If you are not sure if the website you would like to visit is secure, you can verify it here. Enter the website address of the page and see parts of its content and the thumbnail images on this site. None (if any) dangerous scripts on the referenced page will be executed. Additionally, if the selected site contains subpages, you can verify it (review) in batches containing 5 pages.

site address: tribunnews.com redirected to: www.tribunnews.com

site title: Tribunnews.com - Berita Terkini Indonesia

Our opinion:

GREEN status (no comments) - no comments
After content analysis of this website we propose the following hashtags:


Proceed to the page?Powered by: Very Tiny URL Shortener at http://vturl.net VeryTinyURL

Meta tags:
description=Tribunnews.com menyajikan berita terkini Indonesia, daerah, olahraga, sepakbola, seleb dan lifestyle;

Headings (most frequently used words):

di, ini, dan, yang, rita, dari, jadi, saat, jakarta, 2018, pilihan, video, kpk, novel, bupati, ke, indonesia, rizieq, suami, foto, polisi, bakal, pakai, baswedan, indonesian, tol, bikin, widyasari, pelakor, idol, bisa, mewah, val, korupsi, shihab, masih, motor, populer, warga, perempuan, ikut, inggris, punya, untuk, bali, fakta, menarik, balik, sidang, hingga, jual, anggota, com, cara, unik, piala, sinabung, gunung, liga, ovie, bukan, presiden, becakayu, narkoba, diteror, penyidik, cerita, maaf, dpr, minta, pangarep, larang, rini, buka, china, kata, restoran, seperti, ibu, nila, baru, lebih, anak, masuk, gelandangan, kaesang, suaminya, menyamar, uang, subtitle, us, disebut, viral, proyek, erupsi, sabu, wajah, jelang, ada, basuki, besar, dua, jutaan, istri, laura, menteri, dengan, ekonomi, pertumbuhan, persija, mobil, ternyata, kebakaran, evaluasi, apa, saja, saya, petugas, pemadam, akhirnya, murah, dendy, bu, klasik, xiaomi, selamatkan, langsung, tribunnews, mantan, akan, yakin, ditangkap, kartanegara, kutai, kedatangan, mengaku, kekayaannya, awalnya, pulang, berasal, sebabnya, perdana, tidur, nyaman, beli, vtitle, begini, title, tas, tempat, top, usaha, penumpang, tambang, banget, ditemukan, belum, hari, stories, panik, temui, tata, kelola, pangan, strategis, ular, kursi, piton, ending, kereta, api, kertajaya, sahabat, buwas, mayat, manis, obral, pasca, berdamai, kulit, lewat, online, diskotek, gerai, kota, merawat, bunga, brand, citra, lestari, hindari, stres, sebelum, dakwaan, kekinian, sukses, aktivitas, bisnis, anies, kppu, peredaran, dhawiya, zaida, geluti, clothing, desain, lokasi, terindikasi, usung, konsep, kecebong, dalam, membahas, binter, moeldoko, pelukan, cicak, andai, lagi, nikita, mirzani, impikan, didemo, kaki, diblokade, karena, menyebabkan, banjir, jawaban, pihak, kejatuhan, usulnya, brexit, tangan, dana, paud, sebagai, annisa, bahar, lepas, terhadap, kocak, juwita, firasat, buruk, korban, kecelakaan, kerja, pengelola, efektif, merapat, ponsel, cek, kesini, mi, note, edge, dewa, tidurnya, kawasaki, justru, merzy, makin, pria, pecinta, membusuk, cari, becky, tampines, tumewu, kurangi, kerutan, pada, asal, vs, rovers, laga, tiga, panduan, the, jakmania, membeli, tiket, dimulai, kebencian, asyik, kabareskrim, instagram, demo, travel, first, kasus, 2019, pemilu, elektronik, ktp, roboh, tiang, terjerat, artis, afc, merebut, pemberantasan, dituduh, dilempar, jumlah, polri, sawer, tanggapi, paris, hotman, benarkah, kanker, kena, kaca, dulu, tanpa, komisi, tribunners, nyalakan, widodo, iklan, info, redaksi, use, of, terms, siber, media, pedoman, policy, privacy, help, dipolisikan, about, joko, facebook, roro, pengadilan, tipikor, ganjar, pranowo, setya, novanto, fitria, selatan, elvy, sukaesih, tribunstyle, polda, metro, jaya, ac, whatsapp, 24, ilija, bongkar, rt, pak, bebaskan, stnk, pengesahan, tarif, ketentuan, batalkan, agung, mahkamah, diterima, gugatan, spasojevic, simic, diam, sebut, berkualitas, pemain, butuh, 36, dugaan, ujaran, hoax, penyebar, akun, pantau, seminggu, sehari, jam, hubungan, kita, via, dipatahkan, beredar, pelaku, kecewa, wanita, anaknya, penyerangan, terlanjur, itu, tak, md, mahfud, terdiam, hamzah, fahri, argumennya, terduga, sempit, berarti, keren, gadis, ubah, kamar, kos, menjadi, habib, layak, huni, betah, batalnya, kepulangan, pemotongan, juri, laporkan, usah, petenis, dibahas, aplikasi, canggih, deteksi, sementara, dihentikan, elevated, infrastruktur, tetangga, kendala, jokowi, cecaran, kisah, nggak, williams, mulyani, sri, kasual, sepatu, jenguk, datang, dirawat, singapura, diimbau, sama, bekerja, hotel, pekerja, turis, serena, informasi, sampah, suzuki, xtrail, nissan, pilihannya, sport, gahar, fantastis, harga, fatboy, davidson, harley, berita, 90, luxury, apv, topik, hampir, mengungsi, desa, diusir, suaka, dapat, diculik, ahmadiyah, pengungsi, tag, imigrasi, tahu, bayi, melahirkan, meninggal, tidak, musim, bawah, bulog, retard, tahanan, penggunaan, lawan, kampanye, tv, channel, ganti

Text of the page (most frequently used words):
lalu (70), jam (54), yang (29), dan (27), ini (23), else (21), #jakarta (20), com (18), val (16), menit (16), #tribun (16), #newlast (16), dari (15), html (14), tam (14), #video (13), var (13), saat (11), data (10), function (10), subtitle (10), rita (10), #seleb (9), bali (9), 2018 (9), #indonesia (9), #regional (9), img (8), tribunnews (8), dengan (8), jadi (7), nasional (7), rumah (7), baru (7), pada (7), tidak (7), untuk (7), foto (7), timur (7), jawa (7), surabaya (7), indonesian (6), indeks (6), perempuan (6), novel (6), #harga (6), bupati (6), tersebut (6), seorang (6), bisnis (6), dua (6), anggota (6), tahun (6), idol (6), kpk (6), suami (5), berita (5), akan (5), mewah (5), widyasari (5), menjadi (5), rizieq (5), barat (5), masih (5), latestul (5), pilihan (5), tol (5), plus (5), usaha (5), australia (5), presiden (5), petugas (5), gunung (5), narkoba (5), dki (5), error (5), dalam (5), inggris (5), pakai (5), hari (5), besar (5), ovie (4), korupsi (4), populer (4), persija (4), rini (4), bisa (4), pelakor (4), images (4), shihab (4), ikut (4), cara (4), langsung (4), sampah (4), punya (4), china (4), oleh (4), tempat (4), menggunakan (4), kebakaran (4), pemadam (4), polisi (4), super (4), bakal (4), warga (4), anak (4), ada (4), vtitle (4), append (4), milatest (4), bikin (4), belum (4), itu (4), bukan (4), sidang (4), baswedan (4), kata (4), atau (4), partai (4), internasional (4), murah (4), types (4), media (4), sedang (4), register (4), hingga (3), type (3), kaesang (3), top (3), tahu (3), laura (3), jual (3), dugaan (3), dpr (3), tak (3), ditemukan (3), automatic (3), menteri (3), menarik (3), balik (3), paling (3), fakta (3), pulang (3), lainnya (3), ibu (3), unik (3), saya (3), kota (3), evaluasi (3), ditangkap (3), bumn (3), mantan (3), kartanegara (3), kutai (3), getjson (3), basuki (3), selatan (3), vthumb (3), pkpi (3), mengirim (3), tjb (3), mengaku (3), callback (3), kekayaannya (3), berasal (3), api (3), http (3), tambang (3), img_uhead (3), kpu (3), ltldmr (3), getlast (3), remove (3), loading (3), skor (3), setelah (3), para (3), sosial (3), kapal (3), membuat (3), pos (3), restoran (3), nila (3), pangarep (3), wajah (3), penyidik (3), piala (3), pihak (3), begini (3), gede (3), diteror (3), cari (3), sinabung (3), proyek (3), liga (3), motor (3), kawasan (3), email (3), saja (3), penumpang (3), banget (3), banjir (3), pertumbuhan (3), becakayu (3), sport (3), batam (3), williams (2), mengungsi (2), otomotif (2), mahkamah (2), bulog (2), membawa (2), beras (2), mengajak (2), petenis (2), penampilannya (2), techno (2), cuma (2), ahmadiyah (2), surya (2), perlu (2), telkomsel (2), xiaomi (2), minta (2), maaf (2), ujaran (2), kebumen (2), kebencian (2), becky (2), apbd (2), widodo (2), masing (2), daerah (2), hoax (2), simic (2), kuota (2), obral (2), pemerintah (2), hampir (2), meninggal (2), melahirkan (2), serena (2), 000 (2), iklan (2), tiket (2), bahwa (2), dunia (2), angka (2), dinas (2), hasil (2), mudahnya (2), terutama (2), barang (2), ribu (2), 100 (2), hanya (2), brexit (2), the (2), terbaik (2), temukan (2), tessa (2), internet (2), agung (2), nikah (2), duduk (2), sudah (2), krisis (2), musim (2), karena (2), pantai (2), terjatuh (2), panik (2), mulus (2), pasar (2), kertajaya (2), sebagai (2), berlibur (2), selamatkan (2), kereta (2), bulan (2), jutaan (2), tengah (2), dangdutan (2), penari (2), pemakaman (2), konstruksi (2), aktivitas (2), telanjang (2), sabu (2), honda (2), larang (2), kerja (2), istri (2), tahanan (2), perang (2), samudera (2), post (2), hindia (2), moeldoko (2), terhadap (2), 2012 (2), paud (2), akun (2), orang (2), sebelum (2), dimulai (2), klasik (2), strategis (2), keluarga (2), miryam (2), pangan (2), kelola (2), tata (2), bunga (2), citra (2), lestari (2), dana (2), batur (2), rabu (2), kppu (2), stories (2), namun (2), menurut (2), kawah (2), atas (2), kampanye (2), kulit (2), pemandangan (2), menikmati (2), membahas (2), pemotongan (2), apa (2), joko (2), tumewu (2), sebabnya (2), nyaman (2), tidur (2), menyamar (2), gelandangan (2), erupsi (2), perdana (2), resp (2), tas (2), kontestan (2), semarang (2), masuk (2), yakin (2), awalnya (2), ditahan (2), beli (2), tag (2), auth (2), penyerangan (2), kamar (2), berarti (2), triliun (2), diam (2), komisi (2), jelang (2), seperti (2), disebut (2), news (2), ekonomi (2), kedatangan (2), acara (2), authresult (2), mulyadi (2), wanita (2), driver (2), www (2), pelaku (2), ternyata (2), jambi (2), pekanbaru (2), oauth2 (2), medan (2), uang (2), dedi (2), client (2), islan (2), true (2), malang (2), program (2), gapi (2), jogja (2), integrasi (2), pajak (2), chelsea (2), suaminya (2), mobil (2), soemarno (2), kasus (2), sumsel (2), buka (2), dulu (2), lebih (2), kupang (2), manado (2), papua (2), bangka (2), travel (2), banjarmasin (2), pontianak (2), dendy (2), viral (2), lampung (2), diketahui (2), kita (2), polri (2), pria (2), facelift (2), 2017 (2), log (2), betis (2), gue (2), mayat (2), membusuk (2), length (2), tidurnya (2), asal (2), usulnya (2), sebut (2), tribunstyle (2), kabareskrim (2), user (2), estianty (2), soesatyo (2), hotel (2), times_ago (2), s_title (2), mereka (2), introtext (2), title (2), bambang (2), aksinya (2), bagi (2), show (2), kocak (2), juri (2), sekolah (2), terbongkar (2), maia (2), diskotek (2), cerita (2), golkar (2), was (2), akhirnya (2), tribunners (2), buwas (2), temui (2), anies (2), peredaran (2), legislatif (2), sebuah (2), gplus (2), there (2), lokasi (2), racing (2), velg (2), mr140 (2), facebook (2), channel (2), setiap (2), with (2), terindikasi (2), marquez, marc, suzuki, penyelundupan, selama, calon, dani, pertama, rumahnya, tim, repsol, dapat, gagalkan, gahar, diculik, apv, purwakarta, pedrosa, luxury, gedung, urusan, capek, lucurkan, menempati, ancaman, plaza, ahmadi, pengungsi, memiliki, pembekalan, kedapatan, penganut, asbullah, bcs, fantastis, resmi, penelitian, berdasarkan, pemilukada, menggelar, mendapatkan, berusaha, mengawasi, dinilai, terkunci, negeri, kementerian, bawaslu, gugat, hendropriyono, potensi, narapidana, dipimpin, menggugat, tepat, gantung, diri, tali, diputuskan, mengklaim, merekam, gugatannya, geruduk, plastik, mall, fitra, politisasi, ton, nissan, fatboy, davidson, harley, kali, pilihannya, banyak, disampaikan, juta, lapas, bawah, murmer, xtrail, peraturan, meningkat, hendak, perlakuan, mandi, beberapa, selasa, miliader, sore, ketika, menjemput, pelanggan, breaking, ditolak, pilkada, taksi, dapatkan, contact, suaka, denied, kesehatan, lifestyle, load, userinfo, get, execute, possible, codes, access_denied, access, kilas, your, app, immediate_failed, could, not, automatially, console, jquery, gconnect1, epaper, bandung, gconnect3, singapura, dprd, kami, tampilkan, diimbau, heboh, sambut, tetangga, jenguk, dirawat, imigrasi, bogor, informasi, aplikasi, canggih, deteksi, dipolisikan, makassar, balikpapan, lain, palembang, aceh, solo, gconnect2, gconnect4, menularkan, jateng, username, keluar, profil, fullname, mendaftar, login, belitung, kaltim, serambi, sriwijaya, jabar, tulis, tribunjatim, tribunsolo, tribunnewsbogor, warta, tribunjakarta, tribunjualbeli, tribunwow, tribuntravel, network, kamis, februari, disamping, ingat, click, userid, cookie, fconnect, expires, path, domain, logincek, user_cek, uid, status, fancybox, close, user_img, sandi, user_id, size, css, border, 1px, solid, 555, margin, 2px, google, lupa, virus, kabupaten, diusir, teknik, dewata, turis, pekerja, bekerja, sama, berwenang, menindak, praktik, mempekerjakan, hiburan, digunakan, memenuhi, pertunjukan, sebelas, dilaporkan, berlayar, bagian, konstitusional, keadaan, masuki, maladewa, miliarder, reaksi, pulau, tahunan, miris, sementara, desa, nomor, satu, mengungkap, dirinya, putrinya, september, bayi, infrastruktur, elevated, dihentikan, dibahas, terjadi, kisah, cecaran, jokowi, kendala, datang, sepatu, kasual, sri, mulyani, nggak, usah, pelayannya, usir, olahraga, pas, sayangnya, lonjakan, berbanding, terbalik, serapan, harian, kaunang, gabah, petani, pasan, gosip, stok, cipinang, melimpah, heran, gudang, kosong, dian, tersangka, suap, pendidikan, pemuda, ganti, nonton, menantu, lawan, menikah, mertua, idaman, kok, telah, membantu, meluncurkan, bertujuan, masyarakat, berhenti, penggunaan, hobi, retard, sasar, medsos, haryani, nonaktif, widayasari, berkawan, karib, alasannya, juwita, sandy, 161, hubungan, terduga, 101, 111, 121, 131, 141, 151, 150, loadmore, parseint, last, attr, sort, ajax, latest, start, thumb2, icon, each, posts, bongkar, pak, thumb, fahri, nyalakan, tanpa, kaca, kena, kanker, benarkah, terlanjur, anaknya, kecewa, argumennya, dipatahkan, hamzah, betah, terdiam, mahfud, batalnya, kepulangan, habib, keren, gadis, ubah, kos, sempit, layak, huni, key, kecurigaan, via, ikutan, yakni, turnamen, boost, sports, fix, butuh, pemain, berkualitas, ilija, spasojevic, pengguna, diminta, hate, gelar, speech, serta, menyebar, bohong, sehari, seminggu, pantau, penyebar, persidangan, bangku, deretan, depan, pramusim, meraih, antara, itulah, resep, keharmonisan, tangga, aktris, kelahiran, silam, bebaskan, membatalkan, lampiran, dasar, mengesankan, hukum, pungutan, gugatan, diterima, batalkan, ketentuan, tarif, pengesahan, stnk, striker, anyar, marko, tampil, whatsapp, beredar, besarnya, cooper, cruiser, vx200, japan, full, package, audi, 1800cc, turbo, 2014, interior, mini, classic, toyota, 1976, rover, 1300cc, mitsubishi, grandis, gls, ban, griya, nusa, sari, tanah, land, buncit, depok, city, info, redaksi, terms, use, pedoman, siber, privacy, policy, help, about, pasang, vtec, warung, 2007, siap, nego, civic, merah, maroon, istimewa, asbes, sisa, bangunan, oke, denpasar, townhouse, beji, minimalis, sawer, demo, first, pemilu, 2019, ktp, elektronik, tiang, pemberantasan, roboh, artis, terjerat, topik, jumlah, dilempar, dituduh, merebut, hotman, paris, tanggapi, instagram, tipikor, bebas, 6inch, cikarang, htc, evo, bolt, ram, 32gb, lte, bagus, oppo, r9s, seri, pengadilan, limited, edition, polda, metro, jaya, elvy, sukaesih, roro, fitria, setya, novanto, ganjar, pranowo, didampingi, dakwaan, dibagi, hidup, parfum, andalan, berhasil
Thumbnail images (randomly selected): * Images may be subject to copyright.GREEN status (no comments)
  • Tribun
  • Tribun
  • rizieq-shihab_20180216_17...
  • rizieq-shihab_20180216_16...
  • kediaman-novel-baswedan_2...
  • polisi-cari-barang-bukti-...
  • bupati-rita-kembali-diper...
  • bupati-rita-kembali-diper...
  • sketsa-terduga-penyiraman...
  • anies-baswedan_20180218_1...
  • jenazah-piter-lontoh-56-d...
  • indonesian-idol_20180221_...
  • bupati-rita-kembali-diper...
  • sketsa-terduga-penyiraman...
  • anies-baswedan_20180218_1...
  • jenazah-piter-lontoh-56-d...
  • indonesian-idol_20180221_...
  • +val.title+
  • menghadapi-sidang-perdana...
  • ponsel_20180221_182651.jp...
  • pemerintah-tetapkan-het-b...
  • bupati-kukar-nonaktif-rit...
  • Cerita Seorang Ibu Usir A...
  • Miliarder Menyamar Jadi G...
  • Rini Minta Maaf Datang Pa...
  • Kisah Novel Baswedan, Dar...
  • Proyek Infrastruktur Ele...
  • Suzuki APV Luxury 90 Juta...
  • Harley Davidson Fatboy Ha...
  • Motor Sport 7 Jutaan? Ini...
  • Nissan XTrail Murmer di B...
  • kebakaran_20180221_233937...
  • Polisi Gagalkan Penyelund...
  • Marc Marquez dan Dani Ped...
  • dedi-mulyadi-saat-berada-...
  • coby-persin_20180221_2327...
  • 20140902_161555_ilustrasi...
  • tessa-kaunang_20180206_08...
  • cetakan-untuk-pengecoran-...
  • panglima-tni-dan-kepala-b...
  • 12-besar-indonesian-idol_...
  • bursa-efek-saham-1.jpg
  • chelsea-islan-singgahi-da...
  • rini-soemarno_20180221_19...
  • Trik Menteri Susi Rayu Ne...
  • Perawat Cantik Semarang y...
  • nyaris-bunuh-diri_2018022...
  • laura-basuki-ditemani-ana...
  • korupsi-ikustrasi.jpg
  • Sebagai Ibu, Annisa Bahar...
  • Andai Punya Suami Lagi, N...
  • terowongan-tol_20180221_2...
  • 20121011_Becky_Tumewu_324...
  • persija-jakarta-juarai-pi...
  • Cari mobil murah? Langsun...
  • Xiaomi Mi Note 2 Edge, Po...
  • Pakai Kawasaki Binter Mer...
  • pecinta motor Klasik lang...
  • moeldoko_20180221_001910....
  • suasana-kegaduhan-dalam-g...
  • pelakor_20180221_223330.j...
  • Aktivitas Gunung Sinabung...
  • Dhawiya Zaida Ditangkap P...
  • kaesang_20170814_094139.j...
  • kaesang_20171225_172033.j...
  • bunga-citra-lestari-di-ac...
  • diskusi_20180221_174515.j...
  • persija-jakarta-marko-sim...
  • warga-medan-perpanjang-su...
  • laura-basuki_20170526_201...
  • 6-fakta-mengejutkan-terka...
  • dekorasi-kamar_20180221_1...
  • imam-besar-front-pembela-...
  • mahfud-md-dan-fahri-hamza...
  • pelakor-tulungagung-edit_...
  • wa-ac-mobil_20180221_1429...
  • kolase-kasus-sawer-uang_2...
  • nila-perempuan-yang-ditud...
  • Oppo R9S Plus, 6inch Seri...
  • HTC 10 Evo Bolt Ram 3/32G...
  • Rumah Murah Type 36/60 Mi...
  • Rumah Baru Type 47/92 Di ...
  • Mitsubishi Grandis GLS Au...
  • Mini Cooper Classic Tahun...
  • Audi A4 1800cc Turbo Face...
  • Toyota Land Cruiser VX200...
  • Rumah Townhouse di Warung...
  • Asbes Sisa Bangunan Baran...
  • Honda Civic 1.8 Automatic...
  • Honda City Vtec Tahun 200...
  • Alexa
  • ComScore

The site also has 2 references to external domain(s).

 tribunjualbeli.com  Verify  wartakotalive.com  Verify


Top 50 hastags from of all verified websites.

Supplementary Information (add-on for SEO geeks)*- See more on header.verify-www.com

Header

HTTP/1.1 301 Moved Permanently
Date Wed, 21 Feb 2018 17:32:17 GMT
Server Apache
Location htt???/www.tribunnews.com/
Vary Accept-Encoding
Content-Encoding gzip
Content-Length 232
Content-Type text/html; charset=iso-8859-1
HTTP/1.1 200 OK
Content-Type text/html; charset=UTF-8
Content-Length 36169
Connection keep-alive
Cache-Control no-cache
Content-Encoding gzip
Date Wed, 21 Feb 2018 17:31:50 GMT
Server Apache
Set-Cookie 3bun_session=a%3A5%3A%7Bs%3A10%3A%22session_id%22%3Bs%3A32%3A%229a7b6a2376790073c03a0b7645c3a2c4%22%3Bs%3A10%3A%22ip_address%22%3Bs%3A12%3A%22172.31.0.149%22%3Bs%3A10%3A%22user_agent%22%3Bs%3A39%3A%22CCBot%2F2.0+%28http%3A%2F%2Fcommoncrawl.org%2Ffaq%2F%29%22%3Bs%3A13%3A%22last_activity%22%3Bi%3A1519234310%3Bs%3A9%3A%22user_data%22%3Bs%3A0%3A%22%22%3B%7D62d5773034043ad473d5cd6665b1747f; expires=Thu, 22-Feb-2018 03:31:50 GMT; path=/; domain=.tribunnews.com
Vary Accept-Encoding,User-Agent
X-Cache Miss from cloudfront
Via 1.1 d4b6d3b9315b0619ae9b859f36b250a6.cloudfront.net (CloudFront)
X-Amz-Cf-Id cm1VGA3Dgn8dSxyOdqdX27ZqeApLJoVOZ4bDwCf-FlL046vxBueGdw==

Meta Tags

title="Tribunnews.com - Berita Terkini Indonesia"
http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=UTF-8"
name="viewport" content="width=device-width, initial-scale=1"
name="description" content="Tribunnews.com menyajikan berita terkini Indonesia, daerah, olahraga, sepakbola, seleb dan lifestyle"
name="news_keywords" content="tribunnews, portal berita, situs berita, indonesia hari ini, berita hari ini, berita terkini, indonesia terkini, tribun, news, berita, kabar, indonesia, regional, daerah, sepakbola, olahraga, bisnis, internasional, seleb,lifestyle, pemilu dan pemilukada"
http-equiv="Refresh" content="900"
name="google-site-verification" content="m1rJaolRgi4KZ_yfD1gNchBXhcW0dpgVP97v4gT55P4"
name="dailymotion-domain-verification" content="dm8nev8vlpec4cpb7"
name="alexaVerifyID" content="MfaOlsq5CrV93W9N8QdIqIqBKxI"
name="robots" content="index,follow"
name="googlebot-news" content="index,follow"
name="googlebot" content="index,follow"
property="fb:pages" content="357595679961"
property="fb:app_id" content="114488588566911"
property="og:site_name" content="Tribunnews.com"
property="og:type" content="article"
property="og:title" content="Tribunnews.com - Berita Terkini Indonesia"
property="og:image" content="htt???/cdn2.tstatic.net/tribunnews/foto/bank/images/logo-tribunnews1_20160901_101844.jpg"
property="og:description" content="Tribunnews.com menyajikan berita terkini Indonesia, daerah, olahraga, sepakbola, seleb dan lifestyle"
property="og:url" content="htt???/www.tribunnews.com/"
name="twitter:card" content="summary_large_image"
name="twitter:description" content="Tribunnews.com menyajikan berita terkini Indonesia, daerah, olahraga, sepakbola, seleb dan lifestyle"
name="twitter:image" content="htt???/cdn1.tstatic.net/img/logo/tribun/png/tribunnews.png"
name="twitter:image:src" content="htt???/cdn1.tstatic.net/img/logo/tribun/png/tribunnews.png"
name="twitter:title" content="Tribunnews.com - Berita Terkini Indonesia"
name="adx:sections" content="Home"

Load Info

page size206442
load time (s)1.110919
redirect count1
speed download32557
server IP13.32.208.46
* all occurrences of the string "http://" have been changed to "htt???/"

SEO From Wikipedia, the free encyclopedia
Search engine optimization (SEO) is the process of affecting the online visibility of a website or a web page in a web search engines unpaid results—often referred to as `natural`, `organic`, or `earned` results. In general, the earlier (or higher ranked on the search results page), and more frequently a website appears in the search results list, the more visitors it will receive from the search engines users; these visitors can then be converted into customers. SEO may target different kinds of search, including image search, video search, academic search, news search, and industry-specific vertical search engines. SEO differs from local search engine optimization in that the latter is focused on optimizing a business online presence so that its web pages will be displayed by search engines when a user enters a local search for its products or services. The former instead is more focused on national or international searches. and ADS Publishers From Wikipedia, the free encyclopedia
Advertising is an audio or visual form of marketing communication that employs an openly sponsored, non-personal message to promote or sell a product, service or idea. Sponsors of advertising are often businesses wishing to promote their products or services. Advertising is differentiated from public relations in that an advertiser pays for and has control over the message. It differs from personal selling in that the message is non-personal, i.e., not directed to a particular individual. Advertising is communicated through various mass media, including traditional media such as newspapers, magazines, television, radio, outdoor advertising or direct mail; and new media such as search results, blogs, social media, websites or text messages. The actual presentation of the message in a medium is referred to as an advertisement or `ad` for short.
Commercial ads often seek to generate increased consumption of their products or services through `branding`, which associates a product name or image with certain qualities in the minds of consumers. On the other hand, ads that intend to elicit an immediate sale are known as direct-response advertising. Non-commercial entities that advertise more than consumer products or services include political parties, interest groups, religious organizations and governmental agencies. Non-profit organizations may use free modes of persuasion, such as a public service announcement. Advertising may also be used to reassure employees or shareholders that a company is viable or successful., wall of links.


If you want to put something else on this wall, write to us.