuh, diracun, sejenis, anai2, hasilkan, kawal, terkena, tempias, kotor, buang, sebatang, lemak2, santan, terkumpul, masin2, ayaq, senang, kurus, suruh, garing, amat, tinggi, haba, prefer, ambik, errr, paham, dak, hipotesis, ingat, tunjuk, costumer, balik2, time, cian, harga, rm50, bakaq, siang, meriah, berkahwin, dappp, kemerdekaan, atom, older, fikir, tertunggu, tunggu, mengecewakan, termasuk, sambutan, guru, subscribe, cina, membawakan, bertajuk, mesej, rakyat, gemar, teaser, templates, ditonton, downpageword, function, showpagecount2, array, location, href, home_page, write, pages, uppageword, templatelib, feed, entry, encodeuricomponent, results, displaypagenum, designed, saluran, budak, emak, dunia, fuh, menggoda, tahan, berlari, arah, halang, meh, syok, disampaikan, insan, menjual, menyampaikan, maksud, sinopsis, kemampuan, merasalah, kampung, kerap, mak, sebelah, panas, ternampaklah, lelaki, bantu, bernama, berkisar, sukakan, pastinya, kepelbagaian, bangsa, kaum, muafakat, mahu, kasihan, bersama, sekolahnya, menahan, lapar, dahaga, teringat, serius, diri, perjalanan, pulang, berlemak, uummhhh, weihh, tenung, hatta, sesuka, keretapi, memalam, berpandukan, sunnah, nabi, kenduri, beranilah, yassin, bersihkan, anasir, jahat, bersih, basuh, alunkan, suci, renung, sawit, radio, berpalang, akhirnya, penambahan, susah, hmmm, sewaktu, kamilah, satunya, gelap, sunyi, guard, kelapa, menjaganya, bermula, senja, subuh, tawakkal, berserah, tuhan, bukannya, mengadap, quran, kaset, hampir, berbunyi, bersebelahan, peraduan, cap, teko, huhuhu, punya, hah, bongsu, sekalipun, tamu, muncul, gulp, gantung, lak, kepastian, kenapa, ngaku, kedua, tingkat, sebanyak, roma, dirasai, asyik, tenteram, keputusan, patutnya, depa, alih, meremang
Thumbnail images (randomly selected): * Images may be subject to copyright.GREEN status (no comments)
  • Mine Your Coins
  • thumbnail
    Kewajipan Zakat Fitrah Se...
  • thumbnail
    7 Syarat Untuk Tukar Duit...
  • thumbnail
    Resepi Lemang Tradisional...
  • thumbnail
    5 Tips Simple Menghadapi ...
  • thumbnail
    9 Tips Elak Kena Tipu Bel...
  • thumbnail
    Lirik Dan MP3 Lagu Aku Ne...
  • thumbnail
    Telinga Berdesing Bawa Pe...
  • thumbnail
    10 Sebab Bank Tolak Permo...
  • thumbnail
    Senarai ATM Maybank Untuk...
  • thumbnail
    Cara Padam Akaun Facebook
  • My photo
  • Ketahui 8 Langkah Penting...
  • 8 Langkah Penting Untuk P...
  • Contoh Surat S&N Pemilika...
    Langkah Penting Untuk Pem...
  • Borang Purchaser Handover...
    8 Langkah Penting Untuk P...
  • Maira Kata Rumah Kami Be...
  • Maira Kata Rumah Kami Be...
  • Anak lukis di dinding kat...
    Maira Kata Rumah Kami Be...
  • Tulisan hantu di dindin...
    Maira Kata Rumah Kami Be...
  • Maira Kata Rumah Kami Be...
  • 9 Tips Elak Kena Tipu Bel...
  • Tips Elak Kena Tipu Beli ...
  • Donut ke Karipap? Petrona...
  • Donut ke Karipap? Petrona...

Verified site has: 52 subpage(s). Do you want to verify them? Verify pages:

1-5 6-10 11-15 16-20 21-25 26-30 31-35 36-40 41-45 46-50
51-52


Top 50 hastags from of all verified websites.

Supplementary Information (add-on for SEO geeks)*- See more on header.verify-www.com

Header

HTTP/1.1 301 Moved Permanently
Location htt???/www.hasrulhassan.com/
Date Mon, 26 Jun 2017 17:25:04 GMT
Content-Type text/html; charset=UTF-8
Server ghs
Content-Length 225
X-XSS-Protection 1; mode=block
X-Frame-Options SAMEORIGIN
HTTP/1.1 200 OK
Content-Type text/html; charset=UTF-8
Expires Mon, 26 Jun 2017 17:25:04 GMT
Date Mon, 26 Jun 2017 17:25:04 GMT
Cache-Control private, max-age=0
Last-Modified Sun, 25 Jun 2017 23:23:49 GMT
ETag W/"32e304fb292aef955e5671fbc944f25b3dfd016e497c2d282d5872daea12963d"
Content-Encoding gzip
X-Content-Type-Options nosniff
X-XSS-Protection 1; mode=block
Content-Length 33679
Server GSE

Meta Tags

title="HASRULHASSAN.COM"
content="width=device-width, initial-scale=1.0" name="viewport"
content="text/html; charset=UTF-8" http-equiv="Content-Type"
content="blogger" name="generator"
content="Blog Sifu Blogger Malaysia - Lifestyle, House Husband, Percutian, Keluarga, Keibubapaan, Tips Blogging, Kerja Dari Rumah, Buat Duit Online." name="description"
content="htt???/www.hasrulhassan.com/" property="og:url"
content="HASRULHASSAN.COM" property="og:title"
content="Blog Sifu Blogger Malaysia - Lifestyle, House Husband, Percutian, Keluarga, Keibubapaan, Tips Blogging, Kerja Dari Rumah, Buat Duit Online." property="og:description"
content="HASRULHASSAN.COM" property="og:site_name"
content="Blog Sifu Blogger Malaysia - Lifestyle, House Husband, Percutian, Keluarga, Keibubapaan, Tips Blogging, Kerja Dari Rumah, Buat Duit Online." name="description"
content="HASRULHASSAN.COM" property="og:title"
content="website" property="og:type"
content="Blog Sifu Blogger Malaysia - Lifestyle, House Husband, Percutian, Keluarga, Keibubapaan, Tips Blogging, Kerja Dari Rumah, Buat Duit Online." property="og:description"
content="htt????/3.bp.blogspot.com/-x_mMtgFf6XE/VlhLxwdLekI/AAAAAAAAj3c/N7fRz1lbMSg/s1600/no-thumbnail.jpg" property="og:image"
content="rN5k_sHV89bbIu2g7Z84RVRB0tvtwnAIDGA8KLtw_rU" name="google-site-verification"
content="rN5k_sHV89bbIu2g7Z84RVRB0tvtwnAIDGA8KLtw_rU" name="google-site-verification"
content="blogger.hasrulhassan" property="fb:admins"
content="100000781901362" property="fb:profile_id"
content="Hasrul Hassan" name="Author"
content="htt????/www.facebook.com/blogger.hasrulhassan" property="article:author"
content="HASRULHASSAN.COM" name="twitter:site"
content="summary_large_image" name="twitter:card"
content="@hasrulhassan" name="twitter:creator"
content="Blog Sifu Blogger Malaysia - Lifestyle, House Husband, Percutian, Keluarga, Keibubapaan, Tips Blogging, Kerja Dari Rumah, Buat Duit Online." name="description" property="og:description"
content="lifestyle, percutian, online shopping, cara, filem pendek raya, adsense, promosi hari raya" name="keywords"

Load Info

page size127391
load time (s)0.176682
redirect count1
speed download190619
server IP216.58.213.179
* all occurrences of the string "http://" have been changed to "htt???/"