If you are not sure if the website you would like to visit is secure, you can verify it here. Enter the website address of the page and see parts of its content and the thumbnail images on this site. None (if any) dangerous scripts on the referenced page will be executed. Additionally, if the selected site contains subpages, you can verify it (review) in batches containing 5 pages.

site address: tribunnews.com redirected to: www.tribunnews.com

site title: Tribunnews.com - Berita Terkini Indonesia

Our opinion:

GREEN status (no comments) - no comments
After content analysis of this website we propose the following hashtags:


Proceed to the page?Powered by: Very Tiny URL Shortener at http://vturl.net VeryTinyURL

Meta tags:
description=Tribunnews.com menyajikan berita terkini Indonesia, daerah, olahraga, sepakbola, seleb dan lifestyle;

Headings (most frequently used words):

di, ini, liga, dan, kiper, gatot, anies, dki, kasus, indonesia, jakarta, gubernur, huda, choirul, 2017, vs, jadi, jokowi, ting, brajamusti, ikut, dunia, asing, pria, chelsea, depan, media, ke, kepergian, rumah, baru, saat, densus, suami, champions, val, baswedan, sorotan, tahun, ada, ternyata, nih, berduka, untuk, pilihan, championships, populer, junior, com, pribumi, world, bwf, ayu, artis, video, bekas, tak, jawa, polisi, mantan, yang, cuma, united, kata, rutan, ahok, yudhoyono, nikmati, alunan, musik, pengamen, makan, as, roma, pihak, brimob, mako, agus, aa, tipikor, harganya, pantai, uno, wakil, mobil, bali, tengah, wanita, investasi, aja, jenglot, us, nama, baik, sambil, siapa, motor, babak, terlihat, pemerintahan, biar, terseret, klarifikasi, muzdalifah, pencemaran, watu, 2019, an, dalam, dukung, emak, jalan, fitur, macam, manchester, lamongan, reklamasi, persela, murah, penampilan, akan, jk, sebut, sandiaga, bawah, timur, penutupan, pemilu, marquez, subtitle, tante, harga, soal, jepang, masih, raya, geger, pecah, pidato, sugiarto, tribunnews, nilai, bmi, minta, stories, kpk, foto, theana, reza, artamevia, saksi, menurun, kue, mahal, nainggolan, vtitle, title, demi, radja, asusila, basah, elma, atas, bawakan, ingin, antonio, datangi, batal, conte, rekrut, top, saham, tewas, mengintip, berbenturan, usai, oke, ciamik, berita, mengaku, film, punya, bukti, topik, harimau, gawang, penjaga, komentar, doa, banjir, pada, rumahnya, shooting, jauza, mata, sehari, beli, perkembangan, bank, gas, tokyo, panji, santai, nugroho, adi, alamindo, makin, ngidam, nyatakan, donita, melenggang, ribka, vivo, fadhila, v7, 33, batin, perasaan, genjot, band, fiqihilahi, hp, rugi, jual, bikin, menjatuhkan, hukum, kuasa, macet, awal, keras, kerja, cupu, piliang, 6gb, gatjra, bantuan, dapatkan, agama, gunakan, konflik, pelaku, ppp, ketum, istiqlal, masjid, handphone, curi, ram, rom, kangen, mulus, andika, tower, berada, ditemukan, mayat, sini, klik, guntur, jutaan, 70, trooper, chevrolet, lagi, banget, 256gb, fortuner, toyota, 2juta, panjang, tam, garansi, a1, mi, xiaomi, dapat, dia, cepat, tag, milik, transportasi, bumi, pelajari, korupsi, pilgub, advertorial, 2018, piala, kualifikasi, inggris, sandi, kampanye, janji, 23, diminta, elektronik, pemprov, pegawai, laporkan, ranjang, kemesraan, pamer, sungkan, shu, vicky, perlakuan, begini, ktp, pilkada, belia, iklan, info, redaksi, use, of, terms, siber, pedoman, policy, privacy, help, about, balikpapan, motogp, persiba, marc, padang, semen, tribunners, tribunstyle, facebook, hidayat, saiful, djarot, instagram, perceraian, menikah, keperjakaannya, nyanyi, mau, buang, misterius, jawabannya, meninggal, seminggu, suaminya, didekati, blakan, blak, cantik, gojek, pesannya, janda, sesosok, teriak, online, berusia, tolak, sedih, terasa, pasti, pun, kapan, sampai, jupe, lagu, kenjeran, bertudung, keperawanan, jawaban, kehilangan, mereka, berapa, usia, ungkapkan, seleb, mirip, dibilang, awards, silet, hermansyah, aurel, hingga, kehujanan, alexis, ditanya, temui, dicopot, saefullah, daerah, sekretaris, bawahnya, bagian, respon, bicara, diajak, 29, ibunda, jemaah, pendaftaran, swedia, hierro, fernando, serasi, loloskan, tahanan, rompi, batik, sidang, fashionable, tampak, parpol, masa, italia, perpanjang, kpu, kebijakan, sengketa, rawan, bawaslu, irit, lebih, anggaran, kota, balai, rp, innova, tantang, siap, pilih, dijual, bergaun, bermartabat, deretan, lho, wapres, 120juta, jusuf, kalla, tangguh, suv, menilai, segini, seken, bentley, play, mewah, sedan, perlu, antikorupsi, polri, sudah, yuk, bro, disini, custom, dpr, nyari, off, naik, triliun, ajang, dejan, pakai, selingkuhan, siram, marinir, istri, muda, sampaikan, dengan, bermesraan, rasa, pergoki, lovren, muka, mendidih, tendang, lukaku, romelu, duka, liverpool, undip, apartemen, hunian, unit, 000, biayai, btn, sejuta, air, penemuan, kehadiran, makanya, maria, pangan, kedaulatan, keamanan, wujudkan

Text of the page (most frequently used words):
lalu (72), jam (47), menit (23), else (21), com (20), yang (18), dan (18), #jakarta (17), ini (17), #newlast (16), val (16), tribun (16), #kiper (16), tam (15), indonesia (14), liga (14), html (14), #seleb (14), var (13), #gatot (11), 2017 (11), dki (11), #kasus (10), function (10), subtitle (10), chelsea (10), video (10), anies (9), untuk (9), data (9), super (9), choirul (9), jawa (9), huda (9), #tahun (9), skor (8), regional (8), ting (8), jadi (8), saat (8), jokowi (8), img (8), tribunnews (8), akan (8), pria (7), ada (7), gubernur (7), kata (7), media (7), dunia (7), dengan (6), ikut (6), #asing (6), kepergian (6), ayu (6), rumah (6), roma (6), brajamusti (6), depan (6), bisnis (6), champions (6), ahok (6), indeks (6), agus (5), kemudian (5), junior (5), pada (5), united (5), sorotan (5), bwf (5), tidak (5), tak (5), suami (5), error (5), harga (5), world (5), berduka (5), baru (5), bahwa (5), barat (5), pihak (5), tersebut (5), banten (5), latestul (5), sport (5), densus (4), alunan (4), brimob (4), conte (4), rutan (4), yudhoyono (4), ingin (4), manchester (4), pemain (4), itu (4), baswedan (4), nikmati (4), lagu (4), pengamen (4), musik (4), nih (4), vtitle (4), asusila (4), mereka (4), bali (4), makan (4), ajang (4), wanita (4), mobil (4), babak (4), ternyata (4), adalah (4), antonio (4), pilihan (4), pecah (4), dekat (4), sugiarto (4), atas (4), kota (4), append (4), types (4), laga (4), mulus (4), milatest (4), berita (4), tengah (4), radja (4), nainggolan (4), dua (4), register (4), harganya (4), raya (4), lainnya (4), images (4), atau (4), championships (4), mako (4), tjb (3), loading (3), penyanyi (3), foto (3), siapa (3), ltldmr (3), pun (3), rifai (3), polisi (3), vthumb (3), yonex (3), pangan (3), pribumi (3), bekas (3), getjson (3), http (3), dalam (3), sunrise (3), blibli (3), nasional (3), remove (3), punya (3), callback (3), getlast (3), dari (3), cuma (3), oktober (3), nama (3), mahal (3), bogor (3), elma (3), artis (3), terjadi (3), populer (3), lamongan (3), persela (3), pos (3), mengirim (3), batal (3), konflik (3), saksi (3), rekrut (3), balikpapan (3), artamevia (3), reza (3), pemerintahan (3), minta (3), marc (3), theana (3), top (3), mengungkapkan (3), baik (3), timur (3), tipikor (3), sudah (3), img_uhead (3), datangi (3), bawakan (3), mantan (3), kue (3), 2019 (3), pemilu (3), medan (3), bisa (3), email (3), basah (3), donita (2), macam (2), nugroho (2), kedua (2), adi (2), benfica (2), saya (2), sangat (2), lain (2), bank (2), spbu (2), nagan (2), hari (2), antrean (2), pohon (2), bila (2), jepang (2), selasa (2), berada (2), bek (2), alonso (2), lovren (2), satwa (2), romelu (2), lukaku (2), marcos (2), hukum (2), biar (2), harus (2), sampai (2), penghargaan (2), kita (2), jupe (2), tanggal (2), harimau (2), edin (2), surabaya (2), saham (2), fitur (2), selesai (2), bertemu (2), investasi (2), vivo (2), watu (2), kehadiran (2), dzeko (2), makin (2), smartphone (2), alberto (2), techno (2), alvin (2), dejan (2), yulianto (2), dangdut (2), ter (2), jauza (2), sebut (2), parpol (2), kualifikasi (2), nilai (2), off (2), play (2), agama (2), tower (2), aja (2), country (2), genre (2), ber (2), lantunan (2), mengikuti (2), tangan (2), pendaftaran (2), bawah (2), gitar (2), fiqihilahi (2), menjatuhkan (2), jalan (2), piliang (2), menilai (2), terbaik (2), temukan (2), tahanan (2), piala (2), cupu (2), langsung (2), kerja (2), sehingga (2), 2018 (2), murah (2), kpu (2), bertepuk (2), kpk (2), fadhila (2), andre (2), perorangan (2), nomor (2), arsenal (2), petr (2), cech (2), barcelona (2), kesehatan (2), stegen (2), motor (2), sambil (2), demi (2), baju (2), belum (2), ribka (2), bibir (2), negara (2), seorang (2), duduk (2), presiden (2), tampil (2), menurun (2), terseret (2), stories (2), pencemaran (2), muzdalifah (2), klarifikasi (2), andika (2), kedaulatan (2), berbagi (2), intelejen (2), hanya (2), gatjra (2), rompi (2), mau (2), pekanbaru (2), banjarmasin (2), pontianak (2), lampung (2), bangka (2), jambi (2), batam (2), malang (2), penampilan (2), jogja (2), cari (2), menikah (2), pidato (2), soal (2), bmi (2), sandi (2), masih (2), manado (2), oauth2 (2), geger (2), show (2), length (2), mr140 (2), pantai (2), jenglot (2), bandung (2), kupang (2), terlihat (2), dukung (2), reklamasi (2), penutupan (2), tante (2), sumsel (2), silet (2), client (2), resp (2), introtext (2), type (2), auth (2), mudah (2), apartemen (2), pertama (2), with (2), gplus (2), garansi (2), perum (2), hunian (2), hitam (2), automatic (2), surya (2), post (2), iklan (2), www (2), oke (2), authresult (2), uno (2), there (2), was (2), user (2), tag (2), facebook (2), tribunstyle (2), tribunners (2), sandiaga (2), true (2), wakil (2), marquez (2), log (2), 2016 (2), fortuner (2), toyota (2), tangguh (2), title (2), gapi (2), liverpool (2), duka (2), suaminya (2), undip (2), syahrini (2), menganggap (2), lagi (2), maria (2), sharapova (2), meninggal (2), kremlin (2), emak (2), cup (2), telah (2), s_title (2), times_ago (2), rasa (2), bersama (2), tamu, pulang, siswa, smp, saling, user_id, seakan, kampung, user_img, bunuh, bawa, userid, pelatih, close, fancybox, dirinya, status, berlomba, size, tega, css, menjelaskan, pengakuan, deretan, memukau, border, tersangka, menendang, pembunuhan, pasutri, dilatarbelakangi, dendam, faktor, lomba, ekonomi, sadis, program, uid, user_cek, could, console, gconnect3, tim, immediate_failed, namun, gconnect2, gconnect1, jquery, the, bridge, 000, automatially, seperti, kalah, not, unit, gconnect4, stamford, sejuta, fconnect, inggris, btn, muka, logincek, domain, path, murbani, biayai, cookie, anfield, pernah, mencoba, mendatangkan, gelandang, click, tendang, sabtu, wajahnya, expires, 555, 1px, ika, mewaspadai, jateng, diponegoro, sriwijaya, menjamu, serambi, kaltim, belitung, login, timnya, akun, rabu, diwaspadai, meyakini, keluarga, menyeret, mendaftar, jabar, tribunjatim, disapa, tetap, network, alumni, budi, superball, karya, tarif, tribuntravel, batas, kemenhub, tribunsolo, tribunwow, banting, bantingan, tribunjualbeli, sayap, warta, tribunnewsbogor, akrab, fullname, nagita, warna, persero, merah, tukul, vega, tabungan, darwanti, raffi, peringati, fotonya, ulang, pernikahan, beri, 2px, margin, selamat, solid, genjot, mengenakan, mengunggah, segera, ingat, ikatan, profil, keluar, username, disamping, angka, kemitraan, tulis, wagub, tbk, lupa, bertugas, pedrosa, kampanyekan, berkendara, google, menggelar, aman, grup, bergaun, penemuan, innova, balai, lebih, irit, bukan, komitmen, mewujudkan, membangun, fokus, pilih, harusnya, bermartabat, memberikan, pasokan, produk, serius, wujudkan, keamanan, naik, bahas, sederhana, tepat, siram, marinir, istri, makassar, muda, bermesraan, pergoki, waktu, pengunjung, isu, mampang, hebohkan, underpass, proyek, macet, perpanjang, masa, bikin, reuni, persib, kebijakan, salim, loloskan, siap, dibanding, dpr, suaranya, tersingkir, wika, ngobrol, anggaran, goyang, dada, tampilkan, sindir, matic, nemanja, melawan, tubuhnya, kemolekan, sepertinya, sengaja, manajemen, demo, bobotoh, bakal, ribuan, prestasi, kelelahan, kecewa, makanya, menyindir, polri, antikorupsi, perlu, kalla, jusuf, wapres, triliun, palembang, sengketa, wow, sosial, mengklaim, access_denied, codes, possible, zona, lewat, eropa, digelar, meninggalnya, striker, execute, get, userinfo, zurich, swiss, sampaikan, load, denied, access, universitas, seken, suv, 120juta, lho, sedan, penyisihan, bentley, app, dijual, segini, undian, yuk, nyari, custom, your, disini, bro, setelah, news, rawan, surat, sidang, mendidih, batik, serasi, air, solo, membuat, semarang, tampak, edaran, pakai, terkait, aceh, perpanjangan, selingkuhan, peserta, bawaslu, fashionable, selatan, lifestyle, menjuarai, travel, fernando, hierro, otomotif, epaper, swedia, tantang, italia, apa, umumkan, dikenakannya, matching, dipadukan, menjadi, bertuliskan, tianjin, open, kejaksaan, negeri, mewah, thumb, 161, 101, 111, 121, 131, 141, 151, 150, buang, loadmore, parseint, last, attr, sort, api, ajax, latest, start, thumb2, icon, kenjeran, misterius, posts, hingga, berapa, kehilangan, keperawanan, keperjakaannya, belia, aurel, hermansyah, awards, dibilang, mirip, ditanya, alexis, jawaban, bawahnya, temui, sekretaris, daerah, saefullah, dicopot, sesosok, bertudung, kehujanan, diajak, bicara, respon, bagian, each, key, ungkapkan, memang, julia, perez, award, nyanyi, kapan, pasti, terasa, sedih, nantinya, fakta, membuktikan, ugb, merupakan, dipopulerkan, pemilik, liar, mengaku, bukti, rumahnya, milik, guntur, bumi, pasar, semarak, berkat, rangkaian, almarhumah, rapopo, contact, bergerak, berujar, terakhirnya, cantik, blak, blakan, didekati, seminggu, jawabannya, rela, meninggalkan, aktivitas, keseharian, menyuarakan, aku, aspirasinya, halaman, gedung, dprd, tolak, transportasi, online, teriak, janda, pesannya, gojek, menyanyikan, usia, ranjang, berteknologi, royal, park, hill, cilebut, damai, pesona, gandusari, perumahan, syariah, magelang, garden, maja, sawangan, shm, tol, depok, sumatera, utara, kamar, tidur, bangunan, lantai, akses, lenovo, cluster, citra, turbo, antik, info, redaksi, terms, use, pedoman, siber, privacy, policy, help, about, pasang, nissan, sentra, 1989, mantap, honda, civic, 2012, full, original, megah, lokasi, strategis, resmi, kemesraan, pegawai, korupsi, ktp, elektronik, pilgub, topik, pemprov, pilkada, diminta, pelajari, janji, kampanye, laporkan, begini, perlakuan, vicky, shu, sungkan, pamer, barang, cx5, minus, bekasi, offroad, suzuki, katana, 2003, vrz, diesel, tangerang, mazda, motogp, facelift, putih, nego, serang, persiba, semen, padang, djarot, saiful, hidayat, instagram, perceraian, terbaru, tercanggih, finalkan, metropolitan, warga, menonton, tertawa, viral, puluhan, bumil, lakukan, aksi, buka, mall, menurut, persawahan, caosa, sebenarnya, lama, mengucapkan, terima, kasih, kepemimpinan, hutan, memakan, maka, tumbuh, kebumen, area, produktif, komponen, darmin, laju
Thumbnail images (randomly selected): * Images may be subject to copyright.GREEN status (no comments)
  • Tribun
  • Tribun
  • anies-baswedan_20171017_2...
  • sertijab-gubernur-dan-wak...
  • kiper-legenda-persela-lam...
  • bobotoh-demo-persib-bandu...
  • jusuf-kalla_20170831_2146...
  • benny-k-harman_20170930_1...
  • debat-terakhir-pilkada-dk...
  • kiper-legenda-persela-lam...
  • gatot-brajamusti-saat-men...
  • presiden-jokowi_20171017_...
  • radja-nainggolan-baruuuu_...
  • debat-terakhir-pilkada-dk...
  • gatot-brajamusti-saat-men...
  • presiden-jokowi_20171017_...
  • radja-nainggolan-baruuuu_...
  • +val.title+
  • maria-sharapova-hmmmmm_20...
  • syahrini_20171002_191922....
  • maryono_20170924_085605.j...
  • romelu-lukaku_20170925_16...
  • Pergoki Suami Bermesraan ...
  • Penemuan Jenglot yang Heb...
  • nemanja-matic_20170814_22...
  • 20140212_201959_wika-sali...
  • presiden-jokowi_20171017_...
  • Terseret Kasus Pencemaran...
  • Pilih Naik Innova ke Bala...


  • anggota-bawaslu-ri-rahmat...
  • gatot-brajamusti-saat-hen...
  • swedia-vs-italy_20171017_...
  • Nyari Motor Custom? Disin...
  • Yuk Investasi di Jawa Ten...
  • MOBIL SEDAN MEWAH BENTLEY...
  • MOBIL SUV TANGGUH BEKAS N...
  • aurel-hermansyah-zaskia-g...
  • pasutri-pembunuh_20171017...
  • raffi-ahmad-nagita-slavin...
  • Marquez Dan Pedrosa Kampa...
  • Hari Pertama Gubernur dan...
  • edin-dzeko-yeeeeeaaaa_201...
  • pemeriksaan-sekjen-kement...
  • Penembakan-2.jpg
  • alberto-alvin-yulianto-la...
  • airlangga-nih2_20171017_2...
  • antre_20171017_212848.jpg
  • ilustrasi-gajah-gajah-lia...
  • Viral! Puluhan Bumil Laku...
  • Geger Munculnya Buaya di ...
  • riasan-bibir-kelap-kelip_...
  • dirjen-imigrasi-ronny-f-s...
  • Hendardi Kritik Pidato An...
  • Darmin Sebut dalam 3 Tahu...
  • Ibunda Aditya Anugrah Dip...
  • Berpenampilan Layaknya Je...
  • romahurmuziy_20171017_211...
  • tunggal-putra-indonesia-g...
  • gatot-brajamusti-sesaat-s...
  • JUAL RUGI! HP RAM 6GB ROM...
  • XIAOMI MI A1 BEKAS NIH, G...
  • Toyota Fortuner Murah Ban...
  • Chevrolet Trooper Cuma 70...
  • ilustrasi-mayat_20170616_...
  • andika-dan-ayu-ting-ting_...
  • Penjaga Gawang Persela La...
  • Mengintip Shooting Film M...
  • jauza-fadhila-sugiartorib...
  • donita_20161128_171528.jp...
  • pimpinan-bank-jepang-nih2...
  • vivo-18-okt_20171017_2106...
  • gatot-brajamusti-saat-hen...
  • alis-ayuting_20171012_113...
  • gojek_20171017_210236.jpg
  • ririn-ekawati_20171017_20...
  • sosok-jenglot-ditemukan-w...
  • sosok-misterius_20171017_...
  • sekretaris-daerah-provins...
  • agus-harimurti-yudhoyono-...
  • anies-sandi-jelang-pelant...
  • aurel_20171001_155740.jpg
  • brad-pitt-and-angelina-jo...
  • vicky-shu-nikah1_20170926...
  • sertijab-gubernur-dan-wak...
  • anies-sandi-nih8_20171017...
  • Mazda Cx5 GT Facelift Tah...
  • Toyota Fortuner vrz 2.4 D...
  • (Mobil Offroad) Suzuki Ka...
  • Lenovo P2 Turbo Garansi R...
  • Rumah 3 Kamar Tidur Bangu...
  • Apartemen Royal Garden Sa...
  • Pesona Gandusari - Peruma...
  • Perum Cilebut Damai Bogor...
  • Perum Citra Maja Raya Clu...
  • Hunian Megah Lokasi Super...
  • Honda Civic Tahun 2012 Au...
  • Mobil Antik Nissan Sentra...
  • Alexa
  • ComScore

The site also has 2 references to external domain(s).

 tribunjualbeli.com  Verify  wartakotalive.com  Verify


Top 50 hastags from of all verified websites.

Supplementary Information (add-on for SEO geeks)*- See more on header.verify-www.com

Header

HTTP/1.1 301 Moved Permanently
Date Tue, 17 Oct 2017 15:24:29 GMT
Server Apache
Location htt???/www.tribunnews.com/
Vary Accept-Encoding
Content-Encoding gzip
Content-Length 232
Content-Type text/html; charset=iso-8859-1
HTTP/1.1 200 OK
Content-Type text/html; charset=UTF-8
Content-Length 36738
Connection keep-alive
Cache-Control no-cache
Content-Encoding gzip
Date Tue, 17 Oct 2017 15:22:25 GMT
Server Apache
Set-Cookie 3bun_session=a%3A5%3A%7Bs%3A10%3A%22session_id%22%3Bs%3A32%3A%2204f1ce46bd29b38ef782a5b7826a0907%22%3Bs%3A10%3A%22ip_address%22%3Bs%3A12%3A%22172.31.20.58%22%3Bs%3A10%3A%22user_agent%22%3Bs%3A39%3A%22CCBot%2F2.0+%28http%3A%2F%2Fcommoncrawl.org%2Ffaq%2F%29%22%3Bs%3A13%3A%22last_activity%22%3Bi%3A1508253745%3Bs%3A9%3A%22user_data%22%3Bs%3A0%3A%22%22%3B%7D93c4706075d14b16a7479ba7ba5eb417; expires=Thu, 19-Oct-2017 15:22:25 GMT; path=/; domain=.tribunnews.com
Vary Accept-Encoding,User-Agent
X-Cache Miss from cloudfront
Via 1.1 2e506e9ca9f917cce65011567b65d797.cloudfront.net (CloudFront)
X-Amz-Cf-Id -hkdgC3iVp9gs6xAuP9NXELBQWTEouzBPtugqgE8a8KwMUHJWkZMNw==

Meta Tags

title="Tribunnews.com - Berita Terkini Indonesia"
http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=UTF-8"
name="viewport" content="width=device-width, initial-scale=1"
name="description" content="Tribunnews.com menyajikan berita terkini Indonesia, daerah, olahraga, sepakbola, seleb dan lifestyle"
name="news_keywords" content="tribunnews, portal berita, situs berita, indonesia hari ini, berita hari ini, berita terkini, indonesia terkini, tribun, news, berita, kabar, indonesia, regional, daerah, sepakbola, olahraga, bisnis, internasional, seleb,lifestyle, pemilu dan pemilukada"
http-equiv="Refresh" content="900"
name="google-site-verification" content="m1rJaolRgi4KZ_yfD1gNchBXhcW0dpgVP97v4gT55P4"
name="dailymotion-domain-verification" content="dm8nev8vlpec4cpb7"
name="alexaVerifyID" content="MfaOlsq5CrV93W9N8QdIqIqBKxI"
name="robots" content="index,follow"
name="googlebot-news" content="index,follow"
name="googlebot" content="index,follow"
property="fb:pages" content="357595679961"
property="fb:app_id" content="114488588566911"
property="og:site_name" content="Tribunnews.com"
property="og:type" content="article"
property="og:title" content="Tribunnews.com - Berita Terkini Indonesia"
property="og:image" content="htt???/cdn2.tstatic.net/tribunnews/foto/bank/images/logo-tribunnews1_20160901_101844.jpg"
property="og:description" content="Tribunnews.com menyajikan berita terkini Indonesia, daerah, olahraga, sepakbola, seleb dan lifestyle"
property="og:url" content="htt???/www.tribunnews.com/"
name="twitter:card" content="summary_large_image"
name="twitter:description" content="Tribunnews.com menyajikan berita terkini Indonesia, daerah, olahraga, sepakbola, seleb dan lifestyle"
name="twitter:image" content="htt???/cdn1.tstatic.net/img/logo/tribun/png/tribunnews.png"
name="twitter:image:src" content="htt???/cdn1.tstatic.net/img/logo/tribun/png/tribunnews.png"
name="twitter:title" content="Tribunnews.com - Berita Terkini Indonesia"
name="adx:sections" content="Home"

Load Info

page size215423
load time (s)0.946161
redirect count1
speed download38828
server IP54.230.9.38
* all occurrences of the string "http://" have been changed to "htt???/"