If you are not sure if the website you would like to visit is secure, you can verify it here. Enter the website address of the page and see parts of its content and the thumbnail images on this site. None (if any) dangerous scripts on the referenced page will be executed. Additionally, if the selected site contains subpages, you can verify it (review) in batches containing 5 pages.

site address: www.setec.mk redirected to: www.setec.mk

site title: Сетек | сè од техника

Our opinion (on Monday 25 January 2021 11:52:05 CET):

GREEN status (no comments) - no comments
After content analysis of this website we propose the following hashtags:


Proceed to the page?Powered by: Very Tiny URL Shortener at http://vturl.net VeryTinyURL
page from cache: 55 days ago
Meta tags:
description=Сетек | Сè од техника;
keywords=Laptops, Computers and IT, Notebooks, Tablets, Accessories, PC and equipment, Tv, Audio, Video, LED TV, LCD TV, Phones and Navigation, Mobile Phones and Accessories, White Goods, Washing, Dryers, Diswasher, Refrigerators, Freezers, Photo, Camera, Built in appliances, Small domestic appliances, Kitchen appliances, Personal and beauty care, Products for home use, Kitchen equipment, Heating and Cooling, Air Conditioners, Electric heaters, Cooling ventilators, Batteries, lamps, Преносни компјутери, Компјутери, ИТ опрема, Компјутерска опрема, Компјутерски Делови, ТВ, Телевизори, Аудио, Видео, Телефони, Навигација, Фотоапарати, Камери, Бела Техника, Мали Апарати, Ладење, Греење, Таблет Компјутери, Дополнителна опрема, Монитори, Конфигурации, Канцелариски мебел, ЛЕД, ЛЦД, Уреди, Мобилни, DSLR, Видео надзор, Фото, Машини за перење на алишта, Машини за сушење на алишта, Фрижидери, Вградна техника, Шпорети, Аспиратори, Бојлери, Кујнски апарати, Лична нега и убавина, Апарати за домаќинство, Кујнски прибор, Климатизери, Вентилатори, Греалки, СЕТЕК, сетек, сетец, сет, сет мк, сет ком мк, setec, setek, set, set mk, set com mk, set kom mk, set kompjuteri, setek kompjuteri, setec kompjuteri, сет компјутери, сетек компјутери, сетец компјутери, setexs, сетекс, seteks, setexs mk, сетекс мк, seteks mk, setexsmk, сетексмк, seteksmk,semtex, семтекс;
description=Сетек | сè од техника, Сетек се од техника;
keywords=Laptops, Computers and IT, Notebooks, Tablets, Accessories, PC and equipment, Tv, Audio, Video, LED TV, LCD TV, Phones and Navigation, Mobile Phones and Accessories, White Goods, Washing, Dryers, Diswasher, Refrigerators, Freezers, Photo, Camera, Built in appliances, Small domestic appliances, Kitchen appliances, Personal and beauty care, Products for home use, Kitchen equipment, Heating and Cooling, Air Conditioners, Electric heaters, Cooling ventilators, Batteries, lamps, Преносни компјутери, Компјутери, ИТ опрема, Компјутерска опрема, Компјутерски Делови, ТВ, Телевизори, Аудио, Видео, Телефони, Навигација, Фотоапарати, Камери, Бела Техника, Мали Апарати, Ладење, Греење, Таблет Компјутери, Дополнителна опрема, Монитори, Конфигурации, Канцелариски мебел, ЛЕД, ЛЦД, Уреди, Мобилни, DSLR, Видео надзор, Фото, Машини за перење на алишта, Машини за сушење на алишта, Фрижидери, Вградна техника, Шпорети, Аспиратори, Бојлери, Кујнски апарати, Лична нега и убавина, Апарати за домаќинство, Кујнски прибор, Климатизери, Вентилатори, Греалки, СЕТЕК, сетек, сетец, сет, сет мк, сет ком мк, setec, setek, set, set mk, set com mk, set kom mk, set kompjuteri, setek kompjuteri, setec kompjuteri, сет компјутери, сетек компјутери, сетец компјутери, setexs, сетекс, seteks, setexs mk, сетекс мк, seteks mk, setexsmk, сетексмк, seteksmk,semtex, семтекс;

Headings (most frequently used words):

не, за, на, промотивни, производи, по, категории, black, friday, информации, корисници, корисничка, сметка, побарајте, или, контактирајте,

Text of the page (most frequently used words):
ден (401), #black (294), #цена (207), #рата (192), 999 (111), #шифра (100), #редовна (100), 24x (92), 48x (92), 499 (28), #уреди (26), #опрема (19), #машини (18), #вградни (16), #samsung (16), апарати (15), клима (14), компјутери (13), видео (12), дополнителна (12), фрижидери (12), електрични (12), мобилни (11), philips (11), 299 (10), производи (10), преносни (10), кујнски (10), galaxy (9), 2000 (9), телевизори (9), 699 (9), телефони (9), печки (8), пелети (8), алишта (8), можност (8), рати (8), бојлери (8), кабли (8), адаптери (8), камери (8), надзор (8), купат (8), инвертер (8), додатоци (8), помала (8), немаат (8), техника (7), греење (7), перење (6), греалка (6), dvd (6), ray (6), комбинирани (6), воздух (6), шпорети (6), дискови (6), аудио (6), дрво (6), фото (6), цврсто (6), греалки (6), слушалки (6), системи (6), држачи (6), конзоли (6), гориво (6), huawei (5), lenovo (5), blue (5), sony (5), 199 (5), 899 (5), led (5), нас (5), фурни (4), gorenje (4), тастатури (4), нега (4), таблети (4), заштитни (4), bluetooth (4), фолии (4), 439 (4), камини (4), разни (4), аксесоари (4), контакт (4), правосмукалки (4), микробранови (4), сплит (4), машинки (4), сушење (4), плеери (4), ваги (4), карти (4), компактни (4), компјутерски (4), батерии (4), 599 (4), плотни (4), глувци (4), аспиратори (4), side (4), садови (4), 220 (4), миење (4), blu (4), 399 (4), вода (4), пареа (4), чистач (4), кафе (4), бања (4), футроли (4), s20 (3), 990 (3), 877 (3), 231 (3), cashback (3), monitor (3), 266 (3), 506 (3), салони (3), продажни (3), 836 (3), 116 (3), комплет (3), категории (3), бела (3), мали (3), 799 (3), rowenta (3), 715 (3), pro (3), проверка (3), ладење (3), 389 (3), 416 (2), заби (2), четки (2), леб (2), облека (2), правење (2), 792 (2), прибор (2), апарат (2), капсули (2), бокали (2), скари (2), мелница (2), рендање (2), нарежување (2), мелење (2), соковници (2), миксери (2), сецкалници (2), роботи (2), кафемати (2), чај (2), готвачи (2), крвен (2), 393 (2), месо (2), фритези (2), 748 (2), тенџериња (2), tави (2), убавина (2), лична (2), притисок (2), 994 (2), 891 (2), 330 (2), 103 (2), овлажнувачи (2), вентилатори (2), пепел (2), 141 (2), одвлажнувачи (2), bosch (2), прочистувачи (2), ховерборди (2), тајфун (2), кварцна (2), панелен (2), конвектор (2), инфраред (2), радијатори (2), електричен (2), гас (2), калорифер (2), 124 (2), indesit (2), electrolux (2), 440 (2), midea (2), bol (2), superior (2), велосипеди (2), technology (2), тел (2), кариера (2), повеќе (2), полначи (2), лед (2), светилки (2), камин (2), комерцијaлни (2), подни (2), 189 (2), домаќинство (2), термометри (2), диспанзер (2), сапун (2), бричење (2), масажери (2), маникир (2), педикир (2), освежувачи (2), 129 (2), 004 (2), депилатори (2), фенови (2), потстрижување (2), обликувачи (2), коса (2), навлажнувачи (2), филтрирање (2), чилери (2), multi (2), топлински (2), пумпи (2), каналски (2), касетни (2), самостоечки (2), blackview (2), конзолни (2), 616 (2), пегли (2), 324 (2), split (2), off (2), kлиматизери (2), бебиња (2), шиење (2), блендери (2), 156 (2), решоа (2), столици (2), графички (2), 583 (2), 832 (2), кулери (2), куќишта (2), делови (2), гејминг (2), екстерни (2), gamer (2), софтвер (2), мемориски (2), картички (2), читачи (2), usb (2), мемории (2), микрофони (2), звучници (2), тврди (2), плочи (2), 638 (2), екрани (2), ups (2), продолжни (2), проектори (2), медии (2), 149 (2), празни (2), wireless (2), матични (2), звучни (2), рам (2), меморија (2), процесори (2), тостери (2), intel (2), напојувања (2), оптички (2), мрежна (2), потрошен (2), чистење (2), достава (2), галантерија (2), корисници (2), сите (2), картичка (2), клуб (2), сервис (2), мој (2), премиум (2), подлога (2), сметка (2), податоци (2), желби (2), листа (2), македонски (2), сетек (2), компјутерска (2), кутии (2), материјал (2), канцелариски (2), тонери (2), мастила (2), хартија (2), скенери (2), asus (2), печатари (2), конфигурации (2), монитори (2), мебел (2), услови (2), игри (2), играње (2), мултимедија (2), алати (2), конектори (2), веб (2), приватност (2), политика (2), правила (2), lcd (2), centurion (2), средства (2), ultra (2), 198 (2), ташни (2), панели (2), садопери (2), вински (2), gray (2), cosmic (2), систем (2), 517 (2), двр (2), снимање (2), аларми (2), двогледи (2), дигитални (2), соларни (2), mirrorless (2), 174 (2), мини (2), плински (2), 396 (2), 208 (2), note (2), brown (2), green (2), комплети (2), white (2), автомати (2), p40 (2), 078 (2), 618 (2), вградна (2), вертикални (2), хоризонтални (2), замрзнувачи (2), рамки (2), 849 (2), 647 (2), qled (2), mp3 (2), mp4 (2), dslr (2), дома (2), домашни (2), кина (2), мултимедијални (2), антени (2), таблет (2), струја (2), останато (2), ладилник (2), 2021 (2), cooler (2), лежиште (2), grey (2), автомобил (2), box (2), power (2), фотоапарати (2), talkie (2), walkie (2), навигациски (2), навигациони (2), 15iil (2), top (2), s145 (2), gps (2), навигација (2), проточни (2), bank (2), smartwatch (2), жичaни (2), set (2), играчки (2), dect (2), диктафони (2), 6080mws2, xxl, 71454, 73575, 400, ww80j3283kw, rb3vrs100sa, 761, 73536, mtwe, 91483, 73325, 64890, 888, 6191, 343, 70936, esh50whk, 60549, 181, ps4, mm720cbu, 72954, 73852, candy, zerowatt, etd, nrk, c8lg, 206, 391, dct85gw, поддржано, iwde, акции, 66256, f6x, motors, лаптопи, промотивни, friday, каталози, кредитирање, 011, наплата, кошничка, споредба, моја, english, денари, dollar, euro, 7105, 151, 287, 546, 73562, dwb60m5, 69998, 3410xf, 232, 71614, ezb3411aox, 286, pro1, 67644, bhv, 6450h, 68787, ehf6241fok, 71434, kwh, 10g2u, 72110, ariston, 73138, 160, 532, 48501, core, 1035g1, processor, cache, 49280, ideapad, platinum, 250, 162, 308, 49578, mediapad, kobe2, l09a, 49988, irongray, 294, space, 202, 384, 729, 49948, tab, m10, x505f, v15, 49436, g512lu, hn082, 948, 803, 49951, 73134, 462, ipad, 207, 163, 48698, a60, 146, 48540, cubot, gradient, 109, 49837, 73515, a80, red, 49925, smart, crush, 370, 704, 49603, 49617, 73131, 73127, cloud, 902, 73651, s20fe, violet, ceramic, 165, 49258, 49596, y6p, emerald, 48099, a202, a20e, orange, 664, inch, apple, a31, curved, добијте, попуст, 347, 660, 27709, 32inch, wide, va326hr, 1800r, 335, претплатете, 27740, u28e590d, uhd, 183, 348, 27667, aoc, fullhd, билтенот, општите, 24v2q, корисничка, customercare, setec, или, контактирајте, побарајте, билтен, историја, нарачки, корисникот, вработување, согласувам, соопштениe, заштитна, потрошувачки, кредит, грижа, општи, начин, испорака, информации, backlit, 145, 49989, 079, 20437, playstation, slim, console, fifa, dualshock, controler, 042, 982, 49509, 428, flex, 14iil05, touch, screen, windows, 537, 021, 219, 814, chair, 290, 26933, razer, kraken, 49891, amd, prime, 670, 275, 49960, 175, gaming, 333, 569, 32464, laserjet, mfp, m130nw, printer, 284, 20395, a315, dual, wei94cs, mum58420, 629, 196, 71543, gc9682, 334, 635, 71560, fc6171, 623, 710, 185, 944, 70254, bri953, 72703, tptc, t3000np, 106, 70866, 374, 73147, 176, 73408, 3546d, 147, 280, 357, 479, tefal, ry6537wi, bl181d31, 304, 159, 73246, ro4873ea, 136, 258, 864, 73443, 72698, 2511fnp, sfz, 418, 73812, 3511xf, 60454, mwo, 20wj, 255, 484, 72686, 245wm2, 73563, 520, 989, 480, 60572, вграден, excellence, 542, 083, 30575, mid60s100, 105vnp, 72091, dj35ve0bw, 111, 519, 72170, so5115f0, 463, 880, 73349, hisense, dj35ve0bg, 128, 242, 60546, forest, 100, 60545, ekonomik, 449, 70795, hjc1901, sim, 49539, qe50q65tauxxh, 456, 770, 49367, ue75tu8072uxxh, 387, 73578, 040, 70pus8505, 262, 497, 73390, 32phs6605, 486, 924, 49412, telefunken, 979, kd85xg8596baep, 49783, 49781, 48934, a515, a51, 341, 550, 73511, 49779, 70pus7555, 43pus7555, 72588, 49786, 55tx7800, 123, 233, 49791, 32te4300, 73489, kd55xh8096baep, 995, 55ua9000, 50tx7800, kingmarkt, picolo, 2800bbb, 65975, mmr08r2, 73295, dolce, gusto, krups, kp1a0531, 8550xw, 70970, fc9330, 69142, hp8230, 121, 229, 31965, 34942, 73611, 58pus7555, kd65xh9096baep, 169, 73822, bravia, oled, kd65a8baep, 562, 069, 49485, 578, 71996, 099, 49659, 43pus8505, 49977, ue58tu7172uxxh, 49976, qe65q82tatxxh, 49341, 32re4300, пронајдени,
Thumbnail images (randomly selected): * Images may be subject to copyright.GREEN status (no comments)
 • Black_Friday_2020
 • bf
 • 555-IT_ekspert
 • 555-BT_ekspert
 • gm
 • Procistuvaci
 • Akciski_za_greenje
 • SAMSUNG
 • ST F6X 60 2 Motors
 • ARISTON PRO1 R 80 V 2K
 • ST KWH-10G2U
 • Electrolux EHF6241FOK
 • ST BHV-6450H
 • Electrolux EZB3411AOX
 • ST BOL-3410XF
 • ST DWB60M5
 • INDESIT IWDE 7105 B
 • ST DCT85GW
 • INDESIT MTWE 91483 WK EE
 • SAMSUNG WW80J3283KW/LE
 • ST WM 6080MWS2 XXL Superi...
 • CANDY ZEROWATT ETD C8LG-S
 • Midea MM720CBU
 • ST ESH50WHK
 • Gorenje NRK 6191 PS4
 • SAMSUNG RB3VRS100SA/EO
 • Gorenje WEI94CS
 • Gorenje Вграден комплет G...
 • ST SFZ-245WM2 Superior Te...
 • ST MWO 20WJ
 • ST BOL-3511XF
 • MIDEA MID60S100-MK
 • ST HL-105VNP
 • ST Ekonomik
 • ST Forest
 • Hisense DJ35VE0BW/DJ35VE0...
 • ROWENTA SO5115F0
 • ST PN-2000
 • ST OR-2511FNP
 • ST TPTC-T3000NP
 • Philips BRI953/00
 • Philips FC6171/01
 • Philips GC9682/80
 • BOSCH MUM58420
 • Rowenta RY6537WI
 • Rowenta RO4873EA
 • Tefal BL181D31
 • ST AF-3546D-ZH
 • ST Kingmarkt HJC1901-F
 • Philips HP8230/00
 • Philips FC9330/09
 • (Dolce Gusto) Krups Picol...
 • BOSCH MMR08R2
 • ST SI-2800BBB
 • ST DF-8550XW
 • ST-32RE4300
 • SAMSUNG QE65Q82TATXXH
 • SAMSUNG UE58TU7172UXXH
 • PHILIPS 43PUS8505
 • PHILIPS 58PUS7555
 • SONY BRAVIA OLED KD65A8BA...
 • SONY KD65XH9096BAEP
 • ST-50TX7800
 • TELEFUNKEN 55UA9000
 • PHILIPS 32PHS6605
 • PHILIPS 70PUS8505
 • SAMSUNG UE75TU8072UXXH
 • SAMSUNG QE50Q65TAUXXH
 • SONY KD85XG8596BAEP
 • SONY KD55XH8096BAEP
 • ST-32TE4300
 • ST-55TX7800
 • PHILIPS 43PUS7555
 • PHILIPS 70PUS7555
 • Samsung Galaxy Note 20 Br...
 • Samsung SM-A515 Galaxy A5...
 • Samsung SM-A315 Galaxy A3...
 • HUAWEI P SMART 2021 Crush...
 • Blackview A80 Red
 • CUBOT J5 Gradient
 • Blackview A60 Blue
 • Samsung Galaxy Note 20 UL...
 • Samsung SM-A202 Galaxy A2...
 • Huawei Y6p Emerald Green
 • HUAWEI P40 PRO Black
 • HUAWEI P40 PRO+ White Ce...
 • Samsung Galaxy S20FE Viol...
 • Samsung Galaxy S20 Cloud ...
 • Samsung Galaxy S20+ Cosmi...
 • Samsung Galaxy S20 Ultra ...
 • Huawei MediaPad T8 8 (Kob...
 • HP 250 G7
 • LENOVO IdeaPad S145-15II...
 • LENOVO S145-15IIL ( BLACK...
 • Lenovo V15 ( IRONGRAY )
 • ASUS G512LU-HN082

Verified site has: 30 subpage(s). Do you want to verify them? Verify pages:

1-5 6-10 11-15 16-20 21-25 26-30


The site also has references to the 1 subdomain(s)

  setec.mk  Verify


Top 50 hastags from of all verified websites.

Supplementary Information (add-on for SEO geeks)*- See more on header.verify-www.com

Header

HTTP/1.1 301 Moved Permanently
Server nginx/1.14.0 (Ubuntu)
Date Mon, 30 Nov 2020 17:39:29 GMT
Content-Type text/html
Content-Length 194
Connection close
Location htt????/www.setec.mk/
HTTP/1.1 200 OK
Server nginx/1.14.0 (Ubuntu)
Date Mon, 30 Nov 2020 17:39:31 GMT
Content-Type text/html; charset=utf-8
Transfer-Encoding chunked
Connection close
Set-Cookie OCSESSID=c8d0f9db18da9d985947d883b7; path=/
Set-Cookie OCSESSID=ff2512044b6fc712352a8d5dee; path=/
Set-Cookie language=mk-Mk; expires=Wed, 30-Dec-2020 17:39:30 GMT; Max-Age=2592000; path=/; domain=www.setec.mk
Set-Cookie currency=%D0%94%D0%B5%D0%BD; expires=Wed, 30-Dec-2020 17:39:30 GMT; Max-Age=2592000; path=/; domain=www.setec.mk
X-Nitro-Cache MISS
Set-Cookie language=en-gb; expires=Wed, 30-Dec-2020 17:39:30 GMT; Max-Age=2592000; path=/; domain=www.setec.mk
Set-Cookie currency=%D0%94%D0%B5%D0%BD; expires=Wed, 30-Dec-2020 17:39:30 GMT; Max-Age=2592000; path=/; domain=www.setec.mk
Content-Encoding gzip
Strict-Transport-Security max-age=604800

Meta Tags

title="Сетек | сè од техника"
property="og:image:width" content="1200"
property="og:image:height" content="630"
property="og:image:type" content="image/jpeg"
content="Сетек | сè од техника, Сетек се од техника" property="og:title"
content="product" property="og:type"
content="htt????/www.setec.mk/" property="og:url"
content="htt????/www.setec.mk/image/catalog/Promo/setec_logo_modal.jpg" property="og:image"
name="description" content="Сетек | Сè од техника" property="og:description"
name="keywords" content="Laptops, Computers and IT, Notebooks, Tablets, Accessories, PC and equipment, Tv, Audio, Video, LED TV, LCD TV, Phones and Navigation, Mobile Phones and Accessories, White Goods, Washing, Dryers, Diswasher, Refrigerators, Freezers, Photo, Camera, Built in appliances, Small domestic appliances, Kitchen appliances, Personal and beauty care, Products for home use, Kitchen equipment, Heating and Cooling, Air Conditioners, Electric heaters, Cooling ventilators, Batteries, lamps, Преносни компјутери, Компјутери, ИТ опрема, Компјутерска опрема, Компјутерски Делови, ТВ, Телевизори, Аудио, Видео, Телефони, Навигација, Фотоапарати, Камери, Бела Техника, Мали Апарати, Ладење, Греење, Таблет Компјутери, Дополнителна опрема, Монитори, Конфигурации, Канцелариски мебел, ЛЕД, ЛЦД, Уреди, Мобилни, DSLR, Видео надзор, Фото, Машини за перење на алишта, Машини за сушење на алишта, Фрижидери, Вградна техника, Шпорети, Ас...
charset="utf-8"
http-equiv="X-UA-Compatible" content="IE=edge"
name="viewport" content="width=device-width, initial-scale=1.0"
name="description" content="Сетек | сè од техника, Сетек се од техника"
name="keywords" content="Laptops, Computers and IT, Notebooks, Tablets, Accessories, PC and equipment, Tv, Audio, Video, LED TV, LCD TV, Phones and Navigation, Mobile Phones and Accessories, White Goods, Washing, Dryers, Diswasher, Refrigerators, Freezers, Photo, Camera, Built in appliances, Small domestic appliances, Kitchen appliances, Personal and beauty care, Products for home use, Kitchen equipment, Heating and Cooling, Air Conditioners, Electric heaters, Cooling ventilators, Batteries, lamps, Преносни компјутери, Компјутери, ИТ опрема, Компјутерска опрема, Компјутерски Делови, ТВ, Телевизори, Аудио, Видео, Телефони, Навигација, Фотоапарати, Камери, Бела Техника, Мали Апарати, Ладење, Греење, Таблет Компјутери, Дополнителна опрема, Монитори, Конфигурации, Канцелариски мебел, ЛЕД, ЛЦД, Уреди, Мобилни, DSLR, Видео надзор, Фото, Машини за перење на алишта, Машини за сушење на алишта, Фрижидери, Вградна техника, Шпорети, Ас...
name="google-site-verification" content="LxaSU7Y_ucgR7c_hh6Ympnm15bl4Q8rcvKryJxma5wo"

Load Info

page size544431
load time (s)1.656191
redirect count1
speed download26926
server IP62.162.108.210
* all occurrences of the string "http://" have been changed to "htt???/"

SEO From Wikipedia, the free encyclopedia
Search engine optimization (SEO) is the process of affecting the online visibility of a website or a web page in a web search engines unpaid results—often referred to as `natural`, `organic`, or `earned` results. In general, the earlier (or higher ranked on the search results page), and more frequently a website appears in the search results list, the more visitors it will receive from the search engines users; these visitors can then be converted into customers. SEO may target different kinds of search, including image search, video search, academic search, news search, and industry-specific vertical search engines. SEO differs from local search engine optimization in that the latter is focused on optimizing a business online presence so that its web pages will be displayed by search engines when a user enters a local search for its products or services. The former instead is more focused on national or international searches. and ADS Publishers From Wikipedia, the free encyclopedia
Advertising is an audio or visual form of marketing communication that employs an openly sponsored, non-personal message to promote or sell a product, service or idea. Sponsors of advertising are often businesses wishing to promote their products or services. Advertising is differentiated from public relations in that an advertiser pays for and has control over the message. It differs from personal selling in that the message is non-personal, i.e., not directed to a particular individual. Advertising is communicated through various mass media, including traditional media such as newspapers, magazines, television, radio, outdoor advertising or direct mail; and new media such as search results, blogs, social media, websites or text messages. The actual presentation of the message in a medium is referred to as an advertisement or `ad` for short.
Commercial ads often seek to generate increased consumption of their products or services through `branding`, which associates a product name or image with certain qualities in the minds of consumers. On the other hand, ads that intend to elicit an immediate sale are known as direct-response advertising. Non-commercial entities that advertise more than consumer products or services include political parties, interest groups, religious organizations and governmental agencies. Non-profit organizations may use free modes of persuasion, such as a public service announcement. Advertising may also be used to reassure employees or shareholders that a company is viable or successful., wall of links.


If you want to put something else on this wall, write to us.