If you are not sure if the website you would like to visit is secure, you can verify it here. Enter the website address of the page and see parts of its content and the thumbnail images on this site. None (if any) dangerous scripts on the referenced page will be executed. Additionally, if the selected site contains subpages, you can verify it (review) in batches containing 5 pages.
favicon.ico: gempak.com:443 - Gempak - Dalang dunia hiburan .

site address: astrogempak.com.my redirected to: gempak.com:443

site title: Gempak - Dalang dunia hiburan di Nusantara! Gempak

Our opinion (on Thursday 23 September 2021 21:03:13 GMT):

GREEN status (no comments) - no comments
After content analysis of this website we propose the following hashtags:


Hashtags existing on this website:



Proceed to the page?Powered by: Very Tiny URL Shortener at http://vturl.net VeryTinyURL

Meta tags:
description=Dapatkan cerita gosip artis & berita hiburan terkini, serta program seperti Akademi Fantasia, Gegar Vaganza, Maharaja Lawak Mega, Super Spontan & banyak lagi;
keywords=gempak, video terkini, klip;

Headings (most frequently used words):

minggu, di, atnmy, now, malaysia, together, all, the, ni, dengan, tak, ke, yang, gempak, macam, rumah, isteri, suara, dah, betul, harga, bersama, nak, kena, game, lawak, ini, squid, anak, perangai, can, fly, sebab, 900, rm19, bermula, gambar, keluar, tft, pemula, papan, ada, saya, sprint, vespa, believe, lazarul, kalau, zainal, buat, alang, hanya, nad, sangat, lain, kali, korang, berhelah, covid, pass, mic, session, khai, gara, bahar, madah, rasanya, musim, facelift, hot, umrah, tunai, mahu, ishak, d400, story, untold, lagi, banyak, kade, shahib, stuff, bulan, vaganza, gegar, 19, jamal, dato, tiru, zizan, promo, kedua, 50, celoteh, hiburan, nikmati, remy, nabil, padang, cool, ayda, rasa, biasa, percaya, borak, boleh, jadi, kitaorang, operation, tengah, waktu, je, pasir, jordan, daddy, dominar, tunggang, uji, ker, modenas, camp, bedouin, madu, atas, langgar, fed, baik, iqbal, ajak, tonton, seisi, turn, keluarga, janda, olympic, dakwa, dream, vida, patutlah, filem, derma, up, pernah, baling, selipar, dihalau, dari, murahnya, hati, hafiz, mahamad, niat, 000, untuk, kit, ujian, pantas, kepada, mereka, memerlukan, dedah, maya, karin, menang, anugerah, sop, ukur, polis, cipta, baju, badan, sendiri, sudahnya, merana, tinggal, tunggu, pejabat, agama, kahwin, lama, haqiem, rusly, lagu, frasa, bakal, ajoi, someone, you, loved, najua, ramlee, bunyi, gitar, rizorafiq, bidadari, saiful, anwar, caprice, ikut, siasat, biji, vie, shanti, khan, untunglah, kim, kardashian, hadiahkan, bekas, pembantu, tas, tangan, bersamaan, dua, myvi, juga, netizen, bernanah, tengok, video, lana, nodin, usa, tuduh, saja, riyak, panas, punggung, kenapa, bahaya, ramai, times, kutuk, aksi, tv, stariser, house, intrend, zon, indonesia, muzikal, superstar, buka, lembaran, baharu, keliwon, ingatkan, senam, dan, berirama, rupanya, tarik, hantu, air, hari, pengikut, instagram, lee, yoo, mi, naik, sing, dansa, apakah, mega, dunia, nusantara, dapatkan, cerita, gosip, artis, berita, terkini, serta, program, seperti, akademi, fantasia, maharaja, super, duduk, viral, jalinan, eratkan, senyuman, indahkan, muslim, salam, pmtepikakgee, spontan, 2020, stage, big, singer, masked, ganda, punca, hina, korea, sorok, jelah, kat, bawa, mall, berkelah, hak, ibu, bapa, versi, memang, onz, siap, nama, park, mengecam, ha, join, masih, berbelas, ribu, selangor, kekal, tertinggi, maafkan, kami, buruk, sangka, sebelum, dulu, tu, mamipiqahcorner, biadab, setiap, esra, dalam, tanggang, pakar, psikiatri, jawapannya, bukan, senang, menonjol, andi, bernadee, perjelas, tampil, unik, tanya, teruk, square, serong, pandang, sampai, marah, apa, popcorntime, dalang, management, tersergam, bidikannya, dolla, speechless, jurugambar, amerika, drama,

Text of the page (most frequently used words):
2021 (41), sep (40), thu (38), dan (30), yang (21), #minggu (19), #malaysia (18), kita (15), #peserta (13), jom (12), #suara (12), #dalam (12), now (11), #untuk (10), #together (10), #bersama (10), the (10), atnmy (10), all (10), layan (10), dengan (10), persembahan (9), daripada (9), buat (9), astro (8), gempak (8), #hiburan (8), ini (8), korang (8), tak (8), program (7), ada (7), lebih (7), betul (7), #baharu (7), nak (6), lawak (6), isteri (6), setiap (6), dari (6), nusantara (5), dah (5), anak (5), semuanya (5), kena (5), dunia (5), boleh (5), lagu (5), nyanyi (5), musim (5), remy (4), alang (4), nabil (4), ayda (4), telah (4), gaya (4), hidup (4), mereka (4), bahar (4), covid (4), khai (4), game (4), jamal (4), alltogethernowmy (4), dato (4), promo (4), biasa (4), sebab (4), vespa (4), banyak (4), tft (4), papan (4), video (4), saksikan (4), macam (4), zizan (4), menampilkan (3), muzikal (3), rancangan (3), zainal (3), nyanyian (3), sop (3), memang (3), rumah (3), serta (3), bakal (3), hanya (3), lagi (3), penyanyi (3), squid (3), lain (3), vaganza (3), gegar (3), artis (3), harga (3), bermula (3), keluar (3), anda (3), apa (3), kes (3), sebelum (3), tengah (3), bukan (3), membara (3), tarik (3), nad (3), kini (3), malam (3), ria (3), ahad (3), legend (3), dalang (3), juri (2), rasanya (2), perangai (2), facelift (2), dulu (2), dipermudahkan (2), terkini (2), gara (2), pengalaman (2), syukur (2), kim (2), mall (2), berkelah (2), update (2), topeng (2), stage (2), big (2), andi (2), berkongsi (2), pernah (2), dijangka (2), kami (2), pengendalian (2), bagus (2), bawa (2), walaupun (2), dapatkan (2), kosmetik (2), tunggang (2), d400 (2), uji (2), awal (2), ketawa (2), ker (2), modenas (2), dominar (2), bertenaga (2), bernadee (2), pmtepikakgee (2), vida (2), jadi (2), sebanyak (2), intrend (2), filem (2), beranak (2), juara (2), terbaru (2), muslim (2), salam (2), percaya (2), rupanya (2), rasa (2), hafiz (2), cool (2), dansa (2), borak (2), kitaorang (2), 000 (2), daddy (2), waktu (2), gambar (2), indonesia (2), sahaja (2), pengikut (2), operation (2), iqbal (2), sedang (2), tampil (2), senyuman (2), menjadikan (2), zon (2), best (2), nama (2), prepack (2), fesyen (2), tidak (2), semua (2), cerita (2), khan (2), masked (2), ezza (2), tengok (2), jumpa (2), berhelah (2), fuhh (2), menjadi (2), celoteh (2), kedua (2), tiru (2), semangat (2), semakin (2), everyone (2), got (2), music (2), them (2), konsert (2), session (2), episode (2), bersatudenganlagu (2), dirakam (2), pkp (2), dilaksanakan (2), dipatuhi (2), penjarakan (2), fizikal (2), tetap (2), dijaga (2), keep (2), calm (2), madah (2), mic (2), singer (2), part (2), instagram (2), house (2), sangat (2), pencarian (2), kade (2), shahib (2), hot (2), stuff (2), lazarul (2), believe (2), can (2), fly (2), powernya (2), tinggi (2), pass (2), mudah (2), ziana (2), zain (2), min (2), saluteee (2), backup (2), pun (2), powerrr (2), okay (2), abang (2), joey (2), kot (2), stay (2), safe (2), lots (2), bapa (2), sebagai (2), dijada (2), juga (2), kalau (2), hatinya (2), memberi (2), air (2), pentas (2), kali (2), pemuka (2), berbentuk (2), permata (2), itu (2), disambungkan (2), peranti (2), pintar (2), menerusi (2), aplikasi (2), mia (2), sprint (2), pemula (2), rm19 (2), 900 (2), jangan (2), ibu (2), lana (2), hak (2), untold (2), story (2), cipta (2), love (2), sedia (2), superstar (2), saya (2), satu (2), jordan (2), pasir (2), padang (2), atas (2), menang (2), rusly (2), haqiem (2), camp (2), kata (2), ishak (2), mahu (2), bedouin (2), tunai (2), sebuah (2), umrah (2), nikmati (2), bulan (2), madu (2), ezurin, kecantikan, khyra, asing, glamour, disaksikan, namun, sisi, youtube, berkaitan, berani, komedi, sudut, tapau, peminatnya, mempersembahkan, bergabung, penghibur, kering, pelawak, kembali, lembaran, buka, bererti, pasti, lebaran, kasi, gusi, artikel, sambil, informasi, pelbagai, warna, menarik, sedutan, berdekah, masalah, kanal, melupakan, stress, hilang, musik, film, seleb, seputar, oleh, bagi, secara, nasihat, 2020, dominasibbnu, gelaran, merebut, meraka, bakat, menunjukkan, bertanding, bbnu, sedikit, kalinya, serba, memberikan, mendengar, gee, kak, luahkan, sebarang, tempat, viral, luar, mempunyai, pertama, identiti, islam, seperti, chingu, drebar, spot, peraduan, spontan, super, mega, maharaja, fantasia, akademi, berita, adalah, gosip, wed, fri, tanah, mara, sebalik, siapakah, misteri, tetapi, berunsurkan, eksklusif, menyajikan, kumpulan, persaingan, terkenal, penari, tarian, selebriti, terpopular, terhangat, terbaik, bertaglinekan, berentap, stariser, bintang, mencari, cakra, husaini, hael, iaitu, negara, menggabungkan, realiti, dipersembahkan, akan, sing, dokumentari, keceriaan, pendidikan, mengandungi, muslimat, muslimin, para, khas, saluran, jalinan, eratkan, indahkan, penuh, tahu, bermakna, raya, kegembiraan, halangan, bukanlah, jarak, duduk, sini, hadapi, mengenai, trending, bila, park, melalui, dijalankan, maya, patutlah, berdebar, shanti, vie, siasat, polis, langgar, baik, janda, dakwa, siasatan, anugerah, spekulasi, myvi, biji, dua, bersamaan, tangan, tas, pembantu, bekas, hadiahkan, kardashian, karin, ajak, kawan, pantas, baguslah, dihalau, selipar, baling, dedah, fed, pujuk, usaha, memerlukan, kepada, ujian, seisi, kit, derma, niat, mahamad, hati, murahnya, respek, dream, olympic, tonton, keluarga, untunglah, bertuahnya, maafkan, ramlee, kahwin, agama, pejabat, tunggu, tinggal, loved, you, someone, ajoi, gitar, bunyi, najua, orang, bidadari, rizorafiq, drama, anwar, saiful, privasi, polisi, penggunaan, terma, pelabur, facebook, lama, alah, kenapa, sudahnya, punggung, panas, riyak, saja, tuduh, usa, nodin, bernanah, netizen, kacau, merana, sendiri, membeli, badan, baju, ukur, frasa, ikut, bahaya, sebenarnya, ayat, kontra, pro, memakai, bermaafan, buruk, ramadan, begini, hari, dia, jawapannya, psikiatri, pakar, tanggang, esra, biadab, punca, apakah, yoo, unik, perjelas, menonjol, senang, berkenaan, uniknya, penampilan, tentang, menjelaskan, seorang, salah, lee, times, sejarah, tradisi, menghargai, mulai, kegemaran, menyanyi, bersiap, bersatu, apabila, tercipta, pertandingan, hantu, naik, berirama, senam, aksi, ingatkan, keliwon, lalu, tahun, terjadi, ganda, square, tersergam, sangka, kumulatif, tapi, hal, tertinggi, kekal, selangor, ribu, berbelas, masih, 678, 156, khamis, versi, pada, dilaporkan, positif, 754, turn, ramai, caprice, kutuk, hina, hahaha, onz, bidikannya, pandang, dolla, speechless, jurugambar, amerika, management, tanya, taufiq, job, good, teruk, serong, sampai, siap, marah, popcorntime, kat, jelah, sorok, mengecam, mamipiqahcorner, join, twitter, korea, utama,


Text of the page (random words):
gempak dalang dunia hiburan di nusantara gempak utama video pmtepikakgee salam muslim chingu drebar gempak spot peraduan program gempak dalang dunia hiburan di nusantara dapatkan cerita gosip artis berita hiburan terkini serta program seperti akademi fantasia gegar vaganza maharaja lawak mega super spontan banyak lagi g the untold story remy ishak mahu tunai umrah bersama isteri nikmati bulan madu di bedouin camp atas padang pasir di jordan remy memberi hatinya untuk dijada ezza sebagai isteri wed sep 01 2021 g the untold story remy ishak mahu tunai umrah bersama isteri nikmati bulan madu di bedouin camp atas padang pasir di jordan remy memberi hatinya untuk dijada ezza sebagai isteri fri sep 17 2021 waktu tengah operation kitaorang boleh borak macam biasa ayda cool je nabil rasa tak percaya dah jadi daddy walaupun kena beranak awal dari yang dijangka syukur semuanya dipermudahkan sebab nabil dan ayda memang dah prepack semua thu sep 23 2021 tunggang uji betul ker ni modenas dominar d400 facelift lain macam rasanya lebih bertenaga pengendalian lebih bagus dan banyak kosmetik baharu thu sep 23 2021 vespa sprint s dengan papan pemula tft harga bermula rm19 900 papan pemuka tft berbentuk permata itu boleh disambungkan dengan peranti pintar menerusi aplikasi vespa mia thu sep 23 2021 gegar vaganza musim 7 saksikan mara suara membara dari peserta peserta legend tanah air hanya di gegar vaganza musim terbaru ini the masked singer malaysia buat pertama kalinya di malaysia identiti mereka adalah misteri siapakah mereka di sebalik topeng topeng ini semuanya dalam the masked singer malaysia big stage 2020 pentas untuk setiap peserta bbnu bertanding dan menunjukkan bakat dalam nyanyian meraka bagi merebut gelaran juara big stage dominasibbnu pmtepikakgee tempat untuk korang untuk korang berkongsi sebarang cerita luahkan apa sahaja kak gee sedia mendengar memberikan serba sedikit nasihat suara viral sebuah rancangan terbaru yang menampilkan peserta peserta biasa tetapi mempunyai suara yang luar biasa salam muslim saluran gaya hidup khas untuk para muslimin dan muslimat yang mengandungi program program pendidikan hiburan dan dokumentari yang berunsurkan islam indahkan senyuman eratkan jalinan jarak bukanlah satu halangan untuk kita berkongsi kegembiraan bersama kami menjadikan raya ini lebih bermakna dan penuh keceriaan semuanya bermula dengan senyuman anda gempak duduk rumah korang nak tahu apa yang tengah trending dan update update terkini mengenai covid 19 yang sedang kita hadapi korang boleh dapatkan semuanya di sini dansa dan sing sebuah rancangan tarian dan nyanyian artis artis serta penari terkenal malaysia saksikan persaingan 10 kumpulan yang akan berentap dalam pencarian juara persembahan dansa dan suara gempak tv bertaglinekan dalang dunia hiburan di nusantara gempak tv menyajikan yang terbaik terhangat dan terpopular dalam hiburan filem selebriti dan gaya hidup stariser saksikan rancangan realiti yang menggabungkan 2 negara iaitu malaysia dan indonesia dalam musim ini yang menampilkan hael husaini dan juga cakra khan dalam mencari bintang nusantara the house musim ke 6 ezurin khyra nama yang tidak asing lagi dalam dunia glamour dan fesyen namun ada satu sisi lain yang tidak pernah disaksikan oleh peminatnya dan secara eksklusif dipersembahkan di the house musim ke 6 intrend intrend malaysia menampilkan pelbagai informasi dan artikel berkaitan kecantikan fesyen hiburan dan gaya hidup zon lawak zon yang buat anda hilang stress serta melupakan masalah dunia sambil ketawa berdekah saksikan sedutan video video menarik dari astro warna gempak indonesia kanal hiburan di nusantara seputar seleb film musik dan gaya hidup muzikal lawak superstar 2 muzikal lawak superstar 2 kini kembali mereka daripada pelawak penghibur dan ada yang penyanyi berani bergabung di pentas ini untuk mempersembahkan muzikal lawak yang tapau dari setiap sudut dalam komedi ada nyanyi kasi anda ketawa tak kering gusi bersama buka lembaran baharu bersama kita menghargai tradisi ramadan melalui pengalaman ar astro bila kita bersama lebaran pasti lebih bererti all together now malaysia sejarah baharu dalam pertandingan nyanyian di malaysia bakal tercipta apabila kita bersatu dengan lagu bersiap sedia bersama 50 juri untuk menyanyi bersama dalam pencarian penyanyi kegemaran malaysia mulai 12 9 2021 setiap ahad 9 malam di astro ria astro go keliwon ingatkan buat aksi senam berirama rupanya kena tarik dengan hantu air pengalaman terjadi lebih 20 tahun lalu thu sep 23 2021 hanya 3 hari pengikut instagram lee yoo mi naik 5 kali ganda gara gara squid game dulu dia ada 40 000 pengikut sahaja thu sep 23 2021 apakah punca perangai biadab esra dalam i tanggang pakar psikiatri ini ada jawapannya oh begini rupanya thu sep 23 2021 waktu tengah operation kitaorang boleh borak macam biasa ayda cool je nabil rasa tak percaya dah jadi daddy walaupun kena beranak awal dari yang dijangka syukur semuanya dipermudahkan sebab nabil dan ayda memang dah prepack semua thu sep 23 2021 atnmy bukan senang nak menonjol andi bernadee perjelas sebab tampil unik setiap minggu penyanyi dan salah seorang juri all together now malaysia atnmy andi bernadee tampil menjelaskan tentang penampilan uniknya dalam program berkenaan thu sep 23 2021 saya tanya management banyak kali betul ke gambar saya keluar di amerika jurugambar ini speechless gambar dolla bidikannya tersergam di times square good job taufiq thu sep 23 2021 popcorntime apa yang marah sangat dengan squid game sampai nak pandang serong teruk sangat ke best ke tak thu sep 23 2021 mamipiqahcorner yang mengecam tu sorok jelah anak kat rumah bawa anak keluar mall berkelah hak ibu bapa bawa anak keluar mall berkelah hak ibu bapa thu sep 23 2021 versi nad zainal memang onz siap ada nama korea park ha nad join squid game buat hal eh nad zainal ni tapi lawak hahaha thu sep 23 2021 covid 19 masih berbelas ribu selangor kekal tertinggi sebanyak 13 754 kes positif covid 19 baharu dilaporkan pada khamis menjadikan kes kumulatif sebanyak 2 156 678 kes thu sep 23 2021 promo all together now malaysia semangat all together now malaysia kini semakin membara everyone got the music in them jom kita nyanyi bersama jumpa korang di konsert alltogethernowmy episode baharu setiap ahad 9 malam di astro ria dan astro go bersatudenganlagu p s promo dan program alltogethernowmy telah dirakam sebelum pkp 3 0 dilaksanakan sop telah dipatuhi dan penjarakan fizikal tetap dijaga keep calm stay safe lots of love thu sep 23 2021 maafkan kami buruk sangka sebelum ni dulu hina kutuk caprice now ramai u turn baguslah bermaafan thu sep 23 2021 celoteh the 50 s minggu kedua all together now malaysia zizan tiru suara dato jamal fuhh betul ke ni menjadi ke zizan buat suara dato jamal jom layan thu sep 23 2021 iqbal dah fed up dengan perangai vida dedah pernah kena baling selipar dihalau dari rumah iqbal kata vida tak usaha pujuk anak anak thu sep 23 2021 murahnya hati hafiz mahamad niat nak derma 1 000 kit ujian pantas covid 19 kepada mereka yang memerlukan respek dengan hafiz thu sep 23 2021 patutlah maya karin menang anugerah untuk filem ni ini sebab korang kena ajak seisi keluarga tonton olympic dream best berdebar tengok game thu sep 23 2021 dakwa ke janda baik tak langgar sop polis siasat vie shanti khan jangan buat spekulasi siasatan sedang dijalankan thu sep 23 2021 untunglah kim kardashian hadiahkan bekas pembantu tas tangan harga bersamaan dua biji myvi bertuahnya kawan kim tu thu sep 23 2021 tunggang uji betul ker ni modenas dominar d400 facelift lain macam rasanya lebih bertenaga pengendalian lebih bagus dan banyak kosmetik baharu thu sep 23 2021 netizen bernanah tengok video lana nodin di usa tuduh saja riyak korang panas punggung kenapa jangan kacau lana thu sep 23 2021 vespa sprint s dengan papan pemula tft harga bermula rm19 900 papan pemuka tft berbentuk permata itu boleh disambungkan dengan peranti pintar menerusi aplikasi vespa mia thu sep 23 2021 alang alang bahaya juga kalau ikut frasa ni kalau tak ukur baju di badan sendiri sudahnya yang merana kata orang alah membeli menang memakai ada pro dan kontra ayat alang alang ni sebenarnya thu sep 23 2021 hanya tinggal tunggu ke pejabat agama kahwin tak lama lagi haqiem rusly cipta lagu buat bakal isteri haqiem rusly cipta lagu buat bakal isteri thu sep 23 2021 all together now malaysia pass mic session khai bahar madah berhelah powernya part tarik tu tinggi betul suara khai bahar ni bukan mudah ya nak nyanyi lagu ziana zain min saluteee suara backup tu pun powerrr okay abang joey legend kot thu sep 23 2021 lazarul i believe i can fly atnmy minggu 1 jom kita layan persembahan daripada peserta minggu 1 thu sep 23 2021 kade shahib hot stuff atnmy minggu 1 jom kita layan persembahan daripada peserta minggu 1 thu sep 23 2021 ajoi zainal someone you loved atnmy minggu 1 jom kita layan persembahan daripada peserta minggu 1 thu sep 23 2021 najua p ramlee bunyi gitar atnmy minggu 1 jom kita layan persembahan daripada peserta minggu 1 thu sep 23 2021 rizorafiq bidadari atnmy minggu 1 jom kita layan persembahan daripada peserta minggu 1 thu sep 23 2021 saiful anwar drama atnmy minggu 2 jom kita layan persembahan daripada peserta minggu 2 thu sep 23 2021 promo all together now malaysia semangat all together now malaysia kini semakin membara everyone got the music in them jom kita nyanyi bersama jumpa korang di konsert alltogethernowmy episode baharu setiap ahad 9 malam di astro ria dan astro go bersatudenganlagu p s promo dan program alltogethernowmy telah dirakam sebelum pkp 3 0 dilaksanakan sop telah dipatuhi dan penjarakan fizikal tetap dijaga keep calm stay safe lots of love thu sep 23 2021 celoteh the 50 s minggu kedua all together now malaysia zizan tiru suara dato jamal fuhh betul ke ni menjadi ke zizan buat suara dato jamal jom layan thu sep 23 2021 all together now malaysia pass mic session khai bahar madah berhelah powernya part tarik tu tinggi betul suara khai bahar ni bukan mudah ya nak nyanyi lagu ziana zain min saluteee suara backup tu pun powerrr okay abang joey legend kot thu sep 23 2021 lazarul i believe i can fly atnmy minggu 1 jom kita layan persembahan daripada peserta minggu 1 thu sep 23 2021 kade shahib hot stuff atnmy minggu 1 jom kita layan persembahan daripada peserta minggu 1 thu sep 23 2021 polisi privasi terma penggunaan pelabur facebook instagram twitter youtube
Thumbnail images (randomly selected): * Images may be subject to copyright.GREEN status (no comments)
  • “Waktu Tengah OPERATION, ...
  • Tunggang Uji: Betul Ker N...
  • Vespa Sprint S Dengan Pap...
  • Gegar Vaganza Musim-7
  • The Masked Singer Malaysi...
  • Big Stage 2020
  • PMTepiKakGee
  • Indahkan Senyuman, Eratka...
  • Zon Lawak
  • Gempak Indonesia
  • Muzikal Lawak Superstar 2
  • Bersama Buka Lembaran Bah...
  • All Together Now Malaysia
  • #Keliwon: Ingatkan Buat A...
  • Hanya 3 Hari, Pengikut In...
  • Apakah Punca Perangai Bia...
  • “Saya Tanya Management Ba...
  • #PopcornTime: Apa Yang Ma...
  • #MamiPiqahCorner: “Yang M...
  • Versi Nad Zainal Memang O...
  • [PROMO] All Together Now ...
  • “Maafkan Kami Buruk Sangk...
  • Celoteh The 50 S Minggu K...
  • Murahnya Hati… Hafiz Maha...
  • Patutlah Maya Karin Menan...
  • Dakwa Ke Janda Baik Tak L...
  • Untunglah! Kim Kardashian...
  • Alang-Alang… Bahaya Juga ...
  • “Hanya Tinggal Tunggu Ke ...
  • All Together Now Malaysia...
  • Lazarul - I Believe I Can...
  • Kade Shahib - Hot Stuff ...
  • Ajoi Zainal - Someone you...
  • Najua P.Ramlee - Bunyi Gi...
  • Rizorafiq - Bidadari AT...
  • Saiful Anwar - Drama AT...

Verified site has: 5 subpage(s). Do you want to verify them? Verify pages:

1-5


Top 50 hastags from of all verified websites.

Recently checked links (by ScreenShot) on WebLinkPedia.

Screenshot of the main domain: pharaosrichesslot.comScreenshot of the main domain: jaskakuusela.munblogi.comScreenshot of the main domain: xn----7sbbmabhxg0b1d.xn--p1aiScreenshot of the main domain: en.iacpa.irScreenshot of the main domain: artpay.byScreenshot of the main domain: servoweb.netScreenshot of the main domain: hq-eventservice.deScreenshot of the main domain: elbistanpusula.comScreenshot of the main domain: fhpt668.comScreenshot of the main domain: www-515002.comScreenshot of the main domain: presenteriet.seScreenshot of the main domain: yu832.ccScreenshot of the main domain: free-fire-survival-battleground-firing-squad.softonic.vnScreenshot of the main domain: ab.av4.xyzjpg4.ush.sagac.infoScreenshot of the main domain: hotkicks.orgScreenshot of the main domain: backstage.infoScreenshot of the main domain: dvc-stttt.longan.gov.vnScreenshot of the main domain: dafo.roScreenshot of the main domain: contra.nuScreenshot of the main domain: winusb-maker.en.softonic.comScreenshot of the main domain: lolcamz.alScreenshot of the main domain: www-0706767.comScreenshot of the main domain: orionbms.comScreenshot of the main domain: vesta-products.comScreenshot of the main domain: 0nikibi.comScreenshot of the main domain: tutamfoundation.orgScreenshot of the main domain: 24x7cfo.comScreenshot of the main domain: seer.unirio.brScreenshot of the main domain: vandamhongtrangwatch.wordpress.comScreenshot of the main domain: coloquioscanariasamerica.casadecolon.comScreenshot of the main domain: jadwal-training-2022.mystrikingly.comScreenshot of the main domain: bu6p.irScreenshot of the main domain: qlkh.tump.edu.vnScreenshot of the main domain: 4006906600.comScreenshot of the main domain: dotinateam.wordpress.comScreenshot of the main domain: digiticket.vnScreenshot of the main domain: claudialorem.website2.meScreenshot of the main domain: sexdem.vipScreenshot of the main domain: office365italia.comScreenshot of the main domain: office365italia.com
Supplementary Information (add-on for SEO geeks)*- See more on header.verify-www.com

Header

HTTP/1.1 301 Moved Permanently
Server awselb/2.0
Date Thu, 23 Sep 2021 21:03:11 GMT
Content-Type text/html
Content-Length 134
Connection close
Location htt????/astrogempak.com.my:443/
HTTP/1.1 301 Moved Permanently
Server awselb/2.0
Date Thu, 23 Sep 2021 21:03:12 GMT
Content-Type text/html
Content-Length 134
Connection close
Location htt????/gempak.com:443/
HTTP/1.1 200 OK
Date Thu, 23 Sep 2021 21:03:13 GMT
Content-Type text/html
Transfer-Encoding chunked
Connection close
CF-Ray 6936b7e82dbd3b37-CDG
Access-Control-Allow-Origin *
Cache-Control public, max-age=86400
Strict-Transport-Security max-age=31536000; includeSubdomains; preload
Vary Accept-Encoding
Via 1.1 999a435eb37a050d3de26fe63534c416.cloudfront.net (CloudFront), 1.1 b0dd57699b1d3b601416c357f037a79b.cloudfront.net (CloudFront)
CF-Cache-Status DYNAMIC
Expect-CT max-age=604800, report-uri= htt????/report-uri.cloudflare.com/cdn-cgi/beacon/expect-ct
Referrer-Policy same-origin
x-amz-apigw-id GIm-tGuXyQ0FWsQ=
X-Amz-Cf-Id ZJSEb7SMJNB7Js-ZMZG9DrvQajy2Tzzoddjvcq-BQJ56HZmjo_j1Cw==
X-Amz-Cf-Pop FRA2-C2
X-Amz-Cf-Pop CDG3-C1
x-amzn-RequestId 3c32b333-db22-41a6-aa38-12e8419828c9
X-Amzn-Trace-Id Root=1-614ceb91-55baa1132c51ba4a4c509efd
X-Cache Miss from cloudfront
X-Content-Type-Options nosniff
X-DNS-Prefetch-Control off
X-Download-Options noopen
X-Edge-Origin-Shield-Skipped 0
X-Frame-Options SAMEORIGIN
X-XSS-Protection 1; mode=block
Server cloudflare
Content-Encoding gzip

Meta Tags

title="Gempak - Dalang dunia hiburan di Nusantara! | Gempak"
name="viewport" content="width=device-width,initial-scale=1"
name="robots" content="index,follow"
charset="UTF-8"
name="title" content="Gempak - Dalang dunia hiburan di Nusantara! | Gempak"
name="description" content="Dapatkan cerita gosip artis & berita hiburan terkini, serta program seperti Akademi Fantasia, Gegar Vaganza, Maharaja Lawak Mega, Super Spontan & banyak lagi"
name="keywords" content="gempak, video terkini, klip"
name="copyright" content="Astro"
name="googlebot" content="NOODP"
name="subject" content="Gempak - Dalang dunia hiburan di Nusantara! | Gempak"
property="og:title" content="Gempak - Dalang dunia hiburan di Nusantara!"
property="og:image" content="htt????/resizer-vortals.eco.astro.com.my/htt????/pngimage.net/wp-content/uploads/2018/05/astro-gempak-logo-png.png"
property="og:image:secure_url" content="htt????/resizer-vortals.eco.astro.com.my/htt????/pngimage.net/wp-content/uploads/2018/05/astro-gempak-logo-png.png"
property="og:url" content="htt????/gempak.com"
property="fb:app_id" content="713676435467449"
property="fb:pages" content=""
property="og:site_name" content="gempak.com"
property="og:description" content="Dapatkan cerita gosip artis & berita hiburan terkini, serta program seperti Akademi Fantasia, Gegar Vaganza, Maharaja Lawak Mega, Super Spontan & banyak lagi"
property="twitter:site" content="gempak"
property="twitter:card" content="summary_large_image"
property="twitter:url" content="htt????/gempak.com"
property="twitter:title" content="Gempak - Dalang dunia hiburan di Nusantara!"
property="twitter:description" content="Dapatkan cerita gosip artis & berita hiburan terkini, serta program seperti Akademi Fantasia, Gegar Vaganza, Maharaja Lawak Mega, Super Spontan & banyak lagi"
property="twitter:image" content="htt????/resizer-vortals.eco.astro.com.my/htt????/pngimage.net/wp-content/uploads/2018/05/astro-gempak-logo-png.png"

Load Info

page size11063
load time (s)2.057114
redirect count2
speed download5377
server IP104.16.248.8
* all occurrences of the string "http://" have been changed to "htt???/"

SEO From Wikipedia, the free encyclopedia
Search engine optimization (SEO) is the process of affecting the online visibility of a website or a web page in a web search engines unpaid results—often referred to as `natural`, `organic`, or `earned` results. In general, the earlier (or higher ranked on the search results page), and more frequently a website appears in the search results list, the more visitors it will receive from the search engines users; these visitors can then be converted into customers. SEO may target different kinds of search, including image search, video search, academic search, news search, and industry-specific vertical search engines. SEO differs from local search engine optimization in that the latter is focused on optimizing a business online presence so that its web pages will be displayed by search engines when a user enters a local search for its products or services. The former instead is more focused on national or international searches. and ADS Publishers From Wikipedia, the free encyclopedia
Advertising is an audio or visual form of marketing communication that employs an openly sponsored, non-personal message to promote or sell a product, service or idea. Sponsors of advertising are often businesses wishing to promote their products or services. Advertising is differentiated from public relations in that an advertiser pays for and has control over the message. It differs from personal selling in that the message is non-personal, i.e., not directed to a particular individual. Advertising is communicated through various mass media, including traditional media such as newspapers, magazines, television, radio, outdoor advertising or direct mail; and new media such as search results, blogs, social media, websites or text messages. The actual presentation of the message in a medium is referred to as an advertisement or `ad` for short.
Commercial ads often seek to generate increased consumption of their products or services through `branding`, which associates a product name or image with certain qualities in the minds of consumers. On the other hand, ads that intend to elicit an immediate sale are known as direct-response advertising. Non-commercial entities that advertise more than consumer products or services include political parties, interest groups, religious organizations and governmental agencies. Non-profit organizations may use free modes of persuasion, such as a public service announcement. Advertising may also be used to reassure employees or shareholders that a company is viable or successful., wall of links.


If you want to put something else on this wall, write to us.