If you are not sure if the website you would like to visit is secure, you can verify it here. Enter the website address of the page and see parts of its content and the thumbnail images on this site. None (if any) dangerous scripts on the referenced page will be executed. Additionally, if the selected site contains subpages, you can verify it (review) in batches containing 5 pages.

site address: tanyajawab.idntimes.com/pakarseo-surabaya/bEHfSzRDstppVJy redirected to: tanyajawab.idntimes.com/pakarseo-surabaya/bEHfSzRDstppVJy

site title: Rekam Jejak Calon Kapolri Komjen Listyo Sigit... Apa Yang Kamu Ketahui Terkait Rekam Jejak Calon Kapolri ini ... ?? Silahkan Di Tulis pada Kolom Komentar Ya ... Salah Satu Jejak Digital Komjen Listyo Sigit adalah Sebagai Berikut : Kabareskrim Komjen Pol Listyo Sigit Prabowo menjadi calon tunggal Kapolri yang dipilih Presiden Joko Widodo. Namanya tercantum di dalam Surat Presiden yang dibawa oleh Menteri Sekretaris Negara Pratikno ke DPR RI, Rabu (13/1/2021) kemarin. Pria kelahiran Ambon 5 Mei 1969 itu akan menggantikan Idham Azis yang pensiun awal tahun ini.

Our opinion (on Friday 26 February 2021 7:44:38 CET):

GREEN status (no comments) - no comments
After content analysis of this website we propose the following hashtags:


Hashtags existing on this website:



Proceed to the page?Powered by: Very Tiny URL Shortener at http://vturl.net VeryTinyURL
page from cache: 39 days ago
Meta tags:
author=;
author=;
description=Kabareskrim Komjen Pol Listyo Sigit Prabowo menjadi calon tunggal Kapolri yang dipilih Presiden Joko Widodo. Namanya tercantum di dalam Surat Presiden yang dibawa oleh Menteri Sekretaris Negara Pratikno ke DPR RI, Rabu (13/1/2021) kemarin. Pria kelahiran Ambon 5 Mei 1969 itu akan menggantikan Idham Azis yang pensiun awal tahun ini. Setelah ini Listyo tinggal menjalankan fit and proper test atau uji kelayakan dan kepatutan di DPR RI. Ketua DPR Puan Maharani mengatakan ujian akan dilaksanakan oleh Komisi III beberapa waktu mendatang. Setelahnya, nama Listyo akan dibawa ke rapat paripurna untuk mendapat persetujuan dari seluruh anggota. Semua proses ini akan ditempuh selama 20 hari terhitung sejak surpres diterima. “DPR akan menjalankan proses tersebut sesuai ketentuan dan mekanisme yang berlaku dan kita akan dapat segera mengetahui apakah Kapolri yang ditunjuk Presiden mendapatkan persetujuan dari DPR,” kata Puan, Rabu. Pengamat kepolisian dari Institut for Security and Strategic Studies (ISESS) Bambang Rukminto mengatakan Listyo telah dekat dengan Jokowi sejak lama. Ia adalah Kapolresta Surakarta/Solo sejak April 2011 ketika Presiden masih menjabat Wali Kota Solo. Saat itu Listyo berpangkat komisaris besar (kombes).;

Headings (most frequently used words):

yang, di, akan, apa, ini, siapa, listyo, bts, dari, presiden, dpr, kapolri, ke, itu, dan, hari, sebagai, untuk, nama, saja, seo, calon, komjen, bioglass, sigit, mci, ridwan, 2021, rabu, ri, apakah, mana, kota, jejak, oleh, ahmad, kita, baca, sejak, dijuluki, dibawa, member, berasal, cupen, anda, epen, drama, serial, saya, siap, rekam, baru, mengatakan, krim, maestro, tusep, eddy, master, pakar, solo, proses, persetujuan, puan, penulis, and, menjalankan, dia, lama, mobil, resep, butuh, hujan, tips, ringan, dipilih, kelahiran, tokoh, tercantum, 13, dalam, kemarin, pol, pria, komentar, tahun, awal, kabareskrim, ambon, ya, mei, 1969, menggantikan, idham, azis, pratikno, pensiun, cara, negara, menteri, widodo, joko, menjadi, namanya, prabowo, tunggal, rasa, surat, kira, kamu, adalah, sekretaris, pengamat, kepolisian, institut, ketentuan, kata, mendapatkan, mengetahui, ditunjuk, mekanisme, berlaku, dapat, segera, ditempuh, sesuai, waktu, fit, proper, test, atau, uji, kelayakan, kepatutan, ketua, maharani, ujian, dilaksanakan, komisi, iii, beberapa, mendatang, tersebut, setelahnya, rapat, paripurna, mendapat, seluruh, anggota, semua, security, selama, 20, terhitung, berikut, surpres, diterima, for, ampuh, strategic, viona, rumah, yancurhatluh, pada, tulis, silahkan, terkait, alex, dolken, fika, amelia, ketahui, chelsy, putri, polres, khaira, sintang, reynolt, fautngil, muhammad, david, fahrurozi, tori, gog, sandhika, bimantara, eross, candra, tanjungpinang, kolom, studies, ketika, isess, bambang, rukminto, telah, dekat, dengan, jokowi, ia, kapolresta, tinggal, april, 2011, masih, prajas, menjabat, wali, saat, berpangkat, komisaris, besar, kombes, oops, digital, satu, salah, bayuaji, yudha, surakarta, mengkurasi, setelah, 10, digedung, manakah, belatih, kalian, bisa, menjelas, perjuangan, mulai, nol, sampai, sekarang, kapan, army, debut, bergabung, jadi, idn, times, bagi, tarian, adat, daerah, aceh, tolong, jawab, kah, maksud, dijawab, solusi, republik, indonesia, gigi, sakit, mengikuti, vaksin, covid, pertayaanya, sedikit, kok, monggo, maknae, singkatan, line, menghilangkan, tertua, mochi, kucing, termuda, digambar, worldwide, hansome, yah, user, tulus, kelebihan, park, shin, hye, comeback, sisyphus, the, myth, buat, seneng, ada, pendapat, tentang, pembelajaran, potret, daring, berapa, obat, tulisan, bagai, meyakinkan, wanita, sukai, agar, percaya, bahwa, cinta, terbaru, selera, id, sore, orang, mencintaimu, gak, memintamu, melakukan, hal, cuaca, esok, 18, januari, bogor, siang, kreasi, mengundang, cimol, ala, rumahan, lezat, bikin, nagih, botok, tahu, telur, asin, lauk, makan, cari,

Text of the page (most frequently used words):
#yang (61), #pada (52), #sigit (41), jan (38), dan (34), #listyo (33), follow (29), #kapolri (29), #account (28), #report (28), #presiden (26), itu (25), #calon (24), kepala (23), #indonesia (23), sebagai (22), ini (21), akan (20), menjabat (20), 2021 (18), dijawab (18), dari (17), ditanyakan (16), saat (16), komjen (15), jenderal (15), kepolisian (15), idham (14), menjadi (13), oleh (13), dpr (13), dengan (13), jawaban (12), widodo (12), tahun (12), prabowo (12), joko (11), besar (11), jokowi (11), apa (10), dalam (10), untuk (10), komisaris (10), ulama (9), tunggal (9), jejak (9), kota (9), siapa (9), polisi (9), nama (9), tak (9), rabu (8), bts (8), azis (8), negara (8), mengatakan (8), sejak (8), kata (8), juga (8), pensiun (8), ketua (7), reserse (7), rekam (7), setelah (7), dibawa (7), polres (7), menggantikan (7), dua (7), solo (7), adalah (7), saja (7), and (6), pun (6), saya (6), hari (6), banten (6), pangkat (6), keputusan (6), selama (6), awal (6), idn (6), polri (6), kabareskrim (6), bareskrim (6), kita (6), menunjuk (5), terkait (5), telah (5), marsudi (5), mendukung (5), jawab (5), verified (5), rekomendasi (5), jakarta (5), dipilih (5), gus (5), tidak (5), tersebut (5), jawa (5), pria (5), proses (5), menerima (5), dia (5), karena (5), hukum (5), pol (5), pati (4), times (4), berpangkat (4), puan (4), mana (4), undang (4), islam (4), member (4), muslim (4), menjalankan (4), merupakan (4), anggota (4), pratikno (4), namanya (4), tercantum (4), surat (4), menteri (4), sekretaris (4), mereka (4), kamu (4), komisi (4), langsung (4), non (4), barat (4), republik (4), kemarin (4), kelahiran (4), ambon (4), mei (4), 1969 (4), persetujuan (4), menurut (4), mendapatkan (4), bahwa (4), pengurus (4), dekat (4), nahdlatul (4), daerah (4), waktu (4), memiliki (4), desember (4), penunjukan (4), dukungan (4), salah (4), bom (4), banyak (4), kemudian (4), kepada (4), seo (4), 2011 (4), mci (4), masih (4), semakin (4), bioglass (4), mulai (4), baru (4), pertama (4), apakah (4), atau (4), malang (4), ahmad (3), pengganti (3), ridwan (3), kasus (3), baca (3), semoga (3), ketika (3), komentar (3), timur (3), for (3), pbnu (3), surakarta (3), hak (3), wali (3), april (3), dilantik (3), januari (3), aziz (3), semua (3), rumah (3), tentang (3), dilaksanakan (3), test (3), lama (3), sempat (3), kami (3), proper (3), fit (3), profesional (3), tanya (3), para (3), dersi (3), mendatang (3), sebelumnya (3), polda (3), 2009 (3), dunia (3), bintang (3), 1991 (3), cukup (3), sudah (3), belum (3), biasa (3), masa (3), orang (3), hal (3), lalu (3), satu (3), kriminal (3), prestasi (3), baik (3), dijuluki (3), inspektur (3), bisa (3), entertainment (3), lagi (3), memilih (3), sampai (3), ditunjuk (3), belakang (3), latar (3), divisi (3), sultan (2), ajun (2), jabatan (2), maju (2), bertugas (2), dani (2), sosok (2), kerja (2), intel (2), mengungkap (2), beliau (2), karier (2), agama (2), secara (2), menemui (2), disapa (2), akrab (2), pcnu (2), antara (2), berjalan (2), memasuki (2), atas (2), dibuat (2), emhas (2), pakar (2), bidang (2), master (2), dirinya (2), menghormati (2), wakil (2), pasti (2), keamanan (2), jumat (2), lulusan (2), tiga (2), lebak (2), hubungan (2), lima (2), jaya (2), sama (2), belakangan (2), selain (2), berbagai (2), depan (2), rekan (2), memberikan (2), perwira (2), meyakini (2), penangkapan (2), bali (2), akhirnya (2), oktober (2), tim (2), memimpin (2), tjandra (2), djoko (2), satuan (2), mempermasalahkan (2), metro (2), kembali (2), menggeluti (2), duren (2), sawit (2), polsek (2), pihaknya (2), agustus (2), prerogatif (2), kamis (2), com (2), lewat (2), cakap (2), pengalaman (2), pembantunya (2), markas (2), beragama (2), menurutnya (2), pernah (2), profesi (2), katanya (2), pula (2), pengamanan (2), kira (2), kariernya (2), sejumlah (2), ujian (2), tinggal (2), butuh (2), eddy (2), berasal (2), cupen (2), epen (2), drama (2), membantu (2), serial (2), kapolresta (2), user (2), more (2), load (2), uji (2), rasa (2), sumatera (2), agar (2), selatan (2), kelayakan (2), sulawesi (2), muhammad (2), kepatutan (2), tusep (2), aku (2), maharani (2), resep (2), tips (2), penulis (2), jadi (2), jimin (2), jungkook (2), siap (2), berikut (2), digital (2), mobil (2), the (2), kolom (2), jin (2), kombes (2), tulis (2), silahkan (2), tokoh (2), hujan (2), ketahui (2), anda (2), education (2), pertanyaan (2), umum (2), sedikit (2), recipe (2), maestro (2), ketentuan (2), mekanisme (2), iii (2), strategic (2), tags (2), security (2), berita (2), vaksin (2), covid (2), negeri (2), tengah (2), krim (2), studies (2), mengikuti (2), luar (2), senior (2), institut (2), pengamat (2), mantan (2), mengetahui (2), penyanyi (2), dapat (2), ringan (2), segera (2), umur (2), sesuai (2), berlaku (2), sekarang (2), writer (2), beberapa (2), setelahnya (2), media (2), rapat (2), paripurna (2), termuda (2), cara (2), rukminto (2), mendapat (2), seluruh (2), bambang (2), regional (2), melakukan (2), community (2), azasya (2), terhitung (2), kiai (2), stella (2), diterima (2), surpres (2), setahun (2), isess (2), ditempuh (2), artikel (2), semarang (2), politic, tetapi, app, download, manusialah, dijalur, journal, badan, dekade, manusia, index, channels, jajarannya, damai, februari, direkomendasikan, jogja, nasional, meminta, suksesi, travel, utara, kepemimpinan, melalui, kalimantan, pertimbangan, matang, kondusif, kondisi, mengajak, tech, fatwa, mui, millennialsmemilih, news, business, sport, kapolda, health, adil, hype, menegakkan, supremasi, life, kiyai, sangat, tegaskan, lampung, idgaf, mengutip, indonesiapastibisa, sukses, lancar, serta, hambatan, apapun, sebuah, promo, pepatah, akuperempuan, jalan, kitaidn, antipuasakuota, liputankhusus, bapak, event, bergandeng, kategori, tangan, ntb, sehingga, lainnya, pelaksanaan, rangkaian, quiz, pelantikan, automotive, science, men, food, opinion, pekan, fiction, terakhir, merotasi, pendahulunya, pembunuhan, perumnas, mahfudz, kontrakan, menggeledah, pondok, buahnya, pesantren, subdirektorat, tindak, pidana, direktur, anak, 2001, tenggara, meledak, sahal, perempuan, melibatkan, bernama, pusat, senen, atrium, plaza, pengebom, memburu, kenaikan, sana, kali, raya, mengenal, klender, penasihat, terbangun, ujar, berencana, mabes, menanjak, pulau, seorang, hingga, 2006, penegak, administratif, mandek, alot, mengkilap, tempo, catatan, lobi, menemukan, sumber, walau, ilmu, begitu, 2005, selanjutnya, berkenalan, tambora, satunya, majelis, berlantai, peralatan, dewan, bahan, keakraban, metropolitan, berusia, berkarier, tipe, penugasan, lain, naik, terpilihnya, meraih, kewenangan, atasan, merasa, menorehkan, sepanjang, meroket, mekkah, bayuaji, bertambah, yudha, prajas, 2018, 1974, rahasia, telegram, akademi, iqbal, masyarakat, berprestasi, posisi, menduduki, angkatan, pundaknya, gegana, bersentuhan, peristiwa, bunuh, 1999, diri, gereja, bethel, injil, sepenuh, september, bersama, mengembalikan, sektor, citra, penyidikan, rusak, brigadir, enam, menyandang, ucap, 1993, tangerang, 2014, resor, diboyong, istana, ajudan, unit, dimulai, 2016, 1978, mengajarkan, budidarmo, reynolt, fautngil, kim, seok, suga, adorable, representative, david, youth, big, hit, 9bts, org, udah, tetap, tersenyum, fahrurozi, betapa, tolong, eross, candra, raden, ajeng, kartini, sandhika, bimantara, yah, bagi, tori, gog, tarian, adat, aceh, inspiration, bergabung, tau, sulitnya, viona, belatih, kalian, menjelas, perjuangan, nol, kapan, debut, chelsy, putri, digedung, mungkin, sekali, gagal, jusuf, habiebie, fika, amelia, manakah, army, idol, sintang, korea, juni, 2013, maaf, kalo, khaira, pertayaanya, singkatan, kok, monggo, maknae, line, tertua, mochi, kucing, worldwide, hansome, maksud, pengguna, sakit, seneng, ada, pendapat, kelebihan, pembelajaran, daring, fun, fact, buat, tulisan, potret, terbaru, park, shin, hye, comeback, sisyphus, myth, mengkurasi, tahu, namira, oops, inggris, musisi, artis, humor, klara, livia, izza, women, berapa, bagai, meyakinkan, wanita, sukai, percaya, cinta, tulus, discovery, botok, telur, nasabah, contact, voice, millennials, gen, all, rights, reserved, pedoman, now, siber, privacy, policy, career, about, identitas, miliki, setiap, cari, search, asin, lezat, lauk, makan, mengundang, selera, kreasi, cimol, ala, rumahan, bikin, relationship, nagih, cuaca, esok, bogor, siang, sore, mencintaimu, gak, memintamu, menghilangkan, gigi, yakni, memutuskan, diketahui, resmi, harus, dihormati, bagaimanapun, kekuasaan, diberikan, konstitusi, akhir, robikin, tutur, seperti, dikutip, pikiranrakyat, depok, dilontarkan, cabang, isroqunnajah, menyambut, undangan, ucapnya, cnnindonesia, kafaah, mempunyai, segalanya, kepandaian, ilmunya, integritasnya, sambungan, telepon, memilah, perundang, cocok, korps, bhayangkara, mau, ambil, pusing, lantaran, bukan, ham, menuturkan, rektor, mengangkat, kharismatik, rakyat, bravo, ujarnya, informasi, terdapat, masuk, bursa, kabupaten, menyatakan, hasan, basri, akpol, diajukan, soal, melanggar, dijabat, nasrani, dicintai, hariono, kemahasiswaan, kuat, universitas, maulana, malik, ibrahim, uin, maliki, berharap, institusi, demi, dur, kejayaan, nkri, kesatuan, red, imbuh, jajaran, muncul, barisan, kader, pembantu, lihat, obat, tajam, jujur, berani, terus, indonesiaku, tanjungpinang, sebelum, taring, memang, tancap, nyata, gas, penyiraman, air, keras, terhadap, penyidik, kpk, novel, baswedan, waktunya, terbukti, 2019, digambar, ampuh, solusi, alex, dolken, trenggono, demak, kah, tinggi, surabaya, jendral, yancurhatluh, salut, selalu, pemimpin, kualitas, mengumumkan, kalau, pimpinan, 2020, bahkan, malaysia, guna, menangkap, ikut, berkomentar, diserahkan, syuhud, meskipun, bermasalah, berdasarkan, pejabat, rasulullah, seseorang, hijrah, dong, madinah, juli, bank, terduga, penegakan, pelaku, keduanya, oknum, berhenti, disitu, membuktikan, pandang, cassie, bulu, mewujudkan, komitmen, pembenahan, internal, tercermin, buronan, terpidana, tagih, gabung,
Thumbnail images (randomly selected): * Images may be subject to copyright.GREEN status (no comments)
  • Comscore Tracker
  • FYI
  • 64x64
  • 64x64
  • 64x64
  • 64x64
  • 64x64
  • 64x64
  • 64x64
  • 64x64
  • 64x64
  • 64x64
  • Orang yang Mencintaimu Ga...
  • 5 Resep Kreasi Cimol ala ...
  • Resep Botok Tahu Telur As...
  • 9 Potret Terbaru Park Shi...
  • h5p9QcD6a5y7mXK
  • Q0vtKczKUUmYe9H
  • pSYvrw12fcbKdsx
  • g5D9J859P9WnkPu
  • Stella Azasya
  • Izza Namira
  • Klara Livia
  • IDNTIMES

Verified site has: 34 subpage(s). Do you want to verify them? Verify pages:

1-5 6-10 11-15 16-20 21-25 26-30 31-34


Top 50 hastags from of all verified websites.

Recently checked links (by ScreenShot) on WebLinkPedia.

Screenshot of the main domain: promptooil.comScreenshot of the main domain: prestigebrands.grScreenshot of the main domain: pldl.funScreenshot of the main domain: pillionpooch.comScreenshot of the main domain: photopolish.coScreenshot of the main domain: dutecwaterproofing.comScreenshot of the main domain: pdfhost.netScreenshot of the main domain: paywithcardx.comScreenshot of the main domain: paperandpen777.comScreenshot of the main domain: optimisticbook.blogspot.comScreenshot of the main domain: olasoft.comScreenshot of the main domain: odfoundation.euScreenshot of the main domain: oceanologyinternationalmiddleeast.comScreenshot of the main domain: novomed.comScreenshot of the main domain: noltefze.comScreenshot of the main domain: nimi.ioScreenshot of the main domain: nbf.aeScreenshot of the main domain: natakallam.comScreenshot of the main domain: mysmartcrowd.sharepoint.comScreenshot of the main domain: mtcopeland.comScreenshot of the main domain: mrvp.euScreenshot of the main domain: mrnorms.comScreenshot of the main domain: mondeca.comScreenshot of the main domain: mobh-my.sharepoint.comScreenshot of the main domain: walkaboutflorence.comScreenshot of the main domain: katalog-holek.czScreenshot of the main domain: rajeshodayanchal.blogspot.comScreenshot of the main domain: micoworld.netScreenshot of the main domain: meteor-succulents.myshopify.comScreenshot of the main domain: mecrc.ae
Supplementary Information (add-on for SEO geeks)*- See more on header.verify-www.com

Header

HTTP/1.1 301 Moved Permanently
Server nginx
Date Sun, 17 Jan 2021 09:24:49 GMT
Content-Type text/html
Content-Length 162
Connection keep-alive
Location htt????/tanyajawab.idntimes.com/pakarseo-surabaya/bEHfSzRDstppVJy
Cache-Control no-cache, no-store, must-revalidate
HTTP/1.1 200 OK
Server nginx
Date Sun, 17 Jan 2021 09:24:50 GMT
Content-Type text/html; charset=UTF-8
Transfer-Encoding chunked
Connection keep-alive
Vary Accept-Encoding
Cache-Control no-cache, private
Set-Cookie XSRF-TOKEN=eyJpdiI6IlhKalR1KytXZlNnYk84anN0ZjFwRFE9PSIsInZhbHVlIjoiWFY2SkxEUnV2WmlXYU5kMHNkRWRsbjZyWE5OTzhMa1l0N3E1Nk04WGJGekc5V1FkKzFjMDVhaWlvNVFQeW9IbSIsIm1hYyI6ImZiNDdiZTVhZWVlNTI4MmIyYjIwZjEyN2I5NDhmMTRlOWJhNDdkZDYwZTljZDViYTI4Yzc4Yzg0NWI2OWE2N2YifQ%3D%3D; expires=Mon, 18-Jan-2021 09:24:50 GMT; Max-Age=86400; path=/; domain=.idntimes.com
Set-Cookie idntimes_session=pIdDjA1vCSIgfURZFWnv19H2pQ9Qgpbad2OqYO1V; expires=Mon, 18-Jan-2021 09:24:50 GMT; Max-Age=86400; path=/; domain=.idntimes.com; httponly
X-XSS-Protection 1; mode=block
X-Content-Type-Options nosniff
X-XSS-Protection 1; mode=block
Content-Security-Policy frame-ancestors htt????/ads.idntimes.com htt????/fyi.idntimes.com
Cache-Control no-transform
Strict-Transport-Security max-age=31536000; includeSubDomains; preload
Content-Encoding gzip

Meta Tags

title="Rekam Jejak Calon Kapolri Komjen Listyo Sigit... Apa Yang Kamu Ketahui Terkait Rekam Jejak Calon Kapolri ini ... ?? Silahkan Di Tulis pada Kolom Komentar Ya ... Salah Satu Jejak Digital Komjen Listyo Sigit adalah Sebagai Berikut : Kabareskrim Komjen Pol Listyo Sigit Prabowo menjadi calon tunggal Kapolri yang dipilih Presiden Joko Widodo. Namanya tercantum di dalam Surat Presiden yang dibawa oleh Menteri Sekretaris Negara Pratikno ke DPR RI, Rabu (13/1/2021) kemarin. Pria kelahiran Ambon 5 Mei 1969 itu akan menggantikan Idham Azis yang pensiun awal tahun ini."
charset="utf-8"
name="viewport" content="width=device-width, initial-scale=1, minimal-ui"
name="HandheldFriendly" content="True"
name="MobileOptimized" content="320"
name="theme-color" content="#ec2227"
http-equiv="cleartype" content="on"
http-equiv="x-ua-compatible" content="ie=edge"
name="author" content="IDN Times"
name="csrftoken" content="" id="csrftoken"
name="yandex-verification" content="ffc883ca21ef153a"
name="p:domain_verify" content="cb42fd23f2744a947ae4f0b581dab883"
name="csrf-token" content="L3zxJvkAwIlBCAC8z2qNY7Uoat4aRUZUN8FRprqV"
name="author" content="Pakar SEO Master SEO"
name="description" content="Kabareskrim Komjen Pol Listyo Sigit Prabowo menjadi calon tunggal Kapolri yang dipilih Presiden Joko Widodo. Namanya tercantum di dalam Surat Presiden yang dibawa oleh Menteri Sekretaris Negara Pratikno ke DPR RI, Rabu (13/1/2021) kemarin. Pria kelahiran Ambon 5 Mei 1969 itu akan menggantikan Idham Azis yang pensiun awal tahun ini. Setelah ini Listyo tinggal menjalankan fit and proper test atau uji kelayakan dan kepatutan di DPR RI. Ketua DPR Puan Maharani mengatakan ujian akan dilaksanakan oleh Komisi III beberapa waktu mendatang. Setelahnya, nama Listyo akan dibawa ke rapat paripurna untuk mendapat persetujuan dari seluruh anggota. Semua proses ini akan ditempuh selama 20 hari terhitung sejak surpres diterima. “DPR akan menjalankan proses tersebut sesuai ketentuan dan mekanisme yang berlaku dan kita akan dapat segera mengetahui apakah Kapolri yang ditunjuk Presiden mendapatkan persetujuan dari DPR,” kata Puan, Rabu. Pengamat kepolisian dari Institut for Security and Strategic Studies (ISESS) Bambang Rukminto mengatakan Listyo telah dekat dengan Jokowi sejak lama. Ia adalah Kapolresta Surakarta/Solo sejak April 2011 ketika Presiden masih menjabat Wali Kota Solo. Saat itu Listyo berpangkat komisaris besar (kombes)."
name="apple-itunes-app" content="app-id=502838820"
name="twitter:card" content="summary_large_image"
name="twitter:site" content="@idntimes"
name="twitter:title" content="Rekam Jejak Calon Kapolri Komjen Listyo Sigit... Apa Yang Kamu Ketahui Terkait Rekam Jejak Calon Kapolri ini ... ?? Silahkan Di Tulis pada Kolom Komentar Ya ... Salah Satu Jejak Digital Komjen Listyo Sigit adalah Sebagai Berikut : Kabareskrim Komjen Pol Listyo Sigit Prabowo menjadi calon tunggal Kapolri yang dipilih Presiden Joko Widodo. Namanya tercantum di dalam Surat Presiden yang dibawa oleh Menteri Sekretaris Negara Pratikno ke DPR RI, Rabu (13/1/2021) kemarin. Pria kelahiran Ambon 5 Mei 1969 itu akan menggantikan Idham Azis yang pensiun awal tahun ini."
name="twitter:description" content="Kabareskrim Komjen Pol Listyo Sigit Prabowo menjadi calon tunggal Kapolri yang dipilih Presiden Joko Widodo. Namanya tercantum di dalam Surat Presiden yang dibawa oleh Menteri Sekretaris Negara Pratikno ke DPR RI, Rabu (13/1/2021) kemarin. Pria kelahiran Ambon 5 Mei 1969 itu akan menggantikan Idham Azis yang pensiun awal tahun ini. Setelah ini Listyo tinggal menjalankan fit and proper test atau uji kelayakan dan kepatutan di DPR RI. Ketua DPR Puan Maharani mengatakan ujian akan dilaksanakan oleh Komisi III beberapa waktu mendatang. Setelahnya, nama Listyo akan dibawa ke rapat paripurna untuk mendapat persetujuan dari seluruh anggota. Semua proses ini akan ditempuh selama 20 hari terhitung sejak surpres diterima. “DPR akan menjalankan proses tersebut sesuai ketentuan dan mekanisme yang berlaku dan kita akan dapat segera mengetahui apakah Kapolri yang ditunjuk Presiden mendapatkan persetujuan dari DPR,” kata Puan, Rabu. Pengamat kepolisian dari Institut for Security and Strategic Studies (ISESS) Bambang Rukminto mengatakan Listyo telah dekat dengan Jokowi sejak lama. Ia adalah Kapolresta Surakarta/Solo sejak April 2011 ketika Presiden masih menjabat Wali Kota Solo. Saat itu Listyo berpangkat komisaris besar (kombes)."
name="twitter:image" content="htt????/cdn.idntimes.com/content-images/qna/2021/01/screen-shot-2021-01-17-at-105831-07bf6a6d661d808c5d3cf4b444a134f5_600x400.jpeg"
property="fb:app_id" content="382695658587663"
property="og:type" content="website"
property="og:url" content="htt????/tanyajawab.idntimes.com/pakarseo-surabaya/bEHfSzRDstppVJy"
property="og:title" content="Rekam Jejak Calon Kapolri Komjen Listyo Sigit... Apa Yang Kamu Ketahui Terkait Rekam Jejak Calon Kapolri ini ... ?? Silahkan Di Tulis pada Kolom Komentar Ya ... Salah Satu Jejak Digital Komjen Listyo Sigit adalah Sebagai Berikut : Kabareskrim Komjen Pol Listyo Sigit Prabowo menjadi calon tunggal Kapolri yang dipilih Presiden Joko Widodo. Namanya tercantum di dalam Surat Presiden yang dibawa oleh Menteri Sekretaris Negara Pratikno ke DPR RI, Rabu (13/1/2021) kemarin. Pria kelahiran Ambon 5 Mei 1969 itu akan menggantikan Idham Azis yang pensiun awal tahun ini."
property="og:image" content="htt????/cdn.idntimes.com/content-images/qna/2021/01/screen-shot-2021-01-17-at-105831-07bf6a6d661d808c5d3cf4b444a134f5_600x400.jpeg"
property="og:description" content="Kabareskrim Komjen Pol Listyo Sigit Prabowo menjadi calon tunggal Kapolri yang dipilih Presiden Joko Widodo. Namanya tercantum di dalam Surat Presiden yang dibawa oleh Menteri Sekretaris Negara Pratikno ke DPR RI, Rabu (13/1/2021) kemarin. Pria kelahiran Ambon 5 Mei 1969 itu akan menggantikan Idham Azis yang pensiun awal tahun ini. Setelah ini Listyo tinggal menjalankan fit and proper test atau uji kelayakan dan kepatutan di DPR RI. Ketua DPR Puan Maharani mengatakan ujian akan dilaksanakan oleh Komisi III beberapa waktu mendatang. Setelahnya, nama Listyo akan dibawa ke rapat paripurna untuk mendapat persetujuan dari seluruh anggota. Semua proses ini akan ditempuh selama 20 hari terhitung sejak surpres diterima. “DPR akan menjalankan proses tersebut sesuai ketentuan dan mekanisme yang berlaku dan kita akan dapat segera mengetahui apakah Kapolri yang ditunjuk Presiden mendapatkan persetujuan dari DPR,” kata Puan, Rabu. Pengamat kepolisian dari Institut for Security and Strategic Studies (ISESS) Bambang Rukminto mengatakan Listyo telah dekat dengan Jokowi sejak lama. Ia adalah Kapolresta Surakarta/Solo sejak April 2011 ketika Presiden masih menjabat Wali Kota Solo. Saat itu Listyo berpangkat komisaris besar (kombes). "
property="og:site_name" content="IDN Times"
property="og:image:alt" content="Tanya Jawab | IDN Times"
property="al:ios:url" content="idnapp://qna/pakarseo-surabaya/bEHfSzRDstppVJy"
property="al:ios:app_store_id" content="1035533846"
property="al:ios:app_name" content="idnapp"
property="al:android:url" content="idnapp://qna/pakarseo-surabaya/bEHfSzRDstppVJy"
property="al:android:app_name" content="idnapp"
property="al:android:package" content="com.idntimes.idntimes"
property="al:web:url" content="htt????/tanyajawab.idntimes.com/pakarseo-surabaya/bEHfSzRDstppVJy"

Load Info

page size207242
load time (s)1.570253
redirect count1
speed download20591
server IP103.5.51.123
* all occurrences of the string "http://" have been changed to "htt???/"

SEO From Wikipedia, the free encyclopedia
Search engine optimization (SEO) is the process of affecting the online visibility of a website or a web page in a web search engines unpaid results—often referred to as `natural`, `organic`, or `earned` results. In general, the earlier (or higher ranked on the search results page), and more frequently a website appears in the search results list, the more visitors it will receive from the search engines users; these visitors can then be converted into customers. SEO may target different kinds of search, including image search, video search, academic search, news search, and industry-specific vertical search engines. SEO differs from local search engine optimization in that the latter is focused on optimizing a business online presence so that its web pages will be displayed by search engines when a user enters a local search for its products or services. The former instead is more focused on national or international searches. and ADS Publishers From Wikipedia, the free encyclopedia
Advertising is an audio or visual form of marketing communication that employs an openly sponsored, non-personal message to promote or sell a product, service or idea. Sponsors of advertising are often businesses wishing to promote their products or services. Advertising is differentiated from public relations in that an advertiser pays for and has control over the message. It differs from personal selling in that the message is non-personal, i.e., not directed to a particular individual. Advertising is communicated through various mass media, including traditional media such as newspapers, magazines, television, radio, outdoor advertising or direct mail; and new media such as search results, blogs, social media, websites or text messages. The actual presentation of the message in a medium is referred to as an advertisement or `ad` for short.
Commercial ads often seek to generate increased consumption of their products or services through `branding`, which associates a product name or image with certain qualities in the minds of consumers. On the other hand, ads that intend to elicit an immediate sale are known as direct-response advertising. Non-commercial entities that advertise more than consumer products or services include political parties, interest groups, religious organizations and governmental agencies. Non-profit organizations may use free modes of persuasion, such as a public service announcement. Advertising may also be used to reassure employees or shareholders that a company is viable or successful., wall of links.


If you want to put something else on this wall, write to us.