If you are not sure if the website you would like to visit is secure, you can verify it here. Enter the website address of the page and see parts of its content and the thumbnail images on this site. None (if any) dangerous scripts on the referenced page will be executed. Additionally, if the selected site contains subpages, you can verify it (review) in batches containing 5 pages.

site address: fzo.org.mk

site title: Фонд за здравствено осигурување на Р.Македонија

Our opinion (on Tuesday 02 March 2021 21:39:22 CET):

GREEN status (no comments) - no comments
After content analysis of this website we propose the following hashtags:


Proceed to the page?Powered by: Very Tiny URL Shortener at http://vturl.net VeryTinyURL
page from cache: 56 days ago
Meta tags:
keywords=Фонд за здравствено осигурување на Р.Македонија;
description=Фонд за здравствено осигурување на Р.Македонија;

Headings (most frequently used words):

-

Text of the page (most frequently used words):
org (41), fzo (41), #повеќе (34), 2020 (25), #соопштение (21), #осигурување (18), 2019 (18), #фондот (17), #година (16), #здравствени (16), #здравствено (16), #услуги (14), лица (11), 025103 (11), 071 (10), 372 (10), кои (9), #лекови (9), пзу (7), фзом (6), македонија (6), здравствена (6), аптеки (6), месец (6), извештаи (6), договори (6), установи (6), заштита (5), соопштенија (5), 2014 (5), имаат (5), даватели (5), документација (5), денари (4), зголемување (4), остварување (4), дека (4), република (4), 000 (4), скопје (4), специјалисти (4), известување (4), мај (4), архива (4), број (4), шеф (4), осигурени (4), договор (4), издавање (3), рецепт (3), законска (3), постапка (3), регулатива (3), ерецепт (3), фактурирање (3), рокот (3), лаборатории (3), ортопедски (3), помагала (3), 2013 (3), јавноста (3), осигурениците (3), новости (3), фактури (3), одлука (3), паѓаат (3), информации (3), права (3), товар (3), северна (3), одделение (3), изолација (3), броеви (3), служба (3), специјалистичко (3), надоместок (2), covid (2), закон (2), маил (2), квалификуван (2), подрачна (2), аконтативните (2), дигитален (2), осигурените (2), обезбедување (2), месеците (2), инфо (2), април (2), потпишување (2), користење (2), токен (2), сертификат (2), 2010 (2), секретар (2), сметки (2), задолжително (2), пропратна (2), правата (2), примарна (2), 028 (2), барањата (2), технички (2), скенирани (2), 020 (2), aрхива (2), контрола (2), 018 (2), праќаат (2), право (2), боледување (2), треба (2), барања (2), употреба (2), 2009 (2), доаѓаат (2), лекар (2), препорачува (2), средства (2), 2008 (2), 2007 (2), 014 (2), добијат (2), зголемени (2), квоти (2), пратат (2), просториите (2), можност (2), 2000 (2), законот (2), јавен (2), насто (2), како (2), рационална (2), контакт (2), 2021 (2), консултативна (2), или (2), лу1 (2), корисни (2), вид (2), секој (2), ден (2), извршени (2), мобилен (2), контроли (2), извештај (2), кампања (2), заради (2), приватни (2), општа (2), здравствените (2), вашите (2), активен (2), давателите (2), информира (2), политика (2), сервисот (2), поврзани (2), стоматолози (2), прегледи (2), листата (2), здрaвство (2), предлог (2), тендери (2), начинот (2), анализи (2), меѓународни (2), цени (2), референтни (2), 040, zulkanim, кај, матичниот, suzanad, kirils, финансии, имот, anetaa, табла, 012, интерна, dijanap, огласна, управен, стратегија, stevana, уплатни, придонес, filipa, suzanat, берово, 015, ситуацијата, дежурни, административни, фзорсm, службеници, единица, подрачната, 071372001, централа, рефундации, 025, 031, 001, продажба, недвижен, 002, плата, 029, suzaa, fzol, hanifea, veral, отвораат, одбор, трезор, известуваме, ред, можат, работа, отсуството, табелата, подолу, дадени, маиловите, јавност, организациска, решение, поставеност, вовед, историјат, статут, подрачните, почетна, shqip, единици, фзорсм, english, градови, оправдаат, издадено, фиксен, биде, македонски, систем, истиот, адреса, посочува, односно, докажува, што, доказ, каков, државен, вирусот, односи, било, поткрепена, изјава, лична, потпишана, дсзи, инспекторат, здравствен, санитарен, корона, воведува, табела, јзу, 187, сектори, годишни, 2012, 2011, финансиски, 156, преглед, работењето, дсг, бпо, водич, пациентите, антибиотиците, промоција, здравјето, 2006, 112, граѓани, болничка, надоместоци, акти, општи, друга, социјално, tеркови, странство, потребна, превентивна, рамки, специјалистичка, пзз, реализација, буџет, картичка, електронска, дрг, одлуки, транспарентност, правилници, добрeдојдовте, 113, потрошувачка, битола, комуникација, контакти, преку, еуростандард, пристап, трансакциски, правни, овластените, податоци, реформи, болни, хронично, терапија, хронична, електронски, хартија, без, пропишување, карактер, ценовник, приватност, квалитет, кодекс, први, утре, следниот, podracnasluzbaskopje, пријава, банка, медиумите, 2005, обрасци, одреден, попреченост, 2003, 2002, 2001, проект, невработени, весник, службен, основан, спроведување, ззз, утврдени, овластувања, јавни, интерес, станете, осигурено, дејност, врши, која, институција, лице, sanjap, katerinal, 047229540, фармацевтскиот, месечен, утврден, исплата, аконтативна, одлуката, дополнување, измена, 14819, обемот, видот, доставување, лек, при, техничар, фармацевтот, превземи, консултаивна, 1прил, проследување, верификација, фактурите, достава, однос, аптеките, 2294, заклучно, скзз, продолжен, правилникот, измените, образец, направени, места, посета, работна, надоместокот, приватните, надоместоците, бод, капитациониот, месецот, октомври, врска, квотата, укина, каде, населените, лабораториски, заболени, упат, избран, рефундирање, безглутенско, брашно, целијакиаја, список, квотите, февруари, 776, март, 772, според, модулот, здравство, 339, пребарување, презентација, видео, доктор, мој, мое, прашања, поставувани, најчесто, преземи, работи, информирајте, 080033222, 180, 076, дежурна, мобилна, адресата, емаил, часот, работен, телефонски, бесплатниот, info, витро, линкови, содржини, медиумски, следете, договорите, промени, ноември, системските, обем, план, продолжување, новите, разгледувани, беа, средби, работни, остварија, комора, лекарската, декември, почетокот, текот, дијализа, дејноста, специјализирана, медицинска, рехабилитација, продолжат, анекс, анекси, медицина, 2026, стоматологија, гинекологија, други, пристапат, кон, склучување, делегација, црна, 071372002, кочани, 071372009, vlatkod, хисар, демир, 047277744, 071372010, karolinac, кавадарци, 043412013, 071372011, tanjasp, кичево, 071372012, kjendrima, 075337810, делчево, 013, marijaa, паланка, крива, 031375931, 076339155, 071372015, vesnas2, кратово, acos, крушево, 048477, 071372016, 033411129, julijetam, куманово, aleksandraj, 076339167, vericaz, брод, 045275812, 101, лок, 071372003, ratkam, валандово, 034382047, 071372004, 078613883, виница, 008, гостивар, 070724437, 046838840, дебар, ljubicaz, 071372007, 078451333, mitkor, 033363303, 006, 070217694, 034212945, гевгелија, gocem, 071372005, nikolap, 071806176, гора, 043225331, dimces, струмица, 034324833, 077983460, 027, gjorgis, тетово, 044351961, 108, 076360695, ylbera, велес, 071372029, 046780706, лицата, одбележување, светската, недела, антибиотици, пререгистрација, регистрација, пониски, hristinap2, повисоки, приходи, emilijae, 071372030, 032397833, штип, 071372026, струга, 017, 032483133, ridvana, неготино, 043361832, 076339158, marinad, охрид, 046260265, 071372019, прилеп, 048427360, 070326939, kristijanp, пробиштип, 071372021, vitkap, 070483883, 071372024, 078250909, свети, николе, arjanm, 023, 047451223, tonis, ресен, tonim, 071372022, 032635714, радовиш, фонд,
Thumbnail images (randomly selected): * Images may be subject to copyright.GREEN status (no comments)
 • Дијагностичко Сродни Груп...
 • Шифрарник на лекари
 • Распоред на дежурни лекар...
 • Распоред на дежурни Аптек...
 • ФЗОМ web email
 • ФЗОМ на Linkdedin
 • ФЗОМ на Facebook
 • ФЗОМ на Twitter
 • ФЗОМ - Youtube
 • Пристап до е-услуги на ФЗ...
 • Видео презентација за Е-у...
 • Мое осигурување, мој докт...
 • Ин-витро постапка

Verified site has: 118 subpage(s). Do you want to verify them? Verify pages:

1-5 6-10 11-15 16-20 21-25 26-30 31-35 36-40 41-45 46-50
51-55 56-60 61-65 66-70 71-75 76-80 81-85 86-90 91-95 96-100
101-105 106-110 111-115 116-118


The site also has 2 references to external domain(s).

 youtube.com  Verify  nextsense.com  Verify


The site also has 27 references to other resources (not html/xhtml )

 fzo.org.mk/WBStorage/Files/Soopstenie ___.pdf  Verify  fzo.org.mk/WBStorage/Files/Soopstenie-___.pdf  Verify  fzo.org.mk/WBStorage/Files/Soopstenie ___.pdf  Verify
 fzo.org.mk/WBStorage/Files/Soopstenie ___.pdf  Verify  fzo.org.mk/WBStorage/Files/Kontakt Ort___.pdf  Verify  fzo.org.mk/WBStorage/Files/Broevi kont___.xls  Verify
 fzo.org.mk/WBStorage/Files/Soopstenie ___.pdf  Verify  fzo.org.mk/WBStorage/Files/Soopstenie ___.pdf  Verify  fzo.org.mk/WBStorage/Files/Soopstenie ___.pdf  Verify
 fzo.org.mk/WBStorage/Files/Pres FZOSRM___.pdf  Verify  fzo.org.mk/WBStorage/Files/Soopstenie ___.pdf  Verify  fzo.org.mk/WBStorage/Files/Soopstenie ___.pdf  Verify
 fzo.org.mk/WBStorage/Files/Spisok na A___.xls  Verify  fzo.org.mk/WBStorage/Files/Soopstenie ___.pdf  Verify  fzo.org.mk/WBStorage/Files/Soopstenie ___.pdf  Verify
 fzo.org.mk/WBStorage/Files/Soopstenie ___.pdf  Verify  fzo.org.mk/WBStorage/Files/Soopstenie ___.pdf  Verify  fzo.org.mk/WBStorage/Files/Soopstenie ___.pdf  Verify
 fzo.org.mk/WBStorage/Files/Obrazec LU1___.pdf  Verify  fzo.org.mk/WBStorage/Files/odlukaAkont___.pdf  Verify  fzo.org.mk/WBStorage/Files/Odluka za p___.pdf  Verify
 fzo.org.mk/WBStorage/Files/Soopshtenie___.pdf  Verify  fzo.org.mk/WBStorage/Files/Soopshtenie___.pdf  Verify  fzo.org.mk/WBStorage/Files/Soopstenie ___.pdf  Verify
 fzo.org.mk/WBStorage/Files/Odluka za p___.pdf  Verify  fzo.org.mk/WBStorage/Files/Prilog 3 - ___.xls  Verify  fzo.org.mk/WBStorage/Files/FAQ_mojOsig___.pdf  Verify


Top 50 hastags from of all verified websites.

Recently checked links (by ScreenShot) on WebLinkPedia.

Screenshot of the main domain: khacnhanh.vnScreenshot of the main domain: ketoandc.comScreenshot of the main domain: kenhdautu.ioScreenshot of the main domain: kaikore.blogspot.comScreenshot of the main domain: k2239.comScreenshot of the main domain: jujutsu-kaisen.comScreenshot of the main domain: jondavis.netScreenshot of the main domain: jetmathew.wordpress.comScreenshot of the main domain: itvplus.netScreenshot of the main domain: itphutran.comScreenshot of the main domain: itomation.caScreenshot of the main domain: intmt.vnScreenshot of the main domain: intelemark.comScreenshot of the main domain: claim.ggScreenshot of the main domain: indiez.netScreenshot of the main domain: inchuaobongda.blogspot.comScreenshot of the main domain: iipvietnam.comScreenshot of the main domain: iimcvietnam.comScreenshot of the main domain: ifconfig.ioScreenshot of the main domain: icup.vnScreenshot of the main domain: ictlife.vnScreenshot of the main domain: ictjcolombia.orgScreenshot of the main domain: iattendance.coScreenshot of the main domain: hvtc-hr.comScreenshot of the main domain: hvn88.comScreenshot of the main domain: hutbephot94.comScreenshot of the main domain: hungthinhphatwindow.comScreenshot of the main domain: hubermed.comScreenshot of the main domain: hotgear.vnScreenshot of the main domain: homemas.com
Supplementary Information (add-on for SEO geeks)*- See more on header.verify-www.com

Header

HTTP/1.1 200 OK
Connection close
Date Tue, 05 Jan 2021 05:32:08 GMT
Server Microsoft-IIS/6.0
X-Powered-By ASP.NET
Content-Length 298273
Content-Type text/html; Charset=utf-8
Expires Tue, 05 Jan 2021 05:31:08 GMT
Set-Cookie ASPSESSIONIDCCSTACAQ=LOKFILOBNFBFCCJMBEHINLKG; path=/
Cache-control private

Meta Tags

title="Фонд за здравствено осигурување на Р.Македонија"
http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8"
name="keywords" content="Фонд за здравствено осигурување на Р.Македонија"
name="description" content="Фонд за здравствено осигурување на Р.Македонија"

Load Info

page size298273
load time (s)0.852597
redirect count0
speed download349840
server IP91.230.219.6
* all occurrences of the string "http://" have been changed to "htt???/"

SEO From Wikipedia, the free encyclopedia
Search engine optimization (SEO) is the process of affecting the online visibility of a website or a web page in a web search engines unpaid results—often referred to as `natural`, `organic`, or `earned` results. In general, the earlier (or higher ranked on the search results page), and more frequently a website appears in the search results list, the more visitors it will receive from the search engines users; these visitors can then be converted into customers. SEO may target different kinds of search, including image search, video search, academic search, news search, and industry-specific vertical search engines. SEO differs from local search engine optimization in that the latter is focused on optimizing a business online presence so that its web pages will be displayed by search engines when a user enters a local search for its products or services. The former instead is more focused on national or international searches. and ADS Publishers From Wikipedia, the free encyclopedia
Advertising is an audio or visual form of marketing communication that employs an openly sponsored, non-personal message to promote or sell a product, service or idea. Sponsors of advertising are often businesses wishing to promote their products or services. Advertising is differentiated from public relations in that an advertiser pays for and has control over the message. It differs from personal selling in that the message is non-personal, i.e., not directed to a particular individual. Advertising is communicated through various mass media, including traditional media such as newspapers, magazines, television, radio, outdoor advertising or direct mail; and new media such as search results, blogs, social media, websites or text messages. The actual presentation of the message in a medium is referred to as an advertisement or `ad` for short.
Commercial ads often seek to generate increased consumption of their products or services through `branding`, which associates a product name or image with certain qualities in the minds of consumers. On the other hand, ads that intend to elicit an immediate sale are known as direct-response advertising. Non-commercial entities that advertise more than consumer products or services include political parties, interest groups, religious organizations and governmental agencies. Non-profit organizations may use free modes of persuasion, such as a public service announcement. Advertising may also be used to reassure employees or shareholders that a company is viable or successful., wall of links.


If you want to put something else on this wall, write to us.