If you are not sure if the website you would like to visit is secure, you can verify it here. Enter the website address of the page and see parts of its content and the thumbnail images on this site. None (if any) dangerous scripts on the referenced page will be executed. Additionally, if the selected site contains subpages, you can verify it (review) in batches containing 5 pages.

site address: jkt48.com redirected to: jkt48.com

site title: JKT48 Official Web Site

Our opinion:

GREEN status (no comments) - no comments
After content analysis of this website we propose the following hashtags:


Proceed to the page?Powered by: Very Tiny URL Shortener at https://vturl.net VeryTinyURL

Meta tags:
description=Kami ingin menciptakan tempat bagi para perempuan Indonesia untuk mewujudkan impian mereka. Bersama para penggemar, kami ingin membuat satu-satunya “Idola orisinal Indonesia“ Inilah inspirasi utama kami meluncurkan JKT48.;
keywords=JKT48,JKT,Jakarta,indonesia,AKB48,SKE48,NMB48,HKT48,NGT48,SNH48;
author=Dentsu Media Group Indonesia;

Headings (most frequently used words):

jkt48, regular, theater, birthday, next, event, media, schedule, version, dvd, versioncd, penuh, refrain, biasa, kayo, saikou, dalam, luar, mimpiku, trip, manismu, senyum, indahnya, kukatakan, love, full, mae, shika, harapan, hanya, kibouteki, rindang, hope, of, lihat, depan, mahagita, kamikyokutachi, beginner, halloween, night, mukanee, jika, pohon, sns, 48, links, special, goods, video, cd, members, kesimpulan, latest, 22, 21, 20, 19, 18, group, yang, jalan, berubah, di, news, kita, hubungan, apakah, seperti, akan, sedikit, berpikir, hari, beberapa, setelah, malu, membuatku, refrainregular,

Text of the page (most frequently used words):
#jkt48 (39), team (34), agustus (20), 2017 (18), #theater (17), refrain (15), #music (13), kiii (13), #version (13), #lihat (12), video (12), yang (12), #ticket (11), pembelian (11), aug (11), special (10), member (10), hari (10), 1999 (10), #penuh (10), marcelina (10), gabryela (10), love (10), cara (10), shop (9), blog (9), 2001 (9), event (9), show (9), ayu (9), tata (8), next (8), download (8), page (8), dvd (8), birthday (7), september (7), track (7), list (7), rilis (7), tanggal (7), shania (7), luar (7), #halloween (7), regular (7), biasa (7), saikou (7), kayo (7), schedule (7), points (7), trip (7), night (7), media (7), tampil (7), 000 (7), harga (7), twitter (6), wibrado (6), trainee (6), gracia (6), citra (6), https (6), harapan (6), pranajaya (6), putri (6), indahnya (6), 2016 (6), mimpiku (6), dalam (6), manismu (6), senyum (6), the (6), beginner (6), sedikit (6), apa (5), instagram (5), natalia (5), kita (5), itu (5), shot (5), kibouteki (5), celine (5), rp80 (5), sania (5), julia (5), montolalu (5), all (5), behind (5), hui (5), zhi (5), tan (5), english (5), check (4), value (4), hope (4), full (4), made (4), michelle (4), devi (4), milikku (4), kesimpulan (4), seperti (4), jika (4), berubah (4), akan (4), matahari (4), jalan (4), beli (4), berpikir (4), pohon (4), rindang (4), hanya (4), depan (4), apakah (4), kukatakan (4), saja (4), you (4), membuatku (4), malu (4), beberapa (4), hubungan (4), scenes (4), setelah (4), aja (3), jadwal (3), dewi (3), web (3), sakura (3), lidya (3), laksani (3), untuk (3), christo (3), ningtara (3), cindy (3), sonia (3), zara (3), cinta (3), previous (3), adhisty (3), angelina (3), kusnadi (3), aku (3), regina (3), ranita (3), ramadhani (3), diani (3), amalia (3), anadila (3), news (3), beby (3), chaesara (3), login (2), boku (2), dake (2), shani (2), fanclub (2), christi (2), bel (2), booth (2), 2015 (2), melody (2), maharani (2), hapsari (2), sns (2), anggota (2), semua (2), pakai (2), sekarang (2), sedang (2), jatuh (2), azalia (2), maulida (2), ini (2), giias (2), tokopedia (2), inbox (2), mall (2), ratu (2), elizabeth (2), safira (2), djuhandar (2), pujiantoro (2), suki (2), skip (2), suka (2), mahagita (2), nurramdhani (2), card (2), register (2), session (2), pesawat (2), mae (2), shika (2), mukanee (2), besok (2), garis (2), finally (2), group (2), penguin (2), drlultpkhv (2), ciwiciwi (2), 365 (2), goods (2), fortune (2), cookie (2), summer (2), laptime (2), maybe (2), remaja (2), kakak (2), langit (2), sold (2), dwi (2), yess (2), informasi (2), photopack (2), smile (2), grogi (2), out (2), lightstick, damayanti, ruth, thanks, sitanggang, nya, puti, bawa, manis, sore, nanti, jadi, kaa, riaricis1795, kok, gqkhnzfdxr, tadi, seru, official, bgt, post, pgn, nonton, violeta, juga, ikut, senam, satu, semoga, jaz_hayat, burhan, besokk, kusumawardhani, bntaps, caption, mama, tampilin, semangat, avj2dntm9e, bersihkan, dulu, lelah, yakk, shonichinya, lah, batal, gabryela_jkt48, loh, menunggu, hondaisme, julie_jkt48, inget, kuy, kpmxivhixk, utami, kalo, punya, zk36qpniuh, banyak, cerita, ketemu, tim, terbaik, hasyakyla, siti, nadhira, genoveva, apriani, thalia, ivanka, syahfira, angela, purnamasari, nurhaliza, sri, desy, maria, dermawan, lintang, wantari, sinka, cindi, nadila, aurellia, vania, fitrilya, vienny, viviyona, zahra, juliani, fransisca, aninditha, shahab, ayana, oktaviani, yuvia, shafariyanti, fakhriyani, puspa, saraswati, anastasia, chanzia, frieska, natasya, cahyadi, rachel, jennifer, gunawan, amanda, arista, alicia, chikano, rina, delila, sesilia, gabriela, margareth, warouw, azzahra, immanda, fidly, feni, safa, jinan, rahel, eve, melati, fitriyanti, bonita, kinal, dena, rahma, rohyati, della, nurhayati, ratna, antoinette, anggreani, naomi, rona, junianatha, natio, saktia, indira, oktapyani, riskha, fairunissa, priscillia, shinta, ichwan, indarto, pricilla, stephanie, elisabeth, sari, adriani, setiawan, gloria, nabilah, yuriva, kyotei, fitness, gomen, shoujotachi, gadis, hikoukigumo, awan, jejak, rabit, first, maafkan, shonichi, koisuru, mencinta, river, shita, sora, sakurairo, berwarna, bawah, kamihikouki, nichi, pertama, juni, doubutsuen, pengenalan, kontak, reserved, rights, indonesia, dentsu, operation, copyright, maret, rp70, ame, only, hujan, disaat, binatang, kebun, seishun, masa, iiwake, alasanku, yoroshiku, today, kertas, ahead, akb48, minna, ada, tetaplah, come, how, pioneer, desember, random, lembar, bonus, tabeta, bersama, aozora, makan, build, and, scrap, kawa, yume, impian, sungai, hikaeme, biruu, soba, straight, berbalas, looking, always, hashire, larilah, magare, migi, kanan, beloklah, kataomoi, tak, ite, undergirls, ikenai, dakishimecha, pelukan, boleh, tidak, senbatsu, digest, competition, janken, produser, anisong, milikmu, 360, tour, virtual, kamikyokutachi, januari, senjata, gencatan, kesepakatan, kyusen, punkish, punggung, tanpa, senaka, kimi, tottande, teppen, puncak, meraih, ingin, back, look, don, gambar, idol, opening, matron, other, pengganti, handshake, sctv, honda, acak, teater, libur, comment, net, 1998, members, latest, timeline, pilih, ouja, idola, links, kasih, semeru, akhirnya, badan, pelangsing, dan, peninggi, pemutih, pake, benar, k3ndor, jangan, 17th, tunggal, konser, terkait, merchandise, produk, bulan, order, pre, monochrome, edisi, single, para, erat, dangdut, setlist, mei, scene, tsunaginagara, tanganku, menggandeng, shooting, sambil, naru, saishuu, berbunyi, terakhir, megami, plastik, operasi, ngakuin, vlog, site,
Thumbnail images (randomly selected): * Images may be subject to copyright.GREEN status (no comments)

Verified site has: 61 subpage(s). Do you want to verify them? Verify pages:

1-5 6-10 11-15 16-20 21-25 26-30 31-35 36-40 41-45 46-50
51-55 56-60 61-61


The site also has references to the 2 subdomain(s)

  blog.jkt48.com  Verify   jkt48.com  Verify


Top 50 hastags from of all verified websites.

Supplementary Information (add-on for SEO geeks)*- See more on header.verify-www.com

Header

HTTP/1.1 302 Found
Date Fri, 18 Aug 2017 16:19:45 GMT
Server Apache
Location htt????/jkt48.com/
Content-Length 202
Connection close
Content-Type text/html; charset=iso-8859-1
HTTP/1.1 200 OK
Date Fri, 18 Aug 2017 16:19:47 GMT
Server Apache
Set-Cookie sid=jqh0l8qugf16clmj72qr7hb6l6; path=/
Expires Thu, 19 Nov 1981 08:52:00 GMT
Cache-Control no-store, no-cache, must-revalidate, post-check=0, pre-check=0
Pragma no-cache
Connection close
Transfer-Encoding chunked
Content-Type text/html; charset=utf-8

Meta Tags

title="JKT48 Official Web Site"
charset="utf-8"
http-equiv="X-UA-Compatible" content="IE=edge"
name="viewport" content="width=device-width, initial-scale=1"
name="description" content="Kami ingin menciptakan tempat bagi para perempuan Indonesia untuk mewujudkan impian mereka. Bersama para penggemar, kami ingin membuat satu-satunya “Idola orisinal Indonesia“ Inilah inspirasi utama kami meluncurkan JKT48."
name="keywords" content="JKT48,JKT,Jakarta,indonesia,AKB48,SKE48,NMB48,HKT48,NGT48,SNH48"
name="author" content="Dentsu Media Group Indonesia"
name="twitter:card" content="summary"
name="twitter:site" content="@officialJKT48"
name="twitter:title" content="JKT48 Official Web Site"
name="twitter:description" content="Kami ingin menciptakan tempat bagi para perempuan Indonesia untuk mewujudkan impian mereka. Bersama para penggemar, kami ingin membuat satu-satunya “Idola orisinal Indonesia“ Inilah inspirasi utama kami meluncurkan JKT48."
name="twitter:creator" content="@officialJKT48"
name="twitter:image" content="htt???/jkt48.com/images/oglogo.png"
property="og:title" content="JKT48 Official Web Site"
property="og:description" content="Kami ingin menciptakan tempat bagi para perempuan Indonesia untuk mewujudkan impian mereka. Bersama para penggemar, kami ingin membuat satu-satunya “Idola orisinal Indonesia“ Inilah inspirasi utama kami meluncurkan JKT48."
property="og:type" content="article"
property="og:url" content="htt???/jkt48.com/?lang=id"
property="og:image" content="htt???/jkt48.com/images/oglogo.png"
property="og:site_name" content="JKT48 Official Web Site"
property="fb:app_id" content="169378109788002"
property="fb:admins" content="56768"
property="article:publisher" content="htt????/www.facebook.com/official.JKT48"

Load Info

page size147864
load time (s)3.351575
redirect count1
speed download44117
server IP139.162.33.179
* all occurrences of the string "http://" have been changed to "htt???/"