If you are not sure if the website you would like to visit is secure, you can verify it here. Enter the website address of the page and see parts of its content and the thumbnail images on this site. None (if any) dangerous scripts on the referenced page will be executed. Additionally, if the selected site contains subpages, you can verify it (review) in batches containing 5 pages.
favicon.ico: botapress.info - Ballina - BotaPress.

site address: botapress.info redirected to: botapress.info

site title: Ballina - BotaPress

Our opinion (on Monday 25 October 2021 16:30:39 GMT):

GREEN status (no comments) - no comments
After content analysis of this website we propose the following hashtags:


Proceed to the page?Powered by: Very Tiny URL Shortener at http://vturl.net VeryTinyURL

Meta tags:

Headings (most frequently used words):

të, në, për, nga, me, një, nuk, se, është, më, kosovarë, mirë, do, si, kjo, sportin, ka, kurtit, kur, ta, kosova, lajm, serbe, arsyetimi, kam, ti, dhe, ky, semit, barcelona, ministri, ndalimin, kalimit, boksierëve, serbi, tejkaluar, zbuloni, që, çmimeve, vetëvendosje, këtë, muskul, mungon, ju, shëndeti, zyrtare, lajme, dorë, publikohen, madrid, real, botërore, federatën, pranohet, formacionet, test, bëni, njeriu, pikë, keni, sikur, ndjeni, pse, arseja, te, edhe, derrit, veshkave, transplantin, testojnë, kirurgët, thjeshtë, federatë, sllatinë, kosovës, humbjes, deklaru, asnjërën, lidhna, graniti, ia, thotë, sy, sport, procesi, vendos, ardhmen, koeman, pas, el, madh, clasico, dëshmojnë, faktet, video, jashtë, varur, jemi, rritjen, kampionati, auto, sllallom, përfundoi, spektaklin, shtatë, fuqie, natyrale, metoda, artisti, filmi, zgjoi, triumfon, festivalin, gjermani, rafuna, kujton, madhin, bekim, fehmiu, kush, deshi, artin, kujtojë, kosovar, studentët, krijon, portretin, van, gogh, anë, gjetheve, hejza, halil, matoshin, shkrimtar, libri, âsht, mrekullia, fundit, kulturë, zvicra, falje, shqiptare, zhbllokoni, hundët, ftoheni, çaj, pini, para, gjumit, dalloni, jeni, helmuar, ushqimi, diaspora, qendra, kulturore, migjeni, euro, mbajti, ditën, poezisë, göteborg, mërgimtari, 28, vjeçar, ndërroi, jetë, shkak, covid, përfiton, 150, 000, zgjedhor, fifi, kërkon, shenjë, lëvizin, gjatë, verës, këto, akse, rrugore, ekskluzive, përfshin, rrahën, vëllezërit, geci, paketa, forcat, hakmarrje, materiale, shefi, obsh, së, tregon, dëshmitarja, mund, vije, fundi, pandemisë, rrëfen, 22, vjeçarja, dokumente, lejohen, im, organizatat, ngritjen, rakiq, themelimi, asociacionit, tekë, listës, koalicion, por, detyrim, ndërkombëtar, fund, vjen, pdk, ndërkombëtare, kosovën, mjetet, franca, policia, kap, tre, persona, aeroportin, prishtinës, cilët, kishin, leje, qëndrimit, falsifikuar, njoftim, rëndësishëm, kolegu, ngacmoi, komunë, donaldi, apo, tupanxhiu, presidentes, osmani, showbiz, zgjidhni, personin, suksesshëm, qenë, elezit, panjohurat, personalitetit, tuaj, momenti, ngushëllon, blerim, semin, pasi, ajo, fjalos, fifin, han, kulla, eifel, përkushtim, dashuri, humbur, unë, jam, pardje, vela, farë, vërejtje, propaganda, guxuar, asnjë, lajmëroj, rastin, largonin, puna, opinione, berat, buzhala, godet, diasporën, pa, je, manipuluar, shpërthen, morina, visar, bajrush, deziluzionizëm, amatorizëm, diletantizëm, idiotizëm, nika, fsk, valon, flliq, mos, ministër, norvegjisë, ushtar, syla, njeriut,

Text of the page (most frequently used words):
2021 (43), #tetor (42), për (17), nga (17), lajme (14), #bota (14), #press (13), dhe (11), #more (10), një (10), #është (9), nuk (8), #result (8), diaspora (8), #aktuale (7), #ekskluzive (7), load (6), çmimeve (5), kosovë (5), #kulturë (5), botapress (5), kurtit (5), arsyetimi (4), #kosovarë (4), read (4), minuta (4), ago (4), mirë (4), kur (4), shqipëri (4), showbiz (4), all (4), view (4), ballina (4), maqedoni (4), botë (4), opinione (4), shëndeti (4), sport (4), email (3), rritjen (3), sportin (3), kjo (3), marrë (3), kosovës (3), këtë (3), serbe (3), fund (3), pas (3), info (3), barcelona (3), ministri (3), boksierëve (3), lajm (3), valon (2), tejkaluar (2), serbi (2), kalimit (2), opinionisti (2), humbjes (2), koeman (2), ndalimin (2), syla (2), zgjidhni (2), 150 (2), edhe (2), zbuloni (2), real (2), ish (2), madrid (2), geci (2), easywebs (2), han (2), covid (2), developed (2), 000 (2), jetë (2), berat (2), gazetari (2), buzhala (2), kosova (2), vetëvendosje (2), euro (2), clasico (2), elezit (2), jemi (2), portal (2), protected (2), qenë (2), procesi (2), dëshmojnë (2), faktet (2), fundit (2), detyrim (2), pasi (2), ngritjen (2), kam (2), dokumente (2), mund (2), vërejtje (2), asnjë (2), ndërkombëtar (2), semit (2), por (2), asociacionit (2), vjen (2), rakiq (2), listës (2), video (2), themelimi (2), zgjedhor (2), kosovën (2), jashtë (2), tekë (2), varur (2), sportit (2), franca (2), suksesshëm, personin, arritje, aspekte, zbulojmë, fsk, madhe, flliq, mendoni, suksesshmi, personit, propaganda, komentuar, rezultatin, votimeve, duke, shkas, numri, godet, diasporën, manipuluar, deziluzionizëm, morina, mos, pranimin, amatorizëm, diletantizëm, idiotizëm, realizuar, nika, reaguar, visar, osmani, ndaj, presidentes, lajmin, tupanxhiu, apo, 800, panjohurat, ushtarëve, rinj, vela, blerim, forcës, shpërthen, farë, bajrush, ushtar, norvegjisë, ministër, tuaj, personalitetit, ëndërr, rrahën, ishte, kishin, kurti, albin, kryeministri, prev, falsifikuar, qëndrimit, leje, next, zhvillimet, cilët, prishtinës, aeroportin, persona, tre, kap, policia, lidhur, sferën, akse, dëshmitarja, ndërkombëtare, organizatat, materiale, përfshin, paketa, ekonomisë, komunë, koalicion, pdk, gjitha, tjera, vendet, rrugore, këto, rrëfen, puna, obsh, shefi, jep, vendosë, përfundojë, pandemia, largonin, vije, rastin, lajmëroj, guxuar, ngacmoi, kolegu, vjeçarja, tregon, fundi, verës, hakmarrje, gjatë, lëvizin, lejohen, mjetet, rëndësishëm, njoftim, shenjë, pandemisë, forcat, vëllezërit, emrin, treguar, gani, deputeti, uçk, luftëtari, siluetën, botërore, mjafton, festivalin, përtej, padrejtë, vlerësuar, çeku, hajrullah, rinisë, kulturës, gjermani, triumfon, nënshkruhet, zgjoi, filmi, kujtojë, artin, deshi, kush, fehmiu, bekim, madhin, moslejimin, marrëveshja, rafuna, njerëzve, radhë, tretë, viti, shkak, ndërroi, vjeçar, mërgimtari, shumë, mes, rrezikshme, viruset, covidi, studentët, zvicra, përfiton, mundësojë, cila, zvicrës, kujton, gjetheve, heqjes, ose, muharrem, adresa, përfitimi, qëllime, tjetër, forme, çfarëdo, përdoren, shtypen, kopjohen, informacionet, materialet, mirëmbahet, partnerët, ndiqni, facebook, instagram, fejza, marketing, anë, âsht, gogh, van, portretin, krijon, kosovar, artisti, njeriut, mrekullia, libri, tel, shkrimtar, matoshin, halil, hejza, 282, 742, 383, pari, masave, fifin, vendimin, deklaru, ardhmen, vendos, ronald, trajnerin, përfundimtar, thuhet, lidhna, sllatinë, spektaklin, përfundoi, sllallom, auto, kampionati, federatën, pranohet, federatë, asnjërën, graniti, zyrtare, përkushtim, fjalos, ajo, semin, ngushëllon, donaldi, momenti, humbur, dashuri, eifel, kulla, falje, kërkon, fifi, pardje, jam, unë, thotë, madh, formacionet, parandaluese, helmuar, natyrale, metoda, shtatë, gjumit, para, pini, çaj, ushqimi, jeni, hundët, dalloni, göteborg, poezisë, ditën, mbajti, migjeni, shqiptare, kulturore, qendra, zhbllokoni, ftoheni, publikohen, derrit, thjeshtë, test, bëni, dorë, muskul, mungon, njeriu, veshkave, arseja, transplantin, testojnë, kirurgët, fuqie, pikë, keni, sikur, ndjeni, pse, lajmet,


Text of the page (random words):
ballina botapress ballina aktuale lajme kosovë shqipëri maqedoni botë ekskluzive diaspora opinione showbiz shëndeti sport kulturë no result view all result ballina aktuale lajme kosovë shqipëri maqedoni botë ekskluzive diaspora opinione showbiz shëndeti sport kulturë no result view all result no result view all result lajmet e fundit ky është arsyetimi i kurtit për ngritjen e çmimeve 25 tetor 2021 arsyetimi i kurtit për rritjen e çmimeve jemi të varur nga jashtë video 25 tetor 2021 faktet që dëshmojnë se procesi zgjedhor në han të elezit ka qenë pa asnjë vërejtje dokumente 25 tetor 2021 rakiq themelimi i asociacionit nuk është tekë e listës serbe por detyrim ndërkombëtar 25 tetor 2021 më në fund vjen një lajm i mirë për kosovën nga franca 25 tetor 2021 next prev aktuale arsyetimi i kurtit për rritjen e çmimeve jemi të varur nga jashtë video by bota press 15 minuta ago aktuale faktet që dëshmojnë se procesi zgjedhor në han të elezit ka qenë pa asnjë vërejtje dokumente 26 minuta ago aktuale dëshmitarja paketa 3 përfshin materiale nga organizatat ndërkombëtare 34 minuta ago aktuale pdk vetëvendosje koalicion në këtë komunë 41 minuta ago lajme të gjitha kosovë shqipëri maqedoni botë kosovë ky është arsyetimi i kurtit për ngritjen e çmimeve by bota press 25 tetor 2021 0 kryeministri albin kurti rritjen e çmimeve e ka lidhur me zhvillimet në sferën e ekonomisë në vendet e tjera read more rakiq themelimi i asociacionit nuk është tekë e listës serbe por detyrim ndërkombëtar 25 tetor 2021 më në fund vjen një lajm i mirë për kosovën nga franca 25 tetor 2021 policia kap tre persona në aeroportin e prishtinës të cilët kishin leje të qëndrimit të falsifikuar 25 tetor 2021 njoftim i rëndësishëm mjetet që s do lejohen të lëvizin gjatë verës në këto akse rrugore 25 tetor 2021 ekskluzive ekskluzive si u rrahën vëllezërit geci me forcat serbe në shenjë hakmarrje by bota press 25 tetor 2021 0 ish luftëtari i uçk së dhe ish deputeti i kosovës gani geci ka treguar se si për emrin ekskluzive shefi i obsh së tregon kur mund t i vije fundi pandemisë by bota press 25 tetor 2021 0 pandemia e covid 19 do të përfundojë kur bota të vendosë t i jep fund pasi të ekskluzive rrëfen 22 vjeçarja nga kosova kolegu im më ngacmoi nuk kam guxuar ta lajmëroj rastin se do më largonin nga puna by bota press 24 tetor 2021 0 botapress 24 tetor një arritje e madhe dhe një ëndërr e realizuar ishte load more opinione lajme berat buzhala godet diasporën ti je i manipuluar nga propaganda by bota press 24 tetor 2021 0 gazetari dhe opinionisti berat buzhala ka komentuar rezultatin e votimeve nga diaspora duke marrë shkas nga numri më i lajme shpërthen valon syla ti ushtar i norvegjisë e ministër i kurtit mos e flliq fsk në me vetëvendosje by bota press 23 tetor 2021 0 gazetari dhe opinionisti valon syla ka reaguar ndaj lajmin për pranimin edhe të 800 ushtarëve të rinj të forcës visar nika idiotizëm diletantizëm amatorizëm deziluzionizëm 23 tetor 2021 bajrush morina ky farë blerim vela apo tupanxhiu i presidentes osmani 22 tetor 2021 showbiz lajme zgjidhni personin më të suksesshëm dhe zbuloni të panjohurat e personalitetit tuaj by bota press 25 tetor 2021 0 mjafton të zgjidhni siluetën e personit që mendoni se është më i suksesshmi dhe ne do të zbulojmë aspekte read more momenti kur donaldi ngushëllon semin pasi ajo u fjalos me fifin 25 tetor 2021 a është kulla eifel një përkushtim për një dashuri të humbur 25 tetor 2021 unë nuk jam mirë nga pardje fifi i kërkon falje semit 25 tetor 2021 kam deklaru se me asnjërën nuk lidhna graniti ia thotë në sy semit 25 tetor 2021 load more sport lajme barcelona vendos për të ardhmen e koeman pas humbjes në el clasico by bota press 25 tetor 2021 0 barcelona thuhet se ka marrë vendimin përfundimtar për trajnerin ronald koeman pas humbjes 2 1 nga real madrid në el clasico read more ministri për ndalimin e kalimit të boksierëve kosovarë në serbi kjo e ka tejkaluar sportin 25 tetor 2021 kampionati në auto sllallom përfundoi me spektaklin në sllatinë 24 tetor 2021 lajm i madh për sportin e kosovës edhe një federatë pranohet në federatën botërore 24 tetor 2021 barcelona real madrid publikohen formacionet zyrtare 24 tetor 2021 load more shëndeti lajme a ju mungon një muskul në dorë bëni një test të thjeshtë dhe zbuloni 25 tetor 2021 lajme kirurgët testojnë transplantin e veshkave të derrit te njeriu 24 tetor 2021 lajme kjo është arseja pse ndjeni sikur nuk keni pikë fuqie 24 tetor 2021 lajme shtatë metoda natyrale se si të zhbllokoni hundët kur ftoheni 24 tetor 2021 lajme këtë çaj nuk është mirë ta pini para gjumit 24 tetor 2021 lajme si ta dalloni se jeni helmuar nga ushqimi 24 tetor 2021 load more diaspora diaspora qendra kulturore shqiptare migjeni mbajti ditën e poezisë në göteborg by bota press 24 tetor 2021 0 viti i tretë më radhë e i pari pas heqjes së masave parandaluese nga diaspora mërgimtari 28 vjeçar ndërroi jetë për shkak të covid by bota press 23 tetor 2021 0 covidi është një nga viruset më të rrezikshme që ka marrë shumë jetë të njerëzve diaspora kosova përfiton 150 000 euro nga zvicra për studentët kosovarë by bota press 23 tetor 2021 0 nënshkruhet marrëveshja mes kosovës dhe zvicrës 150 000 euro e cila do t u mundësojë load more kulturë kulturë ministri për ndalimin e kalimit të boksierëve kosovarë në serbi kjo e ka tejkaluar sportin by bota press 25 tetor 2021 0 ministri i kulturës rinisë dhe sportit hajrullah çeku ka vlerësuar si të padrejtë dhe përtej sportit moslejimin e boksierëve kosovarë read more filmi zgjoi triumfon në festivalin në gjermani 25 tetor 2021 rafuna kujton të madhin bekim fehmiu kush e deshi artin do të të kujtojë 24 tetor 2021 artisti kosovar krijon portretin e van gogh me anë të gjetheve 22 tetor 2021 hejza me halil matoshin shkrimtar libri âsht mrekullia e fundit e njeriut 20 tetor 2021 load more adresa muharrem fejza pn email email protected marketing email protected tel 383 38 742 282 ky portal mirëmbahet nga botapress info materialet dhe informacionet në këtë portal nuk mund të kopjohen të shtypen ose të përdoren në çfarëdo forme tjetër për qëllime përfitimi partnerët na ndiqni facebook instagram 2021 botapress info developed by easywebs no result view all result ballina aktuale lajme kosovë shqipëri maqedoni botë ekskluzive diaspora opinione showbiz shëndeti sport kulturë 2021 botapress info developed by easywebs
Thumbnail images (randomly selected): * Images may be subject to copyright.GREEN status (no comments)

Verified site has: 54 subpage(s). Do you want to verify them? Verify pages:

1-5 6-10 11-15 16-20 21-25 26-30 31-35 36-40 41-45 46-50
51-54


The site also has references to the 1 subdomain(s)

  botapress.info  Verify


Top 50 hastags from of all verified websites.

Recently checked links (by ScreenShot) on WebLinkPedia.

Screenshot of the main domain: about.pen.ioScreenshot of the main domain: jerkwhore.comScreenshot of the main domain: congdoan.thuathienhue.gov.vnScreenshot of the main domain: iacis.ruScreenshot of the main domain: blackhand-machinima.deScreenshot of the main domain: greencbdgummiesuk.comScreenshot of the main domain: dildos6.topScreenshot of the main domain: gtagaming.comScreenshot of the main domain: soman.comScreenshot of the main domain: tochimnon.wordpress.comScreenshot of the main domain: jiemeng.yidao5.comScreenshot of the main domain: constructions.sblinks.netScreenshot of the main domain: tfoods.comScreenshot of the main domain: pitveiligheid.nlScreenshot of the main domain: pcsteps.grScreenshot of the main domain: bdblogers.blogspot.comScreenshot of the main domain: resmiiddaasiteleri.tumblr.comScreenshot of the main domain: celebtubeyourxxx.topScreenshot of the main domain: jinywl.comScreenshot of the main domain: powerpointimageextractor.fr.softonic.comScreenshot of the main domain: st-creek.jpScreenshot of the main domain: businessorgs.comScreenshot of the main domain: aer-dx.orgScreenshot of the main domain: invision-studio.softonic-ar.comScreenshot of the main domain: orpalis-pdf-reducer-free.softonic-ar.comScreenshot of the main domain: hp-mobile-remote-control-drivers.softonic.comScreenshot of the main domain: 89zhe.comScreenshot of the main domain: bmwsc.comScreenshot of the main domain: affordable-paper.comScreenshot of the main domain: quiroedu.catScreenshot of the main domain: hardingmarcom.comScreenshot of the main domain: neci.eduScreenshot of the main domain: wilshirefireplace.comScreenshot of the main domain: www-788533.comScreenshot of the main domain: bhetee.comScreenshot of the main domain: holiday-inn-istanbul-airport.hotelmix.myScreenshot of the main domain: spaceageh2o.comScreenshot of the main domain: firebird-fiction.comScreenshot of the main domain: android-studio.softonic.cnScreenshot of the main domain: actinochemistry.net
Supplementary Information (add-on for SEO geeks)*- See more on header.verify-www.com

Header

HTTP/1.1 301 Moved Permanently
Date Mon, 25 Oct 2021 16:30:38 GMT
Transfer-Encoding chunked
Connection close
Cache-Control max-age=3600
Expires Mon, 25 Oct 2021 17:30:38 GMT
Location htt????/botapress.info/
Report-To endpoints :[ url : https:\/\/a.nel.cloudflare.com\/report\/v3?s=3tB1BbjjC7DNLC7FJvAuSnJ2xRzoTAeMEdVaCAe85k3cYbm2e9ERFpSBand5IIeMday6NzaCugPS5s4gpIlOSGzEh0Rv9ZuVPeMfJ%2F6Ow8ESSdwuy8lJqM6genSAB7Uc8A%3D%3D ], group : cf-nel , max_age :604800
NEL success_fraction :0, report_to : cf-nel , max_age :604800
Vary Accept-Encoding
Server cloudflare
CF-RAY 6a3cd4a46f2a3b73-CDG
alt-svc h3= :443 ; ma=86400, h3-29= :443 ; ma=86400, h3-28= :443 ; ma=86400, h3-27= :443 ; ma=86400
HTTP/1.1 200 OK
Date Mon, 25 Oct 2021 16:30:39 GMT
Content-Type text/html; charset=UTF-8
Transfer-Encoding chunked
Connection close
link <htt????/botapress.info/wp-json/>; rel= htt????/api.w.org/ , <htt????/botapress.info/wp-json/wp/v2/pages/17>; rel= alternate ; type= application/json , <htt????/botapress.info/>; rel=shortlink
vary Accept-Encoding,User-Agent
CF-Cache-Status DYNAMIC
Expect-CT max-age=604800, report-uri= htt????/report-uri.cloudflare.com/cdn-cgi/beacon/expect-ct
Report-To endpoints :[ url : https:\/\/a.nel.cloudflare.com\/report\/v3?s=fzUKyY8mvoVpokR6gxWyYmr56nVwZvHm2c%2Bo5rsfMQwOGNBNH25M6xb5K%2BtUy0dN7qLQeq4CJnyRQmRatf1H9I%2B%2B0FTpxF4Be4v0ATwu3e%2FFlrngUXFRyq2FMny4xjhH3w%3D%3D ], group : cf-nel , max_age :604800
NEL success_fraction :0, report_to : cf-nel , max_age :604800
Server cloudflare
CF-RAY 6a3cd4a4a8204063-CDG
Content-Encoding gzip
alt-svc h3= :443 ; ma=86400, h3-29= :443 ; ma=86400, h3-28= :443 ; ma=86400, h3-27= :443 ; ma=86400

Meta Tags

title="Ballina - BotaPress"
http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=UTF-8"
name="viewport" content="width=device-width, initial-scale=1, user-scalable=yes"
name="theme-color" content="#ff0000"
name="msapplication-navbutton-color" content="#ff0000"
name="apple-mobile-web-app-status-bar-style" content="#ff0000"
name="robots" content="index, follow, max-image-preview:large, max-snippet:-1, max-video-preview:-1"
property="og:type" content="article"
property="og:title" content="Ballina"
property="og:site_name" content="BotaPress"
property="og:description" content="&nbsp; Lajmet e fundit Tahiri: Asnjë iniciativë rajonale, nuk duhet ta ndal Kosovën drejt anëtarësimit në NATO dhe BE 29"
property="og:url" content="htt????/botapress.info"
property="article:published_time" content="2021-03-31T18:36:11+00:00"
property="article:modified_time" content="2021-07-29T22:29:30+00:00"
property="article:author" content="htt???/140.82.34.22"
name="twitter:card" content="summary_large_image"
name="twitter:title" content="Ballina"
name="twitter:description" content="  Lajmet e fundit Tahiri: Asnjë iniciativë rajonale, nuk duhet ta ndal Kosovën drejt anëtarësimit në NATO dhe BE 29"
name="twitter:url" content="htt????/botapress.info"
name="twitter:site" content="htt???/140.82.34.22"
property="og:locale" content="sq_AL"
property="og:type" content="website"
property="og:title" content="Ballina - BotaPress"
property="og:description" content="  Lajmet e fundit Tahiri: Asnjë iniciativë rajonale, nuk duhet ta ndal Kosovën drejt anëtarësimit në NATO dhe BE 29 Korrik, 2021 Matoshi i reagon ashpër Edi Ramës: Serbia mësyn me ardhë e me na marre çdo gjë! 29 Korrik, 2021 Muhaxheri thotë se po kërcënohen zyrtarët e tij 29 Korrik, 2021 Katër të vdekur […]"
property="og:url" content="htt????/botapress.info/"
property="og:site_name" content="BotaPress"
property="article:modified_time" content="2021-07-29T22:29:30+00:00"
property="og:image" content=""
name="twitter:card" content="summary_large_image"
name="twitter:label1" content="Est. reading time"
name="twitter:data1" content="16 minuta"
name="generator" content="WordPress 5.8.1"
name="generator" content="Site Kit by Google 1.42.0"
name="msapplication-TileImage" content="htt????/botapress.info/wp-content/uploads/2021/03/cropped-BP-1-2-270x270.png"

Load Info

page size35360
load time (s)1.102328
redirect count1
speed download32077
server IP104.21.62.153
* all occurrences of the string "http://" have been changed to "htt???/"

SEO From Wikipedia, the free encyclopedia
Search engine optimization (SEO) is the process of affecting the online visibility of a website or a web page in a web search engines unpaid results—often referred to as `natural`, `organic`, or `earned` results. In general, the earlier (or higher ranked on the search results page), and more frequently a website appears in the search results list, the more visitors it will receive from the search engines users; these visitors can then be converted into customers. SEO may target different kinds of search, including image search, video search, academic search, news search, and industry-specific vertical search engines. SEO differs from local search engine optimization in that the latter is focused on optimizing a business online presence so that its web pages will be displayed by search engines when a user enters a local search for its products or services. The former instead is more focused on national or international searches. and ADS Publishers From Wikipedia, the free encyclopedia
Advertising is an audio or visual form of marketing communication that employs an openly sponsored, non-personal message to promote or sell a product, service or idea. Sponsors of advertising are often businesses wishing to promote their products or services. Advertising is differentiated from public relations in that an advertiser pays for and has control over the message. It differs from personal selling in that the message is non-personal, i.e., not directed to a particular individual. Advertising is communicated through various mass media, including traditional media such as newspapers, magazines, television, radio, outdoor advertising or direct mail; and new media such as search results, blogs, social media, websites or text messages. The actual presentation of the message in a medium is referred to as an advertisement or `ad` for short.
Commercial ads often seek to generate increased consumption of their products or services through `branding`, which associates a product name or image with certain qualities in the minds of consumers. On the other hand, ads that intend to elicit an immediate sale are known as direct-response advertising. Non-commercial entities that advertise more than consumer products or services include political parties, interest groups, religious organizations and governmental agencies. Non-profit organizations may use free modes of persuasion, such as a public service announcement. Advertising may also be used to reassure employees or shareholders that a company is viable or successful., wall of links.


If you want to put something else on this wall, write to us.