If you are not sure if the website you would like to visit is secure, you can verify it here. Enter the website address of the page and see parts of its content and the thumbnail images on this site. None (if any) dangerous scripts on the referenced page will be executed. Additionally, if the selected site contains subpages, you can verify it (review) in batches containing 5 pages.
favicon.ico: ads.id/forums/index.php - Indonesia Internet Publishing,.

site address: ads.id redirected to: ads.id/forums/index.php

site title: Indonesia Internet Publishing, Advertising and Marketing Community

Our opinion (on Wednesday 04 August 2021 19:08:15 GMT):

GREEN status (no comments) - no comments
After content analysis of this website we propose the following hashtags:


Proceed to the page?Powered by: Very Tiny URL Shortener at http://vturl.net VeryTinyURL
page from cache: 293 days ago
Meta tags:
description=Tempat berkumpulnya netpreneur Indonesia.;

Headings (most frequently used words):

share, day, free, dengan, 2019, 50, uv, backlink, make, list, gratis, bagi, elements, envato, unlimited, download, keywords, turunan, how, meranking, visitor, naikin, cara, quiz, with, 500, 000, tutorial, 100, to, blogspot, home, page, this, statistics, forum, posts, new, suri, mati, emas, an, berburu, terbaru, versi, themes, premium, mythemeshop, easily, bhwqueen, extra, indonesia, da93, up, profil, bl, mix, 1000, andromo, perbulan, juta, 70, sign, or, in, log, community, marketing, and, advertising, publishing, web, backlinks, cpa, contextual, dofollow, internet, sleeping, while, month, 15k, mediahub, 65, dll, adsense, penghasilan, 200, lokal, blog, baru, harapan, forums,

Text of the page (most frequently used words):
bhwqueen (18), 2019 (14), #more (14), #tweet (13), #saya (13), #read (12), #replies (12), dan (12), #latest (11), share (11), #yang (11), ini (11), #bisa (11), oct (11), blog (10), 2020 (10), dari (9), list (8), bagi (8), and (7), home (7), day (7), com (7), #gratis (7), untuk (7), ada (7), buat (7), marketing (6), baru (6), internet (6), nya (6), themes (6), dengan (5), code (5), earning (5), #cara (5), link (5), guest (5), udah (5), quiz (5), backlink (5), aku (5), https (4), kalian (4), da93 (4), tidak (4), unlimited (4), lagi (4), indonesia (4), publishing (4), juga (4), advertising (4), atau (4), artikel (4), adsense (4), mar (4), premium (4), teman (4), post (4), kali (4), posts (4), community (4), elements (4), mythemeshop (4), envato (4), web (4), lama (3), email (3), belum (3), thread (3), bukan (3), jika (3), links (3), diatas (3), dapat (3), forum (3), blogspot (3), punya (3), dll (3), seo (3), sudah (3), mediahub (3), aplikasi (3), masih (3), download (3), ask (3), visitor (3), disini (3), artikelmu (3), mereka (3), google (3), meranking (3), url (3), kamu (3), diskusi (3), cari (2), sayabisa (2), cukup (2), karena (2), traffic (2), apr (2), semua (2), tersebut (2), plugin (2), tahun (2), buka (2), entah (2), pageviews (2), pada (2), hanya (2), pakai (2), mastah (2), remah (2), coba (2), tiba (2), apa (2), iseng (2), penghasilan (2), tapi (2), pernah (2), pengen (2), get (2), here (2), lain (2), with (2), satu (2), keyword (2), contextual (2), make (2), makanya (2), niche (2), pejwan (2), pastikan (2), kemari (2), note (2), contoh (2), sesuatu (2), one (2), cuman (2), biweekly (2), aja (2), sebelumnya (2), versi (2), terbaru (2), like (2), dibawah (2), gak (2), gimana (2), net (2), turunan (2), free (2), saja (2), keywords (2), may (2), itu (2), some (2), profil (2), perbulan (2), stay (2), umum (2), let (2), tukangjagal90 (2), radex78 (2), featured (2), andromo (2), quick (2), forums (2), now (2), sign (2), new (2), this (2), nanti (2), online (2), blogger (2), gan (2), 1000 (2), secara (2), masuk (2), building (2), silahkan (2), wtb (2), dicari (2), jasa (2), page (2), tanpa (2), recent (2), rss (2), harapan (2), lokal (2), ahrefs (2), password (2), puckimaru (2), theluthfi (2), yakin (2), your (2), roniwong (2), smart, for, search, kalo, www, serta, perlu, translate, aug, 340, follow, blackhatworld, inovasi, misal, jadi, gunakan, guidenya, topik, tema, total, fandom, adalah, sebenarnya, otomotif, duplikasi, pula, postingnya, ngga, sebagian, lupa, anda, iklan, 175, 500, juta, 000, kenapa, halo, what, selalu, push, gdrive, pro, menaati, sebelum, mengirimkan, install, peraturan, khusus, butuh, berdoa, 105, mendapatkan, ulang, tulis, lebih, bhw, spoiler, cek, jutaan, 1118042, wongngapak, trademark, awet, terindeks, daftar, eksklusif, lanjutan, terdaftar, bermain, mix, network, bandcamp, sleeping, kisaran, alhamdulillah, 200, dibilang, 494, dec, daripada, 431, while, terlalu, month, mikiran, 15k, cpa, publisher, malam, jadilah, jumatan, reminder, 900rb, besar, friendly, tulisan, mainnya, saat, kebetulan, stuck, 2014, nyari, uang, kenal, dimulai, cerita, gini, orangtua, pamer, penyemangat, keluarga, kalau, menghidupi, mah, rengginan, kaya, ngilangin, pikiran, dofollow, kirim, kasi, targeted, comment, related, selama, paham, diterima, gampang, kesana, monggo, setahuku, bahas, tentang, ngereview, berhubung, 166, silahken, backlinks, berminat, berapapun, ngeres, sobat, bagus, bagikan, history, upgrade, minta, campuran, submission, payout, you, tanem, direct, dipakai, iklannya, dipilih2, jenis, langsung, daftarnya, can, sekali, easily, have, bertanggung, jan, 185, next, address, name, forgot, logged, create, account, atas, don, abdip21, wawansetyawans, forex, analisa, gelombang, hasby99, permalink, fzahn, jawab, kerugian, 800, tertera, mati, emas, berburu, disclaimer, registrasi, niat, darimana, bisikan, dapet, yahoo, pemilik, kiri, pihak, samping, bilah, profile, kemudian, 2008, sekitar, lawas, konten, nemu, mencari, bermula, manapun, misi, rp2, 524, verifikasi, 296, messages, 966, 581, members, 278, 170, member, poumaskbjn, lelang, threads, menu, discussions, login, register, contact, help, top, rules, terms, themehouse, crafted, functionality, 705, statistics, dapatkan, produk, dropship, ingin, dropshipping, kaos, pemesanan, presidenbodoh, kita, program, 200k, agatarigan, lirik, website, ideal, pendapatan, bengkel, apakah, banyak, subs, dismon, youtube, channel, suri, hai, category, nangkring, sis, tsb, lakukan, trick, dulu, tunggu, eits, berfikir, pasti, oke, trafficmu, say, ambilkan, 138, 9blrht, cacti, llamas, copas, copy, trus, disana, suka, apapun, basi, caranya, british, lipat, viral, rate, bounce, mengurangi, dalam, efektif, sangat, revenues, biasa, content, dibandingkan, sepuluh, shorthair, impressions, mendatangkan, 179, naikin, pertama, organic, pilih, enter, tekan, lalu, masukkan, basa, fonts, tak, edit, from, 130, made, just, people, expand, click, 148, soalnya, theme, milih, komen, tartarik, nulled, uptodate, legal, mau, sedekah, adsid, penghuni, bayi, maklum, vakum, bersua, yesterday, spoke, photos, ditunggu, graphics, plugins, 163, xenforo, 100, extra, how, tutorial, said, take, ehehe, buktikan, accepted, haha, 5th, march, was, doank, menit, posting, effort, zero, almost, money, easy, log,


Text of the page (random words):
indonesia internet publishing advertising and marketing community log in or sign up indonesia internet publishing advertising and marketing community home home halo guest pastikan anda selalu menaati peraturan forum sebelum mengirimkan post atau thread baru indonesia internet publishing advertising and marketing community roniwong share 70 juta perbulan dengan andromo share cara dapat 70 jutaan perbulan dari aplikasi andromo tanpa bermain tm trademark dan tanpa push iklan for ss spoiler cek sebenarnya ini adalah earning dari hanya 1 aplikasi bukan dari total aplikasi jadi saya yakin kalo teman teman bisa duplikasi dan inovasi serta tidak lupa untuk berdoa saya yakin teman teman bisa mendapatkan lebih roniwong aug 18 2019 read more replies 1 340 tweet tukangjagal90 bagi bagi gratis list 1000 backlink mix bl profil web 2 0 dll daripada mikiran mereka yang lagi pada malam jumatan buat ngilangin pikiran ngeres kali ini saya bagi bagikan secara gratis list 1000 an backlink campuran ya gan ada bl profil web 2 o artikel submission dll yang bisa sobat pakai buat tanem link nya secara gratis nb tidak semua list diatas masih bisa dipakai ya gan dipilih2 saja nanti monggo yang berminat silahkan kasi like dan comment ny email nya nanti list nya saya kirim kesana silahken tukangjagal90 oct 17 2019 read more replies 494 tweet sayabisa harapan baru blog lokal uv 1 200 day penghasilan adsense 65 day ya bisa dibilang penghasilan 65 day atau kisaran 900rb day tidak terlalu besar untuk mastah mastah disini hanya remah remah rengginan tapi buat saya mah ini alhamdulillah sekali karena dapat menghidupi keluarga saya dan orangtua note tulisan ini bukan untuk pamer tapi penyemangat aja kalau blog lokal juga bisa kaya gini cerita dimulai dari kenal adsense tahun 2014 saat itu ngga paham juga cara mainnya gimana kebetulan stuck juga buat nyari uang sayabisa dec 15 2019 read more replies 431 tweet bhwqueen cpa mediahub make 15k month while sleeping berhubung belum ada yang pernah ngereview tentang mediahub disini makanya aku bahas kali ini setahuku cukup gampang diterima di network ini selama kalian punya web related dengan niche mereka dan targeted traffic entah itu berapapun you can get in daftarnya langsung ke mediahub com jenis iklannya direct link saja payout mereka net 30 net 7 dan biweekly kalian bisa minta upgrade ke biweekly jika punya history earning yang bagus friendly reminder 1 jadilah publisher bhwqueen may 24 2019 read more replies 166 tweet bhwqueen free dofollow contextual backlinks da93 backlink dibawah ini sebagian udah aku share sebelumnya di bhw makanya gak aku tulis ulang disini gunakan google translate jika perlu be smart udah aku search pula di forum ini belum ada yg pernah share link guidenya so here we go bandcamp com da93 code https www blackhatworld com seo get da93 do follow contextual links 1118042 fandom com da93 note pastikan artikelmu satu topik dengan tema diskusi misal niche otomotif postingnya di bhwqueen may 12 2019 read more replies 105 tweet bhwqueen share bhwqueen s backlink list 2019 bagi yang butuh list backlink baru atau list yg belum terdaftar di thread wongngapak eksklusif daftar 74 web 2 0 yang sudah aku coba terindeks dan awet dan lanjutan dari thread ku sebelumnya share list premium bhwqueen apr 11 2019 read more replies 175 tweet bhwqueen share 50 000 uv day 500 day with quiz kenapa quiz 1 bisa mendatangkan pageviews ad impressions sepuluh kali lipat dibandingkan content biasa more pageviews more revenues 2 sangat efektif dalam mengurangi bounce rate karena visitor stay cukup lama di blog 3 unlimited viral traffic what to do 1 buat category baru quiz di blog mu atau buat blog baru khusus untuk quiz 2 install plugin premium wp quiz pro download di gdrive ku gratis bisa pakai plugin lain juga bhwqueen apr 5 2019 read more replies 179 tweet bhwqueen share cara naikin visitor dengan meranking keywords turunan so let s say artikelmu udah nangkring di pejwan google trafficmu udah oke kamu pasti berfikir untuk meranking artikel keyword yg lain eits tunggu dulu masih ada trick yang bisa kamu lakukan untuk meranking keywords turunan dari artikel yg sudah ada di pejwan tsb gimana sis caranya cara pertama saya ambilkan contoh untuk keyword british shorthair 1 buka ahrefs masukkan url artikelmu lalu tekan enter 2 pilih organic bhwqueen mar 21 2019 read more replies 138 tweet bhwqueen gratis download unlimited envato elements cara download gratis unlimited themes plugins graphics photos fonts dll di envato elements no basa basi bu 1 masuk kemari code https elements envato com 2 cari apapun yg kamu suka disana trus copy url nya contoh code https elements envato com llamas and cacti 9blrht 3 copas url nya kemari code bhwqueen mar 19 2019 read more replies 163 tweet bhwqueen tutorial how to make an extra 50 100 day easily bhwqueen said so people i just made 130 from one guest post yesterday as we spoke here haha easy money with almost zero effort cuman posting artikel satu menit doank and this was on march 5th one of 4 guest posts i accepted so apa lagi yang ditunggu sudah saya buktikan diatas ehehe now take some click to expand bhwqueen mar 6 2019 read more replies 148 tweet bhwqueen free mythemeshop premium themes versi terbaru 2019 hai semua lama tak bersua vakum lama maklum punya bayi lagi pengen bagi bagi sesuatu buat penghuni adsid cuman pengen sedekah aja kali ini saya mau bagi bagi premium themes dari mythemeshop themes nya legal versi terbaru uptodate dan bukan nulled code https mythemeshop com themes jika kalian tartarik like dan komen dibawah kalian dapat 5 themes mythemeshop diatas edit udah gak bisa milih theme lagi soalnya bhwqueen mar 6 2019 read more replies 524 tweet theluthfi share berburu emas blogspot mati suri disclaimer saya tidak bertanggung jawab atas kerugian dari pihak manapun apa ini bermula dari mencari sesuatu di google saya nemu blog dengan konten yang saya cari blog tersebut blog lawas sekitar tahun 2008 kemudian iseng iseng saya coba buka profile blogger blog tersebut pada bilah samping kiri tertera email pemilik blog yahoo entah dapet bisikan darimana tiba tiba ada niat registrasi theluthfi jan 31 2019 read more replies 185 tweet page 1 of 8 1 2 3 4 5 6 8 next your name or email address password forgot your password stay logged in don t have an account let s create new sign up now new posts wtb dicari jasa link building dan guest post latest abdip21 oct 15 2020 at 7 22 am seo wtb dicari jasa link building dan guest post latest wawansetyawans oct 15 2020 at 7 16 am diskusi umum internet marketing gelombang analisa forex latest hasby99 oct 15 2020 at 6 12 am online earning ask permalink blogspot baru latest fzahn oct 15 2020 at 5 05 am blogger blogspot dapatkan rp2 800 misi unlimited earning latest radex78 oct 15 2020 at 4 25 am online earning yang ingin dropship produk ini silahkan masuk latest radex78 oct 15 2020 at 4 21 am dropshipping pemesanan kaos adsense id latest presidenbodoh oct 14 2020 at 6 13 pm program kita share ahrefs gratis latest puckimaru oct 14 2020 at 5 40 pm seo ask pendapatan ideal website lirik 200k visitor latest puckimaru oct 14 2020 at 5 32 pm bengkel adsense ask channel youtube dismon subs banyak apakah masih ada harapan latest agatarigan oct 14 2020 at 3 19 pm diskusi umum internet marketing forum statistics discussions 296 705 messages 3 581 966 members 170 278 latest member poumaskbjn share this page tweet indonesia internet publishing advertising and marketing community home home home featured home quick links recent posts lelang forums forums quick links featured threads recent posts verifikasi menu login register contact us help home top rss rss terms and rules some xenforo functionality crafted by themehouse
Thumbnail images (randomly selected): * Images may be subject to copyright.GREEN status (no comments)
  • roniwong
  • tukangjagal90
  • :hmm2:
    hmm :hmm2:
  • sayabisa
  • BHWQueen
  • [​IMG]
  • :mataduitan:
    mata duitan :mataduita...
  • theluthfi
  • Abdip21
  • WawanSetyawans
  • hasby99
  • fzahn
  • radex78
  • presidenbodoh
  • puckimaru
  • agatarigan
  • Iklan Uptopromo

Verified site has: 67 subpage(s). Do you want to verify them? Verify pages:

1-5 6-10 11-15 16-20 21-25 26-30 31-35 36-40 41-45 46-50
51-55 56-60 61-65 66-67


The site also has references to the 1 subdomain(s)

  verifikasi.ads.id  Verify


The site also has 2 references to other resources (not html/xhtml )

 ads.id/index.php?forums/-/index.rss  Verify  ads.id/index.php?threads/featured/index.rss  Verify


Top 50 hastags from of all verified websites.

Recently checked links (by ScreenShot) on WebLinkPedia.

Screenshot of the main domain: jewish.comScreenshot of the main domain: peoplesurvey.xyzScreenshot of the main domain: sodobetting.comScreenshot of the main domain: stps.tyc.edu.twScreenshot of the main domain: empirenpl.comScreenshot of the main domain: id.dzogame.vnScreenshot of the main domain: apys.com.mxScreenshot of the main domain: gelresign.nlScreenshot of the main domain: shop.fsf.orgScreenshot of the main domain: callgirlsgf.comScreenshot of the main domain: meneerkaat.nlScreenshot of the main domain: emmett9851.werite.netScreenshot of the main domain: slimnaarantwerpen.beScreenshot of the main domain: edgenrx.comScreenshot of the main domain: goodcare.comScreenshot of the main domain: advancednutrientsfeedingschedule.comScreenshot of the main domain: chortkehplus.comScreenshot of the main domain: besttouristinformation.comScreenshot of the main domain: blog.gangyou.netScreenshot of the main domain: jnhsjlm.comScreenshot of the main domain: jasminespa71.comScreenshot of the main domain: dojinxxx.comScreenshot of the main domain: sydneynightpools.comScreenshot of the main domain: dietsupplements-shop.comScreenshot of the main domain: thitotnghiepthpt.ctu.edu.vnScreenshot of the main domain: woostersource.co.ukScreenshot of the main domain: mccaffreyhomedesign.comScreenshot of the main domain: intel-graphics-driver-64bits.softonic.comScreenshot of the main domain: tampabayvegfest.comScreenshot of the main domain: habinhouse.files.wordpress.comScreenshot of the main domain: intel-graphics-driver-1.softonic.nlScreenshot of the main domain: intel-graphics-driver-1.it.softonic.comScreenshot of the main domain: intel-graphics-driver-1.fr.softonic.comScreenshot of the main domain: box.softonic.com.trScreenshot of the main domain: box.softonic-ar.comScreenshot of the main domain: box.it.softonic.comScreenshot of the main domain: paintexpo.deScreenshot of the main domain: mitom90.tiengruoi.linkScreenshot of the main domain: carsdb.comScreenshot of the main domain: certyou.com
Supplementary Information (add-on for SEO geeks)*- See more on header.verify-www.com

Header

HTTP/1.1 302 Found
Date Thu, 15 Oct 2020 01:36:33 GMT
Content-Type text/html; charset=UTF-8
Transfer-Encoding chunked
Connection close
Set-Cookie __cfduid=db2a8b5f09ef67c9916e621f7db9855481602725793; expires=Sat, 14-Nov-20 01:36:33 GMT; path=/; domain=.ads.id; HttpOnly; SameSite=Lax
location forums
Vary User-Agent
CF-Cache-Status DYNAMIC
cf-request-id 05cb7fe72d0000331802863000000001
Report-To endpoints :[ url : https:\/\/a.nel.cloudflare.com\/report?lkg-colo=19&lkg-time=1602725794 ], group : cf-nel , max_age :604800
NEL report_to : cf-nel , max_age :604800
Server cloudflare
CF-RAY 5e25cf51edbd3318-CDG
HTTP/1.1 301 Moved Permanently
Date Thu, 15 Oct 2020 01:36:33 GMT
Content-Type text/html; charset=iso-8859-1
Transfer-Encoding chunked
Connection close
Set-Cookie __cfduid=d2ef9448b7ea6d44378c9b3f04a460a681602725793; expires=Sat, 14-Nov-20 01:36:33 GMT; path=/; domain=.ads.id; HttpOnly; SameSite=Lax
Location htt???/ads.id/forums/
CF-Cache-Status DYNAMIC
cf-request-id 05cb7fe7e70000ee44ec062000000001
Report-To endpoints :[ url : https:\/\/a.nel.cloudflare.com\/report?lkg-colo=19&lkg-time=1602725794 ], group : cf-nel , max_age :604800
NEL report_to : cf-nel , max_age :604800
Server cloudflare
CF-RAY 5e25cf530e5eee44-CDG
HTTP/1.1 301 Moved Permanently
Date Thu, 15 Oct 2020 01:36:34 GMT
Content-Type text/html; charset=UTF-8
Transfer-Encoding chunked
Connection close
Set-Cookie __cfduid=d40bc9ba721b0d59dea99dbe4ca31fde11602725793; expires=Sat, 14-Nov-20 01:36:33 GMT; path=/; domain=.ads.id; HttpOnly; SameSite=Lax
Expires Thu, 19 Nov 1981 08:52:00 GMT
Cache-control private, max-age=0
Set-Cookie xf_session=a6500d31e6cefc25d2092716840fe61e; path=/; domain=.ads.id; secure; httponly
X-Frame-Options SAMEORIGIN
X-Xss-Protection 1
Last-Modified Thu, 15 Oct 2020 01:36:34 GMT
Location htt????/ads.id/forums/index.php
Vary User-Agent
CF-Cache-Status DYNAMIC
cf-request-id 05cb7fe89a0000048f8200a000000001
Report-To endpoints :[ url : https:\/\/a.nel.cloudflare.com\/report?lkg-colo=19&lkg-time=1602725794 ], group : cf-nel , max_age :604800
NEL report_to : cf-nel , max_age :604800
Server cloudflare
CF-RAY 5e25cf542db6048f-CDG
HTTP/1.1 200 OK
Date Thu, 15 Oct 2020 01:36:34 GMT
Content-Type text/html; charset=UTF-8
Transfer-Encoding chunked
Connection close
Set-Cookie __cfduid=de0edbf19d5d3857c4f1b39709e17bc411602725794; expires=Sat, 14-Nov-20 01:36:34 GMT; path=/; domain=.ads.id; HttpOnly; SameSite=Lax
Expires Thu, 19 Nov 1981 08:52:00 GMT
Cache-control private, max-age=0
Set-Cookie xf_session=fe8b8473754a2b596ae44bc1dd69ea43; path=/; domain=.ads.id; secure; httponly
X-Frame-Options SAMEORIGIN
X-Xss-Protection 1
Last-Modified Thu, 15 Oct 2020 01:36:34 GMT
Vary Accept-Encoding,User-Agent
CF-Cache-Status DYNAMIC
cf-request-id 05cb7fe99c0000ee3b0a06e000000001
Expect-CT max-age=604800, report-uri= htt????/report-uri.cloudflare.com/cdn-cgi/beacon/expect-ct
Report-To endpoints :[ url : https:\/\/a.nel.cloudflare.com\/report?lkg-colo=19&lkg-time=1602725795 ], group : cf-nel , max_age :604800
NEL report_to : cf-nel , max_age :604800
Server cloudflare
CF-RAY 5e25cf55ca84ee3b-CDG
Content-Encoding gzip

Meta Tags

title="Indonesia Internet Publishing, Advertising and Marketing Community"
charset="utf-8"
http-equiv="X-UA-Compatible" content="IE=Edge,chrome=1"
name="viewport" content="width=device-width, initial-scale=1"
name="description" content="Tempat berkumpulnya netpreneur Indonesia."
property="og:site_name" content="Indonesia Internet Publishing, Advertising and Marketing Community"
property="og:image" content="htt????/ads.id/forums/adsid-logo.png"
property="og:type" content="website"
property="og:url" content="htt????/ads.id/forums/index.php"
property="og:title" content="Indonesia Internet Publishing, Advertising and Marketing Community"
property="og:description" content="Tempat berkumpulnya netpreneur Indonesia."

Load Info

page size59897
load time (s)0.964672
redirect count3
speed download13755
server IP104.24.121.73
* all occurrences of the string "http://" have been changed to "htt???/"

SEO From Wikipedia, the free encyclopedia
Search engine optimization (SEO) is the process of affecting the online visibility of a website or a web page in a web search engines unpaid results—often referred to as `natural`, `organic`, or `earned` results. In general, the earlier (or higher ranked on the search results page), and more frequently a website appears in the search results list, the more visitors it will receive from the search engines users; these visitors can then be converted into customers. SEO may target different kinds of search, including image search, video search, academic search, news search, and industry-specific vertical search engines. SEO differs from local search engine optimization in that the latter is focused on optimizing a business online presence so that its web pages will be displayed by search engines when a user enters a local search for its products or services. The former instead is more focused on national or international searches. and ADS Publishers From Wikipedia, the free encyclopedia
Advertising is an audio or visual form of marketing communication that employs an openly sponsored, non-personal message to promote or sell a product, service or idea. Sponsors of advertising are often businesses wishing to promote their products or services. Advertising is differentiated from public relations in that an advertiser pays for and has control over the message. It differs from personal selling in that the message is non-personal, i.e., not directed to a particular individual. Advertising is communicated through various mass media, including traditional media such as newspapers, magazines, television, radio, outdoor advertising or direct mail; and new media such as search results, blogs, social media, websites or text messages. The actual presentation of the message in a medium is referred to as an advertisement or `ad` for short.
Commercial ads often seek to generate increased consumption of their products or services through `branding`, which associates a product name or image with certain qualities in the minds of consumers. On the other hand, ads that intend to elicit an immediate sale are known as direct-response advertising. Non-commercial entities that advertise more than consumer products or services include political parties, interest groups, religious organizations and governmental agencies. Non-profit organizations may use free modes of persuasion, such as a public service announcement. Advertising may also be used to reassure employees or shareholders that a company is viable or successful., wall of links.


If you want to put something else on this wall, write to us.