If you are not sure if the website you would like to visit is secure, you can verify it here. Enter the website address of the page and see parts of its content and the thumbnail images on this site. None (if any) dangerous scripts on the referenced page will be executed. Additionally, if the selected site contains subpages, you can verify it (review) in batches containing 5 pages.
favicon.ico: www.a1.mk - my a1.

site address: blizoo.mk redirected to: www.a1.mk

site title: my a1

Our opinion (on Thursday 16 September 2021 15:02:47 GMT):

GREEN status (no comments) - no comments
After content analysis of this website we propose the following hashtags:


Proceed to the page?Powered by: Very Tiny URL Shortener at http://vturl.net VeryTinyURL

Meta tags:
description=А1 Македонија е член на Групацијата А1 Телеком Австрија, водечки провајдер за комуникациски и дигитални решенија во Централна и Источна Европа.;
keywords=, а1, а1 мк, a1 mk, телеком оператор, telekom operator, pripejd broevi, postpejd uslugi,припејд, постпејд, мобилен интернет, mobilen internet;

Headings (most frequently used words):

со, услуги, постпејд, combo, ја, иднината, предизвикај, а1, на, a1, онлајн, до, мобилна, во, сметка, интернет, промоции, останати, супер, подарок, припејд, deezer, by, music, xplore, поддршка, тв, тарифи, уживај, летото, дигитални, апликација, најбрзиот, пушти, музика, најјако, плаќање, смарт, помош, најголемиот, најбрзата, оператор, одбери, 4к, информации, брзи, тип, уред, сервис, профил, мобилен, линкови, navigation, neon, тарифа, уреди, ти, треба, мрежа, телевизор, кориснички, https, www, mk, uredi, telefoni, manufacturer, сметки, директно, вашите, одам, мобиленинтернет, телефонска, продажба, mojot, мрежана, телевизорсо, соa1, контакт, центар0800, 78, 787, сакам, да, користете, увид, од, дома, плати, надополни, кредит, телефони, попуст, бесплатна, достава, домa, за, брз, лесен, прегледен, 1366,

Text of the page (most frequently used words):
#интернет (22), #сметка (20), neon (18), #припејд (16), #повеќе (16), #combo (16), #онлајн (16), #тарифи (13), #услуги (11), #постпејд (11), xplore (10), ден (10), мобилен (10), канали (9), нарачај (9), промоции (8), достапен (8), најбрзиот (8), пакети (7), мобилна (7), мојот (7), рата (7), надополни (6), net (6), music (6), уреди (6), deezer (6), останати (6), странство (5), кредит (5), поддршка (5), smart (5), плати (5), home (5), плаќање (5), предизвикај (4), дознај (4), телефони (4), супер (4), подарок (4), box (4), картички (4), sim (4), разговори (4), кон (4), смарт (4), сервис (4), иднината (4), роаминг (4), нов (3), активирајте (3), корисник (3), помош (3), број (3), регистрација (3), xiaomi (3), контакт (3), апликација (3), сите (3), сурфај (2), 199 (2), lite (2), уживај (2), две (2), пакет (2), летото (2), shop (2), live (2), пушти (2), мрежа (2), redmi (2), музика (2), најјако (2), одбери (2), телевизор (2), оператор (2), најголемиот (2), дигитални (2), најбрзата (2), часовник (2), опуштено (2), итни (2), tарифни (2), пријатели (2), информации (2), вашите (2), volte (2), повици (2), служби (2), сервисери (2), осигурување (2), нас (2), цел (2), центар (2), секретарка (2), билет (2), овластени (2), проверка (2), викендица (2), паметни (2), услови (2), македонија (2), уред (2), тип (2), телевизори (2), таблети (2), дополнителна (2), лаптопи (2), игри (2), видео (2), austria (2), конзоли (2), опрема (2), јсп (2), идентификатор (2), 20gb (2), myki (2), тарифа (2), сакате (2), што (2), купи (2), mobile (2), 10gb (2), интерактивна (2), внесете (2), направете (2), webtv (2), 100gb (2), hbo (2), стик (2), usb (2), web (2), fix (2), месец (2), твој, корпа, 671, попуст, band, деловни, приватни, секој, 20se, guru, navigation, content, skip, треба, 1366, manufacturer, telefoni, uredi, www, https, веднаш, tcl, продажба, apple, ценовници, новости, профил, 077, 1234, продажни, места, закажи, бизнис, состанок, форма, секција, користење, брзи, кариера, линкови, почеток, следете, бидете, тек, сумата, која, надополните, молиме, внесувајте, групација, време, помеѓу, serbia, заштита, лични, податоци, општи, права, задржани, дооел, скопје, digital, slovenia, bulgaria, belarus, croatia, кое, telekom, group, начини, member, единствено, преку, бесплатната, имате, пристап, важни, било, сума, 100, 64gb, одам, директно, бесплатна, достава, домa, телефонска, 0800, 787, 499, 109, дома, nokia, honor, 399, galaxy, a32, samsung, 319, iphone, сакам, 1000, денари, платете, вашата, без, најава, само, бројот, фактурата, платите, class, col, користете, патувам, мојата, пребарај, пребарајте, секцијата, брз, лесен, прегледен, увид, кориснички, сметки, mojot, свет,


Text of the page (random words):
а1 македонија секој твој свет a1 уреди тип на уред телефони телевизори паметни уреди sim картички лаптопи и таблети конзоли видео игри дополнителна опрема сервис и поддршка проверка на сервис овластени сервисери мобилна постпејд постпејд тарифи tарифни пакети разговори кон странство роаминг сметка припејд припејд тарифи припејд пакети надополни кредит a1 пријатели разговори кон странство роаминг нов припејд корисник регистрација на припејд број останати услуги најбрзиот мобилен интернет a1 xplore music by deezer volte служби за итни повици мојот a1 осигурување a1 идентификатор a1 секретарка јсп билет интернет и тв интернет и тв a1 net a1 tv a1 neon тв канали интернет тарифи a1 net combo box combo box go интернет за викендица a1 mobile net 20gb мобилен интернет со usb стик тв тарифи a1 tv тв канали останати услуги a1 xplore tv web a1 fix smart home е сметка a1 xplore tv hbo go a1 webtv а1 combo combo a1 combo тарифи направете a1 combo тв канали останати услуги е сметка интерактивна тв купи онлајн a1 neon постпејд тарифа a1 neon тарифи a1 neon интернет и тв тв канали промоции постпејд промоции 100gb на најбрзиот мобилен интернет со онлајн плаќање и е сметка до супер подарок a1 neon најбрзиот мобилен интернет a1 xplore music by deezer myki смарт часовник combo промоции припејд промоции сурфај опуштено цел месец со 10gb пакет со две припејд sim картички за 199 ден уреди a1 live shop a1 smart home пакети надополни кредит плати сметка активирајте е сметка приватни деловни за нас надополни кредит плати сметка активирајте е сметка мк en sq корпа уреди тип на уред телефони телевизори паметни уреди sim картички лаптопи и таблети конзоли видео игри дополнителна опрема сервис и поддршка проверка на сервис овластени сервисери мобилна постпејд постпејд тарифи tарифни пакети разговори кон странство роаминг сметка припејд припејд тарифи припејд пакети надополни кредит a1 пријатели разговори кон странство роаминг нов припејд корисник регистрација на припејд број останати услуги најбрзиот мобилен интернет a1 xplore music by deezer volte служби за итни повици мојот a1 осигурување a1 идентификатор a1 секретарка јсп билет интернет и тв интернет и тв a1 net a1 tv a1 neon тв канали интернет тарифи a1 net combo box combo box go интернет за викендица a1 mobile net 20gb мобилен интернет со usb стик тв тарифи a1 tv тв канали останати услуги a1 xplore tv web a1 fix smart home е сметка a1 xplore tv hbo go a1 webtv а1 combo combo a1 combo тарифи направете a1 combo тв канали останати услуги е сметка интерактивна тв купи онлајн a1 neon постпејд тарифа a1 neon тарифи a1 neon интернет и тв тв канали промоции постпејд промоции 100gb на најбрзиот мобилен интернет со онлајн плаќање и е сметка до супер подарок a1 neon најбрзиот мобилен интернет a1 xplore music by deezer myki смарт часовник combo промоции припејд промоции сурфај опуштено цел месец со 10gb пакет со две припејд sim картички за 199 ден уреди a1 live shop a1 smart home пакети a1 guru my a1 мојот a1 navigation skip to content ти треба помош предизвикај ја иднината со најбрзата мобилна мрежа на најголемиот оператор повеќе најбрзиот мобилен интернет со а1 постпејд повеќе предизвикај ја иднината одбери 4к смарт телевизор со а1 combo повеќе https www a1 mk uredi telefoni manufacturer 1366 нарачај веднаш пушти музика на најјако уживај во летото со a1 xplore music by deezer повеќе со онлајн плаќање и е сметка до супер подарок повеќе предизвикај ја иднината со најбрзата мобилна мрежа на најголемиот оператор повеќе најбрзиот мобилен интернет со а1 постпејд повеќе предизвикај ја иднината одбери 4к смарт телевизор со а1 combo повеќе повеќе пушти музика на најјако уживај во летото со a1 xplore music by deezer повеќе со онлајн плаќање и е сметка до супер подарок повеќе телефони со онлајн попуст сите телефони xiaomi mi 11 lite 5g band 6 671 ден рата со a1 neon онлајн достапен нарачај tcl 20se 49 ден рата со a1 neon онлајн достапен нарачај apple iphone 11 64gb 1 319 ден рата a1 neon онлајн достапен нарачај samsung galaxy a32 399 ден рата a1 neon онлајн достапен нарачај honor 9x lite 69 ден рата a1 neon онлајн достапен нарачај nokia 5 4 49 ден рата со a1 neon онлајн достапен нарачај xiaomi redmi 9t 109 ден рата со a1 neon онлајн достапен нарачај xiaomi redmi 9 499 ден со a1 neon онлајн достапен нарачај контакт центар 0800 78 787 телефонска и онлајн продажба со бесплатна достава до домa повеќе дознај повеќе сакам да одам директно до мојот а1 поддршка smart home постпејд тарифи тв канали интернет пакети дигитални услуги користете дигитални услуги од дома дознај повеќе мобилна апликација mojot a1 за брз лесен и прегледен увид во вашите кориснички сметки дознај повеќе помош и информации class col xs 12 пребарајте ја секцијата за помош пребарај мојата сметка патувам во странство припејд услуги нов корисник интернет услуги мојот а1 плати сметка платете ја вашата сметка без најава на мојот а1 само внесете го бројот на фактурата што сакате да ја платите број на сметка плати надополни кредит внесете ја сумата која што сакате да ја надополните ве молиме внесувајте сума помеѓу 100 и 1000 денари надополни бидете во тек следете нè на почеток брзи линкови ценовници услови за користење плати сметка активирајте е сметка припејд регистрација поддршка секција за поддршка контакт форма закажи бизнис состанок a1 продажни места контакт центар 077 1234 профил за нас новости а1 групација кариера мобилна апликација единствено преку бесплатната мобилна апликација мојот a1 имате пристап до сите важни информации за вашите a1 услуги во било кое време member of начини на плаќање дознај повеќе за a1 telekom austria group a1 austria a1 croatia a1 serbia a1 belarus a1 bulgaria a1 slovenia a1 digital сите права задржани а1 македонија дооел скопје општи услови заштита на лични податоци mk en sq
Thumbnail images (randomly selected): * Images may be subject to copyright.GREEN status (no comments)

Verified site has: 105 subpage(s). Do you want to verify them? Verify pages:

1-5 6-10 11-15 16-20 21-25 26-30 31-35 36-40 41-45 46-50
51-55 56-60 61-65 66-70 71-75 76-80 81-85 86-90 91-95 96-100
101-105


The site also has references to the 2 subdomain(s)

  webtv.a1.mk  Verify   asmp.a1.mk  Verify


Top 50 hastags from of all verified websites.

Recently checked links (by ScreenShot) on WebLinkPedia.

Screenshot of the main domain: hotfrog.com.brScreenshot of the main domain: mymcafeelogin.comScreenshot of the main domain: webcam-effects.softonic-th.comScreenshot of the main domain: thetraveltrooper.comScreenshot of the main domain: map-gorinchem.istats.nlScreenshot of the main domain: gx.eeScreenshot of the main domain: find-my-friends.softonic.comScreenshot of the main domain: cartomanziaconcartadicredito365.itScreenshot of the main domain: floodmap.netScreenshot of the main domain: magazines.yumpu.comScreenshot of the main domain: baochauad.comScreenshot of the main domain: abntest.comScreenshot of the main domain: 6ukj.comScreenshot of the main domain: hotel-117-sinop.hotelmix.vnScreenshot of the main domain: myqs.fandom.comScreenshot of the main domain: cheapjordans12retro.comScreenshot of the main domain: hpgt.comScreenshot of the main domain: lahabratopairductcleaning.comScreenshot of the main domain: cars.skScreenshot of the main domain: velvetplumbing.comScreenshot of the main domain: pasadena-dryer-vent-cleaning.comScreenshot of the main domain: malibu-subzero-repair.comScreenshot of the main domain: xgoo.jpScreenshot of the main domain: griffinyenc703.simplesite.comScreenshot of the main domain: whiteside-subzero-repair-service.comScreenshot of the main domain: suburbanf.blogspot.comScreenshot of the main domain: united-airductcleaning.comScreenshot of the main domain: your-local-ac-service.comScreenshot of the main domain: acrepairus.comScreenshot of the main domain: sub-zero-repair-crew.comScreenshot of the main domain: top-appliance-repair-beverlyhills.comScreenshot of the main domain: gaigoi88.netScreenshot of the main domain: a-dance-of-fire-and-ice.softonic.com.brScreenshot of the main domain: inex-inter-tiraspol-md.booked.krScreenshot of the main domain: 6s-dryervent-cleaning.comScreenshot of the main domain: torranceapplianceexpert.comScreenshot of the main domain: b.ryy7.rocksScreenshot of the main domain: healthgurus.coScreenshot of the main domain: joystickcloud.comScreenshot of the main domain: scottsdale-appliance-repair.com
Supplementary Information (add-on for SEO geeks)*- See more on header.verify-www.com

Header

HTTP/1.0 302 Found
Location htt????/www.a1.mk
Server BigIP
Connection close
Content-Length 0
HTTP/1.0 200 OK
Server nginx
Date Thu, 16 Sep 2021 15:02:47 GMT
Content-Type text/html;charset=UTF-8
Vary Accept-Encoding
X-Frame-Options SAMEORIGIN
X-XSS-Protection 1
Expires Thu, 01 Jan 1970 00:00:00 GMT
Cache-Control private, no-cache, no-store, must-revalidate
Pragma no-cache
Liferay-Portal Liferay Digital Experience Platform 7.1.10 GA1 (Judson / Build 7110 / July 2, 2018)
X-Content-Type-Options nosniff
Access-Control-Allow-Origin *
Set-Cookie JSESSIONID=DCF18F0F302BEACDB49991F6D4DFE157; Path=/; Secure; HttpOnly
Set-Cookie COOKIE_SUPPORT=true; Max-Age=31536000; Expires=Fri, 16-Sep-2022 15:02:47 GMT; Path=/; Secure; HttpOnly
Set-Cookie GUEST_LANGUAGE_ID=mk_MK; Max-Age=31536000; Expires=Fri, 16-Sep-2022 15:02:47 GMT; Path=/; Secure; HttpOnly
Set-Cookie lbsrv=lvplr15;Path=/
Set-Cookie BIGipServer~Corp-L1P~Liferay_mac_a1_80=rd1o00000000000000000000ffff0af39a05o80; path=/; Httponly
Set-Cookie aaaStaticCookie=lvpaaa1;path=/;domain=.a1.mk; HttpOnly
Set-Cookie aaaStaticCookieSecure=lvpaaa1; Domain=.a1.mk; Path=/; SameSite=None; Secure; HttpOnly
Connection Close

Meta Tags

title="my a1"
name="viewport" content="width=device-width, initial-scale=1.0, maximum-scale=1, user-scalable=0"
name="apple-itunes-app" content="app-id=932844507"
name="smartbanner:title" content="Mojot A1"
name="smartbanner:author" content="A1"
name="smartbanner:price" content="FREE"
name="smartbanner:price-suffix-apple" content=" - on the App Store"
name="smartbanner:price-suffix-google" content=" - on Google Play"
name="smartbanner:icon-google" content="htt????/www.a1.mk/documents/20126/0/android-logo%402x.png"
name="smartbanner:button" content="VIEW"
name="smartbanner:button-url-google" content="htt????/play.google.com/store/apps/details?id=com.vipmk.ecare"
name="smartbanner:enabled-platforms" content="android"
property="og:site_name" content="Liferay DXP"
property="og:url" content="htt????/www.a1.mk/"
property="og:type" content="website"
property="og:title" content="А1 Македонија - Секој твој свет"
property="og:image" content="htt????/www.a1.mk/image/layout_set_logo?img_id=1481602&t=1631748158444"
property="og:description" content="А1 Македонија е член на Групацијата А1 Телеком Австрија, водечки провајдер за комуникациски и дигитални решенија во Централна и Источна Европа."
name="twitter:card" content="summary"
name="twitter:site" description="@A1Makedonija"
name="twitter:title" content="А1 Македонија - Секој твој свет"
name="twitter:description" content="А1 Македонија е член на Групацијата А1 Телеком Австрија, водечки провајдер за комуникациски и дигитални решенија во Централна и Источна Европа."
content="text/html; charset=UTF-8" http-equiv="content-type"
content="А1 Македонија е член на Групацијата А1 Телеком Австрија, водечки провајдер за комуникациски и дигитални решенија во Централна и Источна Европа." lang="mk-MK" name="description"
content=", а1, а1 мк, a1 mk, телеком оператор, telekom operator, pripejd broevi, postpejd uslugi,припејд, постпејд, мобилен интернет, mobilen internet" lang="mk-MK" name="keywords"

Load Info

page size144161
load time (s)0.615549
redirect count1
speed download234199
server IP212.15.182.153
* all occurrences of the string "http://" have been changed to "htt???/"

SEO From Wikipedia, the free encyclopedia
Search engine optimization (SEO) is the process of affecting the online visibility of a website or a web page in a web search engines unpaid results—often referred to as `natural`, `organic`, or `earned` results. In general, the earlier (or higher ranked on the search results page), and more frequently a website appears in the search results list, the more visitors it will receive from the search engines users; these visitors can then be converted into customers. SEO may target different kinds of search, including image search, video search, academic search, news search, and industry-specific vertical search engines. SEO differs from local search engine optimization in that the latter is focused on optimizing a business online presence so that its web pages will be displayed by search engines when a user enters a local search for its products or services. The former instead is more focused on national or international searches. and ADS Publishers From Wikipedia, the free encyclopedia
Advertising is an audio or visual form of marketing communication that employs an openly sponsored, non-personal message to promote or sell a product, service or idea. Sponsors of advertising are often businesses wishing to promote their products or services. Advertising is differentiated from public relations in that an advertiser pays for and has control over the message. It differs from personal selling in that the message is non-personal, i.e., not directed to a particular individual. Advertising is communicated through various mass media, including traditional media such as newspapers, magazines, television, radio, outdoor advertising or direct mail; and new media such as search results, blogs, social media, websites or text messages. The actual presentation of the message in a medium is referred to as an advertisement or `ad` for short.
Commercial ads often seek to generate increased consumption of their products or services through `branding`, which associates a product name or image with certain qualities in the minds of consumers. On the other hand, ads that intend to elicit an immediate sale are known as direct-response advertising. Non-commercial entities that advertise more than consumer products or services include political parties, interest groups, religious organizations and governmental agencies. Non-profit organizations may use free modes of persuasion, such as a public service announcement. Advertising may also be used to reassure employees or shareholders that a company is viable or successful., wall of links.


If you want to put something else on this wall, write to us.