If you are not sure if the website you would like to visit is secure, you can verify it here. Enter the website address of the page and see parts of its content and the thumbnail images on this site. None (if any) dangerous scripts on the referenced page will be executed. Additionally, if the selected site contains subpages, you can verify it (review) in batches containing 5 pages.

site address: telunjuk.com redirected to: www.telunjuk.com

site title: Telunjuk.com - Bandingkan harga dari beragam toko online di Indonesia

Our opinion:

GREEN status (no comments) - no comments
After content analysis of this website we propose the following hashtags:


Hashtags existing on this website:



Proceed to the page?Powered by: Very Tiny URL Shortener at https://vturl.net VeryTinyURL

Meta tags:
keywords=toko online, daftar harga, belanja online murah, sahabat belanja, bandingkan harga, bandingkan harga produk;
description=Cari barang termurah dan terlengkap dari berbagai situs belanja dan toko online terpercaya di Indonesia, hanya di Telunjuk.com. Beli sekarang!;

Headings (most frequently used words):

2017, promo, august, 24, telunjuk, tokopedia, di, artikel, staff, xiaomi, updates, voucher, tahun, pro, produk, terbaik, dari, bagi, picks, toko, online, indonesia, specs, adu, ya, ps4, mana, vs, konsol, temukan, one, xbox, pu, emoji, populer, new, fest, the, we, dar, hitz, pencarian, gulaku, hooray, masuk, flashdeal, diskon, kategori, menggunakan, untuk, kamu, email, cek, silahkan, mi, dompet, 4x, selempang, tas, yang, phone, sepatu, alfa, tangan, jam, paling, valy, gel, lazada, ulang, cashbacknya, menarik, pilihan, mike, andalan, gear, gaming, blibli, bhinneka, com, tentang, hari, setiap, informatif, video, berbagai, katalog, ratusan, ke, cashback, vera, bahasa, aloe, jeju, kegunaan, pria, parfum, dia, ini, rekomendasi, high, belajar, hin, eps, fahmy, bareng, fashion, ngobrolin, g1, advan, review, unboxing, daftar,

Text of the page (most frequently used words):
toko (24), dan (23), dari (22), produk (21), #promo (21), #seperti (17), yang (15), #telunjuk (14), com (14), #dengan (13), 2017 (12), #online (10), #august (9), #mencari (9), tokopedia (9), juga (8), voucher (8), anda (8), bagi (8), ini (7), terbaik (7), untuk (7), kamu (6), tahun (6), harga (6), fashion (6), banyak (6), lagi (6), kategori (6), bayi (6), lazada (6), terbaru (5), indonesia (5), #menarik (5), katalog (5), dapatkan (5), dalam (5), berbagai (4), lainnya (4), peralatan (4), lebih (4), pencarian (4), berdasarkan (4), kami (4), bhinneka (4), gadget (4), diskon (4), temukan (4), penawaran (4), barang (4), zalora (4), sudah (4), pria (4), rekomendasi (4), elevenia (4), belanja (4), sepatu (4), kali (3), terpercaya (3), jam (3), kamera (3), video (3), updates (3), masih (3), flashdeal (3), ulang (3), blibli (3), para (3), tas (3), silahkan (3), advan (3), rumah (3), blanja (3), akan (3), kode (3), dapat (3), the (3), beauty (3), ngobrol (3), seputar (3), atau (3), beragam (3), artikel (3), high (3), sahabat (3), elektronik (2), hijab (2), mesin (2), bobobobo (2), handphone (2), tablet (2), hand (2), disk (2), gamis (2), kantor (2), eps (2), mataharimall (2), laptop (2), pilihan (2), menyediakan (2), bag (2), anak (2), health (2), perlengkapan (2), nama (2), parfum (2), care (2), shopping (2), tersebut (2), menampilkan (2), tangga (2), nail (2), tangan (2), ada (2), paling (2), pada (2), berbelanja (2), adalah (2), waktu (2), konsol (2), memiliki (2), sama (2), trend (2), wanita (2), vera (2), aloe (2), bukalapak (2), berrybenka (2), pasti (2), dompet (2), penampilan (2), xbox (2), gak (2), kalian (2), nusantara (2), kecantikan (2), pro (2), mainan (2), susu (2), load (2), smartphone (2), olahraga (2), setiap (2), menggunakan (2), loading (2), wishlist (2), submit (2), ngobrolin (2), staff (2), picks (2), ransel (2), merilis (2), terperinci (2), memasukkan (2), cashback (2), partner (2), xiaomi (2), jika (2), hari (2), daftar (2), email (2), selamat (2), satu (2), search (2), akun (2), gaming (2), login (2), disini (2), sneakers (2), kulkas (2), player (2), gear (2), pintu (2), 106, tentunya, recommendation, terlewat, membandingkan, cerdas, collections, one, engine, cari, masuk, boleh, diungkap, microsoft, akhirnya, andalan, mike, informatif, lihat, scorpio, village, resminya, project, tentang, commerces, daftarkan, valyrian, puluhan, perlu, puluh, empat, mengumpulkan, karena, website, membuka, alfa, tidak, tinggal, gulaku, sehingga, populer, diinginkan, ratusan, memilih, efisiensi, juta, lengkap, dicari, sedang, ketik, cukup, dibutuhkan, membeli, menentukan, pencari, phone, sebagai, transaksi, selesaikan, terbaiknya, selempang, ps4, bukan, aja, kita, hanya, bakal, fashio, bareng, fahmy, memperhatikan, lho, dar, setelah, hitz, gel, jeju, kegunaan, varian, cewek, itu, terbarunya, belajar, nokia, duol, jakarta, live, sex, after, bahasa, harus, valy, cigarettes, efektif, kalo, biasanya, soal, dia, memperh, fitur, ngebahas, tuned, stay, update, kurang, dibilang, yup, mau, dong, buat, cashbacknya, hello, staffpicks, mana, specs, adu, terus, manfaat, asing, unboxing, review, berulang, buaya, lidah, tanaman, nggak, tau, emoji, new, fest, hin, udah, memberikan, cream, secara, handuk, twin, ray, blu, dvd, dua, lari, bola, futsal, jersey, raket, front, decker, armband, headband, asports, eoasia, pegipegi, berlibur, penat, lepaskan, raga, tub, top, gearmu, terlebih, advisor, flower, kaftan, hijabenka, monotaro, ditemukan, supply, spesifik, pilih, modem, cuci, powerbank, hard, flash, iphone, blackberry, android, lcd, led, plasma, olah, lengkapi, lensza, rights, sitemap, karir, yuk, aplikasi, download, newsletter, berlanggan, info, reserved, all, perusahaan, turun, ketika, notifikasi, melihat, masukkan, mohon, cek, hooray, sekarang, gunakan, informasi, spesialisasi, pencinta, harinya, carilah, melengkapi, ingin, bisa, penggemar, laku6, belbuk, cermati, spesial, berubah, lain, selalu, marketplace, merek, mengurutkan, filter, nikmati, mudah, kredit, kartu, ajukan, bunga, softlens, berjam, vip, label, smooch, zilingo, express, ali, store, matahari, qlapa, make, satubaju, skin, lipstick, eyeshadow, bedak, foundation, maskara, pelembap, shampo, conditioner, masker, plaza, sammydress, moisturizer, koper, menghabiskan, saat, menyebalkan, hal, game, audio, kesehatan, perhiasan, komputer, outdoor, blouse, otomotif, groceries, hobi, hiburan, drone, hingga, heels, dress, rok, legging, sunblock, manicure, warna, boot, handmade, pernik, pernak, maksimalkan, kesayangan, sub, lakukanlah, mempermudah, bahkan, jaket, percantik, pinggang, ikat, kemeja, celana, jeans, tees, subkategori, permudah, halnya, manjakan, diri, pedicure, baju, polish, face, sephora, perfect, shop, body, stroller, botol, popok, bilna, moms, orami, pesona, groupon, fave, kuliner, deals, khas, makanan, berisikan, bandingkan,
Thumbnail images (randomly selected): * Images may be subject to copyright.GREEN status (no comments)
  • Pesta Awal Tahun
  • Staff Picks : Gaming Gear...
  • 4 Pilihan Produk Menarik ...
  • Tokopedia Ulang Tahun ke-...
  • Unboxing & Review : Advan...
  • Staff Picks : Ngobrolin F...
  • Telunjuk Updates Eps. 2 -...
  • Ini Dia 5 Parfum Pria Ter...
  • 5 Kegunaan Jeju Aloe Vera...
  • Telunjuk Updates - We The...
  • Xbox One X vs. PS4 Pro. A...

Top 50 hastags from of all verified websites.

Supplementary Information (add-on for SEO geeks)*- See more on header.verify-www.com

Header

HTTP/1.1 302 Found
Cache-Control no-cache
Content-length 0
Location htt???/www.telunjuk.com/
Connection close
HTTP/1.1 301 Moved Permanently
Content-length 0
Location htt????/www.telunjuk.com/
Connection close
HTTP/1.1 200 OK
Date Wed, 23 Aug 2017 23:34:20 GMT
Server Apache/2.4.6 (CentOS) PHP/5.6.30
Access-Control-Allow-Origin *
Set-Cookie ci_session=8469502b3f8c7095af7e316a2e7ea467f5341d0c; expires=Thu, 24-Aug-2017 01:34:20 GMT; Max-Age=7200; path=/; HttpOnly
Expires Thu, 19 Nov 1981 08:52:00 GMT
Cache-Control no-store, no-cache, must-revalidate, post-check=0, pre-check=0
Pragma no-cache
Set-Cookie rtc=rtc123c681b792bb5df2653f2ac2f591cba; expires=Fri, 22-Sep-2017 23:34:20 GMT; Max-Age=2592000; path=/; domain=telunjuk.com
Connection close
Transfer-Encoding chunked
Content-Type text/html; charset=UTF-8
Content-Encoding gzip
Set-Cookie SERVERID=gio0enamwww; path=/

Meta Tags

title="Telunjuk.com - Bandingkan harga dari beragam toko online di Indonesia"
charset="UTF-8"
http-equiv="X-UA-Compatible" content="IE=edge"
name="viewport" content="width=device-width, initial-scale=1, minimum-scale=1, maximum-scale=1"
name="keywords" content="toko online, daftar harga, belanja online murah, sahabat belanja, bandingkan harga, bandingkan harga produk"
name="description" content="Cari barang termurah dan terlengkap dari berbagai situs belanja dan toko online terpercaya di Indonesia, hanya di Telunjuk.com. Beli sekarang!"
property="fb:app_id" content="197048700406598"
property="og:image" content="htt????/asset.telunjuk.co.id/s/images/meta/homepage-s-c.jpg"
property="og:title" content="Telunjuk.com - Bandingkan harga dari beragam toko online di Indonesia"
property="og:site_name" content="telunjuk.com - sahabat saat belanja"
property="og:url" content="htt????/www.telunjuk.com/"
property="og:type" content="website"
property="og:description" content="Cari barang termurah dan terlengkap dari berbagai situs belanja dan toko online terpercaya di Indonesia, hanya di Telunjuk.com. Beli sekarang!"
property="og:locale" content="id_ID"
property="og:image:secure_url" content="htt????/asset.telunjuk.co.id/s/images/meta/homepage-s-c.jpg"
name="twitter:card" content="summary_large_image"
name="twitter:title" content="Telunjuk.com - Bandingkan harga dari beragam toko online di Indonesia"
name="twitter:site" content="@Telunjukdotcom"
name="twitter:url" content="htt????/www.telunjuk.com/"
name="twitter:description" content="Cari barang termurah dan terlengkap dari berbagai situs belanja dan toko online terpercaya di Indonesia, hanya di Telunjuk.com. Beli sekarang!"
name="twitter:image" content="htt????/asset.telunjuk.co.id/s/images/meta/homepage-s-c.jpg"

Load Info

page size113061
load time (s)3.308759
redirect count2
speed download5869
server IP116.206.196.130
* all occurrences of the string "http://" have been changed to "htt???/"