If you are not sure if the website you would like to visit is secure, you can verify it here. Enter the website address of the page and see parts of its content and the thumbnail images on this site. None (if any) dangerous scripts on the referenced page will be executed. Additionally, if the selected site contains subpages, you can verify it (review) in batches containing 5 pages.

site address: ujp.gov.mk

site title: Управа за Јавни Приходи на Република Македонија

Our opinion:

GREEN status (no comments) - no comments
After content analysis of this website we propose the following hashtags:


Proceed to the page?Powered by: Very Tiny URL Shortener at https://vturl.net VeryTinyURL

Meta tags:
description=Како даночен орган кој функционира единствено на територијата на Република Македонија, УЈП оперативно ја спроведува даночната политика и врши наплата на даноци и други јавни давачки.;

Headings (most frequently used words):


Text of the page (most frequently used words):
2017 (11), #плаќање (7), ујп (7), повеќе (6), #даночни (5), #даночен (5), #даноци (5), #управа (4), #приходи (4), #јавни (4), обврзници (3), лица (3), #функционери (3), данок (3), генерална (2), дирекција (2), картичка (2), амнестирале (2), вработени (2), обврзник (2), безготовинска (2), долгови (2), скопје (2), корупција (2), зграда (2), преку (2), република (2), македонија (2), сања (2), лукаревска (2), сите (2), нбрм (2), плаќајте (2), листа (2), води (2), број (2), должници (2), понеделник (2), спречување (2), кат (2), интернет (2), mastercard, visa, креирате, направите, регистрирате, maestro, треба, што, вашата, календар, единствено, избегнете, ваш, пребарување, gov, внесете, назив, седиште, единствен, едб, или, матичен, даночниот, меѓународни, etax, организации, правни, физички, прашања, одговори, публикации, статистика, обрасци, даночна, регулатива, ujp, https, кориснички, задоцнето, профил, електронскиот, сервис, услугата, овозможува, заштедите, време, каматите, како, такса, физичко, лице, вршите, лајн, преглед, вашите, персонален, ддв, радиодифузна, страна, законот, добиени, нови, барања, државната, комисија, иницирани, службени, постапки, уште, случаи, вели, директорката, согласно, предмет, предмети, промена, интервју, директорка, последните, податоци, покажуваат, дека, пријавиле, имот, активен, доставиле, анкетен, лист, ова, важи, новоназначени, функионери, моментов, тина, возен, настанот, одржи, почеток, часот, конференција, медиуми, конференцијата, тема, прес, ред, движни, мобилни, шалтери, август, мобилен, шалтер, оглас, продажба, недвижни, медиумите, ствари, аукции, доспеани, неплатени, година, покануваме, претставниците, водич,
Thumbnail images (randomly selected): * Images may be subject to copyright.GREEN status (no comments)

Verified site has: 22 subpage(s). Do you want to verify them? Verify pages:

1-5 6-10 11-15 16-20 21-22


The site also has 1 references to external domain(s).

 vlada.mk  Verify


Top 50 hastags from of all verified websites.

Supplementary Information (add-on for SEO geeks)*- See more on header.verify-www.com

Header

HTTP/1.1 200 OK
Date Wed, 23 Aug 2017 12:08:29 GMT
Server Apache
ETag "63dd164fa24c71a83a95e07eddf5342a"
Cache-Control private, max-age=0, must-revalidate
Set-Cookie _ujp_mk_session=cead4aaf604a76a88709fcf9792ea378; path=/
Content-Length 28427
Status 200 OK
X-Node Node1
Connection close
Content-Type text/html; charset=utf-8

Meta Tags

title="Управа за Јавни Приходи на Република Македонија"
content="text/html; charset=utf-8" http-equiv="Content-Type"
content="Како даночен орган кој функционира единствено на територијата на Република Македонија, УЈП оперативно ја спроведува даночната политика и врши наплата на даноци и други јавни давачки." name="description"

Load Info

page size28427
load time (s)0.249238
redirect count0
speed download114055
server IP80.77.147.52
* all occurrences of the string "http://" have been changed to "htt???/"