If you are not sure if the website you would like to visit is secure, you can verify it here. Enter the website address of the page and see parts of its content and the thumbnail images on this site. None (if any) dangerous scripts on the referenced page will be executed. Additionally, if the selected site contains subpages, you can verify it (review) in batches containing 5 pages.

site address: kaskus.co.id redirected to: www.kaskus.co.id

site title: KASKUS - Forum Diskusi Terbesar & Jual Beli Paling Murah | KASKUS

Our opinion:

GREEN status (no comments) - no comments
After content analysis of this website we propose the following hashtags:


Proceed to the page?Powered by: Very Tiny URL Shortener at https://vturl.net VeryTinyURL

Meta tags:
keywords=kaskus.co.id, kaskus, komunitas, berita, diskusi, cerita, tanya, jawab, jual beli, belanja;
description=Forum diskusi, rumah ribuan komunitas dan pusat jual beli online di Indonesia.;
author=KASKUS;

Headings (most frequently used words):

original, oppo, camera, plus, f3, ini, kaskus, iphone, saat, action, case, sweater, sepeda, sukses, store, yang, full, beli, dan, di, hybrid, indonesia, on, leather, 64gb, gold, hd, hot, yi, adidas, nonton, agan, ahok, shoes, xiaomi, 4k, 1080p, international, agar, com, wifi, to, 17, anak, download, mobil, tas, netizen, jadi, ke, tahun, gan, aspire, komunitas, acer, jual, maria, swo, tim, ozawa, ig, seksi, liburan, dc, pantai, tampil, ven, bhinneka, dc2, goz, billabong, montanasurf, jacket, volcom, distropolos, polos, warna, teriak, warni, ihsanoel, diadora, sebelumnya, rajasurf, avnanjuvenesia, selfie, knksupermallkrw, said, tak, paham, salim, sejarah, politik, navigation, prof, biru, meleleh, bikin, jowo, play, app, dual, barbie, si, lee, angela, diunggah, foto, miyabi, tato, ready, smartphone, ram, salfok, 4gb, djarot, calvino, size, united, needjeans7, specialized, bike, gunung, lembahpangrango, 71, slick, proretailer, turbo, symmetry, otterbox, madishop, apple, riyansah, armor, military, nisi, technik, ultra, notlet, lazzardi, freediees, black, backpack, bimapraze, 14inch, pattern, niion, imansfirman, bebez1, selempang, series, busy, ularpiton, cleave, thrill, mtb, limantoro, thrycase3, 43, lari, navy, bounce, amaiki, run, free, nike, sepatu, krb, running, dedotz91, america, captain, avengers, boost, response, michaelle, kahraba, version, white, hargums, new, bnib, cr7, wir, h264, mini, sport, 120fps, l3q, 16mp, 30fps, remote, v3r, sensor, sony, 2016, eken, padahal, terbantahkan, mau, paling, pada, wajah, melukis, seniman, dulu, tempo, eropa, mengerikan, wanita, gedung, tahanan, penyiksa, alat, dunia, perang, hitler, terbesar, kesalahan, dinding, pria, usia, prinsip, jorok, kumuh, mulai, kalijodo, taman, manusiawi, kota, jalanan, delapan, melakukan, coba, tertarik, alien, mirip, plastik, operasi, kali, 100, 40, setelah, rusak, reviews, tes, melewati, tips, rahasianya, nih, footer, site, news, sidebar, check, videos, activities, highlighted, cheeseburger, demi, kendarai, bocah, medical, up, baru, lucu, miliarder, jakarta, ragunan, binatang, kebun, ada, cuma, mana, manusia, supercar, sosok, diubah, kartun, tokoh, jadinya, terpanjang, rekor, pecahkan, rumput, banyak, gak, cerita, clothing, wackos, luna, note, m5, fingerprint, luar, dibanding, first, nyeremin, lebih, horor, kisah, yah, kenapa, swedia, center, english, gx, canggihnya, firza, juga, bali, orang, ternyata, asli, shihab, rizieq, husein, mesum, tikar, chat, threads, tidak, manis, aksesoris, 15, vx, lipat, data, betapa, pkl, dota2, ga, clasico, el, rupiah, juta, ratusan, total, berhadiah, kompetisi, kalo, ikuti, versi, terbaik, penulis, menjadi, siap, dagangan, jajakan, asik, sendirian, lihat, sih, tv, matai, memata, cia, cornering, terbentuknya, bakal, cikal, gimana, tunjukin, community, hello, menarik, hadiah, menangkan, green, go, aksi, laptop,

Text of the page (most frequently used words):
000 (30), #kaskus (20), jual (13), beli (11), dan (11), #forum (10), berita (9), #politik (9), plus (9), the (8), lounge (8), #login (6), oppo (6), #original (6), #camera (6), #iphone (5), gan (5), sepeda (5), sweater (5), action (5), case (5), paket (4), bulan (4), agan (4), chat (4), 499 (4), ini (4), saat (4), lainnya (4), data (3), bungkus (3), thread (3), hot (3), pulsa (3), yang (3), tas (3), mobil (3), tahun (3), #sukses (3), harga (3), 900 (3), sekarang (3), full (3), belum (3), kategori (3), store (3), dunia (2), acer (2), international (2), anak (2), membeli (2), cara (2), faq (2), wifi (2), lihat (2), pembelian (2), center (2), semua (2), silakan (2), kami (2), paling (2), masuk (2), 200 (2), download (2), nomor (2), laptop (2), leather (2), terbesar (2), 1080p (2), menarik (2), aspire (2), 64gb (2), gold (2), com (2), indonesia (2), delapan (2), demi (2), agar (2), cheeseburger (2), ads (2), lari (2), ahok (2), jadi (2), adidas (2), nonton (2), ikuti (2), netizen (2), hybrid (2), subscribed (2), sepatu (2), site (2), shoes (2), untuk (2), komunitas (2), bocah (2), xiaomi (2), subscribe (2), jorok, krb, l3q, rumput, rajasurf, baca, mulai, 120fps, remote, 4gb, ram, smartphone, ready, avnanjuvenesia, taman, kumuh, kalijodo, selfie, dual, knksupermallkrw, 30fps, 16mp, 920, volcom, dc2, dedotz91, michaelle, banyak, america, captain, avengers, boost, response, 999, 500, 580, diadora, run, bounce, free, navy, nike, amaiki, running, 350, calvino, swo, jacket, version, 340, goz, ven, billabong, 250, montanasurf, 828, kahraba, biru, 230, distropolos, warni, warna, polos, ihsanoel, size, rusak, wanita, pkl, sang, dilakukannya, itu, nekat, tindakan, mcdonald, saji, cepat, restoran, ayah, menyetir, hiburan, berusia, amerika, seorang, selengkapnya, check, medical, tes, melewati, tips, rahasianya, balasan, terpanjang, facebook, diskusi, close, groupee, username, password, lupa, saya, ingat, dengan, atau, twitter, kendarai, googleplus, punya, daftar, kasads, epulsa, dota, italia, liga, mania, threads, williamphillips, nih, rekor, jajakan, mirip, penyiksa, alat, gedung, dinding, pada, wajah, melukis, seniman, coba, tertarik, alien, plastik, sensor, operasi, kali, 100, melakukan, pria, manusiawi, kota, jalanan, prinsip, beritagar, dagangan, tahanan, mengerikan, pecahkan, binatang, supercar, mana, lucu, manusia, sosok, diubah, kartun, tokoh, jadinya, jakarta, ragunan, kebun, eropa, ada, cuma, usia, setelah, baru, miliarder, perang, hitler, kesalahan, dulu, tempo, v3r, kaskusjualbeli, sony, sebelumnya, news, asli, shihab, rizieq, husein, firza, mesum, terbantahkan, tidak, bhinneka, teriak, padahal, nominal, mau, gak, juga, bali, orang, ternyata, miyabi, tato, salfok, pantai, liburan, pilih, token, tampil, lipat, reviews, note, fingerprint, luna, clothing, wackos, first, english, tikar, pelanggan, manis, aksesoris, user, jenis, pln, telp, masukkan, seksi, kenapa, play, navigation, groups, archive, widget, berjualan, jasa, kalkulasi, pengiriman, brankas, saldo, resolution, app, privasi, sekitarmu, peristiwa, info, kirim, 587, 9527, 62811, only, whatsapp, mobile, buka, kebijakan, syarat, ozawa, paham, maria, meleleh, bikin, jowo, barbie, lee, angela, diunggah, foto, sejarah, tak, ketentuan, djarot, tim, said, salim, prof, footer, bantuan, pusat, tentang, beriklan, hubungi, karir, sidebar, yah, 2016, cleave, slick, united, lembahpangrango, specialized, bike, gunung, needjeans7, technik, turbo, nisi, imansfirman, thrill, proretailer, mtb, 950, ularpiton, selempang, series, busy, 295, bebez1, 14inch, pattern, notlet, 445, 279, bnib, eken, 695, hargums, h264, mini, sport, 395, cr7, wir, white, new, 899, otterbox, thrycase3, ultra, 150, limantoro, armor, military, 275, riyansah, apple, 550, madishop, symmetry, niion, bimapraze, kisah, tunjukin, videos, video, cornering, terbentuknya, bakal, cikal, sih, gimana, community, hello, matai, memata, cia, swedia, canggihnya, betapa, luar, cerita, dibanding, nyeremin, lebih, horor, aksi, green, black, rupiah, backpack, 220, freediees, lazzardi, activities, highlighted, versi, terbaik, penulis, menjadi, siap, juta, menangkan, ratusan, total, berhadiah, dota2, kompetisi, sendirian, kalo, asik, clasico, hadiah, murah,
Thumbnail images (randomly selected): * Images may be subject to copyright.GREEN status (no comments)
  • alexa-tracking
  • facebook-tracking-pagevie...
  • img-1-px
  • Bocah 8 Tahun Kendarai Mo...
  • img-1-px
  • img-1-px
  • img-1-px
  • img-1-px
  • img-1-px
  • img-1-px
  • img-1-px
  • img-1-px
  • img-1-px
  • img-1-px
  • img-1-px
  • image-1-px
  • image-1-px
  • image-1-px
  • image-1-px
  • image-1-px
  • image-1-px
  • image-1-px
  • image-1-px
  • image-1-px
  • image-1-px
  • image-1-px
  • image-1-px
  • image-1-px
  • image-1-px
  • image-1-px
  • image-1-px
  • image-1-px
  • image-1-px
  • image-1-px
  • image-1-px
  • image-1-px
  • image-1-px
  • image-1-px
  • image-1-px
  • image-1-px
  • image-1-px
  • image-1-px
  • image-1-px
  • image-1-px
  • hello-community-gimana-si...
  • cia-memata-matai-agan-saa...
  • lihat-betapa-canggihnya-d...
  • img-1-px
  • img-1-px
  • img-1-px
  • img-1-px
  • img-1-px
  • img-1-px
  • img-1-px
  • img-1-px
  • kaskus-plus-banner
  • epulsa-banner
  • epulsa-banner
  • Tidak Terbantahkan, Chat ...
  • Ternyata Orang Bali Juga ...
  • Maria Ozawa IG - Tampil S...
  • Foto yang Diunggah Angela...

Verified site has: 47 subpage(s). Do you want to verify them? Verify pages:

1-5 6-10 11-15 16-20 21-25 26-30 31-35 36-40 41-45 46-47


The site also has references to the 2 subdomain(s)

  advertise.kaskus.co.id  Verify   archive.kaskus.co.id  Verify


The site also has 3 references to external domain(s).

 facebook.com  Verify  instagram.com  Verify  youtube.com  Verify


The site also has 1 references to other resources (not html/xhtml )

 play.google.com/store/apps/details?id___.chat  Verify


Top 50 hastags from of all verified websites.

Supplementary Information (add-on for SEO geeks)*- See more on header.verify-www.com

Header

HTTP/1.1 301 Moved Permanently
Server nginx
Date Tue, 25 Apr 2017 03:04:45 GMT
Content-Type text/html
Content-Length 178
Connection keep-alive
Location htt???/www.kaskus.co.id/
HTTP/1.1 301 Moved Permanently
Date Tue, 25 Apr 2017 03:04:45 GMT
Content-Type text/html
Content-Length 178
Connection keep-alive
Location htt????/www.kaskus.co.id/
HTTP/1.1 200 OK
Date Tue, 25 Apr 2017 03:04:47 GMT
Content-Type text/html; charset=utf-8
Transfer-Encoding chunked
Connection keep-alive
Cache-Control private
Access-Control-Allow-Origin htt????/fjb.kaskus.co.id
Access-Control-Allow-Credentials true
X-Frame-Options SAMEORIGIN
X-Content-Type-Options nosniff
X-XSS-Protection 1; mode=block
Content-Security-Policy upgrade-insecure-requests
Strict-Transport-Security max-age=31536000
X-Cache MISS
Set-Cookie kuid=ZwZ1Alj+vM922G/UFcgsAg==; expires=Thu, 31-Dec-37 23:55:55 GMT; domain=.kaskus.co.id; path=/
Content-Encoding gzip

Meta Tags

title="KASKUS - Forum Diskusi Terbesar & Jual Beli Paling Murah | KASKUS"
itemprop="name" content="KASKUS - Forum Diskusi Terbesar & Jual Beli Paling Murah | KASKUS"
itemprop="description" content="Forum diskusi, rumah ribuan komunitas dan pusat jual beli online di Indonesia."
name="viewport" content="width=device-width, initial-scale=1, maximum-scale=1"
http-equiv="X-UA-Compatible" content="IE=edge"
charset="utf-8"
http-equiv="Pragma" content="no-cache"
http-equiv="Expires" content="-1"
http-equiv="Cache-Control" content="no-cache"
name="keywords" content="kaskus.co.id, kaskus, komunitas, berita, diskusi, cerita, tanya, jawab, jual beli, belanja"
name="description" content="Forum diskusi, rumah ribuan komunitas dan pusat jual beli online di Indonesia."
name="author" property="author" content="KASKUS"
http-equiv="content-language" content="id, en"
name="webcrawlers" content="all"
name="rating" content="general"
name="spiders" content="all"
name="robots" content="NOODP"
http-equiv="imagetoolbar" content="no"
http-equiv="refresh" content="480"
name="copyright" content="© 1999–2017 Kaskus Networks All Right Reserved"
name="cXenseParse:pageclass" content="frontpage"

Load Info

page size112056
load time (s)2.76208
redirect count2
speed download8806
server IP103.6.117.2
* all occurrences of the string "http://" have been changed to "htt???/"