If you are not sure if the website you would like to visit is secure, you can verify it here. Enter the website address of the page and see parts of its content and the thumbnail images on this site. None (if any) dangerous scripts on the referenced page will be executed. Additionally, if the selected site contains subpages, you can verify it (review) in batches containing 5 pages.
favicon.ico: financa.gov.al - Ministria e Financave dhe Ekon.

site address: financa.gov.al redirected to: financa.gov.al

site title: Ministria e Financave dhe Ekonomise

Our opinion (on Tuesday 15 June 2021 4:38:17 GMT):

GREEN status (no comments) - no comments
After content analysis of this website we propose the following hashtags:


Proceed to the page?Powered by: Very Tiny URL Shortener at http://vturl.net VeryTinyURL

Meta tags:
description=Ministria Financave dhe Ekonomisë ;
keywords=;

Headings (most frequently used words):

të, për, dhe, me, denaj, financave, në, biznesin, ministria, publike, vendore, vlerë, letrave, kohor, ministrja, emetimit, takohet, ankandet, bb, shqipëri, shtetërore, pronat, përfaqësuesin, dhënave, qeverisë, elektronik, ri, sistemi, portali, pagesat, buxheti, karta, faza, informalitetit, kunder, aksioni, 2020, 2014, menaxhimin, strategjia, tatimpaguesit, mia, qytetarit, taksat, fiskale, statistikat, komunist, regjimit, politik, dënuarit, ish, 2021, ekonomik, statusi, aspektin, kërkim, inkurajojmë, kontakt, media, raportime, legjislacioni, program, newsroom, shkencor, punësim, mbështetje, bashkëpunimi, marrëveshje, fe, mfe, mfp, at, per, projektit, part, fiskalizohet, zbatimin, mallrave, private, lëvizjen, thjeshton, oea, qytetarët, larta, më, standard, siguri, institucioneve, korrektësi, akreditimi, mesme, vogla, mikro, ndërmarrjeve, zhvillimin, projektligji, afateve, brenda, komunikim,

Text of the page (most frequently used words):
dhe (22), për (19), #lajme (13), #denaj (11), #shumë (11), #financave (11), #publike (9), #ministria (7), #legjislacioni (7), 2021 (6), galeri (6), kryesore (5), #buxheti (5), thesari (5), foto (4), fiskal (4), borxhi (4), #biznesin (4), menaxhimin (4), strategjia (4), video (4), europiane (4), programi (3), zhvillua (3), statusi (3), njoftime (3), rihapja (3), taksat (3), ndërmarrjeve (3), #ministrja (3), denonco (3), preambul (3), ankandit (3), per (3), oea (3), raportime (3), portali (3), covid (2), zëvendësministër (2), rindertimi (2), ministri (2), elektrike (2), vizita (2), mujore (2), administrative (2), kompesimi (2), fjalime (2), vkm (2), energjisë (2), ligje (2), udhëzime (2), urdhëra (2), newsroom (2), ekonomik (2), shih (2), mallrave (2), shtetërore (2), strategjinë (2), vendore (2), takohet (2), përfaqësuesin (2), ankandet (2), thjeshton (2), lëvizjen (2), obligacione (2), akreditimi (2), 2014 (2), institucioneve (2), private (2), projektligji (2), zhvillimin (2), mikro (2), inkurajojmë (2), përgjithshëm (2), tatimpaguesit (2), fiskalizohet (2), mbështetje (2), vjecare (2), 2020 (2), kabineti (2), aplikime (2), arkiva (2), ekonomiko (2), prapambetura (2), detyrimeve (2), shlyerja (2), komunist (2), regjimit (2), politik (2), dënuarit (2), ish (2), pagesat (2), media (2), english (2), drejtoritë (2), qytetarin (2), jeshil (2), numri (2), fondet (2), korrupsionin (2), parregullsitë (2), mbylle (2), kontakt (2), ministrisë (2), rritje (2), aktet (2), ligjore (2), nënligjore (2), transparencës (2), shërbimet (2), drejtësia (2), ekonomike (2), transferimi (2), qëndrueshme (2), gjithëpërfshirëse (2), program (2), institucione (2), varësie (2), struktura (2), çmimit (2), shqipëria (2), tatimor (2), doganor (2), misioni (2), gdds, shqip, interes, marrjen, statusit, operator, forumin, menu, profesional, botëror, qeveria, angazhuar, aftesimi, punesimi, vje, zhvillohen, sekretar, paraqet, biznesi, boost, flash, bonove, pasaportë, thesarit, punës, praktikave, joinformalitetit, një, brenda, tre, standard, suksesi, histori, shqipëri, aspektin, kohor, siguri, larta, qytetarët, vogla, mesme, zbatimin, korrektësi, ppie, diaspora, rira, konsultimin, prezanton, para, tatimore, donatorëve, shpenzimet, kalendari, javor, zhvillohet, afateve, publik, zhvil, ditari, avokati, obligacioneve, fiskale, projektit, faza, mfe, marrëveshje, bashkëpunimi, punësim, kërkim, shkencor, part, kunder, mfp, shkarko, pdf, karta, vite, mia, ecuria, arkëtimeve, nga, informalitetit, aksioni, doganat, cookies, ekonomisë, gjitha, drejtat, rezervuara, ndrysho, ngjyrat, imazheve, invert, clear, gjej, komunikim, linket, lundro, butonin, tab, font, resize, 2019, 2022, programimi, sekretari, tatimet, treguesit, qeverisja, kush, dyshim, rruga, kthim, shqiperise, eshte, vetem, katervjecarit, nuk, next, prev, referencë, ankandi, bono, raport, donacioneve, shpenzimeve, vlerë, buxhetore, investimet, statistikat, listat, qytetarit, rezultatet, ankandeve, emetimit, letrave, qeverisë, transparenca, sistemi, elektronik, dhënave, pronat, integrated, planning, system, shqiperia, sherbimet, drejtesia, ekonomise,


Text of the page (random words):
ministria e financave dhe ekonomise shqip menu newsroom lajme fjalime vkm ligje urdhëra udhëzime njoftime dhe aplikime kompesimi i energjisë elektrike vizita administrative ministria ministri zëvendësministër kabineti sekretar i përgjithshëm drejtoritë misioni struktura e ministrisë institucione varësie program preambul rritje ekonomike e qëndrueshme dhe gjithëpërfshirëse shërbimet publike dhe drejtësia e re shqipëria europiane legjislacioni aktet ligjore dhe nënligjore per taksat transferimi i çmimit buxheti thesari borxhi legjislacioni doganor tatimor legjislacioni fiskal in english raportime boost programi ekonomiko fiskal portali i financave vendore portali i praktikave të punës joinformalitetit e gdds buxheti thesari borxhi strategjia per menaxhimin e financave publike punesimi dhe aftesimi profesional shlyerja e detyrimeve të prapambetura raportime të ndërmarrjeve shtetërore arkiva rira shpenzimet tatimore media foto galeri video galeri kontakt ministria e financave numri jeshil për qytetarin denonco denonco parregullsitë korrupsionin për fondet e be ditari javor programi i transparencës avokati i tatimpaguesit diaspora histori suksesi covid 19 dhe rindertimi covid 19 rindertimi ppie denaj inkurajojmë biznesin të fiskalizohet mbështetje për zbatimin me korrektësi dhe brenda afateve lajme lajme kryesore projektligji për zhvillimin e ndërmarrjeve mikro të vogla dhe të mesme lajme lajme kryesore denaj akreditimi i institucioneve publike e private siguri dhe standard më të larta për qytetarët lajme lajme kryesore denaj statusi oea thjeshton lëvizjen e mallrave në aspektin ekonomik dhe kohor lajme lajme kryesore ministrja denaj takohet me përfaqësuesin e ri të bb në shqipëri lajme lajme kryesore denaj inkurajojmë biznesin të fiskalizohet mbështetje projektligji për zhvillimin e ndërmarrjeve mikro të v denaj akreditimi i institucioneve publike e private s denaj statusi oea thjeshton lëvizjen e mallrave në as ministrja denaj takohet me përfaqësuesin e ri të bb në kalendari i konsultimin publik për strategjinë e zhvil ministrja denaj prezanton para donatorëve strategjinë e denaj statusi oea një pasaportë për biznesin në tre denaj në forumin ekonomik botëror qeveria e angazhuar biznesi paraqet interes për marrjen e statusit operator lajme flash më 15 06 2021 zhvillohen ankandet e bonove të thesarit 3 mujore dh më 14 06 2021 zhvillohet rihapja e ankandit të obligacioneve 7 vje rihapja e ankandit obligacione 2 vjecare u zhvillua më 07 06 2021 ankandi bono thesari 12 mujore u zhvillua më 01 06 2021 me raport rihapja e ankandit obligacione referencë 5 vjecare u zhvillua më 2 prev next preambul nuk ka kush dyshim se rruga pa kthim e shqiperise eshte vetem europiane dhe qeverisja e katervjecarit transparenca e donacioneve sherbimet publike dhe drejtesia e re shqiperia europiane integrated planning system 2 sistemi elektronik i të dhënave për pronat shtetërore më shumë portali i financave vendore më shumë ankandet e emetimit të letrave me vlerë të qeverisë njoftime dhe rezultatet e ankandeve më shumë buxheti i qytetarit 2021 më shumë pagesat për ish të dënuarit politik të regjimit komunist listat më shumë statistikat fiskale ecuria e arkëtimeve nga tatimet doganat treguesit e shpenzimeve buxhetore investimet dhe më shumë taksat e mia legjislacioni në vite më shumë karta e tatimpaguesit shkarko pdf më shumë strategjia për menaxhimin e financave publike 2014 2020 strategjia për menaxhimin e financave publike 2014 2020 më shumë video foto ministria e financave part 2 projektit per at mfp shih video galeri mfe dhe fe marrëveshje bashkëpunimi për punësim dhe kërkim shkencor shih foto galeri aksioni kunder informalitetit faza 2 më shumë komunikim me biznesin më shumë newsroom lajme fjalime vkm ligje urdhëra udhëzime njoftime dhe aplikime kompesimi i energjisë elektrike vizita administrative ministria ministri zëvendësministër kabineti sekretari i përgjithshëm drejtoritë misioni struktura e ministrisë institucione varësie program preambul rritje ekonomike e qëndrueshme dhe gjithëpërfshirëse shërbimet publike dhe drejtësia e re shqipëria europiane programi i transparencës legjislacioni aktet ligjore dhe nënligjore për taksat transferimi i çmimit buxheti thesari borxhi legjislacioni doganor tatimor legjislacioni fiskal in english raportime programimi ekonomiko fiskal buxheti thesari borxhi strategjia për menaxhimin e financave publike 2019 2022 shlyerja e detyrimeve të prapambetura pagesat për ish të dënuarit politik të regjimit komunist arkiva media video galeri foto galeri kontakt ministria e financave numri jeshil për qytetarin denonco parregullsitë korrupsionin për fondet e be mbylle font resize a a lundro me butonin tab gjej linket clear cookies ndrysho ngjyrat e imazheve invert mbylle ministria financave dhe ekonomisë 2021 të gjitha të drejtat e rezervuara
Thumbnail images (randomly selected): * Images may be subject to copyright.GREEN status (no comments)
 • Ministria Financave dhe E...
 • Preambul
 • Sherbimet Publike dhe Dre...
 • Konsultimi i strategjisë ...
 • Integrated planning syste...
 • Sistemi Elektronik i të D...
 • ADRESAT E STACIONEVE VETE...
 • Ankandet e Emetimit të Le...
 • Buxheti i qytetarit 2021
 • Pagesat për ish të dënuar...
 • Statistikat Fiskale
 • Taksat e mia
 • Shpenzimet e qeverisjes 
 • Strategjia Për Menaxhimin...
 • bgmultimediain
 • .

Verified site has: 83 subpage(s). Do you want to verify them? Verify pages:

1-5 6-10 11-15 16-20 21-25 26-30 31-35 36-40 41-45 46-50
51-55 56-60 61-65 66-70 71-75 76-80 81-83


The site also has references to the 2 subdomain(s)

  financa.gov.al  Verify   ips.gov.al  Verify


Top 50 hastags from of all verified websites.

Recently checked links (by ScreenShot) on WebLinkPedia.

Screenshot of the main domain: wses.org.ukScreenshot of the main domain: wpmode.irScreenshot of the main domain: bnip.comScreenshot of the main domain: goqinfo.comScreenshot of the main domain: kabataslak.nedir.orgScreenshot of the main domain: off-white-tee.comScreenshot of the main domain: frankchencpa.comScreenshot of the main domain: yjc.newsScreenshot of the main domain: webdirexion.comScreenshot of the main domain: wdg.co.ilScreenshot of the main domain: watch-online.rocksScreenshot of the main domain: vuongquocdentrangtri.vnScreenshot of the main domain: vuakem.comScreenshot of the main domain: madisonwalson45.pbworks.comScreenshot of the main domain: moyland.deScreenshot of the main domain: pengobatanwasir2020.wordpress.comScreenshot of the main domain: bilimhastanesi.com.trScreenshot of the main domain: arcsoft-webcam-companion.id.softonic.comScreenshot of the main domain: unpacampaign.orgScreenshot of the main domain: pani-i-pan-sex.showup-tv.comScreenshot of the main domain: kfqc1c.kumacha.comScreenshot of the main domain: vnptdc.comScreenshot of the main domain: vipasanacamp.ruScreenshot of the main domain: vione.irScreenshot of the main domain: vapors-ecigs.comScreenshot of the main domain: satfeeds.netScreenshot of the main domain: short-article.comScreenshot of the main domain: slgslg.comScreenshot of the main domain: valoreseller.comScreenshot of the main domain: connersvnl236.weebly.comScreenshot of the main domain: nyfcghsltd.comScreenshot of the main domain: drydogs.co.ukScreenshot of the main domain: uus59.comScreenshot of the main domain: expedia.noScreenshot of the main domain: map-terover.istats.nlScreenshot of the main domain: victorfire.inScreenshot of the main domain: zero-space.orgScreenshot of the main domain: westmidlandescorts.comScreenshot of the main domain: casino-available.comScreenshot of the main domain: ukh.ac.id
Supplementary Information (add-on for SEO geeks)*- See more on header.verify-www.com

Header

HTTP/1.1 301 Moved Permanently
Location htt????/financa.gov.al/
Date Tue, 15 Jun 2021 04:37:06 GMT
Server Apache/2.4.6 (CentOS) OpenSSL/1.0.2k-fips PHP/5.4.16
Content-Length 231
Connection close
Content-Type text/html; charset=iso-8859-1
HTTP/1.1 200 OK
Date Tue, 15 Jun 2021 04:37:07 GMT
Server Apache/2.4.6 (CentOS) OpenSSL/1.0.2k-fips PHP/5.4.16
X-Powered-By PHP/5.4.16
Link <htt????/financa.gov.al/wp-json/>; rel= htt????/api.w.org/
Link <htt????/financa.gov.al/>; rel=shortlink
Vary Accept-Encoding
Content-Encoding gzip
Content-Length 17940
Connection close
Content-Type text/html; charset=UTF-8
Set-Cookie qtrans_front_language=al; expires=Wed, 15-Jun-2022 04:37:07 GMT; path=/

Meta Tags

title="Ministria e Financave dhe Ekonomise"
charset="UTF-8"
name="description" content="Ministria Financave dhe Ekonomisë "
name="keywords" content=""
http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=UTF-8"
name="viewport" content="width=device-width, minimum-scale=1"
name="format-detection" content="telephone=no"
name="format-detection" content="address=no"
http-equiv="cleartype" content="on"
property="og:locale" content="en_US"
property="og:type" content="website"
property="og:title" content="Home - Ministria Financave dhe Ekonomisë"
property="og:url" content="htt????/financa.gov.al/"
property="og:site_name" content="Ministria Financave dhe Ekonomisë"
name="twitter:card" content="summary_large_image"
name="twitter:title" content="Home - Ministria Financave dhe Ekonomisë"
name="twitter:image" content="htt????/financa.gov.al/wp-content/uploads/2019/03/ezgif.com-gif-maker.webp"
name="google-site-verification" content="5Wymjpp6Qde39RF0e6vGdPAIMYfg0YcCwSLacznnHRo"
name="generator" content="WordPress 5.1"
name="generator" content="qTranslate-X 3.4.6.8"
name="generator" content="Powered by Visual Composer - drag and drop page builder for WordPress."

Load Info

page size17940
load time (s)2.631051
redirect count1
speed download6818
server IP134.0.42.107
* all occurrences of the string "http://" have been changed to "htt???/"

SEO From Wikipedia, the free encyclopedia
Search engine optimization (SEO) is the process of affecting the online visibility of a website or a web page in a web search engines unpaid results—often referred to as `natural`, `organic`, or `earned` results. In general, the earlier (or higher ranked on the search results page), and more frequently a website appears in the search results list, the more visitors it will receive from the search engines users; these visitors can then be converted into customers. SEO may target different kinds of search, including image search, video search, academic search, news search, and industry-specific vertical search engines. SEO differs from local search engine optimization in that the latter is focused on optimizing a business online presence so that its web pages will be displayed by search engines when a user enters a local search for its products or services. The former instead is more focused on national or international searches. and ADS Publishers From Wikipedia, the free encyclopedia
Advertising is an audio or visual form of marketing communication that employs an openly sponsored, non-personal message to promote or sell a product, service or idea. Sponsors of advertising are often businesses wishing to promote their products or services. Advertising is differentiated from public relations in that an advertiser pays for and has control over the message. It differs from personal selling in that the message is non-personal, i.e., not directed to a particular individual. Advertising is communicated through various mass media, including traditional media such as newspapers, magazines, television, radio, outdoor advertising or direct mail; and new media such as search results, blogs, social media, websites or text messages. The actual presentation of the message in a medium is referred to as an advertisement or `ad` for short.
Commercial ads often seek to generate increased consumption of their products or services through `branding`, which associates a product name or image with certain qualities in the minds of consumers. On the other hand, ads that intend to elicit an immediate sale are known as direct-response advertising. Non-commercial entities that advertise more than consumer products or services include political parties, interest groups, religious organizations and governmental agencies. Non-profit organizations may use free modes of persuasion, such as a public service announcement. Advertising may also be used to reassure employees or shareholders that a company is viable or successful., wall of links.


If you want to put something else on this wall, write to us.