If you are not sure if the website you would like to visit is secure, you can verify it here. Enter the website address of the page and see parts of its content and the thumbnail images on this site. None (if any) dangerous scripts on the referenced page will be executed. Additionally, if the selected site contains subpages, you can verify it (review) in batches containing 5 pages.
favicon.ico: halkbank.mk - 
	Македонски - Почетна
.

site address: halkbank.mk

site title: Македонски - Почетна

Our opinion (on Sunday 26 September 2021 21:37:02 GMT):

GREEN status (no comments) - no comments
After content analysis of this website we propose the following hashtags:


Proceed to the page?Powered by: Very Tiny URL Shortener at http://vturl.net VeryTinyURL
page from cache: 274 days ago
Meta tags:
description=HALKBANK AD Skopje;
keywords=HALKBANK AD Skopje, Macedonia, Makedonija;
keywords=Halkbank;
description=Halkbank;

Headings (most frequently used words):

2020, на, за, 11, халкбанк, 12, со, 22, кредит, 10, 09, игра, соопштение, награди, halkpay, плаќај, освојувај, веб, од, листа, колачиња, 04, 25, користи, сајт, 19, 06, 31, 28, овој, 14, booking, документи, калкулатори, формулари, ваше, мислење, вработување, mailing, депозит, картички, платежни, банката, имот, продажба, банкомати, филијали, население, потрошувачки, 23, република, наградната, добитници, први, македонија, северна, владата, банка, мерки, сметка, ми, ѕвони, smartsend, нас, лица, прва, пазарот, новости, исплата, аплицирај, известување, работници, здравствени, правни, пензии, наградна, што, голема, нова, часовник, паметен, garmin, плаќање, воведува, cookies,

Text of the page (most frequently used words):
#кредит (31), кредити (18), #картички (17), #депозит (15), 2020 (15), #платен (14), #промет (14), #visa (14), #банкарство (14), #осигурување (14), #архива (14), mastercard (10), потрошувачки (10), кредитни (9), пакет (9), сметка (9), депозити (8), игра (8), средства (8), #halkpay (8), полиса (8), веб (7), халкбанк (7), лица (7), kfw (6), порака (6), тарифа (6), contactless (6), хипотекарен (6), online (6), business (6), дистрибуција (6), мобилно (6), канали (6), debit (6), правни (5), фиксни (5), апликација (5), готовина (5), како (5), користење (5), обртни (5), линии (5), халк (4), efse (4), оддржливост (4), платежните (4), paywave (4), станбен (4), пос (4), награди (4), освојувај (4), плаќај (4), наградна (4), денарски (4), дебитни (4), atm (4), здравствени (4), земјата (4), преку (4), странство (4), лири (4), турски (4), наградната (4), credit (4), работници (4), штедење (4), кон (4), клиенти (4), филијали (4), ваша (3), користењето (3), union (3), фиксна (3), добитници (3), новости (3), раководство (3), 2014 (3), скопје (3), грижа (3), пензионери (3), кариера (3), извештаи (3), година (3), аплицирај (3), хартии (3), население (3), профил (3), booking (3), western (3), страница (3), банкомати (3), започни (3), соработка (3), нас (3), колачиња (3), вредност (3), трговија (2), соопштение (2), chf (2), 2017 (2), 2018 (2), 2016 (2), 2015 (2), master (2), 2019 (2), card (2), revolving (2), правила (2), try (2), мобилна (2), прашања (2), учество (2), eur (2), гаранции (2), работење (2), физички (2), документарно (2), контокорентен (2), факторинг (2), учествувам (2), usd (2), еснаф (2), раат (2), општеството (2), вести (2), директор (2), iii (2), владата (2), република (2), северна (2), македонија (2), ебрд (2), извршен (2), еко (2), гид (2), претседателот (2), garmin (2), пристап (2), одбор (2), надзорниот (2), мерки (2), главниот (2), подружници (2), плаќања (2), националната (2), економија (2), животната (2), србија (2), турција (2), средина (2), управување (2), девизни (2), model (2), мбпр (2), вработените (2), потрошувачите (2), еиб (2), корпоративно (2), деловен (2), изјава (2), простор (2), незгода (2), детско (2), листа (2), касичка (2), сефови (2), фонд (2), aплицирај (2), трансакциска (2), evolve (2), пречекорувања (2), дозволени (2), covid (2), comfort (2), девизен (2), electron (2), platinum (2), отворен (2), банката (2), standard (2), нашата (2), користи (2), halkbank (2), подобриме (2), вашето (2), store (2), искуство (2), уреди (2), генерално (2), можете (2), line (2), онлајн (2), мој (2), стапка (2), сите (2), каматна (2), банка (2), world (2), известуваме (2), електронското (2), мобилното (2), garminpay (2), картичкa (2), платежнa (2), задоволство (2), дека (2), потреба (2), наша (2), клуб (2), премиум (2), студентски (2), com (2), инфо (2), смс (2), апликации (2), опции (2), домашнa (2), случај (2), classic (2), атм (2), бонус (2), поени (2), мрежата (2), gold (2), повикуваме (2), интерес (2), ваш (2), поголема (2), заштита (2), пензија (2), извршите (2), откажување (2), пазарење (2), промоција (2), македонски, филијала, play, проекти, мала, app, приоритетни, мобилната, android, или, ios, бесплатно, преземете, платежни, контакт, мапа, navigation, toggle, инвестиции, оваа, исплатата, курсна, септември, период, грејс, херои, нашите, известување, камата, вторник, започне, стечај, еуростандард, депонентите, депозитот, износ, месеци, обесштетувањето, започнува, нови, воведувањето, лидер, голема, нова, големата, првите, големо, пензии, исплата, октомвриската, години, две, осигурениот, формулари, креираше, идно, вашите, смените, кој, начинот, информации, детални, при, овозможува, колачињата, ова, корисничко, цел, користиме, www, страницата, преференции, најдете, документи, задржани, мислење, ваше, вработување, mailing, имот, продажба, затвори, права, нашиот, copyright, cookies, сајт, овој, приватност, политика, документ, технологии, производ, едноставни, ѕвони, smartsend, лесни, услугите, бидат, totalsum, нештата, прави, своите, потребите, задоволи, сака, периодот, instalmentrounded, куповен, продажен, interestrate, калкулатори, кредитен, депозитен, numberofinstalments, percentage, врши, страна, pay, брои, македонските, низ, садници, донирани, 000, над, тек, часовник, паметен, плаќање, воведува, што, пазарот, прва, градови, една, ковид, часот, последиците, справување, четвртиот, помош, финансиска, први, почитувани, извлекување, месечно, прво, спроведено, успешно, информираме, ноемвриската, почетна,


Text of the page (random words):
македонски почетна ваша мала филијала преземете ја мобилната апликација бесплатно од app store за ios уреди или од play store за android уреди аплицирај за платежни картички депозит кредит booking sq tr en mk контакт мапа е банкарство физички лица правни лица мобилно банкарство toggle navigation население депозити аплицирај on line онлајн депозит мој депозит генерално штедење фиксна каматна стапка evolve депозит отворен депозит детско штедење e касичка сефови фонд за осигурување на депозити кредити aплицирај online потрошувачки кредити со пакет полиса за осигурување од халк осигурување потрошувачки кредити со полиса од незгода од халк осигурување потрошувачки кредит за пензионери потрошувачки кредит за здравствени работници дозволени пречекорувања на трансакциска сметка хипотекарен кредит хипотекарен кредит со пакет полиса за осигурување хипотекарен кредит станбен кредит станбен кредит со пакет полиса за осигурување comfort кредит кредит со депозит со денарски депозит со девизен депозит картички и канали на дистрибуција дебитни картички mastercard debit contactless visa paywave electron visa platinum кредитни картички mastercard standard mastercard credit contactless mastercard world contactless visa classic visa gold visa paywave credit бонус поени атм промоција halkpay garminpay домашнa платежнa картичкa на наша сметка премиум клуб студентски пакет booking com смс инфо е банкарство мобилно банкарство atm пос online апликации осигурување платен промет платен промет во земјата платен промет со странство сметка во турски лири хартии од вредност тарифа western union covid 19 правни лица започни соработка депозити кредити кредити за обртни средства кредити за фиксни средства кредит за деловен простор раат кредит еснаф кредит факторинг кредит контокорентен кредит кредити за фиксни и обртни средства од кредитни линии денарски гаранции документарно работење картички и канали на дистрибуција дебитни картички mastercard business debit visa business debit кредитни картички master card revolving visa business е банкарство мобилно банкарство atm пос е трговија online апликација платен промет платен промет во земјата платен промет со странство сметка во турски лири девизни плаќања кон турција и србија кредитни линии мбпр еиб kfw i kfw ii kfw iii ебрд efse efse ii еко кредити готовина тарифа за нас порака од гид профил оддржливост пристап кон оддржливост порака од претседателот на надзорниот одбор порака од главниот извршен директор корпоративно управување за потрошувачите за вработените за општеството за животната средина за националната економија раководство подружници филијали новости архива вести 2019 архива 2018 архива 2017 архива 2016 архива 2015 архива 2014 архива извештаи кариера грижа за клиенти наградна игра како да учествувам мобилна апликација halkpay правила прашања изјава за откажување од учество во наградната игра добитници население депозити аплицирај on line онлајн депозит мој депозит генерално штедење фиксна каматна стапка evolve депозит отворен депозит детско штедење e касичка сефови фонд за осигурување на депозити кредити aплицирај online потрошувачки кредити со пакет полиса за осигурување од халк осигурување потрошувачки кредити со полиса од незгода од халк осигурување потрошувачки кредит за пензионери потрошувачки кредит за здравствени работници дозволени пречекорувања на трансакциска сметка хипотекарен кредит хипотекарен кредит со пакет полиса за осигурување хипотекарен кредит станбен кредит станбен кредит со пакет полиса за осигурување comfort кредит кредит со депозит со денарски депозит со девизен депозит картички и канали на дистрибуција дебитни картички mastercard debit contactless visa paywave electron visa platinum кредитни картички mastercard standard mastercard credit contactless mastercard world contactless visa classic visa gold visa paywave credit бонус поени атм промоција halkpay garminpay домашнa платежнa картичкa на наша сметка премиум клуб студентски пакет booking com смс инфо е банкарство мобилно банкарство atm пос online апликации осигурување платен промет платен промет во земјата платен промет со странство сметка во турски лири хартии од вредност тарифа western union covid 19 правни лица започни соработка депозити кредити кредити за обртни средства кредити за фиксни средства кредит за деловен простор раат кредит еснаф кредит факторинг кредит контокорентен кредит кредити за фиксни и обртни средства од кредитни линии денарски гаранции документарно работење картички и канали на дистрибуција дебитни картички mastercard business debit visa business debit кредитни картички master card revolving visa business е банкарство мобилно банкарство atm пос е трговија online апликација платен промет платен промет во земјата платен промет со странство сметка во турски лири девизни плаќања кон турција и србија кредитни линии мбпр еиб обртни средства инвестиции фиксни средства приоритетни проекти kfw i kfw ii kfw iii ебрд efse efse ii еко кредити готовина тарифа за нас порака од гид профил оддржливост пристап кон оддржливост порака од претседателот на надзорниот одбор порака од главниот извршен директор корпоративно управување за потрошувачите за вработените за општеството за животната средина за националната економија раководство подружници филијали новости архива вести 2019 архива 2018 архива 2017 архива 2016 архива 2015 архива 2014 архива извештаи кариера грижа за клиенти наградна игра како да учествувам мобилна апликација halkpay правила прашања изјава за откажување од учество во наградната игра добитници е банкарство физички лица правни лица мобилно банкарство курсна листа 26 12 2020 куповен продажен eur eur 61 35 61 80 try try 6 20 7 00 usd usd 49 80 51 40 chf chf 56 00 57 50 сите калкулатори кредитен депозитен model numberofinstalments model interestrate percentage instalmentrounded totalsum новости 23 12 2020 smartsend ѕвони ми на сметка халкбанк ад скопје сака да ги задоволи потребите на своите клиенти и ги прави нештата да бидат едноставни а услугите лесни за користење 22 12 2020 мерки на владата на република северна македонија ве известуваме дека исплатата на финансиска помош од четвртиот пакет мерки за справување со последиците од ковид 19 од страна на владата на република северна македонија ќе се врши во периодот до 25 12 2020 04 12 2020 први добитници од наградната игра плаќај со halkpay и освојувај награди со задоволство ве информираме за успешно спроведено прво месечно извлекување на наградната игра плаќај со halkpay и освојувај награди на 03 12 2020 година во 12 часот 25 11 2020 соопштение почитувани пензионери ве повикуваме во ваш интерес и за ваша поголема заштита користењето на ноемвриската пензија да ја извршите преку користење на платежните картички за пазарење и користење на мрежата на банкомати во случај на потреба за готовина како и преку платежните опции на електронското и мобилното банкарство 19 11 2020 соопштение халкбанк брои над 17 000 донирани садници низ македонските градови во тек на една година 06 11 2020 халкбанк е прва банка на пазарот што воведува плаќање со garmin паметен часовник халкбанк ад скопје како лидер во воведувањето нови технологии креираше производ garmin pay 31 10 2020 плаќај со halkpay и освојувај награди нова голема наградна игра на халкбанк со големо задоволство ве известуваме дека од 01 11 2020 започнува големата наградна игра плаќај со halkpay и освојувај награди 22 10 2020 исплата на пензии ве повикуваме во ваш интерес и за ваша поголема заштита користењето на октомвриската пензија да ја извршите преку користење на платежните картички за пазарење и користење на мрежата на банкомати во случај на потреба за готовина како и преку платежните опции на електронското и мобилното банкарство 28 09 2020 потрошувачки кредит од халкбанк за здравствени работници за нашите херои потрошувачки кредит од халкбанк за здравствени работници со грејс период до 6 месеци и фиксна камата од 4 во првите две години 14 09 2020 известување обесштетувањето на осигурениот износ на депозитот на депонентите на еуростандард банка ад во стечај ќе започне на 15 септември 2020 година вторник документи формулари ваше мислење вработување mailing листа филијали банкомати продажба на имот на банката население депозити кредити картички и канали на дистрибуција платен промет хартии од вредност тарифа western union затвори правни лица започни соработка депозити кредити картички и канали на дистрибуција платен промет кредитни линии готовина тарифа за нас профил на банката раководство филијали извештаи кариера грижа за клиенти copyright 2014 halkbank ад скопје сите права задржани овој веб сајт користи веб колачиња cookies оваа веб страница користи колачиња на веб страницата www halkbank mk користиме колачиња со цел да го подобриме вашето корисничко искуство на нашата веб страница ова ни овозможува да го подобриме вашето идно искуство при користењето на нашата веб страница детални информации за начинот на кој можете да ги смените вашите преференции за веб колачињата можете да најдете во нашиот документ политика за приватност
Thumbnail images (randomly selected): * Images may be subject to copyright.GREEN status (no comments)
  • Enter description...
  • Enter description...
  • Enter description...

Verified site has: 171 subpage(s). Do you want to verify them? Verify pages:

1-5 6-10 11-15 16-20 21-25 26-30 31-35 36-40 41-45 46-50
51-55 56-60 61-65 66-70 71-75 76-80 81-85 86-90 91-95 96-100
101-105 106-110 111-115 116-120 121-125 126-130 131-135 136-140 141-145 146-150
151-155 156-160 161-165 166-170 171-171


The site also has references to the 2 subdomain(s)

  halkbank.mk  Verify   ibanking.halkbank.mk  Verify


The site also has 1 references to other resources (not html/xhtml )

 halkbank.mk/content/pdf/Политика за пр___.pdf  Verify


Top 50 hastags from of all verified websites.

Recently checked links (by ScreenShot) on WebLinkPedia.

Screenshot of the main domain: mugecerman.comScreenshot of the main domain: mugecerman.comScreenshot of the main domain: esradandunyaya.blogspot.comScreenshot of the main domain: mutlueller.comScreenshot of the main domain: assets.myfreecams.comScreenshot of the main domain: huane.netScreenshot of the main domain: siyuanedu.comScreenshot of the main domain: mybrdnet.roScreenshot of the main domain: myavstreams.comScreenshot of the main domain: portakalagaci.comScreenshot of the main domain: bayramicyenikoy.comScreenshot of the main domain: my-little-blacksmith-shop.softonic.ruScreenshot of the main domain: my-little-blacksmith-shop.softonic.com.brScreenshot of the main domain: my-little-blacksmith-shop.softonic.nlScreenshot of the main domain: myatlantahomeinspector.comScreenshot of the main domain: pcmarket.com.hkScreenshot of the main domain: muurileht.eeScreenshot of the main domain: muzdom.ruScreenshot of the main domain: hp-color-laserjet-cp2025dn-printer-drivers.softonic.comScreenshot of the main domain: pti-songs-imran-khan-dj-butt.softonic.vnScreenshot of the main domain: kalpkurabiye.blogspot.comScreenshot of the main domain: mursit.nedir.orgScreenshot of the main domain: sexjav.meScreenshot of the main domain: he.cam4.comScreenshot of the main domain: yn.zgjsks.comScreenshot of the main domain: health.com.khScreenshot of the main domain: idsys.deScreenshot of the main domain: hp-laserjet-2300-printer-series-drivers.softonic.vnScreenshot of the main domain: safer-wallet.softonic.vnScreenshot of the main domain: slugterra-slug-it-out.softonic.vnScreenshot of the main domain: vn88dangky.comScreenshot of the main domain: sooshong.comScreenshot of the main domain: siemon.comScreenshot of the main domain: hp-hd-2300-webcam-drivers.softonic.vnScreenshot of the main domain: sexfim.netScreenshot of the main domain: phimsexx.xyzScreenshot of the main domain: xnxxhay.meScreenshot of the main domain: khu3x.netScreenshot of the main domain: pes-2014.softonic.krScreenshot of the main domain: wizard101.softonic-id.com
Supplementary Information (add-on for SEO geeks)*- See more on header.verify-www.com

Header

HTTP/1.1 200 OK
Cache-Control private
Content-Type text/html; charset=utf-8
Content-Encoding gzip
Vary Accept-Encoding
Set-Cookie ASP.NET_SessionId=ykngumnfu0xvea0divjmd3by; path=/; HttpOnly; SameSite=Lax
Set-Cookie ns.web.currentLanguage=MK; path=/
Access-Control-Allow-Origin *
Access-Control-Allow-Headers Content-Type, Accept
Access-Control-Allow-Methods POST,GET
Access-Control-Max-Age 1728000
X-UA-Compatible IE=Edge,chrome=1
Date Sat, 26 Dec 2020 08:47:01 GMT
Connection close
Content-Length 22142

Meta Tags

title="Македонски - Почетна"
content="HALKBANK AD Skopje" property="og:description"
content="Македонски - Почетна" property="og:title"
content="htt???/halkbank.mk//" property="og:url"
content="//halkbank.mk/content/images/logo-modal.jpg" property="og:image"
name="description" content="HALKBANK AD Skopje"
name="keywords" content="HALKBANK AD Skopje, Macedonia, Makedonija"
charset="utf-8"
name="viewport" content="width=device-width, minimum-scale=1.0, initial-scale=1.0"
http-equiv="X-UA-Compatible" content="IE=edge"
name="keywords" content="Halkbank"
name="description" content="Halkbank"

Load Info

page size81081
load time (s)0.495878
redirect count0
speed download44652
server IP62.162.122.142
* all occurrences of the string "http://" have been changed to "htt???/"

SEO From Wikipedia, the free encyclopedia
Search engine optimization (SEO) is the process of affecting the online visibility of a website or a web page in a web search engines unpaid results—often referred to as `natural`, `organic`, or `earned` results. In general, the earlier (or higher ranked on the search results page), and more frequently a website appears in the search results list, the more visitors it will receive from the search engines users; these visitors can then be converted into customers. SEO may target different kinds of search, including image search, video search, academic search, news search, and industry-specific vertical search engines. SEO differs from local search engine optimization in that the latter is focused on optimizing a business online presence so that its web pages will be displayed by search engines when a user enters a local search for its products or services. The former instead is more focused on national or international searches. and ADS Publishers From Wikipedia, the free encyclopedia
Advertising is an audio or visual form of marketing communication that employs an openly sponsored, non-personal message to promote or sell a product, service or idea. Sponsors of advertising are often businesses wishing to promote their products or services. Advertising is differentiated from public relations in that an advertiser pays for and has control over the message. It differs from personal selling in that the message is non-personal, i.e., not directed to a particular individual. Advertising is communicated through various mass media, including traditional media such as newspapers, magazines, television, radio, outdoor advertising or direct mail; and new media such as search results, blogs, social media, websites or text messages. The actual presentation of the message in a medium is referred to as an advertisement or `ad` for short.
Commercial ads often seek to generate increased consumption of their products or services through `branding`, which associates a product name or image with certain qualities in the minds of consumers. On the other hand, ads that intend to elicit an immediate sale are known as direct-response advertising. Non-commercial entities that advertise more than consumer products or services include political parties, interest groups, religious organizations and governmental agencies. Non-profit organizations may use free modes of persuasion, such as a public service announcement. Advertising may also be used to reassure employees or shareholders that a company is viable or successful., wall of links.


If you want to put something else on this wall, write to us.