If you are not sure if the website you would like to visit is secure, you can verify it here. Enter the website address of the page and see parts of its content and the thumbnail images on this site. None (if any) dangerous scripts on the referenced page will be executed. Additionally, if the selected site contains subpages, you can verify it (review) in batches containing 5 pages.

site address: keepo.me redirected to: keepo.me

site title: Terbaru! - Keepo...

Our opinion:

website (probably) only for adults * website (probably) only for adults ! website (probably) immoral * website (probably) immoral ! RED status (not recommended) - not recommended
After content analysis of this website we propose the following hashtags:


Proceed to the page?Powered by: Very Tiny URL Shortener at https://vturl.net VeryTinyURL

Meta tags:

Headings (most frequently used words):

ini, di, yang, kamu, nggak, 10, bisa, nih, ada, cewek, bakal, dunia, saat, cuma, tahun, jepang, bikin, dari, kalau, lain, artis, ternyata, menguak, sisi, kehidupan, film, berkarir, unik, gak, hidup, menjadi, bintang, kayak, terlalu, buat, mengerikan, udah, loh, uang, bener, malah, negara, dan, hotel, dianggap, masturbasi, masa, aja, aneh, cantik, akan, apa, cowok, dibuat, lho, indonesia, porno, jangan, anak, emas, justru, bunuh, orang, tua, sendiri, berprestasi, penasaran, hingga, manfaat, perusak, lingkungan, gini, dijadikan, sebagai, duta, pelestarian, menyehatkan, 12, dapatkan, belajar, juga, mimpi, mesum, kenali, artinya, biar, tragis, disuruh, karena, berarti, stress, tidurnya, eh, penumpangnya, keenakan, mbaknya, lagi, ngasih, kode, pihak, rutin, mengganti, sprei, tempat, penyelidikan, online, mengungkap, penemuan, mengejutkan, kapanpun, bosan, winning, post, trending, right, now, mau, langganan, berita, licin, ojek, keanehan, fobia, mata, termasuk, 1000, dompetmu, takut, ngeliat, 15, foto, perairan, gelap, sebelumnya, mengidap, horor, motor, tak, layak, ditonton, merasa, pacar, atau, istrimu, sekarang, secantik, luaran, sana, rahasianya, jok, hanya, sampe, sangka, mobil, nama, christopher, nolan, kembali, melejit, kota, neraka, kangen, berat, sama, miliki, fakta, depan, naruto, ninja, hebat, memang, seandainya, karakter, disney, main, game, of, dunkirk, rumah, jadinya, ciri, nunggu, jemput, kesuksesan, pakai, cara, selagi, jiwa, mudamu, masih, membara, membuktikan, beli, kini, luar, dalam, seleb, dengan, bayaran, endorse, termahal, instagram, sekali, posting, thrones, seseru, bahan, lenyap, serahkan, keperawanan, gitu, mereka, tetap, virgin, nikah, 2115, nanti, disebut, sebut, peta, bebas, guys, inilah, kamar, paling, eww, terjadi, bersihin, keyboard, selama, gaun, pengantin, hollywood, gaya, benda, 11, sekitarmu, lebih, mematikan, daripada, serangan, teroris, kebiasaan, hal, wajar, padahal, nyangka, furniture, ya, keren, bekas, rongsokan, pesawat, umur, 50, tapi, tampangnya, abg, wah, kok, keepo,

Text of the page (most frequently used words):
ini (22), yang (16), kamu (12), nggak (11), bisa (8), keepo (6), nih (6), cuma (5), cewek (5), #bikin (5), #dunia (5), #entertainments (5), #reagan (5), dari (5), #cowok (5), #bakal (5), facts (4), ada (4), login (4), wtf (4), ternyata (4), akan (4), masa (4), unique (4), juga (4), artis (3), loh (3), gak (3), jepang (3), malah (3), lifestyle (3), garindra (3), saat (3), film (3), deh (3), cantik (3), #benda (3), gandi (3), yogi (3), kalau (3), indonesia (3), dan (3), buat (3), masturbasi (3), depan (3), aja (3), pranditia (3), lain (3), #tahun (3), apa (3), oktaviano (3), yengky (3), eirene (3), hidup (3), unik (3), keren (3), kayak (2), fakta (2), dijadikan (2), duta (2), terlalu (2), negara (2), mereka (2), naruto (2), pasti (2), nanti (2), terbaru (2), mimpi (2), mesum (2), harus (2), dianggap (2), edelweiss (2), uang (2), berita (2), orang (2), tahu (2), nsfw (2), follow (2), udah (2), post (2), emang (2), mobil (2), quiz (2), miliki (2), bener (2), tapi (2), imut (2), hotel (2), rongsokan (2), mengerikan (2), sisi (2), travelling (2), dengan (2), kita (2), inilah (2), jangan (2), atau (2), dibuat (2), rahasianya (2), aneh (2), 179 (2), jon (2), wik (2), menguak (2), lho (2), kehidupan (2), menjadi (2), bintang (2), kok (2), porno (2), berkarir (2), kebiasaan, padahal, wajar, seseru, hal, kalian, umur, daripada, furniture, sebaiknya, terbalik, berbanding, hattori, cari, bekas, pesawat, jadi, versi, jadinya, serangan, hobbies, teroris, nyata, kalo, sepeda, sekeren, fans, heboh, seandainya, mematikan, lebih, nyangka, karakter, wah, disney, hindari, game, sekitarmu, abg, tampangnya, thrones, main, belum, ninja, dalam, pakai, kesuksesan, jemput, nunggu, bilang, usah, mobile, samsung, luar, selagi, kini, membuktikan, ciri, penampilan, itu, wanita, tarik, daya, citra, cara, jiwa, rumah, techno, lol, meme, image, more, polling, pinter, creepy, sports, geek, mudamu, inspirasi, kreatif, video, news, contest, league, sign, membara, masih, beli, hebat, kota, kapanpun, buka, akun, media, nikah, sama, berat, kangen, neraka, disana, harianto, banget, ngeri, tebak, coba, misteri, penuh, karizmawan, fun, memang, bosan, wijay, posting, melejit, sekali, instagram, termahal, endorse, bayaran, seleb, ketulungan, mahalnya, cecilia, kembali, garapannya, nolan, christopher, nama, dunkirk, disimak, untuk, menarik, selalu, pun, faktanya, social, sampe, secantik, ditonton, layak, tak, horor, niya, 200k, sana, luaran, sekarang, right, istrimu, pacar, merasa, kode, ngasih, lagi, trending, now, keenakan, fobia, 694, dompetmu, 1000, termasuk, mata, keanehan, 442, mengidap, 278, berarti, gelap, perairan, foto, ngeliat, takut, mbaknya, penumpangnya, lays, advertising, tiap, menghibur, update, about, terms, policy, help, contact, 2016, mau, facebook, with, remember, password, forgot, disini, ktp, hari, langganan, mengejutkan, licin, online, ojek, motor, jok, zega, arman, penemuan, mengungkap, penyelidikan, tidurnya, tempat, sprei, mengganti, rutin, pihak, tragis, virgin, baca, selama, keyboard, bersihin, terjadi, eww, makan, sambil, punya, tertarik, sebelumnya, sangka, bahan, pengantin, gaun, mahal, pelestarian, decodeko, mengunjunginya, gini, waw, tetap, gitu, keperawanan, serahkan, hollywood, bebas, gaya, salut, kamar, guys, peta, lenyap, sebut, disebut, 2115, paling, sebagai, lingkungan, disuruh, karena, emangnya, 220, kenikmatan, soal, saran, tanya, winning, stress, sendiri, kenali, tua, bunuh, justru, emas, anak, berprestasi, hingga, belajar, sensual, perusak, hanya, tumbuhan, mengambil, lima, sando, 148, dapatkan, manfaat, menyehatkan, artinya, positif, dampak, banyak, negatif, melulu, 332, penasaran, biar, feeds,
Thumbnail images (randomly selected): * Images may be subject to copyright.RED status (not recommended)website (probably) only for adultswebsite (probably) immoral
  • Jangan Cuma Nunggu! Jempu...
  • Samsung Mobile Indonesia
  • 5 Ciri yang Membuktikan K...
  • 10 Seleb Dengan Bayaran E...
  • 6 Fakta Unik Film Dunkirk...
  • Harianto Wijay
  • Hidup di 7 Kota Neraka ...
  • eirene
  • karizmawan
  • Nggak Cuma di Naruto, 10 ...
  • yogi pranditia
  • Seandainya Karakter Disne...
  • Reagan
  • 6 Benda yang Ada di Sekit...
  • Di Jepang 7 Kebiasaan Ini...
  • Nggak Nyangka! 11 Furnitu...
  • Umur Udah 50 Tahun Tapi C...
  • Gaya Hidup Bebas Nggak Bi...
  • Mengerikan! Di Tahun 2115...
  • Inilah 10 Kamar Hotel Pal...
  • decodeko
  • Eww! Ini Nih yang Bakal T...
  • Gaun Pengantin Cantik Ini...
  • Hanya di Indonesia, Perus...
  • Sando
  • Buat Cowok dan Cewek, Mas...
  • Gandi Garindra
  • Cewek Juga Bisa Mimpi Mes...
  • Yengky Oktaviano
  • Menguak Sisi Lain Kehidup...
  • Jon Wik
  • [Tragis] Disuruh Belajar ...
  • 6 Keanehan Mata Uang Di D...
  • Kalau Kamu Takut Ngeliat ...
  • Terlalu Mengerikan, 10 Fi...
  • Merasa Pacar atau Istrimu...
  • Jok Motor Ojek Online Ini...

Verified site has: 66 subpage(s). Do you want to verify them? Verify pages:

1-5 6-10 11-15 16-20 21-25 26-30 31-35 36-40 41-45 46-50
51-55 56-60 61-65 66-66


The site also has references to the 2 subdomain(s)

  keepo.me  Verify   advertising.keepo.me  Verify


The site also has 3 references to external domain(s).

 facebook.com  Verify  twitter.com  Verify  instagram.com  Verify


Top 50 hastags from of all verified websites.

Supplementary Information (add-on for SEO geeks)*- See more on header.verify-www.com

Header

HTTP/1.1 301 Moved Permanently
Server nginx
Date Wed, 26 Jul 2017 04:43:51 GMT
Content-Type text/html
Content-Length 178
Connection keep-alive
Location htt????/keepo.me/
Access-Control-Allow-Origin *
Access-Control-Allow-Headers Authorization
Access-Control-Allow-Methods GET, POST, PUT, DELETE, OPTIONS
HTTP/1.1 200 OK
Server nginx
Date Wed, 26 Jul 2017 04:43:53 GMT
Content-Type text/html; charset=utf-8
Transfer-Encoding chunked
Connection keep-alive
Vary Accept-Encoding
Cache-Control max-age=0, no-cache, must-revalidate
Set-Cookie keepo_cars=b5d780905ecea3cf31d183702009d9f0; path=/; domain=.keepo.me
pragma no-cache
Set-Cookie laravel_session=eyJpdiI6ImVlTTNkMkpQMWNBMXBcLzJ5aUVmUUVBPT0iLCJ2YWx1ZSI6IlNxRlg1VG1nR3BZNnhJcVwvUVRaTWwrT2RIQ082Ym9JXC9iTkd1aGFBb0FpbGxlZm1zVko5MzlsQURGTTBRaTc5RlZtdUFEVk5aWlVLSVV5WllKaXdoSFE9PSIsIm1hYyI6IjU2MWQ4ZjExNzllYTM0ZmUwZDk5M2UyN2I0ZjNlNDkxZTA1YmRmMzBiYWE4Y2YzMmY3ZjgyZDczODcyODFhNmYifQ%3D%3D; expires=Sun, 06-Aug-2017 04:43:53 GMT; Max-Age=950400; path=/; HttpOnly
X-Mod-Pagespeed 1.11.33.4-0
Access-Control-Allow-Origin *
Access-Control-Allow-Headers Authorization
Access-Control-Allow-Methods GET, POST, PUT, DELETE, OPTIONS
Strict-Transport-Security max-age=63072000; includeSubdomains
X-Frame-Options DENY
X-Content-Type-Options nosniff
Access-Control-Allow-Origin *
Access-Control-Allow-Headers Authorization
Access-Control-Allow-Methods GET, POST, PUT, DELETE, OPTIONS
X-Page-Speed 1.11.33.4-0
Content-Encoding gzip

Meta Tags

title="Terbaru! - Keepo"
charset="utf-8"
http-equiv="x-ua-compatible" content="ie=edge"
http-equiv="X-UA-Compatible" content="IE=edge,chrome=1"
http-equiv="imagetoolbar" content="no"
http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8"
name="fragment" content="!"
name="viewport" content="width=device-width, height=device-height, initial-scale=1.0"
property="fb:app_id" content="1555190841439591"
property="fb:pages" content="502871423070336 "
name="category" content=""
property="og:url" content="htt???/keepo.me"
property="og:type" content="website"
property="og:title" content="Terbaru! - Keepo"
property="og:description" content="Lagi nganggur? Bosan dengan konten mainstream, datang aja ke keepo untuk menikmati konten-konten seru dan menarik buatan para publisher kreatif Indonesia"
property="og:image" content="htt???/keepo.me/keepo-logo.jpg"
property="article:publisher" content="htt???/www.facebook.com/KeepoDotMe"
name="twitter:card" content="summary_large_image"
name="twitter:site" content="@KeepoDotMe"
name="twitter:title" content="Terbaru! - Keepo"
name="twitter:url" content="htt???/keepo.me"
name="twitter:description" content="Lagi nganggur? Bosan dengan konten mainstream, datang aja ke keepo untuk menikmati konten-konten seru dan menarik buatan para publisher kreatif Indonesia"
name="twitter:image:src" content="htt???/keepo.me/keepo-logo.jpg"
name="twitter:domain" content="keepo.me"

Load Info

page size68257
load time (s)3.083089
redirect count1
speed download4436
server IP128.199.149.30
* all occurrences of the string "http://" have been changed to "htt???/"