If you are not sure if the website you would like to visit is secure, you can verify it here. Enter the website address of the page and see parts of its content and the thumbnail images on this site. None (if any) dangerous scripts on the referenced page will be executed. Additionally, if the selected site contains subpages, you can verify it (review) in batches containing 5 pages.

site address: astrogempak.com.my redirected to: gempak.com:443

site title: Gempak - Dalang dunia hiburan di Nusantara! | Gempak

Our opinion (on Saturday 16 January 2021 12:39:37 CET):

GREEN status (no comments) - no comments
After content analysis of this website we propose the following hashtags:


Hashtags existing on this website:



Proceed to the page?Powered by: Very Tiny URL Shortener at http://vturl.net VeryTinyURL

Meta tags:
description=Dapatkan cerita gosip artis & berita hiburan terkini, serta program seperti Akademi Fantasia, Gegar Vaganza, Maharaja Lawak Mega, Super Spontan & banyak lagi;
keywords=gempak, video terkini, klip;

Headings (most frequently used words):

gempak, covid, ramai, 19, tv, di, tak, dan, ke, jadi, jangan, hari, the, kalau, nak, buat, tidur, apa, masih, muda, dah, suami, kes, tengok, 10, video, ahmad, tentu, isteri, rawatan, lawak, raffi, lagi, rumah, musim, dalam, ada, duduk, tips, house, lain, tipu, lah, cantik, ayam, mohon, balik, dengan, esok, minggu, bilik, bersalin, kluster, lepas, bersama, kongsi, orang, macam, maeps, bapak, anak, saya, zizi, bini, kirana, imun, akan, perlukan, anda, lupa, asyik, tapi, pelupa, punca, semut, termakan, betul, kekebalan, polisi, jantung, kesihatan, meningkatkan, setiap, berpelukan, memiliki, dr, say, vaganza, gegar, hiburan, dunia, dipanggil, romantik, kesehatan, terkait, kumpul, tanpa, protokol, imbas, atau, mitos, kenangan, kristal, daniel, rody, arah, ft, le, daddy, keluar, first, astro, fakta, sabar, nombor, kampong, zombi, terpendam, kembali, untung, husin, nantikan, diselamatkan, pisang, mampukah, berpesta, akhbar, stesen, maaf, hun, dituntut, vaksin, disuntik, haqeem, gelak, itulah, kardashians, aliff, saringan, sudah, rusli, haqiem, positif, pengurus, with, kontak, up, keeping, produksi, kru, untuk, rolex, jam, curahkan, rapat, sebab, bermula, depan, lagoo, still, pun, kali, ulang, band, pkp, pengakuan, dikenakan, maid, kelantan, mendadak, peningkatan, juga, lakukan, part, 211, main, kelahiran, khoriri, shakilla, perempuan, bayi, sulung, 30, sambut, sabah, hijanah, aisyah, teega, alif, bersabar, sebagai, sentiasa, terkandas, ibarat, rahsia, comelnya, pandai, dipuji, umairah, ti, tok, iras, sharifah, aryana, atas, sah, tahu, ni, sekali, je, lafaz, pagar, jaga, perkahwinan, angka, asrama, aziz, show, fashion, siap, semua, astillah, bakat, cuba, kuarantin, direkodkan, caras, kematian, lapan, baru, berlakon, job, pusat, bella, elai, takdak, syed, faezah, ja, mohong, zainal, pon, rashid, serum, curi, hanya, oil, olive, try, penah, cheq, tumpuan, utas, negara, belanja, sing, oh, superstar, muzikal, indonesia, zon, intrend, stariser, dansa, budak, jalinan, eratkan, senyuman, indahkan, muslim, salam, viral, suara, rupanya, intern, 2020, rasa, selepas, khatam, amuk, bandi, seronok, mengaji, tinggal, sayang, 000, tu, lepasi, melonjak, baharu, ratu, si, tinie, nur, amy, pmtepikakgee, stage, tahun, seperti, michael, banyak, spontan, super, mega, maharaja, fantasia, akademi, program, mahu, serta, terkini, berita, artis, gosip, cerita, dapatkan, nusantara, knight, jual, big, masakan, malaysia, singer, masked, tangan, air, risau, pahala, berjalan, resepi, berkongsi, kedekut, juta, rm1, mencecah, dijangka, harga, tiga, belajar, kardashian, derita, ini, sembuh, akhirnya, kusairi, faye, palsy, bell, cepatnya, annuar, meninggal, abas, salleh, tun, dalang, hakim, ketua, bekas, harris, bebas, besarnya, dulu, keluarga, negeri, rentas, aktiviti, daripada, 18, kesan, kkm, nafsu, isolasi, tahan, guys, luar, susah, kurus, makin, terkejut, ibu, dsv, tour, kat, kahwin, adik, tidurkan, yahya, fedtri, perkongsian, setuju, wargamaya, awal, dakwah, online, tolonglah, tular, komen, hamzah, haniff, begitu, berarak, bawa, sambil, class, percuma, cik, lif, karaoke, surau, 11, wujud, gusar, netizen, beku, teruna, rebut, pusu, berpusu, apabila, kecoh, putrajaya, menantu, ozlynn, episod,

Text of the page (most frequently used words):
2021 (41), jan (40), dan (27), #yang (26), fri (22), gempak (14), sat (13), ada (12), #dalam (12), nak (12), #covid (10), tak (8), #buat (8), #ramai (8), #untuk (8), ini (8), #hiburan (8), #akan (7), the (7), #kita (7), video (7), malaysia (7), tapi (6), musim (6), dunia (6), jadi (6), saksikan (6), setiap (6), korang (6), memang (5), anda (5), kalau (5), suara (5), boleh (5), lagi (5), peserta (5), tengok (5), nusantara (5), hari (5), apa (5), tidur (5), lawak (5), hidup (5), juga (5), isteri (5), kesihatan (5), wed (5), pasangan (4), berpelukan (4), program (4), dari (4), rumah (4), mereka (4), lain (4), bersama (4), orang (4), dah (4), belum (4), raffi (4), masih (4), gaya (4), kajian (4), semut (4), memberi (4), kepada (4), semuanya (4), cerita (4), rawatan (4), dengan (4), kes (4), pkp (4), berkongsi (4), jangan (4), malam (4), serta (3), ahmad (3), vaganza (3), semua (3), house (3), rancangan (3), anak (3), betul (3), muzikal (3), semoga (3), astro (3), menunjukkan (3), suami (3), dalang (3), lupa (3), muda (3), tahu (3), bakat (3), polisi (3), dengar (3), artis (3), cantik (3), kesan (3), tentu (3), gegar (3), fakta (3), pun (3), macam (3), zizi (3), say (3), kan (3), episod (3), kongsi (3), lepas (3), kluster (3), menampilkan (3), hos (3), akhirnya (3), negara (3), muslim (2), salam (2), pentas (2), dapatkan (2), update (2), maeps (2), terbaru (2), bapak (2), jom (2), rasa (2), terkini (2), biasa (2), kuarantin (2), superstar (2), hakim (2), kusairi (2), duduk (2), bersalin (2), ketua (2), bekas (2), senyuman (2), masing (2), ratu (2), lah (2), luar (2), rupanya (2), pengakuan (2), sembuh (2), esok (2), balik (2), faye (2), angka (2), kehidupan (2), dansa (2), bermula (2), negeri (2), tips (2), tipu (2), bini (2), rentas (2), satu (2), aktiviti (2), kelantan (2), dikenakan (2), tidak (2), daripada (2), positif (2), indonesia (2), fesyen (2), kkm (2), zon (2), bestnya (2), kru (2), produksi (2), intrend (2), ketawa (2), kenangan (2), juara (2), selepas (2), harris (2), sekali (2), husin (2), imun (2), kekebalan (2), jantung (2), meningkatkan (2), romantik (2), nyanyian (2), memiliki (2), sebuah (2), wow (2), minggu (2), manfaat (2), oxytocin (2), hormon (2), merangsang (2), jay (2), pandai (2), mohon (2), barat (2), penuh (2), kembali (2), banyak (2), topeng (2), dipanggil (2), terkait (2), kumpul (2), tanpa (2), protokol (2), kesehatan (2), ayam (2), singer (2), terpendam (2), masked (2), penyanyi (2), saya (2), bella (2), astillah (2), hanya (2), sahih (2), dikeluarkan (2), mengatakan (2), terdapat (2), sejenis (2), enzim (2), badan (2), sedap (2), bila (2), sistem (2), adik (2), buli (2), tetamu (2), seperti (2), masalah (2), awal (2), kahwin (2), job (2), dia (2), sambil (2), tempat (2), kirana (2), lagu (2), rezeki (2), cuba (2), menantu (2), resepi (2), risau (2), ozlynn (2), baru (2), air (2), teruna (2), kerana (2), nur (2), saraf (2), tahun (2), sebagai (2), otak (2), stage (2), bagi (2), bilik (2), pmtepikakgee (2), maid (2), berlakon (2), tetapi (2), asyik (2), atau (2), pelupa (2), perlukan (2), big (2), punca (2), termakan (2), alamak (2), 000, menurun, stress, mengaji, kanal, tinggi, setuju, melonjak, akademi, seputar, seleb, seronok, patutlah, hilang, bandi, amuk, perkongsian, berita, lepasi, melupakan, kesian, khatam, film, musik, tiga, spot, gusi, cepat, belajar, fedtri, fatihah, yahya, komedi, kering, mega, haniff, baharu, komen, chingu, kini, riak, tular, tapau, pemangkin, mempersembahkan, pelawak, bergabung, berani, penghibur, super, bukan, spontan, semangat, kat, amy, kasi, nyanyi, sudut, fantasia, lampai, budak, intern, tinggal, peraduan, maharaja, tinie, bawa, sayang, drebar, berarak, begitu, hamzah, kedekut, berdekah, nasihat, gee, sedia, mendengar, memberikan, serba, sedikit, bbnu, sahaja, bertanding, meraka, merebut, gelaran, dominasibbnu, 2020, kak, luahkan, kalinya, muslimat, eratkan, jalinan, saluran, khas, para, muslimin, mengandungi, sebarang, pendidikan, dokumentari, berunsurkan, islam, mempunyai, viral, pertama, identiti, keceriaan, ikhlaskan, masakannya, terutama, berniaga, bimbang, disaingi, tangan, hati, tanah, pahala, niatlah, sedekah, salah, berjalan, masakan, sesetengah, legend, adalah, siapakah, mahu, knight, michael, 1982, misteri, sebalik, membara, trans, firebird, pontiac, mara, model, berasal, indahkan, bermakna, sedutan, menggabungkan, peminatnya, secara, eksklusif, dipersembahkan, juta, realiti, iaitu, disaksikan, hael, husaini, cakra, khan, mencari, bintang, oleh, pernah, bertaglinekan, kecantikan, menarik, warna, pelbagai, informasi, artikel, berkaitan, ezurin, sisi, khyra, nama, gosip, asing, glamour, namun, stariser, menyajikan, lebih, jarak, tengah, trending, mengenai, sedang, hadapi, sini, bukanlah, dijangka, halangan, jual, kegembiraan, kami, wargamaya, raya, harga, sing, terbaik, alamat, terhangat, terpopular, filem, rm1, selebriti, tarian, penari, mencecah, terkenal, persaingan, kumpulan, berentap, pencarian, persembahan, menjadikan, youtube, dakwah, penerbangan, teega, alif, alhamdulillah, syukur, pagar, atas, ibarat, sabah, terkandas, khoriri, shakilla, ekoran, dibatalkan, sabar, hijanah, dipuji, umairah, tok, iras, comelnya, umai, pandainya, rashid, zainal, syed, perkahwinan, jaga, sentiasa, aisyah, sambut, lafaz, rahsia, kematian, lapan, 211, main, menang, tumpuan, curi, pusat, show, fashion, siap, asrama, gembira, sedih, elai, kelahiran, try, sulung, bayi, perempuan, bolehlah, cheq, penah, olive, faezah, oil, serum, takdak, pon, mohong, bersabar, sah, hero, elisa, gempakkk, akustik, versi, meremang, perghhh, astroria, gempakoriginalseries, dramathemaid, com, www, minit, highligh, ria, sikit, bunuh, disebabkan, instagram, facebook, pelabur, terma, penggunaan, privasi, menipu, siapa, habis, bergaduh, baling, dadu, persoalan, terbesar, lagoo, aryana, best, sharifah, jannah, bahagia, aziz, aliff, untung, pelakon, dimiliki, tentang, mungkin, curahkan, tulis, feel, kata, laa, band, alah, haa, selalu, kalini, pula, mitos, alahh, daniel, sampai, hahaha, insyaallah, caras, hun, haqeem, direkodkan, kampung, tolonglah, susah, terengganu, kuala, zahirah, sultanah, hospital, icu, dirawat, itu, sebelum, palsy, bell, derita, cepatnya, kurus, tun, diri, guys, tahan, nafsu, dulu, twitter, melakukan, selama, makin, annuar, bebas, isolasi, ibu, terkejut, disahkan, salleh, apabila, zina, sosial, selesaikan, class, online, tidurkan, wujud, gusar, netizen, percuma, beku, rebut, pusu, berpusu, kecoh, abas, cik, meninggal, luas, surau, karaoke, lif, putrajaya, tour, besarnya, dsv, mendapat, kebenaran, mkn, januari, semalam, mampukah, akhbar, gelak, still, kali, ulang, kelakar, sesuai, imbas, kristal, rody, arah, daddy, keluar, hehe, paling, stesen, itulah, depan, kampong, pisang, diselamatkan, nantikan, zombi, part, disiasat, maaf, pihak, polis, berpesta, disuntik, vaksin, dituntut, sebab, nombor, sehingga, utas, lalu, disember, sejak, akibat, dikesan, wabak, mendapati, kementerian, kardashians, with, keeping, rolex, jam, rusli, first, peningkatan, mendadak, selamat, pengurus, haqiem, sudah, belanja, saringan, kontak, rapat, lakukan, keluarga, kardashian, utama,
Thumbnail images (randomly selected): * Images may be subject to copyright.GREEN status (no comments)
  • Memiliki SUAMI Romantik d...
  • Betul Ke Termakan SEMUT P...
  • Raffi Ahmad akan Dipanggi...
  • Michael Knight Mahu Jual ...
  • Jangan Kedekut Berkongsi ...
  • Gegar Vaganza Musim-7
  • The Masked Singer Malaysi...
  • Big Stage 2020
  • PMTepiKakGee
  • Indahkan Senyuman, Eratka...
  • Zon Lawak
  • Gempak Indonesia
  • Muzikal Lawak Superstar 2
  • Oh Rupanya ‘Budak Intern’...
  • COVID-19: Kes Baharu COVI...
  • “Rasa Sayang Nak Tinggal ...
  • “Kalau Apa-Apa Jadi Kat S...
  • “Tolonglah Jangan ‘Dakwah...
  • Tidurkan Adik Sambil Onli...
  • Putrajaya Kecoh Apabila O...
  • 11 Bilik Tidur, Surau, Bi...
  • Bekas Ketua Hakim Negara,...
  • Cepatnya! 4 Minggu Derita...
  • Harris Annuar Bebas Isola...
  • Pengurus Positif Covid-19...
  • COVID-19: Kes Peningkatan...
  • “Tengok Ulang Kali Pun St...
  • “Nak Keluar Dah, Daddy Ta...
  • Berpesta Lepas Disuntik V...
  • Mampukah Kampong Pisang D...
  • COVID-19: Hari Hari Dah ...
  • Macam Asrama Bapak-Bapak,...
  • Cheq Penah Try Olive Oil ...
  • Kongsi Video Bersalin, Al...
  • Shakilla Khoriri Terkanda...
  • “Comelnya Macam Ada Iras ...
  • Sharifah Aryana Sah Jadi ...
  • Zizi Kirana Curahkan Semu...
  • Dr Say Cuba Caras Job Hun...
  • Fakta atau Mitos Bersama ...
  • Tentu - Zizi Kirana ft. L...
  • The Maid | Video Pengakua...

Verified site has: 5 subpage(s). Do you want to verify them? Verify pages:

1-5


Top 50 hastags from of all verified websites.

Supplementary Information (add-on for SEO geeks)*- See more on header.verify-www.com

Header

HTTP/1.1 301 Moved Permanently
Server awselb/2.0
Date Sat, 16 Jan 2021 11:39:36 GMT
Content-Type text/html
Content-Length 134
Connection close
Location htt????/gempak.com:443/
HTTP/1.1 200 OK
Date Sat, 16 Jan 2021 11:39:37 GMT
Content-Type text/html
Transfer-Encoding chunked
Connection close
Set-Cookie __cfduid=d055f8572224500f43a56882671aba7e41610797176; expires=Mon, 15-Feb-21 11:39:36 GMT; path=/; domain=.gempak.com; HttpOnly; SameSite=Lax
x-amzn-RequestId cf014429-1415-4b6b-94f1-fc345ccccc6b
X-DNS-Prefetch-Control off
Referrer-Policy no-referrer
Access-Control-Allow-Origin *
Strict-Transport-Security max-age=15552000; includeSubDomains; preload
X-Download-Options noopen
x-amz-apigw-id ZPWC4Gf_SQ0FUhA=
Cache-Control public, max-age=86400
X-Content-Type-Options nosniff
X-Amzn-Trace-Id Root=1-6002d078-5bc521e53908248f73c444a0;Sampled=0
Via 1.1 a332ecb068a370997b5e7bc811ff54ea.cloudfront.net (CloudFront), 1.1 30c9d09b2d818da2f62b3332bdbbaadc.cloudfront.net (CloudFront)
X-Amz-Cf-Pop LHR62-C5
Vary Accept-Encoding
X-Cache Miss from cloudfront
X-Amz-Cf-Pop CDG50-C2
X-Amz-Cf-Id 9fhUDppT4JYdlFx4zkQ50aIV8kuu-69ohcfOXeiAWjeOva0UXA3-Yg==
CF-Cache-Status DYNAMIC
cf-request-id 07ac976da6000032bd538a2000000001
Expect-CT max-age=604800, report-uri= htt????/report-uri.cloudflare.com/cdn-cgi/beacon/expect-ct
Server cloudflare
CF-RAY 61278e8f7d8332bd-CDG
Content-Encoding gzip

Meta Tags

title="Gempak - Dalang dunia hiburan di Nusantara! | Gempak"
name="viewport" content="width=device-width,initial-scale=1"
name="robots" content="index,follow"
charset="UTF-8"
name="title" content="Gempak - Dalang dunia hiburan di Nusantara! | Gempak"
name="description" content="Dapatkan cerita gosip artis & berita hiburan terkini, serta program seperti Akademi Fantasia, Gegar Vaganza, Maharaja Lawak Mega, Super Spontan & banyak lagi"
name="keywords" content="gempak, video terkini, klip"
name="copyright" content="Astro"
name="subject" content="Gempak - Dalang dunia hiburan di Nusantara! | Gempak"
property="og:title" content="Gempak - Dalang dunia hiburan di Nusantara!"
property="og:image" content="htt????/resizer-vortals.eco.astro.com.my/htt????/pngimage.net/wp-content/uploads/2018/05/astro-gempak-logo-png.png"
property="og:image:secure_url" content="htt????/resizer-vortals.eco.astro.com.my/htt????/pngimage.net/wp-content/uploads/2018/05/astro-gempak-logo-png.png"
property="og:url" content="htt????/gempak.com"
property="fb:app_id" content="713676435467449"
property="fb:pages" content="TBD"
property="og:site_name" content="gempak.com"
property="og:description" content="Dapatkan cerita gosip artis & berita hiburan terkini, serta program seperti Akademi Fantasia, Gegar Vaganza, Maharaja Lawak Mega, Super Spontan & banyak lagi"
property="twitter:site" content="gempak"
property="twitter:card" content="summary_large_image"
property="twitter:url" content="htt????/gempak.com"
property="twitter:title" content="Gempak - Dalang dunia hiburan di Nusantara!"
property="twitter:description" content="Dapatkan cerita gosip artis & berita hiburan terkini, serta program seperti Akademi Fantasia, Gegar Vaganza, Maharaja Lawak Mega, Super Spontan & banyak lagi"
property="twitter:image" content="htt????/resizer-vortals.eco.astro.com.my/htt????/pngimage.net/wp-content/uploads/2018/05/astro-gempak-logo-png.png"

Load Info

page size11771
load time (s)3.155887
redirect count1
speed download3729
server IP104.16.249.8
* all occurrences of the string "http://" have been changed to "htt???/"

SEO From Wikipedia, the free encyclopedia
Search engine optimization (SEO) is the process of affecting the online visibility of a website or a web page in a web search engines unpaid results—often referred to as `natural`, `organic`, or `earned` results. In general, the earlier (or higher ranked on the search results page), and more frequently a website appears in the search results list, the more visitors it will receive from the search engines users; these visitors can then be converted into customers. SEO may target different kinds of search, including image search, video search, academic search, news search, and industry-specific vertical search engines. SEO differs from local search engine optimization in that the latter is focused on optimizing a business online presence so that its web pages will be displayed by search engines when a user enters a local search for its products or services. The former instead is more focused on national or international searches. and ADS Publishers From Wikipedia, the free encyclopedia
Advertising is an audio or visual form of marketing communication that employs an openly sponsored, non-personal message to promote or sell a product, service or idea. Sponsors of advertising are often businesses wishing to promote their products or services. Advertising is differentiated from public relations in that an advertiser pays for and has control over the message. It differs from personal selling in that the message is non-personal, i.e., not directed to a particular individual. Advertising is communicated through various mass media, including traditional media such as newspapers, magazines, television, radio, outdoor advertising or direct mail; and new media such as search results, blogs, social media, websites or text messages. The actual presentation of the message in a medium is referred to as an advertisement or `ad` for short.
Commercial ads often seek to generate increased consumption of their products or services through `branding`, which associates a product name or image with certain qualities in the minds of consumers. On the other hand, ads that intend to elicit an immediate sale are known as direct-response advertising. Non-commercial entities that advertise more than consumer products or services include political parties, interest groups, religious organizations and governmental agencies. Non-profit organizations may use free modes of persuasion, such as a public service announcement. Advertising may also be used to reassure employees or shareholders that a company is viable or successful., wall of links.


If you want to put something else on this wall, write to us.