If you are not sure if the website you would like to visit is secure, you can verify it here. Enter the website address of the page and see parts of its content and the thumbnail images on this site. None (if any) dangerous scripts on the referenced page will be executed. Additionally, if the selected site contains subpages, you can verify it (review) in batches containing 5 pages.

site address: nlbtb.com.mk

site title: NLB Banka

Our opinion:

GREEN status (no comments) - no comments
After content analysis of this website we propose the following hashtags:


Proceed to the page?Powered by: Very Tiny URL Shortener at https://vturl.net VeryTinyURL

Meta tags:
description=NLB Банка;
keywords=NLB Банка;

Headings (most frequently used words):

ваше, мислење,

Text of the page (most frequently used words):
нлб (23), кредити (8), #банка (7), лица (5), #депозит (4), #картички (4), пакет (4), #контакт (4), #штедење (4), сите (4), вредност (3), #правни (3), #известување (3), хартии (3), физички (3), услуги (3), клик (3), банкарство (3), nlb (3), #мислење (3), време (2), банката (2), виолетов (2), кампања (2), мклик (2), калкулатор (2), промотивна (2), понуди (2), ваше (2), mastercard (2), формата (2), пребарување (2), потрошувачки (2), игра (2), патишта (2), експозитури (2), банкомати (2), вашиот (2), платен (2), промет (2), депозити (2), патување, учествувајте, курсна, стапки, каматни, провизии, edit, трошоци, листа, кредитен, виолетови, welcome, наградната, центар, дополнители, гарос, роланд, турнирот, париз, наградна, банкомат, локатор, смс, освојте, сефови, менувачница, union, станбени, штедења, месеци, детско, постепено, традиционален, western, странство, 100, земјата, плаќања, пакети, трајни, налози, трансакциска, сметка, сметки, понуда, автомобилски, обезбеден, алатки, старателски, банкоосигурување, пензија, плус, портфолио, менаџмент, инвестиционо, советување, државни, тргување, kредит, лично, млади, сребрен, останати, купувајте, рати, кобрендирани, visa, хипотекарни, мобилно, проклик, групација, предмет, english, мапа, сајтот, политика, приватност, продажба, имот, информации, скопје, фортификација, сино, валентина, илијевска, галерија, посебни, поволности, тип, барања, саемот, успешно, испратена, пополнете, полиња, погоре, испратите, рекламации, поле, текст, телефон, mail, град, адреса, презиме, име, пофалби, станбените, градежништво, 600, неработен, tech, настан, hackathon, две, награди, исплата, пензии, ден, дигитално, соопштенија, јавност, вашето, благодариме, електронско, info, искуство, празници, overdraft, повик, дозволено, пречекорување, поддршка, бизнис, годишно, собрание, акционери, јавен, 2017, велигденските, година, прва, пазарот, комплетна, мобилна, апликација, мпроклик, работно, експозитурите, banka,
Thumbnail images (randomly selected): * Images may be subject to copyright.GREEN status (no comments)

  No Images


  Verified site has: 76 subpage(s). Do you want to verify them? Verify pages:

  1-5 6-10 11-15 16-20 21-25 26-30 31-35 36-40 41-45 46-50
  51-55 56-60 61-65 66-70 71-75 76-76


  The site also has 3 references to external domain(s).

   nlb.mk  Verify  nlbtb.com.mk:80  Verify  nlbgroup.si  Verify


  The site also has 1 references to other resources (not html/xhtml )

   nlb.mk/cms/upload/privacypolicy/Politi___.jpg  Verify


  Top 50 hastags from of all verified websites.

  Supplementary Information (add-on for SEO geeks)*- See more on header.verify-www.com

  Header

  HTTP/1.1 200 OK
  Cache-Control private
  Content-Type text/html; charset=utf-8
  Server Microsoft-IIS/8.5
  Set-Cookie ASP.NET_SessionId=tcrmawysczv1c5ub5ernxnxj; path=/; HttpOnly
  X-AspNet-Version 4.0.30319
  Access-Control-Allow-Origin *
  X-Powered-By ASP.NET
  Date Wed, 26 Apr 2017 15:52:45 GMT
  Content-Length 94032

  Meta Tags

  title="NLB Banka"
  http-equiv="Content-type" content="text/html; charset=utf-8"
  http-equiv="X-UA-Compatible" content="IE=edge"
  name="description" content="NLB Банка"
  name="keywords" content="NLB Банка"
  name="viewport" content="width=device-width, initial-scale=1.0"
  name="msapplication-TileColor" content="#28007d"
  name="msapplication-TileImage" content="htt???/nlbtb.com.mk:80" resources
  name="X-GA-Path" content="/nlb/nlb-portal/slo"

  Load Info

  page size94032
  load time (s)0.09542
  redirect count0
  speed download985453
  server IP5.9.54.238
  * all occurrences of the string "http://" have been changed to "htt???/"