If you are not sure if the website you would like to visit is secure, you can verify it here. Enter the website address of the page and see parts of its content and the thumbnail images on this site. None (if any) dangerous scripts on the referenced page will be executed. Additionally, if the selected site contains subpages, you can verify it (review) in batches containing 5 pages.

site address: modalsemangat.com redirected to: www.modalsemangat.com

site title: ModalSemangat.Com | Jasa Setting, MikroTik, Jaringan

Our opinion:

GREEN status (no comments) - no comments
After content analysis of this website we propose the following hashtags:


Proceed to the page?Powered by: Very Tiny URL Shortener at https://vturl.net VeryTinyURL

Meta tags:
description=Koleksi Tutorial, Cara Setting, Tips, Panduan, Komputer, Linux, Internet, Jaringan, Mikrotik, Windows, Linux, dan Server.;

Headings (most frequently used words):

mikrotik, di, cara, setting, dns, download, website, blokir, static, dengan, browser, untuk, dynamic, tor, script, koneksi, bandwidth, failover, load, isp, xp, balancing, tanpa, pcc, netwatch, windows, desktop, remote, social, media, nat, mengaktifkan, passive, ftp, server, freenas, update, manajemen, hotspot, internet, domain, file, webfig, apa, sessions, bagaimana, software, kapan, memerlukan, beberapa, anda, layanan, yang, harus, tree, queue, itu, iklan, advertiser, tethering, wifi, username, operator, skenario, contoh, sponsor, populer, vista, sharing, usb, android, modalsemangat, route, user, konfigurasi, l7, limit, trafik, membatasi, template, skin, winbox, memisahkan, selain, web, berbasis, routeros, utility, jaringan, jasa, filtering, browsing, forwarding, com, mode, public, music, movie, kategori, implementasikan, changeip, dan, atau, ip, no, dyndns, manager, idm, drop, dipersiapkan,

Text of the page (most frequently used words):
anda (117), mikrotik (111), yang (91), #untuk (69), add (65), dns (61), #menggunakan (58), dan (55), ini (52), address (51), kita (47), akan (47), mark (46), download (45), dengan (43), user (43), #setting (41), saya (35), tor (34), #server (34), cara (33), bisa (33), pada (31), #disabled (31), #comment (30), file (30), interface (30), jika (29), domain (29), connection (29), local (28), atau (28), 222 (28), chain (27), action (26), internet (25), dalam (24), nat (24), #bandwidth (24), dst (23), list (23), script (23), com (23), ftp (22), dari (21), #hotspot (21), dapat (20), dynamic (20), public (20), username (20), contoh (19), update (19), firewall (18), koneksi (18), port (18), routing (18), tidak (17), set (17), gateway (17), jaringan (17), 168 (16), 192 (16), remote (15), seperti (15), new (15), hanya (15), membuat (14), mempunyai (14), mode (14), password (14), currentip (14), hostname (14), otomatis (13), buat (13), kecepatan (13), browser (13), blokir (13), sudah (13), profile (12), limit (12), android (12), komputer (12), packet (12), menu (12), tehnik (12), router (12), protocol (12), tersebut (12), situs (12), adalah (12), isp (11), http (11), akses (11), website (11), forwarding (11), static (11), artikel (11), name (11), log (11), webfig (11), prerouting (11), rachmad (11), adam (11), software (10), dyndns (10), ada (10), masing (10), modem (10), wan (10), path (10), usb (10), load (10), queue (10), layanan (10), route (10), limitasi (9), parameter (9), tanpa (9), drop (9), sebelumnya (9), windows (9), terlihat (9), satu (9), statik (9), diatas (9), lain (9), kategori (9), src (9), block (9), regexp (9), extension (9), routeros (9), rsc (8), ddns (8), exe (8), client (8), fitur (8), salah (8), saat (8), import (8), yes (8), passthrough (8), browsing (8), agar (8), misalnya (8), result (8), dll (8), lan (8), get (8), changeip (8), pilih (8), web (8), pakai (7), find (7), wifi (7), zip (7), harus (7), modalsemangat (7), adsl (7), login (7), routerboard (7), balancing (7), tool (7), mangle (7), ads (7), passive (7), winbox (7), service (7), layer7 (7), disini (7), ports (7), semua (7), oleh (7), konfigurasi (7), pertama (7), tethering (7), ingin (7), date (7), social (6), media (6), network (6), idm (6), input (6), 101 (6), nama (6), filtering (6), tambahkan (6), addresses (6), 100 (6), 103 (6), distance (6), siswa (6), www (6), guru (6), sosmed (6), scope (6), host (6), fetch (6), manajemen (6), kolom (6), beberapa (6), output (6), pick (6), desktop (6), kedua (6), skenario (6), aplikasi (6), karyawan (6), speedy (6), item (5), itu (5), tree (5), digunakan (5), melihat (5), klien (5), ether2 (5), bawah (5), 15100 (5), master (5), gratis (5), 15000 (5), download_conn (5), ping (5), daftar (5), lokal (5), upload (5), versi (5), rar (5), dstnat (5), kali (5), karena (5), system (5), youtube (5), waktu (5), dibelakang (5), freenas (5), coba (5), iface (5), sharing (5), failover (5), memisahkan (5), aktifitas (5), mengaktifkan (5), lebih (5), 1mbps (4), redirect (4), gunakan (4), masquerade (4), perlu (4), kantor (4), langkah (4), langsung (4), tentukan (4), menit (4), hal (4), berubah (4), opsi (4), modalhotspot (4), menambahkan (4), sub (4), terdapat (4), pcc (4), len (4), sebuah (4), step (4), discoverby (4), membatasi (4), sampai (4), simple (4), tinggal (4), total (4), dhcp (4), data (4), nic (4), ros (4), 127 (4), juga (4), wan2_connmark (4), internal (4), sedang (4), facebook (4), bridge (4), and (4), hide (4), tcp (4), scripts (4), txt (4), klik (4), berdasarkan (4), mencontohkan (4), banyak (4), movie (4), music (4), sesuai (4), iklan (4), lines (4), maksimal (4), wan1_connmark (4), pastikan (4), sebagai (4), berbeda (4), group (4), mp4 (4), ke_isp2 (4), share (4), flush (4), batasan (4), ke_isp1 (4), per (4), submenu (4), mungkin (4), startloc (4), target (4), kapan (4), check (4), lakukan (4), vista (4), ubah (4), perangkat (3), note (3), kabel (3), proses (3), support (3), memakan (3), updater (3), prefix (3), merubah (3), arti (3), remove (3), berhasil (3), disable (3), tetap (3), proxy (3), about (3), selain (3), spesifikasi (3), access (3), contact (3), policy (3), adamonline (3), jasa (3), advertiser (3), lihat (3), mengakses (3), checkip (3), jadi (3), manager (3), apa (3), lupa (3), jangan (3), down (3), pilihan (3), dibawah (3), management (3), menangkap (3), aktifkan (3), tapi (3), bang (3), masukan (3), menentukan (3), out (3), diakses (3), resolvedip (3), nantinya (3), 2mbps (3), warnet (3), srcnat (3), berjalan (3), admin (3), parent (3), monitoring (3), netwatch (3), lagi (3), menjadi (3), staff (3), tab (3), force (3), setelah (3), skin (3), setiap (3), scheduler (3), sama (3), apakah (3), bagaimana (3), wan1 (3), customer (3), folder (3), account (3), baru (3), konek (3), wan2 (3), memiliki (3), forceupdate (3), marking (3), saja (3), lanjut (3), info (3), memanfaatkan (3), noip (3), forward (3), cukup (3), myip (3), muncul (3), interfaces (3), 128kbps (3), memasukan (3), lastupdate (3), google (3), error (3), explorer (3), 128k (3), bahasa (2), rb450g (2), schedule (2), both (2), classifier (2), type (2), tujuan (2), 1000 (2), shalla (2), kantornya (2), soon (2), memberikan (2), coming (2), over (2), telkom (2), kalo (2), mempunya (2), test (2), true (2), read (2), aneh (2), update_ip_ddns (2), blacklists (2), bedanya (2), memakai (2), start (2), terupdate (2), mar (2), baik (2), contents (2), 2014 (2), delete (2), bingung (2), virtual (2), 158 (2), hang (2), html (2), default (2), month (2), thanks (2), 000 (2), termudah (2), membutuhkan (2), luar (2), rumah (2), kok (2), kampus (2), cctv (2), domains (2), mencoba (2), filter (2), org (2), record (2), barunya (2), endloc (2), memungkinkan (2), months (2), mengetahui (2), blog (2), memerlukan (2), dinamis (2), mendeteksi (2), fail (2), cache (2), isi (2), berbasis (2), download_packet (2), all_conn (2), maka (2), berada (2), diperlukan (2), dibuat (2), utility (2), mengkonfigurasi (2), child (2), keduanya (2), computer (2), users (2), termsrv (2), backup (2), aslinya (2), kemudian (2), 256kbps (2), reg (2), max (2), transfer (2), portnya (2), udp (2), sekarang (2), bahwa (2), minimal (2), beroperasi (2), sebelum (2), masalah (2), menemukan (2), berikut (2), marks (2), all_packet (2), hasilnya (2), restart (2), administrator (2), command (2), disembunyikan (2), ketiga (2), sini (2), lte (2), perbedaan (2), tether (2), menyembunyikan (2), melalui (2), template (2), paket (2), troubleshooting (2), home (2), posts (2), card (2), point (2), privacy (2), sitemap (2), operator (2), statistik (2), operasi (2), aktif (2), kanan (2), x64 (2), tertentu (2), universaltermsrvpatch (2), x86 (2), patch (2), the (2), secara (2), mengedit (2), paksa (2), logoff (2), edit (2), berfungsi (2), sessions (2), tabs (2), 2nd (2), ditentukan (2), shared (2), regex (2), kecepatannya (2), linux (2), terminal (2), mengenali (2), make (2), that (2), loopback (2), perintah (2), gambar (2), berekstensi (2), jalankan (2), nah (2), ter (2), lainnya (2), dah (2), anggap (2), string (2), settingan (2), compile (2), walaupun (2), perilaku, dropdown, menghabisi, dipersiapkan, detail, tangkap, checkbox, jatah, dial, catatan, limits, pppoe, only, dilihat, diedit, enable, halaman, melakukan, rencana, content, top, 146, lengkapnya, active, mengeluh, iso, contohnya, vpn, ektensi, dvr, mana, uptime, kamera, bytes, tanggal, bagian, usaha, email, perubahan, menus, tukang, design, menerapkan, terbatas, menampilkan, status, informasi, dedicated, password_anda, username_anda, services, mencari, tips, infomasi, ganti, blogging, net, work, tested, dilakukan, nama_interface_wan_anda, view, source, mengganti, inginkan, rename, berharap, menghapus, items, didalam, hobi, besar, berprilaku, resultlen, hari, tools, topologi, traceroute, direpotkan, global, sniffers, tahu, ganti2, traffic, generators, maksa, cari, 201, berarti, torch, rules, mengijinkan, ikut, koneksinya, saatnya, servernya, dipakai, 142, berapa, layer, nya, contohkan, kemana, trial, 171, memblock, 167, dibatasi, termudahnya, keempat, bebas, 207, byte, 234, 198, threadnya, sejauh, 196, 180, 120, squid, melimit, efektif, membebani, ether, berat, sesuaikan, delay, membuka, pool, diperhatikan, berselancar, trafik, jelaskan, pekerjaan, mobile, belum, 178, 137, ekstensi, memasukkan, dia, alamat, 197, urusan, paling, diluar, suka, 140, berguna, membypass, perbolehkan, kondisi, berbagai, kebutuhan, mengatasi, troubleshoot, batasi, tempat, katakanlah, limitswebfig, menjual, memonitor, alternatif, anonymous, managementnya, layout, hampir, menginstall, umum, firefox, chrome, menandakan, kepentingan, udah, forum, teknik, upto, hotspotnya, uploadnya, terakhir, membangun, cloud, dikarenakan, ditambahkan, diketahui, kedalam, maximal, menemukannya, advances, keluar, terapkan, rule, kembali, universal, centang, allow, connect, remotely, this, properties, jump, copyright, parameternya, sekolah, kebijakan, incoming, outgoing, ditetapkan, range, click, utamanya, mengubah, entri, regular, expression, diperbolehkan, subdomain, tutorialnya, menjelaskan, blind, dnsnya, mereka, ditemukan, arahkan, bukan, terbaru, melanjutkan, banyaknya, occurred, maximum, minimum, nomor, standarnya, tranfer, opening, sure, you, have, permission, 227, entering, system32, hehehee, sperti, laptop, bluetooth, mempersiapkan, marshmallow, miui, tap, tambahan, smartphone, sedikit, apn, menyediakan, menerima, terkoneksi, berbagi, older, distribusi, memindahkan, sponsor, ubiquiti, nanostation, loco, indihome, redmi, atom, eksternal, page, pasang, populer, subscribe, cek, arah, registry, patcher, troubleshot, install, mengganggu, depan, layar, teamviewer, berbarengan, bit, 32bit, 64bit, run, fisik, menuju, telkomsel, portable, more, xiaomi, mi4, kartu, ready, menutup, rb951ui, upgrade, keatas, concurrent, edisi, bersamaan, defaultnya, dinyasarin, kata, fungsi, may, from, resolve, clock, jan, feb, apr, jun, else, jul, aug, sep, oct, nov, dec, for, year, multi, scenarios, implementasikan, verifikasi, interval, event, reboot, write, sniff, sensitive, api, time, day, without, adslnya, dihidupkan, dipusingkan, implemetasikan, jaringannya, registrasi, artinya, kena, mati, modemnya, terlebih, dahulu, mapping, etc, sebutkan, lalu, putus, put, dynupdate, current, last, determine, needed, members, resolved, ketika, sistem, menerjemahkan, mengupdate, permintaan, pembaruan, diberikan, berganti, scripting, advanced, awal, refresh, ketemu, musti, dulu, caranya, reset, clear, ane, terpisah, masih, kebuka, websitenya, mau, cuma, supaya, aja, squidguard, gini, instagram, mengatakan, compiled, 844, 71kb, twitter, pinterest, dansguardian, plus, 9534, 697kb, tolong, perhatikan, saran, gimana, bsa, selanjutnya, pindah, dual, metode, sekalian, hidup, uplink, ispnya, balancernya, link, senjatanya, sesi, hop, boong2an, nanti, pas, disediakan
Thumbnail images (randomly selected): * Images may be subject to copyright.GREEN status (no comments)
  • Adam Rachmad
  • akses webfig mikrotik
  • Webfig Skin/Template Hots...
  • Webfig Skin Add/Edit User...
  • TOR Browser Connetion Tim...
  • Failover 2 ISP Load Balan...
  • Passive Mode FTP Server F...
  • Setting User Profile Gur...
  • Setting User Profile Sis...
  • mangle packet user hotspo...
  • parent Total Bandwidth Do...
  • Child Parent untuk Guru
  • Child Parent untuk Siswa...
  • Manajemen Bandwidth User ...
  • Tethering & portable hots...
  • Interface MikroTik
  • DHCP Client MikroTik
  • Sharing Internet USB Teth...
  • Jual Konektor Kabel LAN R...
  • Iklan 125
  • counter stats

Verified site has: 52 subpage(s). Do you want to verify them? Verify pages:

1-5 6-10 11-15 16-20 21-25 26-30 31-35 36-40 41-45 46-50
51-52


The site also has 33 references to other resources (not html/xhtml )

 3.bp.blogspot.com/-xh2CWO_UFuY/WHssjXL___.png  Verify  4.bp.blogspot.com/-EqCIeyA1zuw/WHsvtJp___.jpg  Verify  3.bp.blogspot.com/-p1nFewgEoV4/WHtKr1D___.jpg  Verify
 4.bp.blogspot.com/-_ESkiH-gpuo/WHtOBlh___.jpg  Verify  4.bp.blogspot.com/-pix2aah7OZ8/V_JJVuI___.jpg  Verify  3.bp.blogspot.com/-XtcS7gif7Lk/V_JJkQO___.jpg  Verify
 2.bp.blogspot.com/-24SPrf2WP88/V_JFoWM___.jpg  Verify  4.bp.blogspot.com/--GlwNap5pS4/V_JFjCz___.jpg  Verify  1.bp.blogspot.com/-6-8A0A8n5Lg/V_JBqv4___.png  Verify
 4.bp.blogspot.com/-u9Z0QIdHMS0/V_IycJv___.jpg  Verify  2.bp.blogspot.com/-TJreIDtiCYA/V--tXoU___.png  Verify  2.bp.blogspot.com/-7QpH206287I/V--NQqY___.jpg  Verify
 2.bp.blogspot.com/-mh547yB6F9w/V--VQ4n___.png  Verify  2.bp.blogspot.com/-UPWRk3zjLo0/V--WZZP___.png  Verify  4.bp.blogspot.com/-IMbkB2xgJRk/V--fTe8___.png  Verify
 4.bp.blogspot.com/-oBZOiThPfzY/V--qawX___.png  Verify  4.bp.blogspot.com/-L0EwYI34Gzc/V-kjLHB___.png  Verify  3.bp.blogspot.com/-f6vEpuYCHvY/V-kjyTc___.png  Verify
 1.bp.blogspot.com/-c0NsEiyJzSg/V-kqH-3___.jpg  Verify  2.bp.blogspot.com/-8IfRyWRt6Ag/V9UgUA9___.jpg  Verify  3.bp.blogspot.com/-4bS5ms4buJk/V9UiN9v___.jpg  Verify
 1.bp.blogspot.com/-tSnaLD_SKV0/V9UkTLP___.png  Verify  4.bp.blogspot.com/-sad5TldlBek/V9UkXx2___.png  Verify  1.bp.blogspot.com/-gBFwUD-sCLQ/V9Ukq5a___.jpg  Verify
 4.bp.blogspot.com/-Zv7QHTklSTE/V9Um3wd___.jpg  Verify  2.bp.blogspot.com/-kQvPPhw8dOo/V9UoA1D___.jpg  Verify  2.bp.blogspot.com/-zR1YST7EU04/V9UowAi___.jpg  Verify
 2.bp.blogspot.com/-q4AlMMLFmaU/V9UpR0d___.jpg  Verify  1.bp.blogspot.com/-zoWXNiewTmI/V7lQgsO___.png  Verify  3.bp.blogspot.com/-iLSPVTRrrtw/V68LN-t___.jpg  Verify
 2.bp.blogspot.com/-zEe7S8qSY40/V68J-q____.jpg  Verify  4.bp.blogspot.com/-cQbKiknPNXs/V68JJF___.jpeg  Verify  1.bp.blogspot.com/-FhEpiqHqdzk/V68NoPq___.jpg  Verify


Top 50 hastags from of all verified websites.

Supplementary Information (add-on for SEO geeks)*- See more on header.verify-www.com

Header

HTTP/1.1 301 Moved Permanently
Location htt???/www.modalsemangat.com/
Date Tue, 25 Apr 2017 14:45:28 GMT
Content-Type text/html; charset=UTF-8
Server ghs
Content-Length 226
X-XSS-Protection 1; mode=block
X-Frame-Options SAMEORIGIN
HTTP/1.1 200 OK
X-Robots-Tag all,noodp
Content-Type text/html; charset=UTF-8
Expires Tue, 25 Apr 2017 14:45:28 GMT
Date Tue, 25 Apr 2017 14:45:28 GMT
Cache-Control private, max-age=0
Last-Modified Sun, 23 Apr 2017 20:33:04 GMT
ETag W/"a11be480a0e4f7656383c89790642ab729b6e251a450090775c80bfb7c3ceede"
Content-Encoding gzip
X-Content-Type-Options nosniff
X-XSS-Protection 1; mode=block
Content-Length 39531
Server GSE

Meta Tags

title="ModalSemangat.Com | Jasa Setting, MikroTik, Jaringan"
charset="utf-8"
content="width=device-width, initial-scale=1, minimum-scale=1, maximum-scale=1" name="viewport"
content="text/html; charset=UTF-8" http-equiv="Content-Type"
content="text/html; charset=UTF-8" http-equiv="Content-Type"
content="blogger" name="generator"
content="Koleksi Tutorial, Cara Setting, Tips, Panduan, Komputer, Linux, Internet, Jaringan, Mikrotik, Windows, Linux, dan Server." name="description"
content="htt???/www.modalsemangat.com/" property="og:url"
content="ModalSemangat.Com | Jasa Setting, MikroTik, Jaringan" property="og:title"
content="Koleksi Tutorial, Cara Setting, Tips, Panduan, Komputer, Linux, Internet, Jaringan, Mikrotik, Windows, Linux, dan Server." property="og:description"
content="Koleksi Tutorial, Cara Setting, Tips, Panduan, Komputer, Linux, Internet, Jaringan, Mikrotik, Windows, Linux, dan Server." property="og:description"
content="Koleksi Tutorial, Cara Setting, Tips, Panduan, Komputer, Linux, Internet, Jaringan, Mikrotik, Windows, Linux, dan Server." name="twitter:description"
content="Koleksi Tutorial, Cara Setting, Tips, Panduan, Komputer, Linux, Internet, Jaringan, Mikrotik, Windows, Linux, dan Server." itemprop="description"
content="ModalSemangat.Com | Jasa Setting, MikroTik, Jaringan" property="og:site_name"
content="" property="og:title"
content="article" property="og:type"
content="htt???/www.modalsemangat.com/" property="og:url"
content="132045350482245" property="fb:app_id"
content="htt????/www.facebook.com/adam.superdad" property="fb:admins"
content="id_ID" property="og:locale"
content="en_US" property="og:locale:alternate"
name="twitter:card" value="summary"
content="" name="twitter:title"
content="@modalsemangat" name="twitter:site"
content="@adamonlinewebid" name="twitter:creator"
content="EAB5087D6EA8CA442BD905E59AF5A254" name="msvalidate.01"
content="f8f6bdedc5893c2df66c273b57a686a0" name="p:domain_verify"
content="MJ12_af69b727-a463-4abd-b601-5f802ecb28bd" name="majestic-site-verification"
content="6710ad3e73615e5a" name="yandex-verification"
content="htt???/www.modalsemangat.com/2017/01/webfig-mikrotik-alternatif-winbox.html" itemprop="url"
content="htt???/www.modalsemangat.com/2016/10/limit-trafik-file-download-di-mikrotik.html" itemprop="url"
content="htt???/www.modalsemangat.com/2016/10/cara-blokir-tor-browser-di-mikrotik.html" itemprop="url"
content="htt???/www.modalsemangat.com/2016/10/cara-setting-update-dynamic-dns-mikrotik.html" itemprop="url"
content="htt???/www.modalsemangat.com/2016/10/failover-2-isp-load-balancing-pcc.html" itemprop="url"
content="htt???/www.modalsemangat.com/2016/10/cara-blokir-website-dengan-static-dns.html" itemprop="url"
content="htt???/www.modalsemangat.com/2016/09/setting-nat-passive-ftp-server-freenas-mikrotik.html" itemprop="url"
content="htt???/www.modalsemangat.com/2016/09/manajemen-bandwidth-user-hotspot-queue-tree.html" itemprop="url"
content="htt???/www.modalsemangat.com/2016/08/concurrent-sessions-remote-desktop-windows-xp-7.html" itemprop="url"
content="htt???/www.modalsemangat.com/2016/08/usb-tethering-android-mikrotik.html" itemprop="url"

Load Info

page size167074
load time (s)0.183292
redirect count1
speed download215672
server IP216.58.201.243
* all occurrences of the string "http://" have been changed to "htt???/"