If you are not sure if the website you would like to visit is secure, you can verify it here. Enter the website address of the page and see parts of its content and the thumbnail images on this site. None (if any) dangerous scripts on the referenced page will be executed. Additionally, if the selected site contains subpages, you can verify it (review) in batches containing 5 pages.

site address: ohbulan.com redirected to: www.ohbulan.com

site title: OHBULAN! - Laman Socialtainment Malaysia

Our opinion:

GREEN status (no comments) - no comments
After content analysis of this website we propose the following hashtags:


Hashtags existing on this website:



Proceed to the page?Powered by: Very Tiny URL Shortener at https://vturl.net VeryTinyURL

Meta tags:
description=Laman Socialtainment Malaysia Paling Win Abad Ini;

Headings (most frequently used words):

ini, yang, di, buat, foto, wanita, ni, viral, tapi, doraemon, ibu, ke, suami, dapat, gadis, cari, rasa, nak, hari, je, ayam, semalam, geram, cantiknya, luah, busuk, guru, butik, dah, cuma, macam, rm25k, eksklusif, model, ditipu, kongsi, tino, berita, aiman, dorang, kembar, seakan, siapa, berhijab, pakej, cemerlang, untuk, makan, pelajar, pulau, beauty, the, beast, pengantin, keputusan, rare, itu, dalam, meh, posts, perit, dicerai, usaha, nafkah, anak, disamun, dirogol, persandingannya, membanting, tulang, dikambus, saat, percuma, kehilangan, tema, kerana, 10, sebak, kami, bayinya, seorang, pilu, luahan, kamu, minat, 16, baked, hokkaido, cheese, tart, saya, comel, bergaya, sedondon, setiap, pasangan, warga, netizen, sungguh, perhatian, emas, disebalik, warning, malaysia, kisah, benar, sendiri, keindahan, filem, bakal, ditayangkan, pada, redang, 30, mac, latest, top, this, week, shout, perhentian, rogol, cikgu, pori, bapa, serang, melalui, whatsapp, lihat, respon, liang, terbuka, cabul, luas, cara, mudah, hanya, guna, bahan, taktik, kesedapan, air, padang, atau, terbalik, isteri, selalu, pening, feeling, bercuti, eropah, amerika, bang, banyak, spot, bergambar, tempatnya, melaka, gempar, airasiago, bahasa, tu, kembali, more, kek, marvelous, masa, seminit, admin, ajar, read, leave, teow, comment, comments, sedap, char, kue, kini, dengan, turun, santai, bertema, pasti, letop, abad, cafe, hipster, cool, resipi, kl, siap, ada, liveband, bila, ohbulan, team, malam, tawaran, keluarga, tempat, duduk, ya, ia, short, getaway, bersama, boleh, video, mandi, kolam, mata, lagi, kat, hulu, langat, out,

Text of the page (most frequently used words):
yang (48), ini (43), buat (29), 2017 (24), kini (19), #wanita (18), foto (16), nak (15), #march (15), #trending (13), untuk (13), viral (12), dengan (12), #comments (12), read (12), more (12), dan (11), #dalam (11), tapi (11), tak (10), anak (10), kami (9), ibu (9), hari (9), #filem (8), #malaysia (8), gadis (8), suami (8), #pulau (7), isteri (7), rasa (7), share (7), nafkah (7), the (7), dapat (7), doraemon (7), siapa (7), tiba (6), cari (6), comment (6), leave (6), seorang (6), kek (6), meh (6), lagi (6), pakej (6), tweet (6), email (6), video (6), boleh (6), ohbulan (5), drama (5), perit (5), kehilangan (5), bola (5), korang (5), percuma (5), sebak (5), makan (5), dari (5), cuma (5), luahan (5), saat (5), ada (5), memang (5), itu (5), beauty (5), kisah (5), tema (5), masa (5), admin (5), beast (5), pada (5), mar (5), luah (4), kamu (4), busuk (4), ayam (4), mencari (4), tidak (4), rm25k (4), dikambus (4), eksklusif (4), sendiri (4), semua (4), orang (4), 24th (4), pengantin (4), geram (4), sungguh (4), tentang (4), lelaki (4), baca (4), jadi (4), apa (4), bila (4), isu (4), pasangan (4), sebab (4), model (4), ditipu (4), macam (4), cemerlang (4), pelajar (4), kerana (4), semalam (4), lihat (4), kalau (4), paling (4), butik (4), kontroversi (4), pasti (4), pilu (4), cara (4), bayinya (4), tulang (4), usaha (4), dicerai (4), berhijab (4), tino (4), lensa (4), insta (4), aiman (4), keluarga (4), dirogol (4), disamun (4), ajar (4), bakal (4), membanting (4), mereka (4), perhentian (4), suka (3), seminit (3), kan (3), marvelous (3), pening (3), perkara (3), rare (3), bulan (3), persandingannya (3), ditayangkan (3), minat (3), terbalik (3), keputusan (3), tanpa (3), selepas (3), sedang (3), setiap (3), betul (3), january (3), tengok (3), malam (3), infographic (3), 23rd (3), hati (3), wedding (3), comel (3), netizen (3), pulak (3), selebihnya (3), siap (3), sedap (3), kembali (3), hidup (3), gaya (3), sangat (3), namun (3), gempak (3), feeling (3), mata (3), daripada (3), guru (3), shout (3), pergi (3), keindahan (3), seakan (3), dorang (3), banyak (3), kembar (3), taktik (3), cabul (3), out (3), rogol (3), penting (3), mac (3), dah (3), kongsi (3), mudah (3), berita (3), guna (3), cantiknya (3), redang (3), hokkaido (2), baked (2), cheese (2), sudah (2), tart (2), terpaksa (2), antarabangsa (2), hipster (2), sakit (2), cool (2), baru (2), santai (2), mana (2), jatuh (2), cafe (2), putus (2), luar (2), gerak (2), selebriti (2), sebelum (2), majlis (2), lakukan (2), tegar (2), peminat (2), oleh (2), bangsa (2), pemain (2), penjelasan (2), bercinta (2), jujur (2), kesedapan (2), laman (2), ulasan (2), polis (2), fakta (2), rumah (2), liveband (2), team (2), khas (2), turun (2), padang (2), berlaku (2), hulu (2), anaknya (2), getaway (2), bergambar (2), spot (2), doktor (2), sebulan (2), amerika (2), atau (2), eropah (2), bercuti (2), short (2), duduk (2), hanis (2), bersama (2), mandi (2), tempat (2), tawaran (2), jangan (2), sebenarnya (2), airasiago (2), tahu (2), gempar (2), kolam (2), langat (2), aliaa (2), korea (2), cinta (2), lain (2), kanak (2), penuh (2), cukup (2), resipi (2), kat (2), rezeki (2), letop (2), abad (2), kahwin (2), foodies (2), popular (2), tempatnya (2), jepun (2), pula (2), travelogue (2), perkahwinan (2), instagram (2), kita (2), impian (2), masing (2), melaka (2), perempuan (2), ribu (2), bertema (2), air (2), cakap (2), arini (2), kamera (2), bantuan (2), bagi (2), berkahwin (2), kadang (2), next (2), saleh (2), termo (2), char (2), kue (2), teow (2), bang (2), bahasa (2), selalu (2), bergaya (2), mengenai (2), aircond (2), warga (2), 21st (2), pusing (2), haa (2), dulu (2), posts (2), top (2), sekarang (2), tidur (2), merupakan (2), khabar (2), kebahagiaan (2), bapa (2), kecil (2), lebih (2), sedondon (2), pun (2), emas (2), super (2), lengkap (2), perhatian (2), benar (2), postpaid (2), handphone (2), gambar (2), 22nd (2), sedih (2), disebalik (2), berbaloi (2), planner (2), pemilihan (2), pelan (2), ramai (2), zizan, hadiri, zayn, ekspresikan, punca, cemburu, tunang, brunei, menarik, razak, pengalaman, melayu, ubah, 13th, emma, pakai, deodorant, malik, teratur, adab, adakah, prix, plastik, nyanyikan, lagu, sendu, ellen, degeneres, bertuk, emosi, putih, mencuit, girls, pembedahan, tinggalkan, generation, jackson, snsd, formula, michael, petronas, grand, bukti, direction, one, urusan, chic, pastikan, suhaime, tanam, strawberry, benih, para, dijaga, harus, kenapa, rm2k, minta, lawa, serius, atikah, cameron, pendek, rambut, gorgeous, hair, nice, thailand, persis, gunting, tukang, kedai, payah, highlands, indonesia, kematian, remaja, terbaru, trend, boyfriend, ketiak, cium, menyedihkan, huawei, memandu, ketika, phone, 170, stail, jumpa, hijabster, rangkaian, penuhi, hayat, baki, kanser, penghidap, mati, ambil, maembong, rm30, kamal, jalan, mind, master, merekalah, mengaku, 17th, peluang, jajan, ringkas, karbo, makanan, 2014, hangat, tengah, tercetusnya, menyerlah, bakat, kasichance, tempatan, munafik, nafas, sesak, bikin, suspen, seram, menggigil, tahap, psycho, sampai, pengiklanan, jwanita, meremang, umobile, pihak, ialah, jawapannya, bff, menyentuh, pengetahuan, rakam, peluklah, ciumlah, live, nyanyi, dengar, suara, bia, dikenali, layak, penyanyi, puasa, biasa, aktiviti, perlawanan, all, sepak, rights, reserved, betik, menyeramkan, tonton, adli, kebosanan, mampu, cun, mok, pertahan, saibi, salina, bar, banding, 100g, bernilai, 15th, terhingga, luahkan, tergolek, pemuda, tahun, 26th, pop, hollywood, serantau, speechless, jumaat, solat, jinwoon, artis, gelak, golek, reaksi, soalan, menjerit, stop, non, tulus, hello, evo, kitty, sangatkah, hebat, percutian, menangi, berpeluang, 999, gold, jawab, logan, bintang, kelakar, momen, aksi, padat, beb, power, uish, wolverine, movie, sabar, buka, terganggu, this, melalui, whatsapp, respon, media, sosial, spm, 2016, natasha, 18th, week, cikgu, last, beritahu, sebenar, dihajati, perkongsian, sikap, segelintir, sebegini, terasa, istimewanya, princess, serang, warning, berumahtangga, hanya, muka, maut, ajal, sesungguh, nicu, wad, dimasukkan, liang, pori, terbuka, luas, apabila, saya, sekelip, hilang, bahan, kecilnya, bayi, selain, sayu, juga, memainkan, peranan, membentuk, akhlak, kehidupan, selalunya, allah, harga, 25k, tetapi, sama, habis, page, shafika, esklusif, bersesuaian, segalanya, menguruskan, tiada, kakak, bekerja, sibuk, moden, zaman, yelah, bajet, mengikut, musim, mestilah, berlangsung, cuti, sekolah, bayangkan, jadilah, ahaha, kartun, persefahaman, hasrat, pasang, tolak, ansur, elemen, menjamin, unik, perselisihan, dinafikan, faham, pergaduhan, bertemakan, berhati, adalah, dia, dream, sabah, datu, lahad, berasal, asam, garam, kecik, bergaduh, haruslah, ditulis, swt, something, mempunyai, murni, jari, hujung, semuanya, google, uols, risau, ingredients, pasal, alatan, steps, kena, tau, senang, baik, hehehe, boss, cake, menantikan, kaa, and, sini, latest, waranti, secara, hyo, post, shilla, tasha, flizzow, joe, ilya, raja, yuna, followers, punyai, skrin, song, digelar, bertudung, funfact, jejaka, jelita, akan, anda, bro, biar, 16th, rm78, malas, craving, sebagai, dipisahkan, keras, berusaha, terkenal, perlindungan, pantai, sebuah, facebook, lautnya, dikongsikan, kecantikkan, seketika, 19th, kelam, bagaikan, dunia, mahu, tersayang, kulit, walaupun, diberikan, ujian, redha, perlu, hamba, setelah, tetiba, pelindung, rasminya, kenal, mula, meniti, bertanya, serta, menceraikan, sanggup, malah, melindungi, berupaya, kepada, menjadi, diceraikan, diharapkan, solehah, baitus, menimpa, datang, nama, dugaan, keperitan, bibir, beri, menyepi, terus, socialtainment,
Thumbnail images (randomly selected): * Images may be subject to copyright.GREEN status (no comments)
  • Nak Buat Kek Yang Marvelo...
  • Perit Dicerai Suami – Wan...
  • Yang Dikambus Itu Kamu.. ...
  • [10 FOTO] Kerana Minat Do...
  • Pakej Eksklusif RM25K Tap...
  • header
  • ohbulan_bayikecil
  • [FOTO] Nak Feeling Bercut...
  • Berita Gempar! AirAsiaGo ...
  • Nak Cari Short Getaway Be...
  • header
  • [VIDEO] 3 Resipi Untuk Ma...
  • 5 Cafe Hipster Santai & C...
  • Bila Ohbulan! Team Turun ...
  • pakejtipu
  • [16 Foto] Bergaya Sedondo...
  • [Foto] Viral Gadis Berhij...
  • [FOTO] Siapa Pelajar Ceme...
  • natasya
  • ohbulan-tipsliangporibesa...
  • header
  • irasaimantino
  • Kini Dengan Bantuan Kamer...
  • Handphone Gempak, Pelan P...
  • Huawei Kini Kembali Denga...
  • Ubah Cara Ekspresikan Emo...
  • Siapa Nak Hello Kitty 999...

Verified site has: 92 subpage(s). Do you want to verify them? Verify pages:

1-5 6-10 11-15 16-20 21-25 26-30 31-35 36-40 41-45 46-50
51-55 56-60 61-65 66-70 71-75 76-80 81-85 86-90 91-92


Top 50 hastags from of all verified websites.

Supplementary Information (add-on for SEO geeks)*- See more on header.verify-www.com

Header

HTTP/1.1 301 Moved Permanently
Date Fri, 24 Mar 2017 10:25:37 GMT
Content-Type text/html; charset=UTF-8
Transfer-Encoding chunked
Connection keep-alive
Set-Cookie __cfduid=d0aab34a218d2da965092e6d807ca6cb61490351137; expires=Sat, 24-Mar-18 10:25:37 GMT; path=/; domain=.ohbulan.com; HttpOnly
Location htt???/www.ohbulan.com/
X-Cacheable YES
Server cloudflare-nginx
CF-RAY 3448ed6ed0473c29-CDG
HTTP/1.1 200 OK
Date Fri, 24 Mar 2017 10:25:37 GMT
Content-Type text/html; charset=UTF-8
Transfer-Encoding chunked
Connection keep-alive
Set-Cookie __cfduid=db81bd6c5dfe99258314a76c74b1450e71490351137; expires=Sat, 24-Mar-18 10:25:37 GMT; path=/; domain=.ohbulan.com; HttpOnly
Vary Accept-Encoding
Link ; rel="htt????/api.w.org/"
Link ; rel=shortlink
Last-Modified Fri, 24 Mar 2017 10:00:45 GMT
Expires Fri, 24 Mar 2017 11:00:45 GMT
Pragma public
Cache-Control max-age=3600, public
X-Cacheable YES
Server cloudflare-nginx
CF-RAY 3448ed71207368f0-CDG
Content-Encoding gzip

Meta Tags

title="OHBULAN! - Laman Socialtainment Malaysia"
name="globalsign-domain-verification" content="EEIuTha-A7fznLWQauQEu_m7YglHswD5bBowCREgpd"
http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=UTF-8"
property="fb:pages" content="131870563493026"
name="google-site-verification" content="Vas0mwrLsju_8BoAY3O_qJrMsEPZtM4Vr7TmHXA8AvI"
name="google-site-verification" content="SUUdi4jOAXmL9l3i9YCT57T1HG034Jn1cmqNA1hJgVM"
name="alexaVerifyID" content="57x6G176wPamNSRhM24y3clgGGQ"
name="msvalidate.01" content="F52B76968F09BFAF4C54931DA67CFAED"
name="google-site-verification" content="zhJY1m3qu7Ot1h7t1L5D28wDKwwhVIcI3bi3IGwmVFw"
name="viewport" content="width=device-width, initial-scale=1, maximum-scale=1"
name="description" content="Laman Socialtainment Malaysia Paling Win Abad Ini"
name="robots" content="noodp"
property="og:locale" content="en_US"
property="og:type" content="website"
property="og:title" content="OHBULAN! - Laman Socialtainment Malaysia"
property="og:description" content="Laman Socialtainment Malaysia Paling Win Abad Ini"
property="og:url" content="htt???/www.ohbulan.com/"
property="og:site_name" content="OHBULAN!"
property="fb:app_id" content="288041281236318"
name="twitter:card" content="summary_large_image"
name="twitter:description" content="Laman Socialtainment Malaysia Paling Win Abad Ini"
name="twitter:title" content="OHBULAN! - Laman Socialtainment Malaysia"
name="twitter:site" content="@ohbulancom"
name="twitter:creator" content="@ohbulancom"
property="fb:admins" content="760579738"
property="fb:app_id" content="288041281236318"
property="og:url" content="htt???/www.ohbulan.com/"
property="og:title" content="OHBULAN!"
property="og:site_name" content="OHBULAN!"
property="og:description" content=""
property="og:type" content="website"
property="og:locale" content="en_us"

Load Info

page size157098
load time (s)0.783008
redirect count1
speed download41529
server IP104.25.143.36
* all occurrences of the string "http://" have been changed to "htt???/"