If you are not sure if the website you would like to visit is secure, you can verify it here. Enter the website address of the page and see parts of its content and the thumbnail images on this site. None (if any) dangerous scripts on the referenced page will be executed. Additionally, if the selected site contains subpages, you can verify it (review) in batches containing 5 pages.

site address: katastar.gov.mk redirected to: www.katastar.gov.mk

site title: Агенција за катастар на недвижности – Република Северна Македонија

Our opinion (on Monday 01 March 2021 17:33:37 CET):

GREEN status (no comments) - no comments
After content analysis of this website we propose the following hashtags:


Proceed to the page?Powered by: Very Tiny URL Shortener at http://vturl.net VeryTinyURL
page from cache: 55 days ago
Meta tags:

Headings (most frequently used words):

на, за, во, недвижности, имотен, лист, од, со, извод, податоци, прибирање, катастарски, известување, проектот, план, катастарот, катастар, постапка, форма, поднесување, овластени, геодети, запишувања, извршените, барање, обезбедување, хартиена, преглед, историски, уверение, електронска, начин, агенција, историјат, единица, интерен, исправка, демократија, дигитална, соработка, одбор, управен, агенцијата, подрачна, корисни, штипската, посета, тунџев, бочварски, запишан, имотот, личен, добивање, линкови, новости, контакт, новиот, лидар, фаза, втората, отпочнување, договор, потпишан, геопортал, нипп, употреба, активности, пуштен, menu, navigation, secondary, македонија, северна, република, почеток, теренски, улици, обуки, теренско, 2019, статистика, најави, соопштенија, услуги, нашите, до, како, општини, куќни, 11, нови, опфатени, сида, претставник, висок, средба, работна, броеви, оглас,

Text of the page (most frequently used words):
#недвижности (16), акн (12), #податоци (12), #катастар (10), #република (9), #северна (9), #македонија (9), #катастарот (8), #агенција (8), #соработка (7), запишување (6), план (6), 2020 (5), регистар (5), извештај (4), работа (4), броеви (4), договор (4), проектот (4), производи (4), карта (4), #лист (4), агенцијата (4), топографска (4), услуги (4), имотен (4), катастарски (3), извод (3), куќни (3), улици (3), директорот (3), графички (3), прибирање (3), нипп (3), заштита (3), меморандуми (3), контакт (3), планови (3), инфраструктурни (3), објекти (3), промена (3), недвижностите (3), комора (3), геопорталот (2), картографски (2), 200000 (2), карти (2), како (2), теренско (2), форма (2), промени (2), одржување (2), геодетски (2), елаборат (2), menu (2), nbsp (2), преглед (2), колективен (2), документи (2), просторни (2), лидар (2), фаза (2), втората (2), единици (2), регистри (2), конференции (2), информации (2), кои (2), програма (2), институции (2), меѓународни (2), проекти (2), сида (2), развојна (2), средба (2), годишна (2), година (2), општини (2), историски (2), потпишан (2), геодети (2), известување (2), декември (2), набавки (2), јавни (2), постапка (2), 2019 (2), овластени (2), почеток (2), тунџев (2), права (2), повеќе (2), скопје (2), стратешки, стратешкиот, реализација, имотот, финансиски, буџет, ревизорски, шестмесечен, пристапни, лицата, годишен, квалитет, цкн, политика, меѓународна, акти, областа, човечки, ресурси, тарифници, правилници, закони, рсм, вработените, статут, статутарни, квартален, организации, актуелни, закупи, gov, онлајн, надлежност, 3204, цени, katastar, земјиште, градежно, јавноста, односи, карактер, јавен, работилници, домашни, инвалидитет, ica, реализирани, сервиси, членство, eurogeographics, eupos, euref, fig, info, europe, ggim, wpla, unece, телефон, регулатива, размер, аерофотографии, останале, премерот, трговци, точки, геoдетските, референтни, мрежи, адвокатска, евидентирање, нотарска, катастарска, култура, класа, задржани, без, незапишани, катастарските, одделенија, oрганизација, организациона, поставеност, развој, нас, secondary, navigation, skip, content, сите, shqip, english, прибрани, поединци, генерализирани, модел, пријавување, центар, прашања, гис, база, животната, средина, управување, сливното, подрачје, охридското, езеро, дигитален, висински, теренот, трговски, дем, ортофото, поставувани, најчесто, линкови, корисни, 100000, 50000, 25000, топографски, административни, граници, регистарот, друштва, пристап, заменик, внатрешно, одржа, одбор, управен, ноември, улиците, куќните, најави, опфатени, нови, септември, соопштенија, оглас, борис, интерен, демократија, работна, следните, жителите, апел, упатува, претставник, висок, шведската, микаел, при, исправка, координатор, секретар, прв, атерхог, дигитална, места, електронска, личен, уверение, добивање, извршените, запишувања, историјат, новости, единица, поднесување, барање, хартиена, подрачна, начин, обезбедување, штипската, бочварски, доби, воспоставување, унија, европската, страна, поддршка, финансиска, 6574, посета, 0168, ipa, програмата, рамките, нашите, населени, наведениот, заштитено, содржи, ново, софтверско, решение, хаџи, трифун, кое, овозможи, користење, геопросторните, преку, веб, ориентирани, интероперабилна, инфраструктура, апликации, романија, инвеститори, лични, запишан, трошоци, службени, најлесно, дојдат, странските, подобра, геопортал, новиот, употреба, пуштен, корисниците, 800, отпочнување, меридијан, период, дадат, теренски, објектите, фотографирање, овозможат, обуки, потребните, теренските, прибираат, статистика, екипите, пресрет, излезат, активности, октомври, примул, картографија, снимањето, изврши, јанев, која, компанијата, норвешката, беше, помеѓу, 1000, 2017, реализирање, search,
Thumbnail images (randomly selected): * Images may be subject to copyright.GREEN status (no comments)
 • ДИСТРИБУТИВЕН геопортал
 • МАКПОС
 • НИПП геопортал
 • Регистар на преземени над...
  Регистар на преземени нед...
 • Увид во статус на поднесе...
 • имотен лист - пребарување
 • професионални корисници
 • ЛИДАР
 • мобилна апликација ИКАТ
 • Овластени геодети

Verified site has: 93 subpage(s). Do you want to verify them? Verify pages:

1-5 6-10 11-15 16-20 21-25 26-30 31-35 36-40 41-45 46-50
51-55 56-60 61-65 66-70 71-75 76-80 81-85 86-90 91-93


The site also has 1 references to other resources (not html/xhtml )

 www.katastar.gov.mk/wp-content/uploads___.pdf  Verify


Top 50 hastags from of all verified websites.

Recently checked links (by ScreenShot) on WebLinkPedia.

Screenshot of the main domain: aferinbize.comScreenshot of the main domain: adriyatikaviation.comScreenshot of the main domain: adalyastore.comScreenshot of the main domain: esnitalia.orgScreenshot of the main domain: oceancash88.comScreenshot of the main domain: restauranthearth.comScreenshot of the main domain: tracktik.comScreenshot of the main domain: robintp.comScreenshot of the main domain: sza.irScreenshot of the main domain: acarbaltas.comScreenshot of the main domain: abdulkadirozcan.com.trScreenshot of the main domain: abc-cdn.comScreenshot of the main domain: lifenews.pressScreenshot of the main domain: artside.com.uaScreenshot of the main domain: upserver.netScreenshot of the main domain: gembo.irScreenshot of the main domain: daneshjoofile.comScreenshot of the main domain: yanasho.co.jpScreenshot of the main domain: phoacs.comScreenshot of the main domain: allchamila.comScreenshot of the main domain: avonprestige.byScreenshot of the main domain: rajmargonline.comScreenshot of the main domain: terrassagroup.geScreenshot of the main domain: mycoins.geScreenshot of the main domain: lmaerifa.netScreenshot of the main domain: takfarsh.comScreenshot of the main domain: goodliving.irScreenshot of the main domain: flippers.comScreenshot of the main domain: sp-onlinepromotion.comScreenshot of the main domain: zu.edu.ly
Supplementary Information (add-on for SEO geeks)*- See more on header.verify-www.com

Header

HTTP/1.1 301 Moved Permanently
Date Mon, 04 Jan 2021 21:29:01 GMT
Server Apache/2.4.46 (Win64) OpenSSL/1.1.1g PHP/7.4.10
X-Powered-By PHP/7.4.10
Set-Cookie pll_language=mk; expires=Tue, 04-Jan-2022 21:29:02 GMT; Max-Age=31536000; path=/
X-Redirect-By WordPress
Location htt????/katastar.gov.mk/
Content-Length 0
Connection close
Content-Type text/html; charset=UTF-8
HTTP/1.1 301 Moved Permanently
Date Mon, 04 Jan 2021 21:29:02 GMT
Server Apache/2.4.46 (Win64) OpenSSL/1.1.1g PHP/7.4.10
X-Powered-By PHP/7.4.10
Set-Cookie pll_language=mk; expires=Tue, 04-Jan-2022 21:29:02 GMT; Max-Age=31536000; path=/; secure
X-Redirect-By Polylang
Location htt????/www.katastar.gov.mk/
Content-Length 0
Connection close
Content-Type text/html; charset=UTF-8
HTTP/1.1 200 OK
Date Mon, 04 Jan 2021 21:29:03 GMT
Server Apache/2.4.46 (Win64) OpenSSL/1.1.1g PHP/7.4.10
X-Powered-By PHP/7.4.10
Set-Cookie pll_language=mk; expires=Tue, 04-Jan-2022 21:29:03 GMT; Max-Age=31536000; path=/; secure
Link <htt????/www.katastar.gov.mk/wp-json/>; rel= htt????/api.w.org/
Link <htt????/www.katastar.gov.mk/wp-json/wp/v2/pages/48>; rel= alternate ; type= application/json
Link <htt????/www.katastar.gov.mk/>; rel=shortlink
Connection close
Transfer-Encoding chunked
Content-Type text/html; charset=UTF-8

Meta Tags

title="Агенција за катастар на недвижности – Република Северна Македонија"
charset="UTF-8"
name="viewport" content="width=device-width, initial-scale=1"
name="generator" content="Magazine Hoot Premium 1.4.1"
name="generator" content="WordPress 5.5.1"
name="msapplication-TileImage" content="htt????/www.katastar.gov.mk/wp-content/uploads/2017/11/cropped-logo_bw-270x270.png"

Load Info

page size118134
load time (s)3.550544
redirect count2
speed download33272
server IP185.177.12.223
* all occurrences of the string "http://" have been changed to "htt???/"

SEO From Wikipedia, the free encyclopedia
Search engine optimization (SEO) is the process of affecting the online visibility of a website or a web page in a web search engines unpaid results—often referred to as `natural`, `organic`, or `earned` results. In general, the earlier (or higher ranked on the search results page), and more frequently a website appears in the search results list, the more visitors it will receive from the search engines users; these visitors can then be converted into customers. SEO may target different kinds of search, including image search, video search, academic search, news search, and industry-specific vertical search engines. SEO differs from local search engine optimization in that the latter is focused on optimizing a business online presence so that its web pages will be displayed by search engines when a user enters a local search for its products or services. The former instead is more focused on national or international searches. and ADS Publishers From Wikipedia, the free encyclopedia
Advertising is an audio or visual form of marketing communication that employs an openly sponsored, non-personal message to promote or sell a product, service or idea. Sponsors of advertising are often businesses wishing to promote their products or services. Advertising is differentiated from public relations in that an advertiser pays for and has control over the message. It differs from personal selling in that the message is non-personal, i.e., not directed to a particular individual. Advertising is communicated through various mass media, including traditional media such as newspapers, magazines, television, radio, outdoor advertising or direct mail; and new media such as search results, blogs, social media, websites or text messages. The actual presentation of the message in a medium is referred to as an advertisement or `ad` for short.
Commercial ads often seek to generate increased consumption of their products or services through `branding`, which associates a product name or image with certain qualities in the minds of consumers. On the other hand, ads that intend to elicit an immediate sale are known as direct-response advertising. Non-commercial entities that advertise more than consumer products or services include political parties, interest groups, religious organizations and governmental agencies. Non-profit organizations may use free modes of persuasion, such as a public service announcement. Advertising may also be used to reassure employees or shareholders that a company is viable or successful., wall of links.


If you want to put something else on this wall, write to us.