If you are not sure if the website you would like to visit is secure, you can verify it here. Enter the website address of the page and see parts of its content and the thumbnail images on this site. None (if any) dangerous scripts on the referenced page will be executed. Additionally, if the selected site contains subpages, you can verify it (review) in batches containing 5 pages.

site address: jpnn.com redirected to: www.jpnn.com

site title: JPNN.COM | News Portal Jawa Pos National Network...

Our opinion:

website (probably) only for adults * website (probably) only for adults ! YELLOW status (not for everyone) - not for everyone
After content analysis of this website we propose the following hashtags:


Proceed to the page?Powered by: Very Tiny URL Shortener at https://vturl.net VeryTinyURL

Meta tags:
keywords=Berita, Terkini, Indonesia, politik, ekonomi, hukum, kriminal, lifestyle, liga, olahraga, bisnis, otomotif, hiburan, nasional, internasional, bola, gosip, teknologi;
description=JPNN.com menyajikan berita terkini Nasional dan Internasional dengan jaringan media terbesar di Indonesia dari Aceh hingga Papua.;
author=JPNN.com;

Headings (most frequently used words):

raja, dan, salman, ahok, ke, di, habib, sandi, anies, bisa, nama, dengan, tak, jokowi, akan, jadi, bakal, suami, rizieq, yang, dki, tahun, tewas, saudi, ini, untuk, bandung, masih, saja, istri, arab, indonesia, yakin, nyaris, pun, kok, aplikasi, bu, siap, lolos, jalan, 2017, pilkada, bikin, terganggu, mudah, bom, menlu, tim, ktp, molornya, pencetakan, transisi, ojk, kunjungan, artis, wanita, orang, main, rampas, sepeda, motor, debt, collector, tragis, ikan, pedagang, tabrak, bentuk, bruaakkk, jontor, cara, djarot, petinggi, madrid, rumah, seleksi, pria, anak, lihat, juara, video, happy, saat, mau, aisyah, datang, lawan, pengacara, malaysia, diskesal, gelar, pelatihan, urikkes, ada, menangis, dpr, dikunjungi, aboe, ikut, tidur, bang, sidang, berangkatkan, seorang, punya, dishub, dua, hancur, manusia, teror, warga, persiapan, hantu, 12, tunggu, sabu, cerita, pak, dari, nasional, juga, kuat, mobil, azan, beraksi, soal, tahu, pulau, makin, prabowo, dul, jaelani, mendengar, suara, tanpa, air, sungai, pro, mengamuk, program, wow, teriak, itu, investasi, percaya, supersibuk, kitab, bawa, al, minum, besok, usai, marbun, golkar, presiden, kpu, umum, momongan, zaskia, sungkar, lagi, ranieri, pengin, menukangi, klub, premier, league, politik, raih, asia, belum, open, karate, championship, susi, smp, saya, tidak, apa, tips, mengatasi, diabetes, ungkap, dikasih, leicester, utama, susah, sudah, buni, yani, bersurat, begini, isinya, bupati, serang, ayah, bkmp, gaet, investor, ariel, absen, noah, nggak, kalau, diniatin, tetap, buka, pintu, aetra, palyja, liverpool, terpukul, sang, kapten, fokus, koarmabar, tv, terjang, tarik, mertua, foto, meningkatkan, sistem, kekebalan, tubuh, banjir, teknologi, lifestyle, diraba, entertainment, olahraga, wuihh, ombudsman, awasi, un, usbn, internasional, ekonomi, daerah, itunya, lho, raba, model, presenter, tampar, bikini, polisi, tiga, selingkuh, mengenal, keluarga, seksi, bersama, sendiri, dijadikan, tempat, dukun, karya, berat, waktu, pengatur, badan, watch, tottori, rp, tapaleuk, kembar, jampi, resepsi, nah, berburu, keponakan, mereka, kamera, kemenyan, coba, berbekal, kupang, pernikahan, takut, jika, menurunkan, maut, doyan, dayak, paranormal, 300mbps, miliar, kali, lumpuh, tuding, mandul, ditinggal, uang, lirikan, irfan, kesaksian, usir, tinggalkan, kelabu, akhirnya, sama, ashadi, lain, sebelum, warisan, minggat, dibelikan, diet, karena, kecepatan, melahirkan, kata, teroris, jeratan, pelaku, lte, ultra, melihat, 4g, luncurkan, malu, bolt, terlepas, deh, black, ufo, triangle, larangan, ngaku, hiv, oalah, liga, piala, mu, ibrakadabra, dramatis, barcelona, kudeta, real, kader, titiek, pesan, idap, satu, tinggi, pejabat, ssssttt, begitu, putrinya, dengar, pedih, sih, mana, ibu, mayat, menyalati, simpan, ons, spanduk, jabodetabek, secara, dilakukan, saud, abdulaziz, bin, kedatangan, menyambut, pemerintah, topic, trending, terpopuler, pendidikan, features, kemaluannya, kriminal, stream, social, siti, kependudukan, data, 15, more, mesra, pagi, diajak, contohlah, ara, terlarang, komentari, kecolongan, unbk, mui, gnpf, waleed, pangeran, belanja, hobi, puaskan, syamsudin, din, penilaian, salat, imam, wajib, protokoler, paket, siswa, ternyata, bantuan, swasta, mts, tolong, kalibata, krl, tertabrak, dihubungi, normalisasi, fpi, psikologis, keras, protes, fc, sriwijaya, otan, serahkan, yuliana, mengharukan, islam, ormas, pimpinan, menyapa, ganggu, ala, mantan, gebrakan, tapi, melawan, sitty, sadis, perampok, diperkosa, ayahnya, memanggil, merangkak, lingkungan, merusak, antara, aman, cinta, akademis, kini, aja, dalam, dihadirkan, ahli, mengerikan, didatangi, sedang, aktif, partisipan, para, transportasi, minta, tusuk, berani, preman, banget, nekat, tas, pulang, wasit, geram, villarreal, mengawal, akses, anambas, inilah, pajak, biar, obat, agama, menodai, telah, buktikan, retno, ekspor, prima, ek, pt, patgulipat, please, beber, vi, pma, kpp, milik, bukan, kjp

Text of the page (most frequently used words):
2017 (81), senin (78), #februari (73), wib (72), yang (28), dan (25), raja (20), #jakarta (18), #salman (18), #dengan (17), #indonesia (14), dki (14), #humaniora (13), ahok (12), pada (12), umum (11), arab (11), #habib (11), pilkada (11), saudi (11), nasional (10), liga (10), rizieq (10), kunjungan (10), jadi (10), more (10), show (9), untuk (9), hukum (9), ini (9), tak (9), bin (9), akan (9), politik (9), menteri (9), negeri (8), abdulaziz (8), orang (8), jalan (7), presiden (7), sandi (7), dua (7), jokowi (7), itu (7), bisa (7), saud (7), tahun (7), #masih (7), anies (6), teknologi (6), internasional (6), pendidikan (6), olahraga (6), sebagai (6), entertainment (6), siap (6), film (6), video (6), mobil (6), suami (6), ada (6), saat (6), nama (6), sidang (6), retno (6), warga (6), ekonomi (6), lifestyle (6), dalam (6), sistem (5), pengacara (5), adalah (5), dpr (5), air (5), seleb (5), anak (5), australia (5), imam (5), rumah (5), kesehatan (5), asia (5), bandung (5), jaksa (5), suara (5), penuntut (5), tidur (5), menghadirkan (5), dari (5), tewas (5), juga (5), kenegaraan (5), komisi (5), harus (5), depan (5), bupati (5), daerah (5), kabupaten (5), pria (5), tunggu (5), bakal (5), aisyah (5), merupakan (5), aplikasi (5), bernama (4), marbun (4), shihab (4), yakin (4), fpi (4), agama (4), basuki (4), purnama (4), luar (4), bentuk (4), leicester (4), terjadi (4), menlu (4), diabetes (4), golkar (4), persiapan (4), bom (4), kedatangan (4), sopir (4), inggris (4), tim (4), istri (4), liverpool (4), pun (4), madrid (4), karena (4), tanpa (4), buni (4), yani (4), surat (4), karate (4), serang (4), lolos (4), motor (4), mantan (4), islam (4), ombudsman (4), sepeda (4), provinsi (4), nyaris (4), lawan (4), kota (4), marsudi (4), salah (4), satu (4), bukan (4), timur (4), pemenang (4), dugaan (4), tidak (4), anggota (4), wanita (4), besar (4), foto (4), barat (4), kriminal (4), jawa (4), juara (4), kalteng (4), menjadi (4), tengah (4), selatan (4), piala (4), plus (4), mulai (3), bandara (3), biasa (3), perhubungan (3), dinas (3), letung (3), tubuh (3), baru (3), atau (3), pukul (3), merasa (3), anambas (3), semifinal (3), penyakit (3), djarot (3), telah (3), city (3), pintu (3), mudah (3), laga (3), ahli (3), lihat (3), usai (3), league (3), premier (3), klub (3), kpu (3), badan (3), ktp (3), spanyol (3), polisi (3), oleh (3), malaysia (3), lebih (3), ingin (3), kepulauan (3), armada (3), investasi (3), alias (3), pulau (3), kalsel (3), mau (3), hari (3), apa (3), teror (3), saja (3), sepakbola (3), langsung (3), pencetakan (3), nanti (3), menukangi (3), cara (3), datang (3), ditunggu (3), sebelum (3), muda (3), tjahaja (3), seleksi (3), kpk (3), ojk (3), masyarakat (3), pasangan (3), kok (3), artis (3), kalbar (3), front (3), pembela (3), kepada (3), fokus (3), maia (3), perkara (3), penodaan (3), pemilihan (3), utama (3), calon (3), bikini (3), happy (3), aboe (3), model (3), mendengar (3), sungkar (3), susi (3), lingkungan (3), dul (3), azan (3), sudah (3), menangis (3), belum (3), ketika (3), zaskia (3), all (3), lagi (3), bang (3), antara (3), momongan (3), ahmad (3), ketua (3), jaelani (3), maut (3), kembali (3), pegawai (3), ranieri (3), championship (3), angkatan (3), baik (3), open (3), siti (3), sepang (3), gubernur (3), banjir (3), menyambut (3), terhadap (3), sendiri (3), segera (3), berangkatkan (3), pajak (3), pelatihan (3), koarmabar (3), mana (3), oscar (3), mengatakan (3), banyak (3), kepala (2), kpp (2), lini (2), korupsi (2), tjahjo (2), masalah (2), penistaan (2), asal (2), kumolo (2), tarik (2), ungkap (2), pbfc (2), pemberantasan (2), meski (2), cuti (2), pma (2), pengin (2), petahana (2), kjp (2), king (2), kalau (2), stadion (2), diniatin (2), supersibuk (2), markas (2), tandang (2), power (2), melakoni (2), raih (2), wakil (2), cawagub (2), sandiaga (2), kartu (2), uno (2), nggak (2), selasa (2), absen (2), nazril (2), kapten (2), sang (2), dikasih (2), terpukul (2), henderson (2), jordan (2), menegaskan (2), irham (2), noah (2), menceritakan (2), milik (2), kebiasaannya (2), rencana (2), susah (2), ariel (2), lanjutan (2), terjang (2), mendagri (2), ayah (2), aldwin (2), estianty (2), saya (2), punya (2), ikut (2), dikunjungi (2), pan (2), urikkes (2), kaltim (2), gelar (2), diskesal (2), kepeduliannya (2), melayangkan (2), sedang (2), rumahnya (2), bapak (2), asria (2), chasanah (2), tatu (2), ratu (2), minggu (2), sangat (2), tragis (2), ikan (2), pedagang (2), rahadian (2), terbuka (2), paling (2), jpu (2), kecamatan (2), mengambil (2), wasit (2), sokhid (2), kitab (2), bawa (2), langkap (2), terdakwa (2), desa (2), petir (2), persidangan (2), aktif (2), joko (2), perikanan (2), isinya (2), begini (2), bersurat (2), perlakuan (2), mengadukan (2), jateng (2), dia (2), tersebut (2), melalui (2), widodo (2), dhani (2), kelautan (2), tabrak (2), bruaakkk (2), dinilai (2), sepuh (2), padang (2), investor (2), gaet (2), bkmp (2), hal (2), mendatang (2), arema (2), maret (2), berani (2), kemampuan (2), para (2), petinggi (2), gunung (2), molornya (2), bung (2), pertama (2), inilah (2), kasus (2), migas (2), kalimantan (2), dunia (2), terindah (2), perempuan (2), makro (2), pers (2), sejarah (2), semen (2), bikin (2), berlangsung (2), jontor (2), collector (2), debt (2), besok (2), rampas (2), main (2), palyja (2), aetra (2), buka (2), villarreal (2), bertahun (2), selama (2), perdebatan (2), bersih (2), mengelola (2), sebaiknya (2), kini (2), siapa (2), transisi (2), transportasi (2), akses (2), ribu (2), truk (2), terganggu (2), soal (2), menemui (2), tetap (2), berjalan (2), manusia (2), waleed (2), kupang (2), iwan (2), hasil (2), tapaleuk (2), kuat (2), makin (2), bopeng (2), hantu (2), ajang (2), mui (2), din (2), jabodetabek (2), hancur (2), dishub (2), mengamuk (2), rental (2), lantaran (2), penyebabnya (2), karya (2), terbaik (2), sasaran (2), eropa (2), beraksi (2), secara (2), wow (2), melihat (2), google (2), facebook (2), pulihkan (2), sama (2), militer (2), ufo (2), bersama (2), komunitas (2), wisatawan (2), sergio (2), aguero (2), insiden (2), sebut (2), keluarga (2), amuk (2), suku (2), teriak (2), presenter (2), tampar (2), raba (2), diraba (2), itunya (2), hobi (2), sabu (2), sungai (2), sport (2), tapi (2), partai (2), real (2), tahap (2), ampg (2), banten (2), tni (2), pro (2), pejabat (2), tinggi (2), prabowo (2), buah (2), ori (2), lho (2), seorang (2), usbn (2), awasi (2), wuihh (2), ujian (2), pelaksanaan (2), mengawasi (2), republik (2), pak (2), menggandeng (2), effendy (2), muhadjir (2), mendikbud (2), kebudayaan (2), otomotif (2), smp (2), program (2), pelaku (2), cerita (2), tips (2), new (2), hati (2), bogor (2), historiana (2), kep (2), antasari (2), minum (2), hope (2), lpsk (2), english (2), pos (2), rss (2), sebanyak (2), melakukan (2), mertua (2), kedua (2), tahu (2), mengatasi (2), data (2), pemilih (2), bandang (2), keterangan (2), kencing (2), suatu (2), manis (2), kelainan (2), dikenal (2), antusias (2), militus (2), kekebalan (2), massa (2), endokrin (2), yayat (2), jpnn (2), meningkatkan (2), gangguan (2), media (2), pembentukan (2), bca, indokartun, diperlukan, ramadan, berita, techno, legislatif, parpol, pilpres, aceh, mampu, bahwa, memprioritaskan, pintar, menpan, smart, pembangunan, sains, partisipasi, properti, akademisi, terpilih, com, preman, pemerintah, tusuk, kependudukan, news, bekerja, portal, bungah, banget, april, berarti, alhabsy, national, asing, bakar, iii, pelaporan, dilakukan, nekat, indocartoon, persen, tokoh, minta, akademis, istana, ekspor, prima, patgulipat, partisipan, beber, matang, aksi, penganiayaan, kepolisian, penyambutan, johnny, menu, indeks, aman, sosial, memengaruhi, bali, tour, bisnis, lampung, jangan, remehkan, pertamina, singkarak, riau, madinah, basket, gerbang, mempermudah, nabawi, moto, italia, jerman, masjidil, bulutangkis, please, afrika, kelola, tata, rtkm, fahmy, radhi, ukm, mengingatkan, valas, negara, industri, semestinya, pesimis, amerika, reformasi, global, produk, formula, bangsa, kaltara, dihadirkan, syariah, sedikit, mengakui, keterlambatan, tanda, penduduk, elektronik, putra, haru, tangis, menahan, bungsu, kuasa, papua, bangka, belitung, gadget, internet, komputer, komunikasi, bengkulu, gorontalo, olimpiade, kejadian, pelaksana, tenis, daru, event, mata, mengalami, gosip, musik, mengerikan, food, menyenangkan, jatim, jambi, sex, traveling, jabar, didatangi, menitikkan, aja, ijazah, tenaga, boom, saran, buntok, jppr, pusamania, borneo, gagoya, mengantongi, produktivitas, berupaya, water, tepatnya, fandi, subhan, sababilah, ruas, bulan, barito, daripada, hendak, keuangan, imun, hatta, heran, dewan, komisioner, otoritas, jasa, periode, golput, 2022, pasalnya, tahan, daya, keseluruhan, terdata, barsel, golongan, putih, bulanan, kecelakaan, mencegah, berikan, hanya, cukup, putaran, jelang, membenahi, penting, palsu, persangkaan, terkait, penyelidik, ulang, diambil, keterangannya, azhar, polri, bareskrim, beroperasi, dioperasikannya, menunggu, mendata, merampas, terseret, dikendarai, misransyah, abdul, meninggal, haris, setempat, dinyatakan, hingga, arus, lembaga, menerjang, kompetensi, memotret, antaranya, kompentensi, assessment, mengikuti, korban, saksi, perlindungan, tugas, disebabkan, membuka, malang, steve, soesilo, kejuaraan, meraih, berhasil, kawasan, komando, kontingen, muhammadiyah, agen, universitas, wisuda, ilmiah, orasi, memberi, pudjiastuti, kkp, kutner, claudio, harap, irwansyah, djauw, lukman, laksamana, kadiskesal, laut, tuan, dikaruniai, santai, kliennya, kebangsaan, umrah, peserta, diberangkatkan, umroh, rombongan, melepas, novanto, setya, selesai, pangdam, mikroorganisme, banjarbaru, geram, pulang, tas, masa, digelar, auditorium, kementerian, pertanian, mengawal, khususnya, manchester, menarik, berhati, hermanto, berada, agus, sontoloyo, pamerkan, alat, vital, ramai, pembicaraan, temui, eksis, memperkarakan, pihak, sejauh, sebab, surut, kasusnya, tampaknya, tentara, memotong, pindah, bahan, racikan, pasukan, pilihan, argentina, versus, bomber, jesus, menentu, gil, manzano, modal, karier, penanaman, kemenyan, mts, swasta, bantuan, tertabrak, krl, kalibata, nah, ngaku, kecolongan, berbekal, kamera, unbk, mereka, berburu, paranormal, jika, takut, kreasi, ntt, terintegrasi, seluruh, mengenal, features, tolong, wajib, watch, dihubungi, perampok, sadis, sitty, melawan, merangkak, memanggil, ayahnya, normalisasi, ala, merusak, gnpf, protokoler, puaskan, belanja, pangeran, salat, penilaian, syamsudin, terpopuler, ternyata, siswa, paket, tottori, pengatur, psikologis, social, aksinya, sempat, meneriakkan, kalimat, kata, teroris, coba, deh, menurunkan, berat, diet, stream, luka, terlepas, jeratan, jampi, dukun, dayak, uang, minggat, tinggalkan, tuding, mandul, ditinggal, tembak, salim, waktu, object
Thumbnail images (randomly selected): * Images may be subject to copyright.YELLOW status (not for everyone)website (probably) only for adults
  • Aman, Persiapan Penyambut...
  • Wow! Habib Rizieq Akan Ba...
  • Lho, Data Kependudukan Si...
  • Pengacara Buni Yani Bersu...
  • Bupati Serang Siap Berang...
  • DPR Bakal Dikunjungi Raja...
  • Raja Salman Datang, BKMP ...
  • Susah Tidur, Ariel Noah: ...
  • Anies-Sandi Tetap Buka Pi...
  • Liverpool Terpukul, Sang ...
  • Diskesal Gelar Pelatihan ...
  • 6 Tahun Belum Dikasih Mom...
  • Lagi, AMPG Berangkatkan P...
  • Ranieri Masih Pengin Menu...
  • Koarmabar Raih Juara Umum...
  • Bu Susi: Dengan Ijazah SM...
  • Tips Mudah Mengatasi Diab...
  • Menlu Ungkap Fokus Utama ...
  • Temui Pangdam, Polisi Har...
  • Sergio Aguero Ingin Pinda...
  • Indonesia Harus Bisa Tari...
  • 5 Cara Meningkatkan Siste...
  • Bruaakkk! Tabrak Artis, P...
  • Banjir Bandang Terjang Ko...
  • Wuihh... Ombudsman Bakal ...
  • LPSK Memotret Kompetensi ...
  • KPU DKI Tak Cukup Hanya M...
  • Antasari Berikan Keterang...
  • Antusias Tunggu Bandara L...
  • Main Rampas Sepeda Motor,...
  • Lolos ke Semifinal, PBFC ...
  • Saran JPPR untuk Ahok-Dja...
  • Kok Nama-Nama Petinggi OJ...
  • Pria Sontoloyo Pamerkan A...
  • Inilah Armada yang Akan M...
  • Villarreal Geram Lihat Wa...
  • Nekat Banget, Preman Bera...
  • Bu Susi Minta Para Akadem...
  • Molornya Pencetakan e-KTP...
  • Sedang Tidur Didatangi 4 ...
  • Soal Habib Rizieq Jadi Ah...
  • Rizieq Dihadirkan Dalam S...
  • Please, Jangan Remehkan K...
  • Dul Jaelani pun Menangis ...
  • Sandi: Program KJP Bukan ...
  • KPP PMA VI Beber Patgulip...
  • Raja Salman Mau Datang, B...
  • Minum Obat Kuat Biar Gren...
  • Bang Marbun Mengamuk, Mob...
  • Raja Salman Mau Berkunjun...
  • Kemendagri: Cuti atau Tid...
  • Menakutkan! Manusia Berke...
  • Semen Padang Kantongi Ske...
  • Menhub: Ada 12 Ribu Truk ...
  • Insiden Salah Sebut Pemen...
  • Sudahlah, PAN DKI Dukung ...
  • Ahmad Dhani: Saya juga Ma...
  • Duarrr, Mbah Sokhid Disam...
  • Brigadir Periyanson Terja...
  • Habib Rizieq Bakal Bawa B...
  • Pengacara Buni Yani Bersu...
  • DPR Bakal Dikunjungi Raja...
  • Diskesal Gelar Pelatihan ...
  • Bupati Serang Siap Berang...
  • Bruaakkk! Tabrak Artis, P...
  • Main Rampas Sepeda Motor,...
  • Anies-Sandi Tetap Buka Pi...
  • Anies-Sandi Akan Bentuk T...
  • Molornya Pencetakan e-KTP...
  • Raja Salman Datang, BKMP ...
  • Kok Nama-Nama Petinggi OJ...
  • Raja Salman Saja Percaya ...
  • Dan Mantra itu pun Bersem...
  • Sajak Bung Karno - JPNN.C...
  • The Adventure of Magellan...
  • Pulau Terindah di Dunia i...
  • Nih Yang Mau Tahu Riuh Re...
  • Teror Bom Cicendo Bandung...
  • Jalan Provinsi di Muara E...
  • Tergerus Air Sungai, Jala...
  • Jokowi Terima Kunjungan K...
  • Tarik Pengunjung, Pasar K...
  • Gagalkan Penyelundupan, 6...
  • Bekuk Seorang Pria, BNN S...
  • KPK Garap Sekda Kabupaten...
  • Liverpool Terpukul, Sang ...
  • Ranieri Masih Pengin Menu...
  • Koarmabar Raih Juara Umum...
  • Susah Tidur, Ariel Noah: ...
  • 6 Tahun Belum Dikasih Mom...
  • Dul Jaelani pun Menangis ...
  • Menlu Ungkap Fokus Utama ...
  • Ups! Trump Tolak Undangan...
  • Itunya Diraba-raba, Model...
  • Ketika Suami Jatuh Hati p...
  • Hubungan Cinta Terlarang ...
  • Resepsi Pernikahan Kelabu...
  • Tak Tahu Malu, Usir Istri...
  • Lirikan Maut Suami yang D...

The site also has 2 references to external domain(s).

 facebook.com  Verify  pinterest.com  Verify


Top 50 hastags from of all verified websites.

Supplementary Information (add-on for SEO geeks)*- See more on header.verify-www.com

Header

HTTP/1.1 301 Moved Permanently
Cache-control no-cache="set-cookie"
Content-Type text/html
Date Mon, 27 Feb 2017 16:33:52 GMT
Location htt???/www.jpnn.com/
Server nginx/1.10.2
Set-Cookie AWSELB=773979C918A16269E6ACE4D25797DDA361F91FE4D4111AEA943B4CF6C6F6B78884F7EFD1545EC06596FA4B9B0DFC34BEC90A242AC5F10F97762BEA609563FD52616C55A929;PATH=/;MAX-AGE=30
X-Frame-Options htt???/widget.jpnn.com/
X-Whom KiCik-1
Content-Length 185
Connection keep-alive
HTTP/1.1 200 OK
Cache-control no-cache="set-cookie"
Content-Encoding gzip
Content-Type text/html; charset=UTF-8
Date Mon, 27 Feb 2017 16:33:05 GMT
Server nginx/1.10.2
Set-Cookie AWSELB=773979C918A16269E6ACE4D25797DDA361F91FE4D4111AEA943B4CF6C6F6B78884F7EFD1545EC06596FA4B9B0DFC34BEC90A242AC51CA70DD2D7D8EC459B50F2CB7881280A;PATH=/;MAX-AGE=30
Vary Accept-Encoding
X-Cache-By-KID HIT
X-Frame-Options htt???/widget.jpnn.com/
X-Powered-By PHP/5.5.38
X-Whom KiCik-2
transfer-encoding chunked
Connection keep-alive

Meta Tags

title="JPNN.COM | News Portal Jawa Pos National Network"
charset="application/gzip; UTF-8" http-equiv="Content-Type"
name="viewport" content="width=device-width,initial-scale=1.0,minimum-scale=1"
name="keywords" content="Berita, Terkini, Indonesia, politik, ekonomi, hukum, kriminal, lifestyle, liga, olahraga, bisnis, otomotif, hiburan, nasional, internasional, bola, gosip, teknologi" itemprop="keywords"
name="news_keywords" content="Berita, Terkini, Indonesia, politik, ekonomi, hukum, kriminal, lifestyle, liga, olahraga, bisnis, otomotif, hiburan, nasional, internasional, bola, gosip, teknologi" itemprop="keywords"
name="description" content="JPNN.com menyajikan berita terkini Nasional dan Internasional dengan jaringan media terbesar di Indonesia dari Aceh hingga Papua." itemprop="description"
name="thumbnailUrl" content="htt???/www.jpnn.com/assets/img/logo-jpnn.png" itemprop="thumbnailUrl"
content="JPNN.com menyajikan berita terkini Nasional dan Internasional dengan jaringan media terbesar di Indonesia dari Aceh hingga Papua." itemprop="headline"
content="htt???/www.jpnn.com/" itemprop="url"
name="author" content="JPNN.com"
name="copyright" content="Copyright Jawa Pos National Network"
name="language" content="id"
name="geo.placename" content="Indonesia"
name="geo.country" content="id"
http-equiv="content-language" content="In-Id"
name="distribution" content="Global"
name="rating" content="General"
name="robots" content="index,follow"
name="googlebot" content="index,follow"
name="googlebot-news" content="index,follow"
name="revisit-after" content="1 days"
name="dc.title" content="JPNN"
name="dc.creator.e-mail" content="webservices@jpnn.com"
name="dc.creator.name" content="JPNN.com"
name="dc.creator.website" content="htt???/www.jpnn.com"
name="tgn.name" content="Jakarta"
name="tgn.nation" content="Indonesia"
name="google-site-verification" content="_XfRttVlcIYg9q3drrZz1REjml6BpLTlNRnAwsxx9Tg"
name="msvalidate.01" content="914415EB85CAFB3C6392E4F3BCF6E50D"
name="alexaVerifyID" content="tIRVEdgUmCkx0hjYhIsENyctuAQ"
name="google" content="nositelinkssearchbox"
property="fb:app_id" content="1581983495440517"
property="fb:pages" content="53788620694"
property="fb:admins" content="1393292659"
property="og:url" content="htt???/www.jpnn.com/"
property="og:title" content="News Portal Jawa Pos National Network"
property="og:description" content="JPNN.com menyajikan berita terkini Nasional dan Internasional dengan jaringan media terbesar di Indonesia dari Aceh hingga Papua."
property="og:image" content="htt???/www.jpnn.com/assets/img/logo-jpnn.png"
property="og:locale" content="id_ID"
property="og:type" content="article"
property="og:site_name" content="www.jpnn.com"
property="og:ttl" content="345600"
name="Facebot" content="index,follow"
property="al:ios:url" content="htt????/itunes.apple.com/id/app/jpnn/id1145240630?mt=8"
property="al:ios:app_store_id" content="1145240630"
property="al:ios:app_name" content="JPNN"
name="twitter:card" content="summary_large_image"
name="twitter:site" content="@jpnncom"
name="twitter:creator" content="@jpnncom"
name="twitter:title" content="JPNN.COM | News Portal Jawa Pos National Network"
name="twitter:description" content="JPNN.com menyajikan berita terkini Nasional dan Internasional dengan jaringan media terbesar di Indonesia dari Aceh hingga Papua."
name="twitter:image" content="htt???/www.jpnn.com/assets/img/logo-jpnn.png"
name="twitter:image:alt" content="JPNN.COM | News Portal Jawa Pos National Network"

Load Info

page size154860
load time (s)1.854811
redirect count1
speed download16248
server IP52.76.168.166
* all occurrences of the string "http://" have been changed to "htt???/"