If you are not sure if the website you would like to visit is secure, you can verify it here. Enter the website address of the page and see parts of its content and the thumbnail images on this site. None (if any) dangerous scripts on the referenced page will be executed. Additionally, if the selected site contains subpages, you can verify it (review) in batches containing 5 pages.

site address: kb.com.mk redirected to: www.kb.com.mk

site title: Комерцијална банка АД Скопје

Our opinion (on Sunday 28 February 2021 16:15:38 CET):

GREEN status (no comments) - no comments
After content analysis of this website we propose the following hashtags:


Proceed to the page?Powered by: Very Tiny URL Shortener at http://vturl.net VeryTinyURL
page from cache: 211 days ago
Meta tags:
description=Универзална македонска банка која нуди услуги за правни и физички лица: штедни депозити, кредити, банкарски картички (MаsterCard, Maestro, Visa, Visa Electron, Visa Gold), денарски платен промет, платен промет со странство, документарно работење (дознаки, акредитиви, гаранции), девизен пазар (купопродажба на странски платежни средства), купопрoдажба на хартии од вредност, инвестициско банкарство итн.;
keywords=банка,кредит,кредити,сметка,сметки,денарска сметка,девизна сметка,картички,Master,Maestro,Visa,штедење,денарско штедење,девизно штедење,платен промет,гаранции,banka,kredit,krediti,smetka,smetki,denarska smetka,devizna smetka,karticki,stedenje,denarsko stedenje,devizno stedenje,platen promet,garancii;
author=;

Headings (most frequently used words):

за, на, 2020, 07, надоместоци, банка, во, од, картички, платен, промет, кредитни, комерцијална, кредити, хартии, 10, вредност, понуда, 2017, сметки, услуги, лица, со, 31, кб, апликација, информации, основни, договорните, извештаи, по, услови, кризата, корона, сефови, најмување, поради, промена, јавна, завршена, банкарство, купопродажба, странство, производи, денарски, интернет, пред, инвест, девизни, податоци, гаранции, sms, правни, деловни, други, ад, публикум, скопје, мобилна, налог, траен, над, посреднички, денари, kompay, удели, денарско, работи, старателски, инвестициско, девизно, дебитни, штедење, прифаќање, ненаменски, која, физички, земјата, осигурување, продажба, вработување, 14, финансиски, контакт, 30, експозитурите, филијалите, одбор, картичка, оглас, средства, извори, пазар, девизен, исплатата, јулските, пензии, 12, објавува, до, 03, наградена, започна, исплата, девизи, користење, линии, парична, 02, трет, пат, бесплатно, 01, банката, синдициран, 27, мбанкако, mail, commerce, пос, терминали, депозити, награда, ебрд, 28, плаќање, бег, факс, без, заем, имот, чувар, провизија, финализира, распределбата, картичките, учесник, форфетирање, акредитив, инкасо, ivr, чек, новости, револвинг, визи, пазарот, ревидирани, годишно, акционерско, собрание, акциите, профил, интерни, квартални, акти, прво, пензиско, друштво, начела, принципи, годишни, учество, пристап, награди, листа, мисија, историјат, корпоративни, вредности, извештај, признанија, пазарно, монографија, надзорен, управен, менаџмент, организациска, структура, показатели, стратегиски, спонзорства, уплата, платежна, лимит, премиум, подарок, промотивни, акции, домашна, купувам, курсна, домашно, мбанка, пакет, студенти, постдипломци, менувачко, работење, кредит, рамковен, донации, ваше, изгубена, украдена, банкарска, помош, нашата, мрежа, мислење, залог, заштита, укажувачи, важи, моментов, мирување, станбени, наменски, година,

Text of the page (most frequently used words):
#банка (32), 2020 (20), #кредит (19), #штедење (17), #комерцијална (17), #надоместоци (16), #скопје (15), #промет (13), #картички (13), #кредити (12), #лица (11), платен (11), mastercard (11), visa (9), вредност (9), услуги (8), понуда (8), сметки (8), орочено (8), хартии (8), девизни (7), денарски (7), каматни (7), кредитни (7), поддршка (7), купопродажба (7), стапки (7), правни (7), клаузула (7), 2017 (6), интернет (6), јавна (6), завршена (6), банкарство (6), преку (6), 000 (6), плаќање (6), година (6), банката (6), безбедно (5), апликација (5), други (5), развојот (5), денари (5), средства (5), исплата (5), физички (5), имот (5), вработување (5), контакт (5), отворено (4), детско (4), корона (4), сефови (4), поради (4), верверичка (4), услови (4), најмување (4), договорните (4), експозитурите (4), промена (4), видување (4), revolving (4), извештаи (4), debit (4), филијалите (4), државни (4), sms (4), денарско (4), рентно (4), кризата (4), основни (4), користење (4), сметка (4), недвижен (4), информации (4), картичка (4), кредитна (4), мобилна (4), мали (4), кредитирање (4), девизно (4), еур (4), потрошувачки (4), менаџмент (3), мбпр (3), пос (3), линија (3), податоци (3), македонска (3), инвест (3), публикум (3), средни (3), работење (3), странство (3), финансиски (3), деловни (3), гаранции (3), награди (3), бесконтактно (3), евра (3), пред (3), терминали (3), продажба (3), реализирана (3), микро (3), програма (3), претпријатија (3), основа (3), производи (3), врз (3), друштва (2), која (2), подарок (2), фонд (2), девизна (2), skopje (2), термински (2), развој (2), обнова (2), купување (2), европската (2), план (2), city (2), работно (2), време (2), без (2), платниот (2), secure (2), ненаменски (2), бесплатна (2), стимулативно (2), девизи (2), што (2), треба (2), знаете (2), дебитни (2), ivr (2), mall (2), осигурување (2), mail (2), commerce (2), налог (2), траен (2), старателски (2), работи (2), над (2), прифаќање (2), инвестициско (2), записи (2), совети (2), учество (2), обврзници (2), проект (2), 3des (2), залог (2), берзанско (2), удели (2), посреднички (2), посредување (2), standard (2), илирика (2), classic (2), 100 (2), business (2), факс (2), пензионери (2), online (2), земјата (2), бесплатно (2), парична (2), започна (2), водич (2), мобилно (2), јули (2), денеска (2), собрание (2), експозитури (2), признанија (2), банкомати (2), kompay (2), оглас (2), профил (2), домашна (2), платежна (2), мбанка (2), домашно (2), листа (2), одбор (2), објавува (2), филијали (2), пофалби (2), страна (2), заем (2), прашања (2), стандардно (2), платежни (2), поплаки (2), работат (2), нема (2), купувам (2), синдициран (2), see, нас, this, air, branding, world, maestro, мисија, пакет, page, рамковен, револвинг, english, историјат, вредности, all, лимит, its, корпоративни, извештај, хипотека, монографија, shqip, македонски, туристички, менувачко, постдипломци, визи, уплата, пари, трансфер, union, western, kliknijadi, промотивни, акции, javascript, order, platinum, your, gold, премиум, enable, study, почетна, сајтот, browser, мапа, студенти, wizz, организација, жиранти, надзорен, стратегиски, банкарска, еуро, изградба, или, спонзорства, донации, јурија, изгубена, пристап, начела, принципи, општествена, одговорност, петров, ѓорче, украдена, станбени, пензиско, станбен, моментов, важи, 500, хуманитарна, трансакциска, депозит, мирување, помош, заштита, укажувачи, предлози, ваше, мислење, нашата, мрежа, прво, друштво, подобрување, структура, инвеститори, тип, евро, организациска, меница, плус, управен, показатели, готовински, наменски, автомобилски, школување, трговци, ефикасност, енергетска, односи, пазарно, овластување, лоциран, дивиденда, друга, кодекс, добро, населбата, интерни, акти, сопственост, квартални, пазарот, топ, акциите, годишно, акционерско, годишни, ревидирани, резиденти, copyright, нерезиденти, commerzbank, наградена, пат, трет, 2019, award, excellence, stp, наградата, врши, добитник, мобилната, две, дигитализираат, може, курсна, среден, исплатата, домашни, потпишан, беше, милиони, договор, пензии, јулските, двајца, вторник, пензиите, започне, среда, позиција, извршители, откупен, продажен, изработка, напомена, опрема, курсеви, девизните, движења, пазарни, локатор, ажурирано, правна, калкулатори, приватност, политика, препораки, сигурносни, задржани, права, сите, 2010, референтни, конвертор, нбрсм, eur, usd, chf, валути, aud, целосна, демо, учесник, финализира, денарска, износ, проекти, приоритетни, програмата, еиб, италијанската, посредство, агенција, зкдф, места, работни, нови, отварање, субјекти, усаид, поддржани, сектор, земјоделството, кредитокорисниците, девизен, банки, коресподентни, act, patriot, usa, според, сертификација, пазар, странски, извозот, извори, линии, кредитен, посебниот, средствата, трговски, обртни, трајни, агроиндустрискиот, стимулација, распределбата, депозити, рок, депонирање, фунд, новости, ебрд, награда, провизија, мбанкако, бег, услуга, нова, овозможи, експозитура, дигиталната, картичките, чувар, техничка, конкурентноста, ебор, развиена, унија, европска, финансирана, csp, sme, мсп, документарно, виртуелни, чек, инкасо, акредитив, форфетирање, kартички, businesscard, меѓународна, деловна, corporate, glory,
Thumbnail images (randomly selected): * Images may be subject to copyright.GREEN status (no comments)
 • Superbrand
 • Домашна платежна картичка...
 • Понуда кредити
 • Kompay
 • Онлајн аплицирање
 • Продажба на недвижен имот
 • ЗАВРШЕНА ЈАВНА ПОНУДА
 • ЗАВРШЕНА ЈАВНА ПОНУДА
 • ДОМАШНА ПЛАТЕЖНА КАРТИЧКА
 • ПРОДАЖБА НА НЕДВИЖЕН ИМОТ...
 • Google Play

Verified site has: 247 subpage(s). Do you want to verify them? Verify pages:

1-5 6-10 11-15 16-20 21-25 26-30 31-35 36-40 41-45 46-50
51-55 56-60 61-65 66-70 71-75 76-80 81-85 86-90 91-95 96-100
101-105 106-110 111-115 116-120 121-125 126-130 131-135 136-140 141-145 146-150
151-155 156-160 161-165 166-170 171-175 176-180 181-185 186-190 191-195 196-200
201-205 206-210 211-215 216-220 221-225 226-230 231-235 236-240 241-245 246-247


The site also has references to the 1 subdomain(s)

  kb.com.mk  Verify


The site also has 3 references to external domain(s).

 kompay.mk  Verify  itunes.apple.com  Verify  play.google.com  Verify


Top 50 hastags from of all verified websites.

Recently checked links (by ScreenShot) on WebLinkPedia.

Screenshot of the main domain: elevator-service.irScreenshot of the main domain: wikipilipinas.vibalgroup.comScreenshot of the main domain: cocoamotors.comScreenshot of the main domain: b7st.comScreenshot of the main domain: awkafonline.comScreenshot of the main domain: avchiropractichealthcenter.comScreenshot of the main domain: auwfarly.comScreenshot of the main domain: ateco.coScreenshot of the main domain: astoriaparkeg.comScreenshot of the main domain: assetnote.ioScreenshot of the main domain: asrar.infoScreenshot of the main domain: asqgrp.comScreenshot of the main domain: asmokegrill.comScreenshot of the main domain: article666.comScreenshot of the main domain: arthurkoppejan.nlScreenshot of the main domain: armstrongpowerhouse.comScreenshot of the main domain: argonfits.comScreenshot of the main domain: argamesapp.wordpress.comScreenshot of the main domain: arcoder.netScreenshot of the main domain: archiveoflinks.comScreenshot of the main domain: aradb.comScreenshot of the main domain: arabtopforex.comScreenshot of the main domain: arabiainc.comScreenshot of the main domain: arabenterprise.comScreenshot of the main domain: arabelifestyle.comScreenshot of the main domain: ptb2bvip.comScreenshot of the main domain: aa-slovenia.siScreenshot of the main domain: apptcom.comScreenshot of the main domain: appagent.coScreenshot of the main domain: aou-elibrary.com
Supplementary Information (add-on for SEO geeks)*- See more on header.verify-www.com

Header

HTTP/1.1 301 Moved Permanently
Content-Type text/html; charset=UTF-8
Location htt????/www.kb.com.mk/
Server www.kb.com.mk
X-Frame-Options SAMEORIGIN
X-XSS-Protection 1; mode=block
X-Content-Type-Options nosniff
Date Fri, 31 Jul 2020 19:34:00 GMT
Connection close
Content-Length 145
HTTP/1.1 200 OK
Cache-Control private
Content-Type text/html; charset=utf-8
Server www.kb.com.mk
Set-Cookie ASP.NET_SessionId=wgzgbp0if2w3hd5s51p0g0sv; path=/; HttpOnly; SameSite=Lax
X-Frame-Options SAMEORIGIN
X-XSS-Protection 1; mode=block
X-Content-Type-Options nosniff
Date Fri, 31 Jul 2020 19:34:00 GMT
Connection close
Content-Length 87344

Meta Tags

title="Комерцијална банка АД Скопје"
http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8"
name="description" content="Универзална македонска банка која нуди услуги за правни и физички лица: штедни депозити, кредити, банкарски картички (MаsterCard, Maestro, Visa, Visa Electron, Visa Gold), денарски платен промет, платен промет со странство, документарно работење (дознаки, акредитиви, гаранции), девизен пазар (купопродажба на странски платежни средства), купопрoдажба на хартии од вредност, инвестициско банкарство итн."
name="keywords" content="банка,кредит,кредити,сметка,сметки,денарска сметка,девизна сметка,картички,Master,Maestro,Visa,штедење,денарско штедење,девизно штедење,платен промет,гаранции,banka,kredit,krediti,smetka,smetki,denarska smetka,devizna smetka,karticki,stedenje,denarsko stedenje,devizno stedenje,platen promet,garancii"
name="robots" content="ALL"
name="rating" content="Safe For Kids"
name="copyright" content="Комерцијална банка АД Скопје"
name="author" content="Комерцијална банка АД Скопје"
name="google-site-verification" content="gD4WSX3EFqojvaHil4gRS4H92Ute7ITR3uBLZWIRaNo"

Load Info

page size87344
load time (s)0.613315
redirect count1
speed download142412
server IP146.255.76.81
* all occurrences of the string "http://" have been changed to "htt???/"

SEO From Wikipedia, the free encyclopedia
Search engine optimization (SEO) is the process of affecting the online visibility of a website or a web page in a web search engines unpaid results—often referred to as `natural`, `organic`, or `earned` results. In general, the earlier (or higher ranked on the search results page), and more frequently a website appears in the search results list, the more visitors it will receive from the search engines users; these visitors can then be converted into customers. SEO may target different kinds of search, including image search, video search, academic search, news search, and industry-specific vertical search engines. SEO differs from local search engine optimization in that the latter is focused on optimizing a business online presence so that its web pages will be displayed by search engines when a user enters a local search for its products or services. The former instead is more focused on national or international searches. and ADS Publishers From Wikipedia, the free encyclopedia
Advertising is an audio or visual form of marketing communication that employs an openly sponsored, non-personal message to promote or sell a product, service or idea. Sponsors of advertising are often businesses wishing to promote their products or services. Advertising is differentiated from public relations in that an advertiser pays for and has control over the message. It differs from personal selling in that the message is non-personal, i.e., not directed to a particular individual. Advertising is communicated through various mass media, including traditional media such as newspapers, magazines, television, radio, outdoor advertising or direct mail; and new media such as search results, blogs, social media, websites or text messages. The actual presentation of the message in a medium is referred to as an advertisement or `ad` for short.
Commercial ads often seek to generate increased consumption of their products or services through `branding`, which associates a product name or image with certain qualities in the minds of consumers. On the other hand, ads that intend to elicit an immediate sale are known as direct-response advertising. Non-commercial entities that advertise more than consumer products or services include political parties, interest groups, religious organizations and governmental agencies. Non-profit organizations may use free modes of persuasion, such as a public service announcement. Advertising may also be used to reassure employees or shareholders that a company is viable or successful., wall of links.


If you want to put something else on this wall, write to us.