If you are not sure if the website you would like to visit is secure, you can verify it here. Enter the website address of the page and see parts of its content and the thumbnail images on this site. None (if any) dangerous scripts on the referenced page will be executed. Additionally, if the selected site contains subpages, you can verify it (review) in batches containing 5 pages.
favicon.ico: open.data.al - Open Data Albania.

site address: data.al redirected to: open.data.al

site title: Open Data Albania

Our opinion (on Monday 21 June 2021 19:22:10 GMT):

GREEN status (no comments) - no comments
After content analysis of this website we propose the following hashtags:


Proceed to the page?Powered by: Very Tiny URL Shortener at http://vturl.net VeryTinyURL
page from cache: 168 days ago
Meta tags:
description=Promovon transparence nepermjet te dhenave per disa indikatore socio-ekonomike shqiptare, te mbledhura nga disa zyra publike, qe me pas perpunohen dhe publikohen ne format te riperdorshem.;
keywords=ekonomi,indikatore, open data, te dhena, open data albania,shqiperi,albania, drejtesi, punesim, arsimi,politike, turizmi, energjitike, statistika, shendetesi, popullsi, kriminalistike, transparence, te dhena statistikore, grafike;

Headings (most frequently used words):

të, në, 2015, me, nivelit, open, shqipëri, dhe, dytë, albania, 2017, origjina, 2016, shtetit, aksionar, bankave, frekuenca, buxhetin, ndryshimit, transferuar, pr, fitimi, shqipërisë, banka, kapitalit, lista, lokale, ne, drejtat, te, mbeshtetes, shqiptare, institucione, shqiperia, fokus, networks, ekonomia, social, jone, gazeta, temat, fundit, artikujt, spending, qeverisje, bashki, corporates, mijë, instrumentet, 2018, institucioneve, sipas, buxheti, lekë, 100, elektronike, mbi, shumë, zgjedhore, fushatën, për, donatorëve, pagesës, bankingu, thesari, më, transaksione, janar, korrik, lidhur, kontratave, lartë, vlerën, modern, ekonomik, operatorët, 30, renditja, deri, 2013, bankat, perdorimit,

Text of the page (most frequently used words):
dhe (20), #open (20), nga (16), #albania (13), #sipas (12), për (12), #data (12), 2017 (9), #shume (8), 2015 (8), dytë (8), #nivelit (8), #publike (7), mbi (7), elektorale (6), #banka (6), gov (6), against (6), shqipërisë (6), bashkia (6), corruption (6), shpenzime (5), një (5), lekë (4), #bankat (4), kontratave (4), fundit (4), 2016 (4), institucioneve (4), thesari (4), është (4), transaksione (3), lidhur (3), herë (3), shqipëri (3), zgjedhore (3), bankave (3), pushtet (3), #lokale (3), lartë (3), janar (3), ekonomik (3), elektronike (3), pagesës (3), gjykatës (3), paga (3), larta (3), hulumton (3), gjyqtari (3), gjysmëmilion (3), euro (3), artikuj (3), ardhura (3), zeneli (3), artan (3), institucionet (3), shperndarjen (3), 2013 (3), 2012 (3), 2011 (3), ais (3), per (3), ofruar (3), belsh (2), valbon (2), apelit (2), kapitalit (2), aksionar (2), rritje (2), klienteve (2), cërrik (2), prrenjas (2), tirana (2), realizimin (2), tetë (2), por (2), pikë (2), miliardë (2), albtelekom (2), pays (2), drejtoria (2), çekrezi (2), drejt (2), bashkangjitur (2), tyre (2), ofrohet (2), ndryshimit (2), 2020 (2), informacioni (2), janë (2), shoqëri (2), deri (2), korrik (2), vlera (2), vettingut (2), nje (2), periudhën (2), instrumentet (2), spending (2), kreu (2), modern (2), bankare (2), ekonomia (2), organizata (2), para (2), temat (2), qendrore (2), financave (2), biznesi (2), ketu (2), aplikimin (2), përgjithshme (2), transferuar (2), buxhetin (2), shtetit (2), perdorur (2), vendit (2), raporte (2), donatorëve (2), shqiperia (2), kliko (2), bazë (2), fushatën (2), 100 (2), prezantim (2), datë (2), qeverisje (2), 2018 (2), gjinore (2), vit (2), parë (2), buxheti (2), ministria (2), mundesi, sherbim, shqipërinë, portaleve, jep, eshte, kohore, mesojne, vijim, shpenzohen, burim, paresore, parate, përkon, dhenat, thesarit, kane, promotore, qeverite, zyres, shpenzimeve, sistemin, permes, vend, sherbimi, realizuar, njësi, qytetaret, llogaridhenie, monitorim, transaksion, transparence, prokurimeve, përmes, pagese, informim, qeverisjes, taksapaguesve, kontrata, buxhetore, fituar, edo, kanë, qellim, plote, operatorëve, renditjen, hulumtimi, bërë, 1600, hulumtuar, vlerave, vendore, persa, renditja, ata, bankë, elektoral, subjekti, çelura, llogarinë, vetëm, pagesa, bëjnë, duhet, posaçëm, dhurime, regjistër, fushatës, gjatë, regjistrohen, milion, donatorët, zgjedhjet, subjekte, politike, paracaktuar, lista, listën, kontakt, rss, artikull, dergo, projekti, jemi, kush, ligjore, baza, donator, katalogu, shumë, eksploruesi, media, shtypi, njoftime, shtyp, prokurime, 2009, fushata, covid, mijë, partive, publikon, operatorët, republikën, 109, ligji, gjinor, qenë, hulumtim, këtë, programeve, burimeve, bankingu, bankingun, tabelës, brenda, aktivitetin, ushtruar, liçensuara, financiare, shërbimet, produktet, bashki, vlerën, nëntor, publikuar, mëparshëm, prej, vitit, kundrejt, rritjen, viti, pesëvjeçarin, madhe, rritja, krahasuar, qind, ekonomisë, 283, tre, tetëdhjetë, dyqind, parashikua, 308, nentë, treqind, programet, parashikuar, corporates, përditëson, grupit, origjines, madhesise, qarqeve, aktive, ndermarrjet, nentor, parauniversitare, licensimi, destinacionit, eksporti, importi, ndotja, 2000, zgjedhje, station, bus, datathon, mire, eideja, emimi, femijeve, 2010, plazheve, jone, turizmi, brother, his, veliaj, arsimi, popullsia, varferia, teknologjia, shkenca, drejtesia, bujqesia, experimentale, energjitika, punesimi, shendetesia, ceshtje, kriminalistike, kosova, ekologjia, dëmi, shoqeri, korporata, mbrojtja, gazeta, jeta, society, for, endowment, national, shqiperi, usaid, impact, assist, nepermjet, foundations, 2014, host, perdorimit, drejtat, lieencat, nen, gjithe, ndryshe, percaktohet, nuk, democracy, netherlands, email, shqiperise, lajmet, merrni, regjistrohuni, networks, social, opendataalbania, ndiq, europian, delegacioni, boterore, embassy, shqiptare, institucione, instat, doganave, tatimeve, mbeshtetes, mundesohet, projekt, 2019, pabukës, bën, klient, dhënat, 8269, ligjit, dispozitave, vepron, tonë, bankës, fitimin, kohe, ajo, frekuenca, origjina, parasë, formën, mjeteve, emetimi, kredie, dhënie, 1997, pavarur, publiku, vizibilitetin, parase, shperndarjes, identifikim, shkrimeve, lokal, gazetareve, kapacitetit, kontraktoreve, informacionit, perdorimin, çdo, gjetjen, lehtesojne, instrumenteve, krijimi, fitimi, saj, veprimtarisë, kryesor, objektivit, tjetër, përdorimi, ripagueshme, nxjerr, varfri, ppp, private, partneritet, koncesionet, artikujt, anëtarët, vëna, lekët, mjerim, kredi, sektorëve, zhytur, varfëri, pasurinë, mashtron, faktet, zbardhen, fahriut, çunin, blof, investimit, drejtimin, tjera, veprimtari, fondeve, ose, monetare, depozitave, pranimin, kufizuar, përfshirë, duke, ushtrojn, shoqërive, republikës, territorin, seli, pronësisë, frekuencën, origjinën, fokus, bashkitë, zotëruar, tregtare, ndryshimi,


Text of the page (random words):
open data albania 2020 10 19 09 40 46 ndryshimi i fundit 2020 10 19 09 40 46 kreu rss dergo nje artikull kreu projekti kush jemi ne baza ligjore donator kontakt artikuj temat katalogu eksploruesi media njoftime shtypi open data albania ne shtyp open gov against corruption bashkia belsh 2016 open gov against corruption bashkia belsh 2017 open gov against corruption bashkia cërrik 2016 open gov against corruption bashkia cërrik 2017 open gov against corruption bashkia prrenjas 2016 open gov against corruption bashkia prrenjas 2017 shoqëri biznesi para pushtet prokurime shpenzime elektorale shpenzime elektorale 2015 shpenzime elektorale 2013 shpenzime elektorale 2011 shpenzime elektorale 2009 fushata 2017 covid 19 lista e donatorëve për fushatën zgjedhore 2017 shumë mbi 100 mijë lekë open data albania po publikon listën e donatorëve të partive politike subjekte zgjedhore në fushatën për zgjedhjet e përgjithshme 2017 donatorët për vlera mbi 100 milion lekë regjistrohen gjatë fushatës në një regjistër të posaçëm ata duhet të bëjnë pagesa vetëm në llogarinë bankare të çelura nga subjekti elektoral në një bankë të nivelit të dytë dhe të paracaktuar për dhurime zgjedhore me shume buxheti sipas institucioneve 2018 open data albania po hulumton mbi shperndarjen e burimeve sipas institucioneve dhe programeve bazë për këtë hulumtim ka qenë ligji nr 109 datë 30 nëntor 2017 sipas tabelës së publikuar nga ministria e financave dhe ekonomisë janë parashikuar për institucionet dhe programet treqind e tetë pikë nentë miliardë lekë 308 9 një vit më parë buxheti sipas institucioneve u parashikua dyqind e tetëdhjetë e tre pikë tetë miliardë lekë 283 8 me një rritje prej 9 për qind krahasuar me një vit më parë rritja më e madhe për periudhën 2012 2018 në pesëvjeçarin e fundit ky është viti me rritjen në të lartë kundrejt vitit të mëparshëm me shume instrumentet e pagesës elektronike dhe bankingu modern në bankat e nivelit të dytë në shqipëri 2013 deri 2015 open data albania po hulumton lidhur me produktet dhe shërbimet financiare të bankave të nivelit të dytë të liçensuara nga banka e shqipërisë për të ushtruar aktivitetin brenda vendit si dhe instrumentet e pagesës elektronike e bankingun modern të ofruar nga bankat e nivelit të dytë në republikën e shqipërisë bankat e nivelit të dytë me shume renditja 30 operatorët ekonomik me vlerën më të lartë të kontratave të lidhur me bashki korrik 2015 janar 2017 organizata ais promotore e open data për shqipërinë ka hulumtuar mbi renditjen e operatorëve ekonomik që kanë fituar kontrata përmes prokurimeve publike me njësi të qeverisjes vendore hulumtimi është bërë sipas vlerave dhe përkon me periudhën kohore nga korrik 2015 deri 31 janar 2017 me shume transaksione thesari transaksione thesari eshte nje sherbim qe ofrohet nga organizata ais me qellim informim transparence monitorim dhe llogaridhenie per qytetaret sherbimi u jep mundesi taksapaguesve te mesojne si shpenzohen parate nga qeverite dhe institucionet publike te dhenat kane burim paresore sistemin e shpenzimeve te zyres qendrore te thesarit informacioni i ofruar nga ais permes dy portaleve spending data albania dhe open data albania ka te plote edo pagese transaksion thesari te realizuar nga 1600 institucionet buxhetore ne vend nga data janar 2012 e ne vijim kliko ketu per te perdorur aplikimin open corporates albania krijimi i instrumenteve qe lehtesojne gjetjen perdorimin dhe vizibilitetin e informacionit mbi shperndarjen e kontratave publike sipas kontraktoreve klienteve rritje e kapacitetit te gazetareve lokal ne realizimin e shkrimeve mbi shperndarjen e kontratave publike sipas klienteve identifikim i shperndarjes se kontratave publike parase publike ne klient sipas grupit gjinor kliko ketu per te perdorur aplikimin banka e shqipërisë fitimi transferuar në buxhetin e shtetit 2015 2016 open data albania po përditëson të dhënat lidhur me fitimin e bankës së shqipërisë të transferuar në buxhetin e shtetit banka e shqipërisë është banka qendrore e vendit tonë dhe vepron në bazë të dispozitave të ligjit nr 8269 datë 23 12 1997 ajo është e pavarur nga çdo pushtet tjetër për realizimin e objektivit kryesor të veprimtarisë së saj me shume artikuj bashkangjitur origjina e kapitalit aksionar të bankave të nivelit të dytë në shqipëri dhe frekuenca e ndryshimit të pr open data albania po hulumton mbi origjinën e kapitalit aksionar të bankave të nivelit të dytë në shqipëri dhe frekuencën e ndryshimit të pronësisë bankat e nivelit të dytë janë shoqëri me seli në territorin e republikës së shqipërisë që ushtrojn veprimtari bankare duke përfshirë por pa u kufizuar me pranimin e depozitave monetare ose i fondeve të tjera të ripagueshme nga publiku dhe përdorimi i tyre për dhënie kredie si dhe emetimi i mjeteve të pagesës në formën e parasë elektronike me shume artikuj bashkangjitur ne fokus qeverisje lokale raporte gjinore në drejtimin e shoqërive tregtare zotëruar nga bashkitë me shume ekonomia koncesionet dhe partneritet publike private ppp vlera e tyre e investimit sipas sektorëve me shume open spending albania artikujt e fundit gjyqtari gjysmëmilion euro artan zeneli të ardhura 4 herë më të larta se paga para e pushtet lekët e vëna nga anëtarët e gjykatës së lartë gjyqtari gjysmëmilion euro artan zeneli të ardhura 4 herë më të larta se paga i varfri i gjykatës së apelit valbon çekrezi në mjerim drejt vettingut i varfëri i gjykatës së apelit valbon çekrezi i zhytur në kredi drejt vettingut gjyqtari gjysmëmilion euro artan zeneli të ardhura 4 herë më të larta se paga pabukës por jeta që bën nxjerr blof çunin e fahriut zbardhen faktet si mashtron me pasurinë veliaj pays albtelekom albtelekom pays his brother temat arsimi ekonomia popullsia varferia shkenca dhe teknologjia drejtesia turizmi bujqesia energjitika punesimi shendetesia ceshtje kriminalistike kosova ekologjia raporte gjinore qeverisje lokale dëmi ekonomik transaksione thesari korporata shoqeri biznesi ndotja e plazheve experimentale ndermarrjet aktive sipas qarqeve dhe madhesise 2010 licensimi i institucioneve parauniversitare nentor 2011 importi sipas origjines eksporti sipas destinacionit zgjedhje lokale elektorale 2000 2015 tirana bus station prezantim mbrojtja e femijeve e emimi eideja me e mire ne open datathon albania prezantim gazeta jone regjistrohuni qe te merrni lajmet e fundit me email social networks ndiq opendataalbania shqiperia shqiperia delegacioni europian banka e shqiperise banka boterore institucione shqiptare instat ministria e financave drejtoria e doganave drejtoria e përgjithshme e tatimeve mbeshtetes ky projekt mundesohet nga netherlands embassy in tirana 2015 2019 national endowment for democracy 2014 2015 usaid shqiperi nepermjet assist impact 2013 open society foundations 2011 2012 host al te drejtat e perdorimit persa kohe nuk percaktohet ndryshe i gjithe informacioni i ofruar nga open data albania ofrohet nen lieencat
Thumbnail images (randomly selected): * Images may be subject to copyright.GREEN status (no comments)
  • Lista e Donatorëve për fu...
  • Instrumentet e Pagesës El...
  • Renditja 30 Operatorët Ek...
  • Projekt Buxheti 2018 - Pl...
  • Banka-e-Shqiperise-Fitimi...
  • Origjina-e-Kapitalit-Aksi...
  • Koncesionet-dhe-Partnerit...

Verified site has: 62 subpage(s). Do you want to verify them? Verify pages:

1-5 6-10 11-15 16-20 21-25 26-30 31-35 36-40 41-45 46-50
51-55 56-60 61-62


Top 50 hastags from of all verified websites.

Recently checked links (by ScreenShot) on WebLinkPedia.

Screenshot of the main domain: bullandhannahs.comScreenshot of the main domain: peapros.comScreenshot of the main domain: crossfitgamelive.comScreenshot of the main domain: clinique.com.brScreenshot of the main domain: vuonocwongnai.vnScreenshot of the main domain: top-sex-blogs.comScreenshot of the main domain: e-incube.caScreenshot of the main domain: xml-notepad.softonic.com.trScreenshot of the main domain: acdc.peapros.comScreenshot of the main domain: rustyrudderdewey.comScreenshot of the main domain: giaoxuhoaloc.orgScreenshot of the main domain: xl-g.comScreenshot of the main domain: dcpdl.comScreenshot of the main domain: fprado.comScreenshot of the main domain: itsadim.comScreenshot of the main domain: house.mnw.cnScreenshot of the main domain: ccahelping.orgScreenshot of the main domain: ozloans300.comScreenshot of the main domain: morethanreal.ioScreenshot of the main domain: shagerdshofer.irScreenshot of the main domain: ashawlofhope.orgScreenshot of the main domain: andrewcopenhagen.dkScreenshot of the main domain: baconfestchicago.comScreenshot of the main domain: yazdahomiy.blogfa.comScreenshot of the main domain: charity-charities.orgScreenshot of the main domain: manhattanministorage.comScreenshot of the main domain: passioncannelle.over-blog.comScreenshot of the main domain: tipard-video-downloader.id.softonic.comScreenshot of the main domain: apk1xbet.inScreenshot of the main domain: maps.google.bgScreenshot of the main domain: angelcitymotorcyclerally.comScreenshot of the main domain: renzheng.qdiche.comScreenshot of the main domain: bnab1w.qdiche.comScreenshot of the main domain: agoraopaobinariacotia.blogspot.comScreenshot of the main domain: renzheng.hbjmgj.comScreenshot of the main domain: mmknitwear.comScreenshot of the main domain: mrezha.netScreenshot of the main domain: negotiatelive.comScreenshot of the main domain: nei.ntt.edu.vnScreenshot of the main domain: yeucau.mobifone.vn
Supplementary Information (add-on for SEO geeks)*- See more on header.verify-www.com

Header

HTTP/1.1 302 Found
Date Mon, 04 Jan 2021 01:41:58 GMT
Server Apache/2.4.25 (Debian)
Location htt???/open.data.al/
Content-Length 0
Connection close
Content-Type text/html; charset=UTF-8
HTTP/1.1 200 OK
Date Mon, 04 Jan 2021 01:41:58 GMT
Server Apache/2.4.25 (Debian)
Vary Accept-Encoding
Content-Encoding gzip
Content-Length 8794
Connection close
Content-Type text/html; charset=UTF-8

Meta Tags

title="Open Data Albania"
name="ROBOTS" content="ALL"
name="description" content="Promovon transparence nepermjet te dhenave per disa indikatore socio-ekonomike shqiptare, te mbledhura nga disa zyra publike, qe me pas perpunohen dhe publikohen ne format te riperdorshem."
name="keywords" content="ekonomi,indikatore, open data, te dhena, open data albania,shqiperi,albania, drejtesi, punesim, arsimi,politike, turizmi, energjitike, statistika, shendetesi, popullsi, kriminalistike, transparence, te dhena statistikore, grafike"

Load Info

page size33057
load time (s)0.629396
redirect count1
speed download13972
server IP144.76.44.140
* all occurrences of the string "http://" have been changed to "htt???/"

SEO From Wikipedia, the free encyclopedia
Search engine optimization (SEO) is the process of affecting the online visibility of a website or a web page in a web search engines unpaid results—often referred to as `natural`, `organic`, or `earned` results. In general, the earlier (or higher ranked on the search results page), and more frequently a website appears in the search results list, the more visitors it will receive from the search engines users; these visitors can then be converted into customers. SEO may target different kinds of search, including image search, video search, academic search, news search, and industry-specific vertical search engines. SEO differs from local search engine optimization in that the latter is focused on optimizing a business online presence so that its web pages will be displayed by search engines when a user enters a local search for its products or services. The former instead is more focused on national or international searches. and ADS Publishers From Wikipedia, the free encyclopedia
Advertising is an audio or visual form of marketing communication that employs an openly sponsored, non-personal message to promote or sell a product, service or idea. Sponsors of advertising are often businesses wishing to promote their products or services. Advertising is differentiated from public relations in that an advertiser pays for and has control over the message. It differs from personal selling in that the message is non-personal, i.e., not directed to a particular individual. Advertising is communicated through various mass media, including traditional media such as newspapers, magazines, television, radio, outdoor advertising or direct mail; and new media such as search results, blogs, social media, websites or text messages. The actual presentation of the message in a medium is referred to as an advertisement or `ad` for short.
Commercial ads often seek to generate increased consumption of their products or services through `branding`, which associates a product name or image with certain qualities in the minds of consumers. On the other hand, ads that intend to elicit an immediate sale are known as direct-response advertising. Non-commercial entities that advertise more than consumer products or services include political parties, interest groups, religious organizations and governmental agencies. Non-profit organizations may use free modes of persuasion, such as a public service announcement. Advertising may also be used to reassure employees or shareholders that a company is viable or successful., wall of links.


If you want to put something else on this wall, write to us.