If you are not sure if the website you would like to visit is secure, you can verify it here. Enter the website address of the page and see parts of its content and the thumbnail images on this site. None (if any) dangerous scripts on the referenced page will be executed. Additionally, if the selected site contains subpages, you can verify it (review) in batches containing 5 pages.
favicon.ico: bkt.com.al - Homepage | Banka Kombetare Tre.

site address: bkt.com.al redirected to: bkt.com.al

site title: Homepage Banka Kombetare Tregtare

Our opinion (on Wednesday 18 May 2022 6:21:42 GMT):

GREEN status (no comments) - no comments
After content analysis of this website we propose the following hashtags:


Proceed to the page?Powered by: Very Tiny URL Shortener at http://vturl.net VeryTinyURL
page from cache: 115 days ago
Meta tags:
description=Përfitoni nga shumëllojshmëria e ofertave nga BKT bank, përfshirë produktet bankare si, kredi per shtepi, kredi personale, kartat e krediti, kembimi valutor…;
keywords=BKT, bkt, BKT mart, BKT online, banka kombetare tregtare, bkt e banking, kursi i kembimit, bank, kembimi valutor, kredi per shtepi, kredi personale, kredi, depozita, karta prima, karta krediti;

Headings (most frequently used words):

veprime, ditore, investo, dua, kredi, rreth, nesh,

Text of the page (most frequently used words):
për (75), bkt (58), nga (45), #banka (40), #shqipëri (36), #mirë (28), dhe (23), #vitin (18), alb (17), jcr (17), #rating (17), smart (16), #finance (16), #eurasia (16), #njoftim (15), aaa (15), #depozita (13), the (13), banker (12), #kredi (12), euromoney (11), emea (11), dega (9), llogari (9), punës (9), shfaq (8), mbi (8), informacion (8), 2019 (7), 2021 (7), internet (7), vitit (7), klientët (7), 2017 (7), herë (7), tregtare (7), shume (7), rivlerëson (6), një (6), tiranë (6), tepër (6), shumë (6), qeverisjen (6), lindore (5), per (5), fastip (5), diplomimit (5), pagesa (5), atm (4), bankomat (4), degëve (4), praktikën (4), integruara (4), studimeve (4), shuma (4), mund (4), karta (4), ceremonia (4), banking (4), duhet (4), është (4), bankar (4), vlerëson (4), pjesë (4), vlerësime (4), 2013 (4), shkodër (4), rëndësishëm (4), këmbimi (4), shqipërisë (4), personale (4), kredisë (4), korporatës (4), forumin (4), kombëtare (4), interesi (4), organizuar (4), muaj (4), biznes (4), sed (3), eiusmode (3), mpor (3), incididunt (3), rruga (3), falas (3), tona (3), fito (3), regjistrohu (3), tuaj (3), qendrore (3), elit (3), all (3), adipiscing (3), periudha (3), nëse (3), llogarit (3), degë (3), çdo (3), orarin (3), individë (3), covid (3), qëndrore (3), lorem (3), ipsum (3), dolor (3), concord (3), sit (3), kristal (3), amet (3), para (3), korporatave (3), consectetur (3), durrës (3), unë (3), fakultetit (3), rreth (3), rekord (3), saj (3), bankare (3), krediti (3), transaksione (3), panairin (3), studentëve (3), hipotekore (3), 2014 (3), 2016 (3), 2020 (3), 2018 (3), interesit (3), promocionale (3), global (3), shtëpi (3), elastike (3), invest (3), nesh (3), çmimin (3), sociale (3), tryezën (3), drejtoi (3), universiteti (3), rrumbullakët (3), listën (3), çmime (3), albtelecom (3), europën (3), pjesëmarrëse (3), nevojë (2), dhjetën (2), moisiu (2), ndihmon (2), ceremoninë (2), pakistanit (2), aleksandër (2), fakulteti (2), çmimi (2), depozitave (2), tiranës (2), depozitës (2), evropën (2), study (2), work (2), aplikoni (2), shmangur (2), agrobiznesit (2), lloji (2), bashkëpunimi (2), lokale (2), marrëveshje (2), agjencia (2), mëso (2), sistemeve (2), keni (2), sherbimi (2), euro (2), 2015 (2), funksional (2), aplikacionin (2), ditë (2), orari (2), zgjuar (2), uamd (2), mirëmbajtjen (2), zhvendosja (2), përditësimi (2), bankave (2), orarit (2), mbështetje (2), reja (2), monedha (2), datë (2), central (2), europe (2), financiare (2), vjetorin (2), dhuratë (2), feston (2), totale (2), parë (2), degët (2), organizon (2), lajme (2), degës (2), organizoi (2), kushtet (2), kësti (2), thesari (2), investo (2), smartinvest (2), afat (2), matrushka (2), blog (2), step (2), pranoj (2), fëmija (2), obligacione (2), bono (2), bankingu (2), valutor (2), cookies (2), ose (2), normave (2), buletini (2), dua (2), cili (2), kohë (2), kreditë (2), kolateral (2), strehimit (2), aktivitete (2), paradhënie (2), sigurimesh (2), center (2), kasetat (2), sigurisë (2), paketa (2), ekonomike (2), faturash (2), transferta (2), parash (2), debitit (2), prima (2), super (2), smartpay (2), ditore (2), shërbimi (2), pagave (2), sigurime (2), broker (2), dhënat (2), pensioni (2), studenti (2), kursimi (2), përditëso (2), rrjedhëse (2), veprime (2), projekti (2), contact (2), paguaj (2), bërë (2), barbullush (2), kombetare (2), bonus (2), salary (2), pin (2), pack (2), politikat (2), iphone (2), llogaritësi (2), holding (2), sipas (2), apo, celular, merr, tablet, order, mënyra, përfaqësues, asd, ështe, pranë, sektorit, ndërtimit, fushatat, english, globale, shtatën, panairi, njëmbëdhjetën, investime, takim, revista, sun, rising, kompjuter, investoni, shkurt, përzgjodhi, procesit, kryerjen, agjente, paraprake, parasë, vlerësuar, bankën, sigurimit, javës, forumi, turqi, ndërkombëtare, tregje, inagurimit, euroasia, çorovodë, kompensimit, mbështet, tregtimit, panaitin, cdo, radhazi, instrumenta, 000, aksesuar, shumëpalëshe, revolucionin, platformës, përmes, bashkisë, klikim, iniciativë, gjelbër, vetëm, parën, cerdhes, medaljen, kryej, chf, aud, paketës, dite, përfito, norma, dëshiron, fitosh, kartë, lojës, gbp, kryeni, pothuajse, transaksion, tënd, celularin, rimbush, dorën, jeni, duar, vlefshme, cad, usd, radhën, fundit, republikës, periudhës, këstit, tipi, konsumatore, bli, shit, kursin, këmbimit, eur, from, standarte, produktit, valutë, lista, bëhu, sigurta, kursyer, best, platformen, paratë, tuaja, nuk, flenë, regjistroheni, interes, celulari, numër, njoftime, miraton, mundësinë, amf, stafit, fëmijet, mujor, inagurimi, anti, vaksinimit, fushata, ekonomik, buy, përfitoni, fitues, duke, sugjerojmë, përdorni, bëhesh, kanaleve, nëpërmjet, tend, numrin, rimbushur, kanalet, digjitale, fitoni, kursen, ndihuni, sigurt, projektoni, ardhmen, lundroni, cilat, depozitat, gjatë, kurseni, islamike, praktikat, nderit, hyj, llakan, fier, ura, mbrostar, gjylbeku, naim, cërrik, lagja, udhëzues, marr, kucovë, pagë, shpejtë, nevojitet, depozitë, investoj, kartës, harruar, kam, paga, kalon, prifti, don, njoftohem, protokolli, shkëmbimi, degësh, bashkim, qendra, pensionistët, përditësim, institucionet, sanitare, higjeno, masave, verdhë, online, bosko, kryera, tranfertave, kostot, lidhje, mëtejshme, përhapjen, udhëzime, pensionistë, mars, pronat, ndroq, mushqeta, kur, zhbllokoj, informacionit, kontakto, telefonojmë, jemi, kush, qeverisja, lidership, ligjore, detyrimet, investitorët, marrëdhënia, përgjegjshmëria, punosh, facebook, 355674000018, twitter, linkedin, youtube, instagram, çalık, copyright, privatësisë, faqes, harta, ankesa, sugjerime, punes, kontaktoni, whatsapp, këste, aplikacioni, bllokuar, jashtë, transfertë, marrë, dërguesi, tek, jap, llogarisë, informacioni, blerja, bankopedia, funksionon, detaje, informuar, vijuar, shtypni, përdorim, tonë, faqjen, eksperiencë, kërko, karriera, automatik, llogarive, konsullatën, biznesin, çalik, presidenti, bank, deutsche, pagesat, ekselencës, bashkinë, bashkëpunim, garancisë, programin, prezanton, kreditimi, solidaritetit, menyra, ofron, ataturk, kemal, mustafa, shkollës, nxënësve, familjet, romët, bujqësisë, produkte, nderohet, social, bordi, inc, inauguron, riyaz, ambasadori, prezantua, shqipëria, gjashtën, 2008, 9001, iso, riçertifikohet, mercomm, ministria, arc, fiton, vjetor, raporti, commonwealth, pavarura, shtetet, përgjegjshmërinë, rinisë, mirëqenies, nxjerr, këtij, bashkimi, gusht, sistemit, funksionimin, porti, pushimi, nëntor, pushim, kamëz, mbyllur, sarande, shërbimet, shlyerjen, lajmërim, qendror, individ, praktikave, kombëtar, programit, thirrja, kashar, degën, çlirimi, aips, transfertave, bëhet, shqiptare, bankë, drejtues, bordin, zgjedh, kursimeve, botëror, instituti, 2011, rizgjidhet, vlorë, brezit, vendëse, 2010, mire, serish, zgjidhet, jashtme, tregtisë, seminarin, klientet, lehtesira, krijoje, vazhdon, klientë, homepage,


Text of the page (random words):
homepage banka kombetare tregtare individë biznes rreth nesh en veprime ditore llogari rrjedhëse llogari kursimi llogari studenti llogari pensioni shërbimi i pagave smartpay karta krediti prima karta e debitit bankomat transaksione këmbimi transferta parash pagesa faturash paketa ekonomike kasetat e sigurisë dega internet contact center atm super bankomat bkt smart pagesa sigurimesh broker në sigurime përditëso të dhënat personale aktivitete promocionale bankingu në shtëpi investo smartinvest depozita me afat depozita elastike depozita rekord depozita matrushka depozita step up depozita fëmija im bono thesari obligacione këmbimi valutor buletini i normave të interesit dua kredi kreditë hipotekore kredi personale kredi me kolateral projekti i strehimit paradhënie bankare fushatat blog rreth nesh english dega internet biznes individë me shume informacion smart invest mënyra më e zgjuar për të bërë investime globale investoni në tregje ndërkombëtare vetëm me një klikim përmes platformës shumëpalëshe të tregtimit për të aksesuar më shumë se 25 000 instrumenta nga cdo kompjuter tablet apo celular me shume informacion paratë tuaja nuk duhet të flenë me 0 interes ndihuni të sigurt dhe projektoni të ardhmen tuaj me depozitat e bkt së sa më gjatë të kurseni aq më shumë përfitoni me shume informacion smart banking ju kursen kohë dhe para për të shmangur radhën në degë për të kursyer kohë dhe para ju sugjerojmë të përdorni kanalet tona digjitale smart banking me shume informacion me bkt smart në dorën tuaj ju jeni në duar të sigurta kryeni pothuajse çdo transaksion bankar falas me shume informacion fito një iphone 12 regjistrohu dhe kryej transaksione në bkt smart për t u bërë pjesë e lojës promocionale me shume informacion dëshiron të fitosh bonus çdo muaj në kartë krediti bëhu pjesë e paketës salary pack dhe përfito 4 herë bonus çdo muaj me shume informacion 01 banka e shqipërisë 02 smart invest 03 depozita në valutë 04 smart banking 05 bkt smart 06 iphone 12 07 salary pack shuma from all to all 0 0 përditësimi i fundit 20 08 2019 llogarit kursin e këmbimit bli ose shit llogaritësi i kredisë llogaritësi i depozitës lloji i kredisë kredi konsumatore kredi hipotekore tipi i kredisë monedha sipas këstit sipas periudhës shuma periudha muaj kësti llogarit kësti mujor 0 pagesa totale 0 interesi 0 aplikoni për kredi interesi 0 periudha muaj 0 aplikoni për kredi lloji i depozitës standarte elastike rekord lista e produktit monedha all eur usd gbp cad chf aud shuma periudha dite llogarit norma e interesit 0 shuma totale 0 01 rimbush celularin tënd albtelecom fito 2 gb internet dhuratë duke rimbushur numrin tend albtelecom nëpërmjet kanaleve tona atm bkt smart e banking bëhesh fitues i 2 gb internet dhuratë të vlefshme për 30 ditë mëso më shumë 02 regjistrohu ne bkt smart regjistrohu ne bkt smart dhe fito 1 gb internet falas nëse keni numër celulari albtelecom dhe regjistroheni ne aplikacionin më të zgjuar bankar bkt smart do të keni mundësinë të fitoni 1 gb internet falas me të cilat mund të lundroni aplikacionin tuaj më të ri mëso më shumë lajme mbi bkt njoftime banka më e mirë e vitit në shqipëri për 2021 the banker jcr eurasia rating rivlerëson bkt me aaa alb amf miraton platformen bkt smart invest banka më e mirë në shqipëri për vitin 2021 global finance inagurimi i cerdhes për fëmijet e stafit të bkt fushata e vaksinimit anti covid 19 marrëveshje bashkëpunimi bkt fakulteti i ekonomik universiteti i tiranës emea finance vlerëson bkt për të dhjetën herë banka më e mirë në shqipëri bkt ështe vlerësuar me medaljen best buy asd bkt për të njëmbëdhjetën herë the banker rivlerëson bkt si banka e vitit në shqipëri për vitin 2020 jcr eurasia rating rivlerëson bkt me aaa alb vlerësime nga finance central europe për vitin 2020 revista global finance vlerëson bkt me çmimin banka më e mirë në shqipëri për vitin 2020 order of the rising sun bkt drejtoi tryezën e rrumbullakët të shqipërisë në forumin për evropën qendrore dhe lindore organizuar nga euromoney vlerësime nga finance central europe për vitin 2019 banka më e mirë në shqipëri për 2019 the banker jcr eurasia rating rivlerëson bkt me aaa alb për qeverisjen e korporatave aaa alb nga jcr eurasia rating banka më e mirë në shqipëri euromoney banka më e mirë në shqipëri për vitin 2018 nga emea finance banka më e mirë në shqipëri për 2019 global finance tiranë shqipëri 15 shkurt 2019 banka më e mirë në shqipëri për 2018 the banker universiteti aleksandër moisiu durrës uamd organizoi ceremoninë e diplomimit të studentëve të fakultetit të studimeve të integruara me praktikën fastip jcr eurasia rating rivlerëson bkt me aaa alb për të dhjetën herë radhazi banka më e mirë në shqipëri për vitin 2017 nga emea finance banka kombëtare tregtare mbështet revolucionin e gjelbër iniciativë e bashkisë tiranë bkt pjesëmarrëse në panairin work study 2018 agjencia e sigurimit të depozitave përzgjodhi bankën kombëtare tregtare të parën në listën paraprake të bankave agjente për kryerjen e procesit të kompensimit të depozitave bkt drejtoi tryezën e rrumbullakët të shqipërisë në forumin për evropën qëndrore dhe lindore organizuar nga euromoney banka më e mirë në shqipëri për 2017 nga the banker ceremonia e diplomimit në fastip banka më e mirë në shqipëri për vitin 2017 nga euromoney banka më e mirë në shqipëri për vitin 2016 nga emea finance aaa alb nga jcr euroasia rating bkt pjesëmarrëse në panaitin work study 2017 ceremonia e inagurimit dega çorovodë bkt pjesëmarrëse në panairin e punës 2017 forumi i agrobiznesit turqi shqipëri banka kombëtare tregtare në mbështetje të javës së parasë bkt drejtoi tryezën e rrumbullakët të shqipërisë në forumin për europën qendrore dhe lindore organizuar nga euromoney universiteti aleksandër moisiu durrës uamd organizoi ceremoninë e diplomimit të studentëve të fakultetit të studimeve të integruara me praktikën fastip the banker rivlerëson bkt për të shtatën herë si banka më e mirë në shqipëri jcr eurasia rating vlerëson bkt në me aaa alb për qeverisjen e korporatave banka kombëtare tregtare merr pjesë në panairin e punës 2016 banka më e mirë në shqipëri për vitin 2016 nga euromoney aaa alb nga jcr eurasia rating bkt organizon takim me përfaqësues të agrobiznesit banka më e mirë në shqipëri për vitin 2015 nga emea finance panairi i punës bkt pranë sektorit të ndërtimit ambasadori i pakistanit riyaz inauguron konsullatën e nderit të republikës islamike të pakistanit në shqipëri shqipëria u prezantua në forumin për europën qendrore dhe lindore organizuar nga euromoney bkt feston 90 vjetorin e saj me çmimin banka më e mirë në shqipëri për të gjashtën herë nga the banker jcr eurasia rating vlerëson bkt në me aaa alb për qeverisjen e korporatave banka më e mirë në shqipëri për vitin 2015 nga euromoney bkt riçertifikohet me iso 9001 2008 raporti vjetor 2014 fiton dy çmime arc nga mercomm inc aaa alb nga jcr eurasia rating banka më e mirë në shqipëri për vitin 2014 nga emea finance dhe çmimi për përgjegjshmërinë sociale të korporatës për europën qëndrore dhe lindore dhe për shtetet e pavarura të commonwealth it nga emea finance presidenti i çalik holding nderohet me çmimin e solidaritetit social nga ministria e mirëqenies sociale dhe rinisë banka e vitit 2014 në shqipëri nga the banker aaa alb nga jcr eurasia rating për qeverisjen e korporatës dhe aaa alb nga jcr eurasia rating ceremonia e diplomimit në fastip banka më e mirë në shqipëri për vitin 2013 nga euromoney aaa alb nga jcr eurasia rating banka më e mirë në shqipëri për vitin 2013 nga emea finance banka e vitit 2013 në shqipëri nga the banker aa alb nga jcr eurasia rating për qeverisjen e korporatës çmimi i ekselencës për pagesat nga deutsche bank bkt prezanton programin e ri të garancisë në bashkëpunim me bashkinë e tiranës banka më e mirë në shqipëri për vitin 2013 nga euromoney banka lokale më e mirë në shqipëri nga emea finance bkt ofron menyra te reja kreditimi per biznesin aaa alb nga jcr eurasia rating bkt ndihmon familjet në nevojë të 50 nxënësve të shkollës mustafa kemal ataturk bkt ndihmon romët në nevojë aa alb nga jcr eurasia rating për qeverisjen e korporatës marrëveshje bashkëpunimi bkt fakulteti i studimeve të integruara me praktikën bkt nxjerr produkte të reja në mbështetje të bujqësisë banka më e mirë në shqipëri nga euromoney banka lokale më e mirë në shqipëri nga emea finance instituti botëror i bankave të kursimeve zgjedh bordin e ri drejtues një bankë shqiptare bëhet për herë të parë pjesë e këtij bordi bkt rizgjidhet si banka e vitit 2011 banka e vitit në shqipëri nga the banker bkt feston 85 vjetorin e degës së saj në vlorë ceremonia e diplomimit të brezit të parë të studentëve të fakultetit të studimeve të integruara me praktikën fastip bkt zgjidhet serish banka me e mire per vitin 2010 bkt organizon seminarin mbi praktikat e tregtisë së jashtme bkt vazhdon te krijoje lehtesira per klientet e saj banka e vitit në shqipëri nga the banker lajme mbi bkt shfaq më tepër për funksionimin e sistemit aips euro për shlyerjen e transfertave vendëse për klientë në euro ditë pushimi për agjencia porti durrës orari i degëve kristal dhe concord më datë 31 12 2021 bkt dega pushim datë 30 nëntor 2021 zhvendosja e bkt dega kamëz dega sarande mbyllur 02 03 09 2021 bkt njoftim per klientët sherbimi bankar funksional orari i degëve 4 gusht 2021 lajmërim per klientët mbi shërbimet bankare sherbimi qendror bankar jo funksional kushtet e punës individ biznes thirrja vi e programit kombëtar të praktikave të punës mbi orarin në degët kristal dhe concord njoftim për mirëmbajtjen e sistemeve 27 06 2021 njoftim për mirëmbajtjen e sistemeve zhvendosja e bkt dega kashar njoftim për klientët njoftim bashkimi i degës çlirimi me degën shkodër njoftim për bkt dega qëndrore shkëmbimi automatik i informacionit të llogarive financiare njoftim mbi orarin e punës në degët concord dhe kristal bashkim degësh informacion mbi orarin e punës së degëve në qendra tregtare njoftim për pensionistët njoftim i rëndësishëm përditësim i orarit të punës në degë protokolli i verdhë i masave higjeno sanitare covid 19 për institucionet financiare njoftim në lidhje me kostot e tranfertave të kryera online njoftim i rëndësishëm përditësimi i orarit të punës në degë njoftim i rëndësishëm për klientët e kredisë individë dhe biznes njoftim për klientët udhëzime për klientët për të shmangur përhapjen e mëtejshme të covid 19 njoftim i rëndësishëm për klientët pensionistë tiranë shqipëri 20 mars 2019 njoftim banka më e mirë në shqipëri për 2017 nga the banker banka më e mirë në shqipëri për vitin 2017 nga emea finance aaa alb nga jcr eurasia rating çmime dhe vlerësime shfaq më tepër pronat tona ndroq tiranë mushqeta tiranë rruga don bosko tiranë rruga llakan prifti kucovë mbrostar ura fier rruga naim gjylbeku shkodër lagja nr 3 cërrik barbullush shkodër barbullush shkodër shfaq më tepër lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit sed do eiusmode mpor incididunt lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit sed do eiusmode mpor incididunt lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit sed do eiusmode mpor incididunt shfaq më tepër udhëzues i bkt si mund te hyj ne bkt smart sa është interesi që unë duhet të paguaj nëse marr kredi për shtëpi më nevojitet kredi e shpejtë jo më shumë se 1 pagë cili është interesi nëse investoj në depozitë kam harruar pin e kartës sa para duhet të paguaj për një pin të ri si mund të njoftohem kur me kalon paga në llogari më është bllokuar aplikacioni si mund ta zhbllokoj cili është informacioni i llogarisë qe duhet të jap tek dërguesi për të marrë një transfertë nga jashtë si funksionon blerja me këste shfaq më tepër për një eksperiencë sa më të mirë në faqjen tonë ne përdorim cookies shtypni unë pranoj për të vijuar ose më shumë për tu informuar më në detaje mbi cookies unë pranoj kërko shfaq listën e atm shfaq listën e degëve shfaq më tepër bkt blog karriera në bkt bankopedia whatsapp 355674000018 na kontaktoni t ju telefonojmë veprime ditore llogari rrjedhëse llogari kursimi llogari studenti llogari pensioni shërbimi i pagave smartpay karta krediti prima karta e debitit bankomat transaksione këmbimi transferta parash pagesa faturash paketa ekonomike kasetat e sigurisë dega internet contact center atm super bankomat bkt smart pagesa sigurimesh broker në sigurime përditëso të dhënat personale aktivitete promocionale bankingu në shtëpi investo smartinvest depozita me afat depozita elastike depozita rekord depozita matrushka depozita step up depozita fëmija im bono thesari obligacione këmbimi valutor buletini i normave të interesit dua kredi kreditë hipotekore kredi personale kredi me kolateral projekti i strehimit paradhënie bankare rreth nesh kush jemi lidership qeverisja politikat dhe detyrimet ligjore çmime dhe vlerësime marrëdhënia me investitorët përgjegjshmëria sociale të punosh për bkt na kontakto facebook twitter linkedin youtube instagram çalık holding banka kombetare tregtare copyright 2019 politikat e privatësisë harta e faqes sugjerime ankesa kushtet e punes
Thumbnail images (randomly selected): * Images may be subject to copyright.GREEN status (no comments)

Verified site has: 221 subpage(s). Do you want to verify them? Verify pages:

1-5 6-10 11-15 16-20 21-25 26-30 31-35 36-40 41-45 46-50
51-55 56-60 61-65 66-70 71-75 76-80 81-85 86-90 91-95 96-100
101-105 106-110 111-115 116-120 121-125 126-130 131-135 136-140 141-145 146-150
151-155 156-160 161-165 166-170 171-175 176-180 181-185 186-190 191-195 196-200
201-205 206-210 211-215 216-220 221-221


The site also has references to the 1 subdomain(s)

  bkt.com.al  Verify


The site also has 1 references to other resources (not html/xhtml )

 bkt.com.al/assets/uploads/pdf/Kushtet-___.pdf  Verify


Top 50 hastags from of all verified websites.

Recently checked links (by ScreenShot) on WebLinkPedia.

Screenshot of the main domain: vaidiakythuat.comScreenshot of the main domain: new-mini-world-craft-3d-exploration.it.softonic.comScreenshot of the main domain: nhattuan2011.blogspot.comScreenshot of the main domain: xatradon.namtramy.gov.vnScreenshot of the main domain: tuyensinhsdh.tvu.edu.vnScreenshot of the main domain: tumile-meet-new-people-via-free-video-chat.softonic.plScreenshot of the main domain: doancqcq.blogspot.comScreenshot of the main domain: ww1.hairyminx.comScreenshot of the main domain: cr8.siteScreenshot of the main domain: chrome-os-flex.softonic.nlScreenshot of the main domain: escortparty.comScreenshot of the main domain: heroes-magic.softonic.plScreenshot of the main domain: vnbonsai.mov.mnScreenshot of the main domain: poppy-playtime-chapter-2.softonic.krScreenshot of the main domain: poppy-playtime-chapter-2.softonic-th.comScreenshot of the main domain: chrome-os-flex.softonic-ar.comScreenshot of the main domain: huib.hueuni.edu.vnScreenshot of the main domain: eskortss.comScreenshot of the main domain: nhuavipora.comScreenshot of the main domain: quecall.clScreenshot of the main domain: topfreesvg.comScreenshot of the main domain: diziyo.meScreenshot of the main domain: marketingonlinepowerful.wordpress.comScreenshot of the main domain: car-stunts-impossible-extreme-city-gt-driving.softonic-ar.comScreenshot of the main domain: dancingtortoise.comScreenshot of the main domain: thuvienc2tranhungdaopgbd.blib.bitechco.comScreenshot of the main domain: poppy-playtime-chapter-2.softonic.cnScreenshot of the main domain: clipgrab.de.softonic.comScreenshot of the main domain: khoay.tvu.edu.vnScreenshot of the main domain: clash-mini.it.softonic.comScreenshot of the main domain: tode4k.comScreenshot of the main domain: tuhandong.blogspot.comScreenshot of the main domain: mnhungloi.pgddtthanhtri.edu.vnScreenshot of the main domain: foyerphatdiem.comScreenshot of the main domain: cchc.baria-vungtau.gov.vnScreenshot of the main domain: avast.fr.softonic.comScreenshot of the main domain: thuexedulichhanoi.com.vnScreenshot of the main domain: fieldrunners-hd.softonic.vnScreenshot of the main domain: war-planet-online-global-conquest.softonic.plScreenshot of the main domain: unimotors.ro
Supplementary Information (add-on for SEO geeks)*- See more on header.verify-www.com

Header

HTTP/1.1 301 Moved Permanently
Cache-Control no-cache
Content-Type text/html; charset=UTF-8
Location htt????/bkt.com.al/
X-Powered-By ASP.NET
X-Powered-By-Plesk PleskWin
X-Frame-Options SAMEORIGIN
X-XSS-Protection 1
X-Content-Type-Options nosniff
Content-Security-Policy script-src self unsafe-eval unsafe-inline htt????/maps.googleapis.com htt????/fonts.googleapis.com htt????/www.gstatic.com/ htt????/www.google-analytics.com/ htt????/connect.facebook.net/ htt????/mitsweb.iitech.dk
Date Sat, 22 Jan 2022 19:35:13 GMT
Connection close
Content-Length 142
HTTP/1.1 200 OK
Cache-Control private,no-cache
Content-Type text/html
Expires Sat, 22 Jan 2022 20:35:13 GMT
Set-Cookie ASP.NET_SessionId=rrjzfedjprh5ejyo5wlpskws; path=/; HttpOnly
X-Powered-By ASP.NET
X-Powered-By-Plesk PleskWin
X-Frame-Options SAMEORIGIN
X-XSS-Protection 1
X-Content-Type-Options nosniff
Content-Security-Policy script-src self unsafe-eval unsafe-inline htt????/maps.googleapis.com htt????/fonts.googleapis.com htt????/www.gstatic.com/ htt????/www.google-analytics.com/ htt????/connect.facebook.net/ htt????/mitsweb.iitech.dk
Date Sat, 22 Jan 2022 19:35:13 GMT
Connection close
Content-Length 96392

Meta Tags

title="Homepage | Banka Kombetare Tregtare"
http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8"
charset="UTF-8"
name="viewport" content="width=device-width, minimum-scale=1.0, maximum-scale=1.0, user-scalable=no"
http-equiv="X-UA-Compatible" content="IE=edge"
name="description" content="Përfitoni nga shumëllojshmëria e ofertave nga BKT bank, përfshirë produktet bankare si, kredi per shtepi, kredi personale, kartat e krediti, kembimi valutor…"
name="keywords" content="BKT, bkt, BKT mart, BKT online, banka kombetare tregtare, bkt e banking, kursi i kembimit, bank, kembimi valutor, kredi per shtepi, kredi personale, kredi, depozita, karta prima, karta krediti"
property="og:site_name" content="htt????/www.bkt.com.al"
property="fb:app_id" content=""
property="og:type" content="website"
property="og:url" content="htt???/www.bkt.com.al"
property="og:title" content="Homepage"
property="og:description" content="Përfitoni nga shumëllojshmëria e ofertave nga BKT bank, përfshirë produktet bankare si, kredi per shtepi, kredi personale, kartat e krediti, kembimi valutor…"
property="og:image" content="htt????/bkt.com.al/assets/img/share-image.jpg"
name="twitter:card" content="summary"
name="twitter:title" content="Homepage"
name="twitter:description" content="Përfitoni nga shumëllojshmëria e ofertave nga BKT bank, përfshirë produktet bankare si, kredi per shtepi, kredi personale, kartat e krediti, kembimi valutor…"

Load Info

page size96392
load time (s)2.933382
redirect count1
speed download32860
server IP94.102.66.115
* all occurrences of the string "http://" have been changed to "htt???/"

SEO From Wikipedia, the free encyclopedia
Search engine optimization (SEO) is the process of affecting the online visibility of a website or a web page in a web search engines unpaid results—often referred to as `natural`, `organic`, or `earned` results. In general, the earlier (or higher ranked on the search results page), and more frequently a website appears in the search results list, the more visitors it will receive from the search engines users; these visitors can then be converted into customers. SEO may target different kinds of search, including image search, video search, academic search, news search, and industry-specific vertical search engines. SEO differs from local search engine optimization in that the latter is focused on optimizing a business online presence so that its web pages will be displayed by search engines when a user enters a local search for its products or services. The former instead is more focused on national or international searches. and ADS Publishers From Wikipedia, the free encyclopedia
Advertising is an audio or visual form of marketing communication that employs an openly sponsored, non-personal message to promote or sell a product, service or idea. Sponsors of advertising are often businesses wishing to promote their products or services. Advertising is differentiated from public relations in that an advertiser pays for and has control over the message. It differs from personal selling in that the message is non-personal, i.e., not directed to a particular individual. Advertising is communicated through various mass media, including traditional media such as newspapers, magazines, television, radio, outdoor advertising or direct mail; and new media such as search results, blogs, social media, websites or text messages. The actual presentation of the message in a medium is referred to as an advertisement or `ad` for short.
Commercial ads often seek to generate increased consumption of their products or services through `branding`, which associates a product name or image with certain qualities in the minds of consumers. On the other hand, ads that intend to elicit an immediate sale are known as direct-response advertising. Non-commercial entities that advertise more than consumer products or services include political parties, interest groups, religious organizations and governmental agencies. Non-profit organizations may use free modes of persuasion, such as a public service announcement. Advertising may also be used to reassure employees or shareholders that a company is viable or successful., wall of links.


If you want to put something else on this wall, write to us.