If you are not sure if the website you would like to visit is secure, you can verify it here. Enter the website address of the page and see parts of its content and the thumbnail images on this site. None (if any) dangerous scripts on the referenced page will be executed. Additionally, if the selected site contains subpages, you can verify it (review) in batches containing 5 pages.

site address: hipwee.com redirected to: www.hipwee.com

site title: Hipwee

Our opinion:

GREEN status (no comments) - no comments
After content analysis of this website we propose the following hashtags:


Hashtags existing on this website:



Proceed to the page?Powered by: Very Tiny URL Shortener at https://vturl.net VeryTinyURL

Meta tags:
description=Hipwee adalah sebuah perusahaan media Indonesia yang diluncurkan pada bulan April 2014. Kami berkomitmen menyajikan konten berkualitas yang menghibur sekaligus memperkaya hidup anak muda Indonesia. Ulasan kami terdiri dari berbagai topik: motivasi, produktivitas, budaya pop, hubungan, catatan dan tips perjalanan, hingga komentar sosial. Kami percaya bahwa anak muda terbaik Indonesia adalah mereka yang berpikiran terbuka.;
author=Hipwee;

Headings (most frequently used words):

yang, ini, di, hal, kamu, punya, dan, orang, dengan, bikin, muluk, tak, dari, jadi, indonesia, unik, inilah, kuya, dalam, sendiri, saat, cewek, datang, buat, wajah, hati, cowok, selamat, cinta, harus, kalau, 10, tapi, malam, larut, foto, kekalahan, uya, akhirnya, djarot, turun, tidak, semoga, tangan, pendukungnya, 14, karangan, bunga, untuk, ahok, takut, sampai, selalu, busana, pernah, hubungan, mama, balikan, minta, sadar, membuatmu, belakangan, hadir, menyesal, masih, hipwee, yuk, mereka, cantik, beli, nggak, kasih, banyak, cita, ke, tiket, konser, curang, juta, sebenarnya, sih, bahagia, sukses, dunia, hari, namun, please, dikira, setiap, dia, bisa, harganya, jangan, sudahkah, karena, terwujud, terhadap, impian, hanya, anaknya, orangtua, fans, bts, bully, muda, rutinitas, baru, artikelmu, discover, segera, sebelumnya, pilihan, editor, menambah, oleh, disambangi, destinasi, mencari, ciletuh, geopark, terjebak, nih, suaranya, perindu, jawa, kebenaran, mana, barat, area, pasangan, tulis, kebahagiaan, mobil, cocok, kritis, mengapa, 100, mengambil, bawah, sebuah, mewah, refleksi, s2, mati, matian, mengejar, pertahanin, rasakan, pendek, cukup, mencengangkan, rilis, who, tentang, kondisi, kesehatan, seluruh, termasuk, bertubuh, community, aset, pemburu, ragam, patah, rahasia, bayangkan, 200, ternyata, krisdayanti, awet, kulit, cell, sedih, stem, kenalan, ungkapkan, akan, beneran, udah, rasa, biar, ketika, perempuan, srikandi, inspiratif, kutipan, habisnya, ada, itu, perjuangan, sisa, alasannya, apalagi, menikah, telat, dianggap, hilang, kebahagian, cewekmu, motivasi, musim, lho, nongol, sering, donna, herfiza, kedekatan, intip, penting, tv, mertua, menjaga, hidup, jalan, proses, nikmati, kemarau, layar, ingat, hiburan, perubahan, terima, yoo, gong, tampan, ahjussi, si, cek, nama, kesempatan, una, khawatir, artis, sama, makan, bayangin, dj, coba, atau, menipu, begini, modusnya, kenali, palsu, travel, agen, ngakak, korban, ekspresinya, asli, istri, maaf, meminta, demi, kisah, pelecehan, kehamilan, memang, belum, fakta, tahu, sudah, sebentar, kesel, berminyak, bus, tubuh, kemaluannya, gesek, menggesek, pelaku, krl, dibuat, parodi, kota, oke, muka, gadget, lepaskan, hingga, pagi, jam, style, bangun, kebiasaan, cowoknya, dipuji, tingkah, salah, terlihat, trending, bandara, bangga, satunya, satu, pertama, lingkungan, ramah, kini, norak, banyuwangi, ikhlas, aku, mungkin, bagaimana, ya, dipakai, klaim, tidur, tanpa, kembali, telah, hasil, usai, jakarta, pilkada, berpelukan, saatnya, senantiasa, menginspirasi, sangat, kiprahnya, wanita, deretan, kartini, ditentukan, menyebut, takdir, jarang, kerja, interview, menghadapi, kunci, publik, diketahui, sekarang, namamu, sepele, penemu, saya, membuat, sederhana, ritual, do, faktor, soal, lihat, menyamarkan, terbaru, kelihatan, makin, justru, lemakmu, bukannya, bukanlah, tambun, pantangan, nasa, versi, faktanya, menandakan, paling, melulu, gaya, bukan, gestur, apa, keren, kurang, hijabers, disulap, sial, militer, la, inspirasi, malahan, deh, kebalikannya, sedunia, buktinya,

Text of the page (most frequently used words):
ago (30), #hours (19), yang (18), ini (16), kamu (13), hal (9), dengan (8), untuk (7), dan (7), #hiburan (7), #community (6), #punya (6), #orang (6), #hipwee (6), muda (5), dari (5), indonesia (5), #cewek (5), harus (5), arintya (5), fadhila (5), bikin (5), day (5), tapi (5), login (5), motivasi (4), muluk (4), inilah (4), days (4), #inspirasi (4), jadi (4), akan (4), hubungan (4), kuya (4), hari (4), style (4), saat (4), cowok (4), tak (4), kalau (4), dalam (4), sendiri (4), sukses (4), unik (4), setiap (3), banyak (3), datang (3), editor (3), silahkan (3), travel (3), terpopuler (3), nggak (3), cinta (3), fhai (3), terbaru (3), dwita (3), artikel (3), hati (3), menginspirasi (3), malam (3), tulis (3), facebook (3), buat (3), apriliani (3), anak (3), tidak (3), wajah (3), selamat (3), kasih (3), feature (2), karindra (2), bisa (2), sebenarnya (2), bukannya (2), mustika (2), pick (2), menyesal (2), paling (2), sampai (2), content (2), partner (2), masih (2), takut (2), darin (2), rania (2), bahagia (2), sedunia (2), dia (2), please (2), justru (2), membuat (2), julia (2), alela (2), juta (2), harganya (2), foto (2), selalu (2), busana (2), dunia (2), terakhir (2), jangan (2), cita (2), tips (2), namun (2), ahok (2), kekalahan (2), larut (2), semoga (2), pendukungnya (2), djarot (2), mau (2), bunga (2), cantik (2), mereka (2), karangan (2), mama (2), tangan (2), tirsari (2), sadar (2), akhirnya (2), terhadap (2), artikelmu (2), rohmatun (2), meily (2), terwujud (2), sudahkah (2), anaknya (2), impian (2), membuatmu (2), yuk (2), hanya (2), cari (2), orangtua (2), hadir (2), belakangan (2), pernah (2), turun (2), sih (2), saya (2), beli (2), bukan (2), sudah (2), balikan (2), telah (2), terima (2), minta (2), bully (2), itu (2), uya (2), bts (2), oke (2), karena (2), dikira (2), curang (2), fans (2), tiket (2), sekarang (2), konser (2), discover (2), coba, malahan, bukanlah, takdir, militer, sial, kebalikannya, deh, manis, lainnya, disulap, soal, keadaan, log, berubah, menandakan, sebagai, tangguh, kurang, dinilai, rusuh, tampak, keren, rizka, hour, hijabers, faktor, hoki, gaya, nyadar, ajeng, aja, apa, melulu, diri, apps, banyuwangi, bagaimana, pratiwi, novaria, bella, bangga, satunya, satu, pertama, lingkungan, ramah, bandara, kini, iskandar, aku, putu, agung, giveaway, trending, ama, ngakak, ekspresinya, wedding, asli, istri, featured, mungkin, ikhlas, meminta, salah, memperbaiki, joke, date, event, tema, pilih, iniplesirku, cowoknya, dipuji, tingkah, gestur, muka, ragam, gadget, lepaskan, hingga, pagi, jam, bangun, kebiasaan, dipakai, norak, terlihat, maaf, demi, tambun, fatkhur, nasa, versi, faktanya, lihat, tidur, kota, klaim, time, makin, lemakmu, menyamarkan, pantangan, berminyak, minutes, guys, priawan, indra, seperti, kayaknya, minimal, willy, nikita, memacari, rozi, memang, dibuat, kemaluannya, kehamilan, parodi, modusnya, kenali, palsu, agen, menipu, anggara, bayu, septyan, tubuh, gesek, all, menggesek, pelaku, krl, bus, pelecehan, korban, kisah, begini, belum, fakta, tahu, sebentar, kesel, kelihatan, bayangkan, ungkapkan, bagian, jalan, proses, nikmati, lebih, tampilkan, turut, siap, bersama, ribuan, menjadi, dheanisa, otomatis, juga, selain, harinya, jutaan, dibaca, pikiranmu, menuliskan, berkesempatan, daftar, hidup, area, herfiza, mencari, kondisi, tentang, who, rilis, mencengangkan, cukup, pandang, sekelumit, kebenaran, rutinitas, patah, menambah, dewi, tiya, pemburu, oleh, terjebak, perindu, amaliyakh, kemarau, musim, donna, kedekatan, seluruh, email, advertise, redaksi, contact, policy, privacy, faq, 2016, anda, mengirimkan, cek, kami, dibawah, tombol, mengklik, dahulu, terlebih, with, connect, komentar, memberikan, hipweeberbaikhati, perubahan, intip, sering, lho, penting, mertua, menjaga, nama, ingat, layar, nongol, kesempatan, una, artis, sama, makan, bayangin, yoo, gong, tampan, ahjussi, kesehatan, termasuk, beneran, kiprahnya, srikandi, inspiratif, kutipan, habisnya, ada, perempuan, perjuangan, pilihan, sangat, wanita, dianggap, deretan, kartini, ditentukan, hasil, usai, jakarta, pilkada, berpelukan, kembali, saatnya, buktinya, telat, ritual, cell, udah, cewekmu, ketika, 200, ternyata, krisdayanti, awet, kulit, rahasia, stem, menikah, kenalan, hilang, kebahagian, sisa, biar, sedih, rasa, dyarayu, alasannya, apalagi, sederhana, sebuah, 100, jawa, pertahanin, pendek, bertubuh, rasakan, kebahagiaan, pasangan, aset, cocok, bawah, mana, mewah, mobil, mengejar, matian, mati, mengambil, mengapa, kritis, refleksi, barat, suaranya, namamu, atau, menyebut, senantiasa, publik, diketahui, jarang, sepele, penemu, sebelumnya, khawatir, tanpa, nih, kerja, interview, menghadapi, kunci, segera, disambangi, baru, destinasi, ciletuh, geopark, masuk,
Thumbnail images (randomly selected): * Images may be subject to copyright.GREEN status (no comments)

Verified site has: 107 subpage(s). Do you want to verify them? Verify pages:

1-5 6-10 11-15 16-20 21-25 26-30 31-35 36-40 41-45 46-50
51-55 56-60 61-65 66-70 71-75 76-80 81-85 86-90 91-95 96-100
101-105 106-107


Top 50 hastags from of all verified websites.

Supplementary Information (add-on for SEO geeks)*- See more on header.verify-www.com

Header

HTTP/1.1 301 Moved Permanently
Date Thu, 27 Apr 2017 03:31:26 GMT
Content-Length 0
Connection keep-alive
Set-Cookie __cfduid=d27716fe451bb407b5a9a21a6a534e86e1493263886; expires=Fri, 27-Apr-18 03:31:26 GMT; path=/; domain=.hipwee.com; HttpOnly
Location htt???/www.hipwee.com/
Server cloudflare-nginx
CF-RAY 355eb579e19a68fc-CDG
HTTP/1.1 200 OK
Date Thu, 27 Apr 2017 03:31:27 GMT
Content-Type text/html; charset=UTF-8
Transfer-Encoding chunked
Connection keep-alive
Set-Cookie __cfduid=dbcd234ef02f4b877e074a203c1aa22f21493263886; expires=Fri, 27-Apr-18 03:31:26 GMT; path=/; domain=.hipwee.com; HttpOnly
Last-Modified Thu, 27 Apr 2017 03:30:19 GMT
Expires Thu, 27 Apr 2017 03:30:19 GMT
Pragma no-cache
Cache-Control max-age=0, private, no-store, no-cache, must-revalidate
Vary Accept-Encoding
X-Cache-Status hit
X-Powered-By EasyEngine 3.5.5
Server cloudflare-nginx
CF-RAY 355eb57cf1f23c5f-CDG
Content-Encoding gzip

Meta Tags

title="Hipwee"
charset="UTF-8"
name="viewport" content="width=device-width, initial-scale=1"
name="google-site-verification" content="YSkVjqZ10vcqR7_soPLVwsbl8dFdirPfDvqoHcr26ok"
name="title" content="Hipwee "
name="description" content="Hipwee adalah sebuah perusahaan media Indonesia yang diluncurkan pada bulan April 2014. Kami berkomitmen menyajikan konten berkualitas yang menghibur sekaligus memperkaya hidup anak muda Indonesia. Ulasan kami terdiri dari berbagai topik: motivasi, produktivitas, budaya pop, hubungan, catatan dan tips perjalanan, hingga komentar sosial. Kami percaya bahwa anak muda terbaik Indonesia adalah mereka yang berpikiran terbuka."
name="author" content="Hipwee"
property="article:publisher" content="htt????/www.facebook.com/hipweecom/"
property="article:author" content="hipweecom"
property="article:section" content="post"
property="fb:app_id" content="453099894792994"
property="fb:admins" content="627674808"
property="fb:pages" content="275136285994009"
property="og:title" content="Hipwee"
property="og:type" content="article"
property="og:image" content="htt???/www.hipwee.com/wp-content/themes/hipwee/assets/img/hipwee_feat.jpg"
property="og:url" content="htt???/www.hipwee.com"
property="og:description" content="Hipwee adalah sebuah perusahaan media Indonesia yang diluncurkan pada bulan April 2014. Kami berkomitmen menyajikan konten berkualitas yang menghibur sekaligus memperkaya hidup anak muda Indonesia. Ulasan kami terdiri dari berbagai topik: motivasi, produktivitas, budaya pop, hubungan, catatan dan tips perjalanan, hingga komentar sosial. Kami percaya bahwa anak muda terbaik Indonesia adalah mereka yang berpikiran terbuka."
property="og:site_name" content="Hipwee"
name="twitter:card" content="summary_large_image"
name="twitter:site" content="@hipwee"
name="twitter:creator" content="@"
name="twitter:title" content="Homepage"
name="twitter:description" content="Hipwee adalah sebuah perusahaan media Indonesia yang diluncurkan pada bulan April 2014. Kami berkomitmen menyajikan konten berkualitas yang menghibur sekaligus memperkaya hidup anak muda Indonesia. Ulasan kami terdiri dari berbagai topik: motivasi, produktivitas, budaya pop, hubungan, catatan dan tips perjalanan, hingga komentar sosial. Kami percaya bahwa anak muda terbaik Indonesia adalah mereka yang berpikiran terbuka."
name="twitter:image:src" content=""
name="robots" content="index, follow"
name="apple-mobile-web-app-capable" content="yes"
name="generator" content="WordPress 4.7.2"

Load Info

page size111559
load time (s)1.288619
redirect count1
speed download15218
server IP104.27.144.220
* all occurrences of the string "http://" have been changed to "htt???/"