If you are not sure if the website you would like to visit is secure, you can verify it here. Enter the website address of the page and see parts of its content and the thumbnail images on this site. None (if any) dangerous scripts on the referenced page will be executed. Additionally, if the selected site contains subpages, you can verify it (review) in batches containing 5 pages.

site address: sekolahkoding.com redirected to: sekolahkoding.com

site title: Sekolah Koding - Belajar programming dan web development online

Our opinion:

GREEN status (no comments) - no comments
After content analysis of this website we propose the following hashtags:


Proceed to the page?Powered by: Very Tiny URL Shortener at https://vturl.net VeryTinyURL

Meta tags:
author=Sekolah Koding;
description=Sekolah koding adalah website untuk belajar programming, desain dan web development online;

Headings (most frequently used words):

sekolah, koding, diskusi, belajar, terakhir, blog, jalan, mencari, akan, mau, yang, usahanggabohong, programming, super, kekuatan, dengan, luaskanmanfaat, dan, luaskanilmu, informasi,

Text of the page (most frequently used words):
#koding (19), sekolah (14), yang (14), #belajar (11), dan (10), #untuk (8), #dengan (7), #sekolahkoding (6), #programming (6), #dunia (5), dari (5), saputro (4), saya (4), #andhi (4), ngga (4), bersama (4), indonesia (4), teman (4), sekarang (4), web (4), forum (4), video (3), itu (3), member (3), sangat (3), lalu (3), hosting (3), development (3), tutorial (3), sudah (3), mau (3), mading (3), hanya (3), adalah (3), podcast (3), kelas (3), perpustakaan (3), minggu (2), digital (2), pengembangan (2), pelajar (2), baik (2), kalau (2), chaidir (2), ocean (2), salah (2), satu (2), kita (2), eaaa (2), pendidikan (2), semangat (2), udah (2), akan (2), sebuah (2), pelan (2), yahya (2), bisa (2), bahwa (2), perhotelan (2), blog (2), faq (2), lihat (2), perjalanan (2), luaskan (2), masuk (2), sini (2), ilmu (2), mencari (2), diskusi (2), daftar (2), nanti, berani, super, login, biar, kekuatan, kode, luaskanmanfaat, kasih, dia, luaskanilmu, fajar, assaad, tempat, tepat, banyak, lengkap, serta, berbahasa, yasir, menyenangkan, bustanil, dali, menu, media, meminimalisir, ketakutan, ingin, mempelajari, tutup, nongkrong, kewara, aja, penuh, stickerdev, menarik, kamu, mematahkan, teori, coding, susah, usah, mudah, loh, lainnya, buruan, misi, hubungan, percaya, strategis, demi, kemajuan, mencapai, hebat, tujuan, sukses, mari, visi, memiliki, skill, institusi, berkarya, berjaya, yakin, founder, lebar, panjang, berdiskusi, menjalin, karena, sama, disertai, setelah, seluruh, penjuru, com, ahmad, oriza, penyampaian, materi, mana, lugas, berbagi, oleh, mulai, menjadi, hal, luar, biasa, good, job, peter, peta, kambey, aliansi, formal, kresna, semuanya, hai, tau, vps, provider, nyediain, bonus, kredit, referal, kurang, akhir, lebih, tahun, berjalan, tawarkan, lowongan, pekerjaan, hari, terakhir, karya, gratis, tinggi, semester, anak, anda, makassar, berlin, 2017, beasiswa, premium, syarat, tentang, partner, informasi, upacara, sedang, mahasiswa, developer, caranya, dalam, bahasa, manfaat, ada, pertanyaan, baca, halo, perkenalkan, nama, bukan, satya, kerja, banget, terus, aku, padamu, fadlun, anaturdasa, salut, buat, terutama, atas, keras, programing, nya, secara, nyata, ngebantu, maupun, praktisi, sebagai, sarana, kemampuan, tukar, pikiran, thanks, tanpa, siapapun, 857, jangan, pernah, ragu, investasi, diri, sendiri, tanam, panen, masa, depan, 29933, jalan, 15121, aktivitas, puas, bangku, kuliah, frans, chaniago, manfaatkan, pantang, nyerah, usahanggabohong, online,
Thumbnail images (randomly selected): * Images may be subject to copyright.GREEN status (no comments)
  • foto Peter Jack
  • foto Oriza
  • foto Fajar
  • foto bustanil
  • foto Chaidir Yahya
  • Dali Kerawa
  • foto Satya Kresna
  • foto Fadlun Anaturdasa
  • Foto Andhi Saputro
  • logo marketeers
  • Foto saputro andhi
  • Foto chaidir yahya
  • Foto frans chaniago

Verified site has: 24 subpage(s). Do you want to verify them? Verify pages:

1-5 6-10 11-15 16-20 21-24


The site also has references to the 1 subdomain(s)

  sekolahkoding.com  Verify


Top 50 hastags from of all verified websites.

Supplementary Information (add-on for SEO geeks)*- See more on header.verify-www.com

Header

HTTP/1.1 301 Moved Permanently
Server nginx/1.4.6 (Ubuntu)
Date Fri, 24 Mar 2017 14:03:41 GMT
Content-Type text/html
Content-Length 193
Connection keep-alive
Location htt????/sekolahkoding.com/
HTTP/1.1 200 OK
Server nginx/1.4.6 (Ubuntu)
Content-Type text/html; charset=UTF-8
Transfer-Encoding chunked
Connection keep-alive
Cache-Control no-cache, private
Date Fri, 24 Mar 2017 14:03:43 GMT
Set-Cookie XSRF-TOKEN=eyJpdiI6IksyVGZxcHFmaER3ODROdFNcL1lWUWF3PT0iLCJ2YWx1ZSI6Ilk0NzBwV3ZMdTV1emgySjZ6QlgxdE9oSVA2a01GUDJ0RURHSlJENEljOTNYMFIrRVdKU3U4NjByQWtaMlR1RjZzeHEramJ0ZmxjbGhNbEhjUnZlN1FRPT0iLCJtYWMiOiI3ODljMTk4MWVmNDNlOWJjNmVkZGUxZjEzZGUzMmY0NWEwN2EwMDkwNDlkMTgxMDIzZmNiYWU4ODRjNDg2ODc5In0%3D; expires=Fri, 24-Mar-2017 16:03:43 GMT; Max-Age=7200; path=/
Set-Cookie laravel_session=eyJpdiI6ImxHVzZVb29UWDZEZTc3ejNob042WUE9PSIsInZhbHVlIjoiSW9BYmFONGM2Qms1d3NlbUlxYWVEdXBDUTVFT0luYlwvZ0pcL2doUzQwa2FOVkNuenZXMDkyNW5cL040VmtoQlVhSU02czhpUitlOW1PaU9uVk5DNVYrc1E9PSIsIm1hYyI6IjRjYTc1Yzg0Zjc3ZjFmZTM2ZTY1MjRkZTY0YmQ5ZDMxNThlODc2YWM5ZDQ5Nzg5NGU1ZTM0OTRlYWZiNTJmNzQifQ%3D%3D; expires=Fri, 24-Mar-2017 16:03:43 GMT; Max-Age=7200; path=/; HttpOnly
Strict-Transport-Security max-age=15768000
Content-Encoding gzip

Meta Tags

title="Sekolah Koding - Belajar programming dan web development online"
name="author" content="Sekolah Koding"
name="description" content="Sekolah koding adalah website untuk belajar programming, desain dan web development online"
name="twitter:card" content="summary"
name="twitter:site" content="@sekolahkoding"
name="twitter:creator" content="@sekolahkoding"
name="twitter:title" content="Sekolah Koding - Belajar Programming Online"
name="twitter:url" content="htt????/sekolahkoding.com"
name="twitter:description" content="Sekolah koding adalah website untuk belajar programming, desain dan web development online"
name="twitter:image:src" content="htt???/sekolahkoding.com/assets/images/sk-card.png"
property="og:title" content="Sekolah Koding - Belajar Programming Online"
property="og:description" content="Sekolah koding adalah website untuk belajar programming, desain dan web development online"
property="og:image" content="htt???/sekolahkoding.com/assets/images/sk-card.png"
name="viewport" content="width=device-width, initial-scale=1"
name="_token" content="5XswSk1hPQLsPKhuaK0pVcztpXuyNLTy7xH3syH1"
name="apple-mobile-web-app-capable" content="yes"
name="apple-mobile-web-app-status-bar-style" content="#006CAA"
name="apple-mobile-web-app-title" content="Weather PWA"
name="msapplication-TileImage" content="/assets/images/icons/icon-144x144.png"
name="msapplication-TileColor" content="#2F3BA2"

Load Info

page size18766
load time (s)2.088542
redirect count1
speed download2817
server IP128.199.246.146
* all occurrences of the string "http://" have been changed to "htt???/"